Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Υπάρχουν πολλοί προβληματικοί φίλε μου πάρα πολλοί.Δε θα πω οι περισσότεροι αλλά αν ποτέ μιλούσαν οι κοπέλες για μας θα άλλαζες γνώμη για πολλούς του αθλήματος. Υπάρχουν πραγματικά σκατόψυχοι πελάτες που φέρονται βίαια και πολύ υποτιμητικά στις κοπέλες. Ειναι συνήθως αυτοί που στην προσωπική,επσγγελματική,κοινωνική τους ζωή είναι για μπάτσες.ΖΩΑ πραγματικά.Μόνο φτύσιμο από μένα.
Να σαι σίγουρος ότι μιλάνε τα κορίτσια και μάλιστα πολύ! Και λένε τα άσχημα, τα καλά τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Και επιπλέον, τους "κακούς" τους ξέρουν και με το nickname και τους κάνουν ρόμπα! Κάποιοι το λένε μόνοι τους και κάποιοι καρφώνονται με τις μαλακίες που κάνουν και μετά τις αναφέρουν κι εδώ ως κατόρθωμα. Οι "επιβλέπουσες" να δεις πόσα ξέρουν... 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα γνωρίζω αγαπητέ μου όσα λες απλά δε θέλω να μιλήσω.
Θα τα γράψω στο βιβλίο που ετοιμάζω  :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κάτι σαν εγχειρίδιο η απομνημονεύματα.. :)

refiel77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ μάλλον θα προτιμήσω η το body free h to body center...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μεροκάματο να βγαίνει φίλε μου.  :grin:

jimis07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ας στειλει καποιος πμ με τηλ και λεπτομεριες

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Υπάρχουν πολλοί προβληματικοί φίλε μου πάρα πολλοί.Δε θα πω οι περισσότεροι αλλά αν ποτέ μιλούσαν οι κοπέλες για μας θα άλλαζες γνώμη για πολλούς του αθλήματος. Υπάρχουν πραγματικά σκατόψυχοι πελάτες που φέρονται βίαια και πολύ υποτιμητικά στις κοπέλες. Ειναι συνήθως αυτοί που στην προσωπική,επσγγελματική,κοινωνική τους ζωή είναι για μπάτσες.ΖΩΑ πραγματικά.Μόνο φτύσιμο από μένα.
Να σαι σίγουρος ότι μιλάνε τα κορίτσια και μάλιστα πολύ! Και λένε τα άσχημα, τα καλά τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Και επιπλέον, τους "κακούς" τους ξέρουν και με το nickname και τους κάνουν ρόμπα! Κάποιοι το λένε μόνοι τους και κάποιοι καρφώνονται με τις μαλακίες που κάνουν και μετά τις αναφέρουν κι εδώ ως κατόρθωμα. Οι "επιβλέπουσες" να δεις πόσα ξέρουν...   
Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα και για αυτό αντιλαμβάνομαι το γιατί υπάρχει μυστικοπάθεια και μεγάλα ποσοστά φόλας σε όλους του τομείς εδώ στην σαλόνικα.
από την άλλη να πούμε (και εγώ προσωπικά) δεν είναι σοβαρό να πρέπει να πάει κάποιος  οπουδήποτε 10 φορές για να τον  μάθουν και να αποκτήσει <<καλές σχέσεις>> και να χαίρει καλής εξυπηρέτησης.
Οπότε καταλήγουμε να πηγαίνουμε στα γνωστά ίδια και τα ίδια έχοντας χαμηλές απαιτήσεις και ευελπιστούμε για εκπλήξεις.
άντε καλή συνέχεια ή καλή αρχή για άλλους.    

pasta

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Kαλημερα αν και παιλιος στο αθλημα δεν εχει πολυ καιρο που ανακάλυψα  το σαιτ.Επιστροφη στη θεσσαλονικη μετα απο 1 1/2 χρονο περιπου( λογο δουλιεας) και με λιγη βοηθεια επισκεψη στα κοριτσια λενα ελιζα, σπαρουσες δυο χριστινες ,επιλογη χριστινας απο βουλγαρια πανεμορφο κοριτσι συνεννοηση στα αγγλικα με αρκετη δυσκολια ,στον αγωνα τωρα θα ελεγα πως ηταν λιγα αρχαρια ισως εφταιγε και το οτι δεν μπορουσαμε να συνεννοηθούμε καλα ,κοστος 80 μαλλον θα θα τις δωσω ακομα μια ευκαιρια.Επισκεψη την αλλη μερα στην φιλη απο παλια μαγκη, επιλογη  μαριας νεαρη καλο βυζι το γουσταρη το εππαγελμα προγραμα μεχρι στοματικο κοστος 70 αυτα απο μενα .
ΥΓ μηπως γνωριζει κανεις τι απεγινε το μαγαζι στη τσιμισκη 32 και τα κοριτσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom