Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
πόσες φόρες θα τα πούμε τα μάτια σας ανοιχτά και προσοχή
ητανε κ αρκετα φτιαγμενη από σνιφα καργα!!!!
Οποτε για μενα ουτε λογος για δευτερη φορα όταν την πηρα χαμπαρι!!!!

θα συμφωνισο μαζι σου φιλε κισκα αλλα μην ξεχνας οτι εχθες ειμουνα στην τυχη......
Κ το πηρα χαμπαρι λιγο αργα!!
Ας μην το κανουμε θεμα ομως!!Ειμαι σιγουρος πως πολυ απο εδω ειναι πολυ ποιο εμπιροι απο εμενα για να καταλαβουνε τι λεω!!
Κρατηστε την ασχημη κριτικη γιατι αυτο μετραει μιας κ εδω δεν εχω την καταληλη εμπιρια αφου κ εχω παει σε 4 μασατζιδικα μονο κ εχει πολυ καιρο!!
Τουλαχιστον να προστατεψουμε οσους διαβαζουν εδω!!
Κριμα τα λεφτα (γιατι ειναι κ πολλα για μενα τα 80)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.329
Πόντοι
2.356
ειναι οντως πολλα τα 80
εκτος αν κανεις μιση ωρα οποτε πας στα 60
καλως τον στα μερη τα δικα μας

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Εχθες "ανοιξε" το bella beauty.
Έγινε καμια καταδρομική?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86
δηλαδή πάλι εγώ είμαι ο κακός is no good (ελινιστη ιζνογκουντ) δεν ξέρη το μαγαζί (ευα) τι έχει βάλει μέσα  και πώς είναι οι κοπέλες

εχεις δικιο τυπε σαφος και ξερει ο καθε μαγαζατορας η θα επρεπε να ξερει τι εχει στην επιχειρηση του. Αλλα θα συμφωνησω μετον Πλουτονα οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι της Ευας. Προσεχε μη βρεθει κανενας ιντρικαδορος και σε κατηγορησει οτι κατηγορεις αδικα ,και τζαμπα σου βγει το ονομα ;)

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τύπε , τι σχέση έχει η Εύα με το μαγαζί τέρμα Γιαννιτσών; μάλλον μπερδεύτηκες αυτό είναι της Ελένης αν δεν κάνω λάθος, το επονομαζόμενο "West"

ναι ρε φίλε έχεις δίκιο άπω κεκτημένη ταχύτητα έγραψα ευα ενώ είναι της Έλενας "West"

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
ειναι οντως πολλα τα 80
Τα 80 Ευρώ θα γίνουν παρελθόν αργά ή γρήγορα, η τιμή των 60 είναι πιό ρεαλιστική για τα σημερινά δεδομένα!
Πρέπει όλοι να πιέσουν για τα 60Ευρώ!
Σε αυτούς που ακολουθούν το δόγμα, "όσο πιό ακριβά τόσο πιό καλά", δηλαδή τα 100 Ευρώ που παίρνουν 1-2 ιδρύματα, ΜΑΥΡΟ!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
ειναι οντως πολλα τα 80

καλως σας βρηκα.........
εεε ειπα κ εγω να ξεδωσω αλλα την πατησα δεν πειραζει.......
κάθε συμβουλη δεκτη!!

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
καλως σας βρηκα.........
εεε ειπα κ εγω να ξεδωσω αλλα την πατησα δεν πειραζει.......
κάθε συμβουλη δεκτη!!
Φίλε μου έπρεπε να έπερνες την Χριστίνα . Λίγο χοντρούλα βέβαια αλλά με υπέροχες σφιχτές βυζάρες και αρκετα καλό στοματικό, τα πήρε όλα στο στόμα , με στράγγιξε και συνέχιζε κανονικά. Χρόνος που παιδευόμασταν, πάνω απο μια ωρίτσα. Εγώ είχα περιοριστεί στο 69 με 60€ και δεν το μετάνιωσα . Τελικά σε γενικές γραμμές ,με τις ελληνίδες βγάζεις ποιο ωραία γούστα απο οτι με τα εισαγόμενα .. Υποκειμενική άποψη πάντα :)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Φίλε μου έπρεπε να έπερνες την Χριστίνα . Λίγο χοντρούλα βέβαια αλλά με υπέροχες σφιχτές βυζάρες και αρκετα καλό στοματικό, τα πήρε όλα στο στόμα , με στράγγιξε και συνέχιζε κανονικά. Χρόνος που παιδευόμασταν, πάνω απο μια ωρίτσα. Εγώ είχα περιοριστεί στο 69 με 60€ και δεν το μετάνιωσα . Τελικά σε γενικές γραμμές ,με τις ελληνίδες βγάζεις ποιο ωραία γούστα απο οτι με τα εισαγόμενα .. Υποκειμενική άποψη πάντα :)
Σε αυτό θα συμφωνήσω... Καμιά φορά το ντόπιο είναι καλύτερο. ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ και εγώ σε αυτό συναγωνιστές, οι δικές μας μπορεί να κατηγορούνται σαν ''ελεεινίδες'' όσον αφορά τις σχέσεις  αλλά για ΄΄τόσα δίνω πόσα θες σου...πουλάν αυτό που θες ΄΄ πιστεύω πως είναι δυνατές και άκρως ικανοποιητικές!

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Σε αυτό θα συμφωνήσω... Καμιά φορά το ντόπιο είναι καλύτερο. ;)
Όχι καμιά φορά, αλλά γενικά είναι καλύτερο! προτιμούμε Ελληνικά!
παπούτσι απο τον τόπο σου και ας μπαλ.....
Χωρίς παρεξήγηση στις πρωταθλήτριες ex soviet! Ρωσσία, Ουκρανία, Μολβαδία, Ρουμανία.........

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Τα 80 Ευρώ θα γίνουν παρελθόν αργά ή γρήγορα, η τιμή των 60 είναι πιό ρεαλιστική για τα σημερινά δεδομένα!
Πρέπει όλοι να πιέσουν για τα 60Ευρώ!
Σε αυτούς που ακολουθούν το δόγμα, "όσο πιό ακριβά τόσο πιό καλά", δηλαδή τα 100 Ευρώ που παίρνουν 1-2 ιδρύματα, ΜΑΥΡΟ!

:thumbsup: :thumbsup:
κ εγω μαζι σου φιλε.........απλα ειχα λιγα κ με περισυανε κ ειπα να τα πεταξω..........
αστα χεστα!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26

τι να κανω ρε φιλε............
δεν ηξερα δεν ρωταγα ο βλακας!!
δεν πειραζει ας ειμαστε γεροι να παμε κ άλλη φορα!!
εγω παντως την αναφορα μου την εκανα κ τις εντυπώσεις μου τις εγραψα!!
γιατι τορα τελευταια μονο ερωτήσεις διαβαζω εδω :sunglasses:

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Συναγωνιστες ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος με πμ το τηλεφωνο απ το εγνατιας 149;; Η την αγγελια εστω;; Ευχαριστω  :rockon:

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μπορείται να προτείνεται κάποιο ίδρυμα με καλές υπηρεσίες;  εκτός από τα prive?

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτοί που γράφουν εδώ η μαγαζάτορες είναι η δεν ενδιαφέρονται να δώσουν τα φώτα τους σε άλλους,δεν εξηγείται αλλιώς.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.834
Πόντοι
38.177

Stories

Νέο!