Καλημερα στους συναγωνηστες. Εχω να παραθεσω λοιπων την ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ εχθεσινη εμπειρια μου, για να σωσω κανενα νεο σαν εμενα (οχι βιολογικα αλλα με χιλιομετρα στο μπουρδελα). Πεμπτη λοιπον ημερα με μεγαλες καβλες για μενα (κακος συμβουλατορας η καβλα) και το μεσιμερακι οπου εχει χαλαρωσει η εργασια αρχιζω τα τηλεφωνα για ραντεβου. Η μια κλειστο , ο αλλος δεν το σηκωνε , η αλλη εκτως θα δουλεψει απο ευδομαδα,κλπ κλπ , καταληγω στην αγγελια τις Αγαπης-Ζετας. Απο που να αρχισω τα χαλασματα, πρωτον ο χωρος που μου θυμηζε σπιτι γιαγιας με αραδιασμενα διαφορα κεντηματα και καναπεδες 70's , με το μπασταρδοκοκερακι σκυλιτσα που στρογγυλοκαθησε στο χαρτοφυκαλα μου και μου τον γεμισε τριχες , με το ξυλινο πατομα που περπατουσες και ενιωθες οτι θα πας με τον συντομοτερο τροπο στο απο κατω διαμερισμα. Ειπαμε η καβλα σε θολονει και δικαιολογεις τα αδικαιολογητα, περναω λοιπον στο "δωματιο" με την τριτη της παρεας κοπελα γιατι η Ζετα δεν δουλευε και η Αγαπη ηταν μεσα με πελατη, οπου δεν θημαμε ουτε το ονοματης, δωματιο με ιδιου τυπου χρονολογιας κρεβατι - ντουλαπα - σουμιε κλπ κλπ και αρχισε το τελιωτικο χαλασμα, αεροπιπα, λαδοχαιδεμα , με αρκετη υπομονη απο μερια της. Ξερεις ειναι απο τις εμπειριες που αναρωτιεσε , "ποσο πιο χαμηλα θα πεσω?
" Απλα ρε μαγκες καποιος που ξερει για αυτο τον χορο ας ελεγε κατι, και περισσοτερο απευθηνομε στους πολυπειρους παλαιους , οκ τα ξερετε τα ζησατε , τα μυριζετε απο χιλιομετρα , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΠΟΡΟΥΣ. Εκτως αν ειμαι ο πρωτος μαλακας που πηγε σε αυτη την αγγελια, οποτε παω πασο. Καλη συνεχεια.