καλησπέρα σε ολους........
Να γραψω κ εγω μια κριτικη εδώ μιας κ δεν είμαι πολύ του μασαζ αλλα ηθελα μια αλλαγη!!
Ασχημη κριτικη δυστυχως........
ραντεβού εδώ λοιπον
που βρησκετε στο τερμα της γιαννητσων.
Με υποδεχτικε μια γεματουλα ονομα χρηστινα ομορφη κοπελιτσα........
Η μια αυτή,άλλη μια στο ονομα νορα νικη νελη ντινα
παιδια σορρυ θα δωσω περηγραφη γιατι με αυτην μπηκα κιολας!!
μελαχρινη ισιο μακρυ μαλλι αδυνατη με ομορφο σωματακι ωραιο χαμογελο κ μου φανικε στην αρχη ότι θα περασω καλα μαζι της!!
Κ η τελευταια κοπελα ψυλη αδυνατη ξανθια με αγορε μαλι κ πολύ μοντελε σωμα!! λαμπαδα θα το χαρακτιριζα!!
Από βυζι οι δυο τελευταιες που περιεγραψα τιποτα!!! μονο η χρηστινα ειχε αλλα ητανε αρκετα γεματουλα για τα γουστα μου!!
δεν θελω να πολλυλογω απλα χαλια μαυρα κ τζαμπα τα 80 ευρω που εδωσα κ εξηγουμε......
Αφου από την αρχη συνενοηθηκα με την χρηστινα ότι ηθελα κολαρακι κ την εξηγησα ότι τελειωνω γρηγορα για το αν θα υπαρξει δευτερος γυρος...
Η χριστηνα μηλησε με την μελαχρινη που ηθελα να μπω κ δεχτικε στα 80 κ με δευτερο γυρο χωρις πρόβλημα κ πολλα μα μου!!
Μπηκε μεσα κ αρχισαμε τις ςυστασεις αρχισε να ξεντύνετε λες κ είμαι σε μπουρδελο....
μου αρχισε τις παπαρολογιες ότι εγω τα κανω όλα κ θελω οι πελατες να ξαναρχονται σε μενα κ ότι κανω το καλυτερο τσιμπουκι κ μπλα μπλα μπλα....
ξαπλωνει διπλα μου....με περνει μια πιπα ας πουμε πιπα για 3 λεπτα κ στυλ μπουρδελου δηλαδι στα γονατα μου αυτή για να μην πιανω τιποτα .....ανεβενει από πανω μου,τον βαζει στον κολο της με δικια της προτοβουλια.....κ στο 3λεπτο πηγα να τελειωσω κ την λεω τραβιξου.....δεν σταματησε κ συνεχισε επιτιδες για να τελειωσω.........με σκουπισε κ μετα για δευτερη φορα με αρχισε τις μαλακιες ότι εγω δευτερη φορα περνω 10 ευρω παραπανω κα παπαριες!!!!!
Θα πω κ κατι ακομα κ οσοι θελετε μπορει να με παρεξηγήσουνε αλλα σταρχιδια μου......ητανε κ αρκετα φτιαγμενη από σνιφα καργα!!!!
Οποτε για μενα ουτε λογος για δευτερη φορα όταν την πηρα χαμπαρι!!!!
Ολη η συνεδρια κρατησε 15 με 20 λεπτα το πολύ......σηκωθηκα εβαλα τα ρουχα μου για να φυγω λεγοντας διαφορες δικαιολογιες γιατι την εκανε εντυπωση που ηθελα να φυγω στο 20λεπτο!!! κ αυτή αργουσε να βαλει τα δικα της ρουχα μαλλον για να με κρατησει μεσα περισοτερο κ να δικαιολογισει λιγο τον χρονο της κ τα λεφτα που θα εδινα!!
Αυτά παιδια.......
Κριμα που δεν ζητησα καμια καλη γνωμη από τα παιδια εδώ που με ξερουνε για να παω καπου στα σιγουρα!!!!