Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω το τηλ απο ευα jumbo.
Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να με ενημερώσει.
Απο πλευράς μου ευχαριστος να μοιραστώ δικες μου γνώσεις και τηλ

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους εκλεκτούς του thread.
Προτάσεις για Μαριάνα; Κατι σε gf experience;;;;;;;.χωρίς να περιορίζω απόψεις κ γνώμες.
Ευχαριστώ.

εμφανίστηκε μικρό ζουζουλίνι και ορεξάτο  :tits: :tits2: ,στην μαριάννα αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα ποιες μέρες και ώρες θα είναι stand by...  :knockinb:

Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΤΟ 'ESCAPE SPA' ΜΕ ΤΗ  ΖΕΤΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΜΕΝΑ GF EXPERIENCE ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ 24 ΧΡΟΝΩΝ.

[/quote]

Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η ντανιελα (50Ε) κ η αλινα (40Ε) που αναφέρω στο τέλος το ποστ μου , είναι σε 2 διαφορετικα  μαγαζια ,μόνες, δουλευουν  νυχτα,ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΣΕ

ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PORTO CENTER πριν TO HOTEL PORTO PALACE,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καποιο  τηλέφωνο ή αλλη πληροφορία πατε αμεσα.

O Βασιλης - Σμαιλ  ΔEN εχει ελευθερη πρόσβαση  θελει συσταση .

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 50 ΛΕΠΤΩΝ.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
:fuck2:
εμφανίστηκε μικρό ζουζουλίνι και ορεξάτο  :tits: :tits2: ,στην μαριάννα αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα ποιες μέρες και ώρες θα είναι stand by...  :knockinb:

Ευχαριστώ πολύ, εφόσον γίνει επίσκεψη, θα ενημερώσω το κοινό!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Η ντανιελα (50Ε) κ η αλινα (40Ε) που αναφέρω στο τέλος το ποστ μου , είναι σε 2 διαφορετικα  μαγαζια ,μόνες, δουλευουν  νυχτα,ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΣΕ

ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PORTO CENTER πριν TO HOTEL PORTO PALACE,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καποιο  τηλέφωνο ή αλλη πληροφορία πατε αμεσα.

O Βασιλης - Σμαιλ  ΔEN εχει ελευθερη πρόσβαση  θελει συσταση .

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 50 ΛΕΠΤΩΝ.

καλησπερα στην παρεα..........
Ρε ηλια δωσε καμια πληροφορια παραπανω για ντανιελα κ ελινα!!!
αφου ειναι φρεε κατασταση μπορεις να δωσεις οδο η που ακριβως ειναι???
εμφανιση?????

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Mακαρινα ναι αληθινο...
Αληθινο ειναι.. το θεμα ειναι τι υπηρεσιες/τιμες εχει. μιας και δεν μπορω να την καλεσω αυτην την στιγμη στο κινητο της. αν μαθεις πες μας.

Σε λαθος θρεντ το εβαλα το λινκ  :headbang:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αληθινο ειναι.. το θεμα ειναι τι υπηρεσιες/τιμες εχει. μιας και δεν μπορω να την καλεσω αυτην την στιγμη στο κινητο της. αν μαθεις πες μας.

Σε λαθος θρεντ το εβαλα το λινκ  :headbang:

τι υπερμουνο ειναι αυτο.......πφφφφ.....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Βολτα στο γιγαντα ΝΙΚΟΛΑ στο body free.Δεν παιζεται,πολυ πλακα μιλαμε το ατομο.
Εχει καλα τεμαχια να λεμε του στραβου το δικιο.Για ολα τα γουστα.Μιλφαρες,πιπινια οτι γουσταρει η ορεξη του καθενος.
Πεντε κοριτσια,ξεχωριζει η μιλφαρα-μουναρα-σκυλαρα και ολα τα εις -αρα ΣΤΕΦΑΝΙΑ που εχω δοκιμασει.
Τελικα διαλεξα το Ουκρανακι,τη ΓΙΟΥΛΙΑ με αριστα αποτελεσματα.Ξανθο με καλο κορμακι,φιλοτιμο με τα γλωσσοφιλα του.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
τι υπερμουνο ειναι αυτο.......πφφφφ.....
μπορω να σου δειξω πολλα υπερμουνα και να πας μαζι τους και να ειναι κομοδινα. Οπως επισης μπορεις να λιγουρευεσαι ολες τις αγγελιες απο εκει και να σου ερθουν μπαζα. Καλυτερα να μην ειναι υπερμουνο η αλλη και να σου ερθει οντως αυτη παρα να μενεις με το πουλι στο χερι.

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες , μια ερωτηση θελω να κανω μονο . υπαρχει καποιο μασατζιδικο που λριτοθργει αργα το βραδυ μετα τις 2 για παραδειγμα.?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
καλησπερα μαγκες , μια ερωτηση θελω να κανω μονο . υπαρχει καποιο μασατζιδικο που λριτοθργει αργα το βραδυ μετα τις 2 για παραδειγμα.?
Οχι φιλε,δυστυχως.Και εγω το ηθελα πολυ αλλα δεν...

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανενας το τηλ της μαρως???οποιος ξερει ασ στειλει pm

annanikos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα πήγε κάνεις με groupon στο ευζην?παίζει τελικά?το Angels spa στην Β.ολγας283 τι παίζει

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
μπορω να σου δειξω πολλα υπερμουνα και να πας μαζι τους και να ειναι κομοδινα. Οπως επισης μπορεις να λιγουρευεσαι ολες τις αγγελιες απο εκει και να σου ερθουν μπαζα. Καλυτερα να μην ειναι υπερμουνο η αλλη και να σου ερθει οντως αυτη παρα να μενεις με το πουλι στο χερι.

δεν αντιλεγω.....υπαρχει ομως και το πακετο να το ξερεις και καλη στην φωτο και στην τιμη και στο γαμησι...σπανιο με υπαρχει δε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom