Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

andreas kappa 1900

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Την Καλησπερα μου σε ολους.. μια ερωτηση θελω να κανω εαν μπορει να βοηθησει καποιος για μια κορασιδα ονοματι αλεξανδρα (ROUMANA) απο Edelweiss εαν αξιζει τον κοπο.. πριν λιγο καιρο ειχα κανει επισκεψει και ημουν σε διλημα τελικα προτιμιθηκε τσεχα ερκετα ευχαριστημενος αν και λιγο τρλοκομειο ευχαρηστω καλη συνεχεια

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Την Καλησπερα μου σε ολους.. μια ερωτηση θελω να κανω εαν μπορει να βοηθησει καποιος για μια κορασιδα ονοματι αλεξανδρα (ROUMANA) απο Edelweiss εαν αξιζει τον κοπο.. πριν λιγο καιρο ειχα κανει επισκεψει και ημουν σε διλημα τελικα προτιμιθηκε τσεχα ερκετα ευχαριστημενος αν και λιγο τρλοκομειο ευχαρηστω καλη συνεχεια
Το εν λόγω ίδρυμα φίλε μου "Edelweiss" αυτη τη στιγμή δεν λειτουργεί λόγω τρομοκρατικών ενεργειών ...

andreas kappa 1900

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε Παντου τρομοκρατια ετσι.. σε ευχαρηστω παντως

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με την τσεχα που πέρασες μήπως θυμόμαστε όνομα τώρα τελευταία πήγες συνάδελφε

Litmanen13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
Kalispera kai pali,
eixa rwtisei prin liges meres an gnwrizei kaneis idryma tou eidous pou na douleyei vradynes wres kai apantisi den pira....
elpizw kapoios na mporei na me diafwtisei.

Eyxaristw

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Kalispera kai pali,
eixa rwtisei prin liges meres an gnwrizei kaneis idryma tou eidous pou na douleyei vradynes wres kai apantisi den pira....
elpizw kapoios na mporei na me diafwtisei.

Eyxaristw
τυπε
1. μη γράφεις γκριγκλις
2. γράφε Ελληνικά
στο θέμα μας ρωτάς αν δουλεύει κάποιο ίδρυμα βραδινές ώρες για ποιο ενδιαφέρεσαι  έχεις πάει σε κάποιο

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το ονομα ειναι λενα.Πριν 2 μηνες περπου
Χαλάρωσε Πηδηχτούλη, μην βλέπεις παντού σκευωρίες!
Πλάκα έκανα, απλά μου θύμησες τα Λούκι Λούκ! αρα και εσύ δεν είσαι μικρούλης για να γνωρίζεις τους Ντάλτον!
το site είναι για να ενημερωνώμαστε και να περναμε καλά.
Παρεμπιπτόντως το ωραίο Edelweiß τι κάνει θα ξαναεμφανιστεί! αν γνωρίζει κανείς κάτι περιμένουμε!

τα τελευταια νεα που γνωριζω τα παραθετω
δυστυχώς χάσαμε δυο

Litmanen13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
τυπε
1. μη γράφεις γκριγκλις
2. γράφε Ελληνικά
στο θέμα μας ρωτάς αν δουλεύει κάποιο ίδρυμα βραδινές ώρες για ποιο ενδιαφέρεσαι  έχεις πάει σε κάποιο

Τύπε:
εντάξει τώρα;
στο θέμα μας....
έχω πάει 3 φορές στο olga's day spa.
δεν με ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένα, απλα ρωτάω αν υπάρχει κάποιο που παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες που
να δουλεύει βραδυνές ώρες 1-2....
Ευχαριστώ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Τύπε:
εντάξει τώρα;
στο θέμα μας....
δεν με ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένα, απλα ρωτάω αν υπάρχει κάποιο που παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες που
Ευχαριστώ
Δεν υπαρχει φιλε,ασε το ψαξα και γω....
Για ευνόητους λογους...
Μπορει να παει κανενας πιωμενος,τα βραδυα εχει υσυχια και φαινονται οι πελατες να μπαινοβγαινουν κλπ...

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε:
εντάξει τώρα;
στο θέμα μας....
Ευχαριστώ
Ωραίος ο νέος τυπε όπως απάντησε και ο συνάδελφος πιο πάνω τα περισσότερα μασάζ λειτουργούν έως 9 άντε βάρια μέχρι 10 βράδυ

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Ρε παιδιά η Μάρω άλλαξε τηλέφωνο; εχθές που επαιρνα μου έλεγε κάτι περίεργα ότι δεν υπάρχει....

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπερα,
εχει κανεις πληροφοριες για το νέο χώρο bella beauty?

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Λογικό, αφού θέλει πρώτα να ιντριγκαρει...
Καλησπερες ξανά μετά από πολύ καιρό στους συναγωνιστες.
Ιδωμεν

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπέρα σε ολους........

