Καλημέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές ... και στο εδώ θέμα, μιας και ανήκω-γράφω σχεδόν αποκλειστικά στο θέμα των μπουρδέλων-στουντίων.
Καταρχήν να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το εκτενές των γραφομένων μου αλλά ψάχνοντας να γράψω μια κριτική (όπως συνηθίζουμε μετά από συνευρέσεις στα μπουρδέλα - στούντιο), δεν βρήκα να υπάρχουν ούτε πολλές κριτικές ούτε πολλά μαγαζιά για να αναφερθούμε, οπότε μπήκα στην διαδικασία να αναφέρω την εμπειρία μου εδώ ... στην κεντρική σελίδα των μασαζο-μαγαζιών.
Προ μηνός διάβασα αναφορά σας για την Μάρω (πρώην Άρτεμης) και μαζί υπήρχε και ένα λινκ για το τηλέφωνό της. Βρισκόμενος στο κέντρο αποφάσισα να ακολουθήσω το ένστικτό μου (για δοκιμή καινούργιων πραγμάτων) και πήρα τηλέφωνο. Συννενόηση άψογη και άμεση και σε λίγη ώρα είμουν στον ναό της... Εκείνη την στιγμή παρουσίες 2 ... η ίδια που την περίμεναν όμως για πρόγραμμα και η τζένη (αν θυμάμαι καλά το όνομα), μια όμορφη κοπέλα, πολύ αδύνατη και αρκετά ψηλή... οπότε ενέδωσα. Πέρασα όμορφα, χωρίς καμία βιασύνη χρόνου. Μια ώρα στα 80 με φουλ πρόγραμμα για ότι αντέχεις από ότι κατάλαβα, μαζί με χαλαρό μασάζ που ως πρώτη φορά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Σε σχέση με τα στούντιο εδώ τα πράγματα είναι πολύ ποιό χαλαρά, όμορφοι χώροι, κεράκια, διπλό κρεβάτι, απαλή μουσικούλα, πραγματικό σπίτι. Το μόνο μειομέκτημα το κοινό μπάνιο (κανονικό σπίτι είπαμε) μιας και χρειάζεται να βγεις από το δωμάτιο και να περάσεις από τον κοινό προθάλαμο. Μετά ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μαγαζί προσφερόμενων υπηρεσιών... οπότε γενικές εντυπώσεις όμορφες... Προ ολίγων ημερών και βρισκόμενος πάλι στην γειτονιά επικοινωνώ μιας και μου είχε "κολλήσει" το παρουσιαστικό της Μάρως μαζί με την όμορφη φωνή της ... ότι δηλαδή είχα προλάβει να δω-ακούσω από την ίδια. Πρόκειται (όπως ίσως οι περισσότεροι ξέρετε) για μια όμορφη πλυθωρική κοπέλα με μακρύ ζγουρό μαλλί, ψηλή, με γλυκήτατο πρόσωπο και υπέροχα μάτια... Το δυνατό της σημείο όμως τα υπέροχα, πλούσια, φυσικά στήθη της. Σε αυτή τη φάση μου ανακοίνωσε ότι δουλεύει μόνη της (χωρίς άλλες παρουσίες στον χώρο), οπότε ο χώρος γίνεται ακόμα περισσότερο prive και χαλαρωτικός. Όπως επίσης πλέον δεν είναι θέμα και το κοινό μπάνιο. Και πάμε τώρα στο "ζουμί" ... Μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) συνεδρίες μου στον χώρο του "αγοραίου" έρωτα. Σίγουρα πρωτόγνωρη εμπειρία στον χώρο των μασάζ, αλλά το άμεσο μέτρο σύγκρισης για μένα ήταν με τον χώρο των αμιγώς σπιτιών του αγοραίου έρωτα. Και εδώ εγκειται η μια διαφορά. Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψής μου δεν αισθάνθηκα στιγμή ότι είμουν σε ένα τέτοιο χώρο. Πρώτα καφές και ψηλή κουβεντούλα και χωρίς να το καταλάβω ξεκινήσαμε τον αγώνα. Λες και είμουν με την κοπέλα μου που είχαμε αν βρεθούμε καιρό. Και εδώ είναι η δεύτερη και μεγαλύτερη διαφορά. Ο Άνθρωπος. Πάθος, αμοιβαιότητα, σκιρτίματα και ... βαθειά γνώση του έρωτα από μεριά της. Το χαίρετε όσο τίποτα, το ζει μαζί με μας... Αυτό (ομολογώ) δεν το είχα ξαναζήσει σε αυτούς τους χώρους (και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ποτέ να το ζήσω). Το πρόγραμμα στα 80 περιλαμβάνει τα πάντα όλα... και όσο αντέχεις από ότι κατάλαβα. Ποτέ δεν κοιτάχτηκε ρολόι, περάσαμε κατά πολύ το προσυμφωνημένο χωρίς στιγμή δυσανασχέτησης. Το απόλυτο (συγνώμη για τον ακραίο χαρακτηρισμό) gfe που έχω ζήσει. Και στο τέλος ένα υπέροχο, χαλαρωτικό μασαζάκι (δεν είμαι γνώστης των μασάζ, οπότε η γνώμη μου είναι πολύ υποκειμενική σε αυτό το θέμα) για να επανέλθει η καρδιά στην θέση της... Ξανά ντουζάκι και αποχώρησης, με βαριά καρδιά ομολογώ, αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο, που έκανε καιρό για να φύγει. Το σίγουρο είναι ότι θα ξανατιμηθεί και πλέον συγκαταλέγεται στα στανταράκια για μένα.
Ξέρω ... πολλοί μπορεί να με χαρακτηρίσετε προμότορα ... άλλοι αγαπούλη ... αλλά όσοι με ξέρουν εδώ μέσα, γνωρίζουν τα γραφόμενά μου και θα με καταλάβουν... Αυτά ... Χαίρομαι που μοιράστηκα την εμπειρία μου μαζί σας και Ευχαριστώ για την υπομονή σας.