Να γραψω κ εγω μια κριτικη εδώ μιας κ δεν είμαι πολύ του μασαζ αλλα ηθελα μια αλλαγη!!
Ασχημη κριτικη δυστυχως........

ραντεβού εδώ λοιπον

που βρησκετε στο τερμα της γιαννητσων.

Με υποδεχτικε μια γεματουλα ονομα χρηστινα ομορφη κοπελιτσα........
Η μια αυτή,άλλη μια στο ονομα νορα νικη νελη ντινα:think: παιδια σορρυ θα δωσω περηγραφη γιατι με αυτην μπηκα κιολας!!
μελαχρινη ισιο μακρυ μαλλι αδυνατη με ομορφο σωματακι ωραιο χαμογελο κ μου φανικε στην αρχη ότι θα περασω καλα μαζι της!!
Κ η τελευταια κοπελα ψυλη αδυνατη ξανθια με αγορε μαλι κ πολύ μοντελε σωμα!! λαμπαδα θα το χαρακτιριζα!!
Από βυζι οι δυο τελευταιες που περιεγραψα τιποτα!!! μονο η χρηστινα ειχε αλλα ητανε αρκετα γεματουλα για τα γουστα μου!!

δεν θελω να πολλυλογω απλα χαλια μαυρα κ τζαμπα τα 80 ευρω που εδωσα κ εξηγουμε......
Αφου από την αρχη συνενοηθηκα με την χρηστινα ότι ηθελα κολαρακι κ την εξηγησα ότι τελειωνω γρηγορα για το αν θα υπαρξει δευτερος γυρος...
Η χριστηνα μηλησε με την μελαχρινη που ηθελα να μπω κ δεχτικε στα 80 κ με δευτερο γυρο χωρις πρόβλημα κ πολλα μα μου!!
Μπηκε μεσα κ αρχισαμε τις ςυστασεις αρχισε να ξεντύνετε λες κ είμαι σε μπουρδελο....
μου αρχισε τις παπαρολογιες ότι εγω τα κανω όλα κ θελω οι πελατες να ξαναρχονται σε μενα κ ότι κανω το καλυτερο τσιμπουκι κ μπλα μπλα μπλα....
ξαπλωνει διπλα μου....με περνει μια πιπα ας πουμε πιπα για 3 λεπτα κ στυλ μπουρδελου δηλαδι στα γονατα μου αυτή για να μην πιανω τιποτα .....ανεβενει από πανω μου,τον βαζει στον κολο της με δικια της προτοβουλια.....κ στο 3λεπτο πηγα να τελειωσω κ την λεω τραβιξου.....δεν σταματησε κ συνεχισε επιτιδες για να τελειωσω.........με σκουπισε κ μετα για δευτερη φορα με αρχισε τις μαλακιες ότι εγω δευτερη φορα περνω 10 ευρω παραπανω κα παπαριες!!!!!
Θα πω κ κατι ακομα κ οσοι θελετε μπορει να με παρεξηγήσουνε αλλα σταρχιδια μου......ητανε κ αρκετα φτιαγμενη από σνιφα καργα!!!!
Οποτε για μενα ουτε λογος για δευτερη φορα όταν την πηρα χαμπαρι!!!!
Ολη η συνεδρια κρατησε 15 με 20 λεπτα το πολύ......σηκωθηκα εβαλα τα ρουχα μου για να φυγω λεγοντας διαφορες δικαιολογιες γιατι την εκανε εντυπωση που ηθελα να φυγω στο 20λεπτο!!! κ αυτή αργουσε να βαλει τα δικα της ρουχα μαλλον για να με κρατησει μεσα περισοτερο κ να δικαιολογισει λιγο τον χρονο της κ τα λεφτα που θα εδινα!!

Αυτά παιδια.......
Κριμα που δεν ζητησα καμια καλη γνωμη από τα παιδια εδώ που με ξερουνε για να παω καπου στα σιγουρα!!!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πόσες φόρες θα τα πούμε τα μάτια σας ανοιχτά και προσοχή
ητανε κ αρκετα φτιαγμενη από σνιφα καργα!!!!
Οποτε για μενα ουτε λογος για δευτερη φορα όταν την πηρα χαμπαρι!!!!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή πάλι εγώ είμαι ο κακός δεν ξέρη το μαγαζί (ευα) τι έχει βάλει μέσα  και πώς είναι οι κοπέλες

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
δηλαδή πάλι εγώ είμαι ο κακός δεν ξέρη το μαγαζί (ευα) τι έχει βάλει μέσα  και πώς είναι οι κοπέλες
Ρε τύπε , τι σχέση έχει η Εύα με το μαγαζί τέρμα Γιαννιτσών; μάλλον μπερδεύτηκες αυτό είναι της Ελένης αν δεν κάνω λάθος, το επονομαζόμενο "West"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom