Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Καλημέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές ... και στο εδώ θέμα, μιας και ανήκω-γράφω σχεδόν αποκλειστικά στο θέμα των μπουρδέλων-στουντίων.
Καταρχήν να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το εκτενές των γραφομένων μου αλλά ψάχνοντας να γράψω μια κριτική (όπως συνηθίζουμε μετά από συνευρέσεις στα μπουρδέλα - στούντιο), δεν βρήκα να υπάρχουν ούτε πολλές κριτικές ούτε πολλά μαγαζιά για να αναφερθούμε, οπότε μπήκα στην διαδικασία να αναφέρω την εμπειρία μου εδώ ... στην κεντρική σελίδα των μασαζο-μαγαζιών.
Προ μηνός διάβασα αναφορά σας για την Μάρω (πρώην Άρτεμης) και μαζί υπήρχε και ένα λινκ για το τηλέφωνό της. Βρισκόμενος στο κέντρο αποφάσισα να ακολουθήσω το ένστικτό μου (για δοκιμή καινούργιων πραγμάτων) και πήρα τηλέφωνο. Συννενόηση άψογη και άμεση και σε λίγη ώρα είμουν στον ναό της... Εκείνη την στιγμή παρουσίες 2 ... η ίδια που την περίμεναν όμως για πρόγραμμα και η τζένη (αν θυμάμαι καλά το όνομα), μια όμορφη κοπέλα, πολύ αδύνατη και αρκετά ψηλή... οπότε ενέδωσα. Πέρασα όμορφα, χωρίς καμία βιασύνη χρόνου. Μια ώρα στα 80 με φουλ πρόγραμμα για ότι αντέχεις από ότι κατάλαβα, μαζί με χαλαρό μασάζ που ως πρώτη φορά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Σε σχέση με τα στούντιο εδώ τα πράγματα είναι πολύ ποιό χαλαρά, όμορφοι χώροι, κεράκια, διπλό κρεβάτι, απαλή μουσικούλα, πραγματικό σπίτι. Το μόνο μειομέκτημα το κοινό μπάνιο (κανονικό σπίτι είπαμε) μιας και χρειάζεται να βγεις από το δωμάτιο και να περάσεις από τον κοινό προθάλαμο. Μετά ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μαγαζί προσφερόμενων υπηρεσιών... οπότε γενικές εντυπώσεις όμορφες... Προ ολίγων ημερών και βρισκόμενος πάλι στην γειτονιά επικοινωνώ μιας και μου είχε "κολλήσει" το παρουσιαστικό της Μάρως μαζί με την όμορφη φωνή της ... ότι δηλαδή είχα προλάβει να δω-ακούσω από την ίδια. Πρόκειται (όπως ίσως οι περισσότεροι ξέρετε) για μια όμορφη πλυθωρική κοπέλα με μακρύ ζγουρό μαλλί, ψηλή, με γλυκήτατο πρόσωπο και υπέροχα μάτια... Το δυνατό της σημείο όμως τα υπέροχα, πλούσια, φυσικά στήθη της. Σε αυτή τη φάση μου ανακοίνωσε ότι δουλεύει μόνη της (χωρίς άλλες παρουσίες στον χώρο), οπότε ο χώρος γίνεται ακόμα περισσότερο prive και χαλαρωτικός. Όπως επίσης πλέον δεν είναι θέμα και το κοινό μπάνιο. Και πάμε τώρα στο "ζουμί" ... Μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) συνεδρίες μου στον χώρο του "αγοραίου" έρωτα. Σίγουρα πρωτόγνωρη εμπειρία στον χώρο των μασάζ, αλλά το άμεσο μέτρο σύγκρισης για μένα ήταν με τον χώρο των αμιγώς σπιτιών του αγοραίου έρωτα. Και εδώ εγκειται η μια διαφορά. Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψής μου δεν αισθάνθηκα στιγμή ότι είμουν σε ένα τέτοιο χώρο. Πρώτα καφές και ψηλή κουβεντούλα και χωρίς να το καταλάβω ξεκινήσαμε τον αγώνα. Λες και είμουν με την κοπέλα μου που είχαμε αν βρεθούμε καιρό. Και εδώ είναι η δεύτερη και μεγαλύτερη διαφορά. Ο Άνθρωπος. Πάθος, αμοιβαιότητα, σκιρτίματα και ... βαθειά γνώση του έρωτα από μεριά της. Το χαίρετε όσο τίποτα, το ζει μαζί με μας... Αυτό (ομολογώ) δεν το είχα ξαναζήσει σε αυτούς τους χώρους (και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ποτέ να το ζήσω). Το πρόγραμμα στα 80 περιλαμβάνει τα πάντα όλα... και όσο αντέχεις από ότι κατάλαβα. Ποτέ δεν κοιτάχτηκε ρολόι, περάσαμε κατά πολύ το προσυμφωνημένο χωρίς στιγμή δυσανασχέτησης. Το απόλυτο (συγνώμη για τον ακραίο χαρακτηρισμό) gfe που έχω ζήσει. Και στο τέλος ένα υπέροχο, χαλαρωτικό μασαζάκι (δεν είμαι γνώστης των μασάζ, οπότε η γνώμη μου είναι πολύ υποκειμενική σε αυτό το θέμα) για να επανέλθει η καρδιά στην θέση της... Ξανά ντουζάκι και αποχώρησης, με βαριά καρδιά ομολογώ, αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο, που έκανε καιρό για να φύγει. Το σίγουρο είναι ότι θα ξανατιμηθεί και πλέον συγκαταλέγεται στα στανταράκια για μένα.
Ξέρω ... πολλοί μπορεί να με χαρακτηρίσετε προμότορα ... άλλοι αγαπούλη ... αλλά όσοι με ξέρουν εδώ μέσα, γνωρίζουν τα γραφόμενά μου και θα με καταλάβουν... Αυτά ... Χαίρομαι που μοιράστηκα την εμπειρία μου μαζί σας και Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
ζηλευω,παντα τετοια συναγωνιστη!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Έγραψες Γίγαντα και στα δικά μας !!!!!!!! οι λεύτεροι !!!!!!! ότι πιο ζωντανό διάβασα τον τελευταίο καιρό !!!!!!  :rockon:

GAMEOVER την Μάρω σου την προτείνω, είναι καλή φάση και μέσα στα γούστα σου.

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Ειναι αληθινο οταν περασα 3 κοπελες καιμε 3 προγραματα των 45' με τιμες απο 60-100Ε

Ωραιος χωρος και οι κοπελες ευπαρουσιαστες ειδικα η ψηλη με τα τιγρε παπουτσια ονομα δεν θυμαμαι σκυλι του πολεμου! :tits2: :fuck2:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επισκεψη στην μαριαννα. δοκιμασα με στελλα....

η κοπελα κανει αρκετα καλο και προστυχο προγραμμα, με καλο γλυψιμο παντου, και η ομορφη φατσουλα της σε χαλαρωνει και μπορεις να περασεις καλα. απλα γουστα ειναι αυτα. ισως δεν ημουν σε φαση για να ανταποκριθω σε οσα ειχε να δωσει. μιαν αλλη φορα. αλλα θελω να καταληξω πως ειναι δυνατη, καθαρη, και με καλο προγραμμα. και δειχνει να μην προσποιειται αλλα να ανταποκρινεται πραγματικα...

κ επειδη μαλλον με εχει πιασει αναγκη για απλα ζουζουνισματα, να ρωτησω 2 πραγματα
1. βασ.ολγας, σπα, μονο  :jerking:  εχει? καμια προταση? εχω να παω καιρο, απο τις εποχες της ελενας, την πρωτη περιοδο της νατασας κτλ
2.η μαγκυ (εγνατιας) δουλευει ακομα στον ιδιο χωρο? σαββατα? κ καμια προταση για κοπελες κ προγραμματα?

ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΘΕ ΕΝΣΤΑΣΗ-ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΚΤΟ.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΔΕΝ

1. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE,ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ,KAI ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ.

2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ (ΠΧ. ΒΑΣΙΛΗΣ,ΕΒΙΤΑ ΚΛΠ.) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 'ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ'  ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ Η

ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

3. ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΛΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

3. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ' ΚΑΙ Η 'ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
1 κατα τη γνωμη μου κακως σ εμπιστευτηκανε χωρις να σε ξερουν,
  καλιστα θα μπορουσες νασαι οποιοσδηποτε ασχετα αν εισαι οκ οπως λες,
  γιαυτο κ φτασαμε σε σημειο αν θελουμε να συστησουμε καποιον πρεπει να     
  το παρουμε απ το χερι κ να τον παμε στο μαγαζι
2 ολοι γραφουμε με μικρα θα μπορουσες κ συ να κανεις το ιδιο

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
θα συμφωνησω κι εγω υπερ του "απο το χερακι" δυο μαγαζια δεχτηκαν "επισκεψη" εξαιτιας της χαλαροτητας αυτης. Και σιγουρα δε θα ηθελα εν μεσω συνεδριας να βρεθω ξαφνικα σε αστυνομικο τμημα με οτι συνεπακολουθα θα ειχε αυτο....

Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ

ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
ειδες πουθενα στο σαιτ να γραφει
κανε εγγραφη μπες στο σαιτ κ απο την επομενη κιολας μερα θαχεις προσβαση σε ολα τα μαγαζια?
αν ειχες εσυ μαγαζι θαθελες να σου στελνανε ατομα που δεν τα γνωριζουν?
εχω στειλει κ εγω ατομα αλλα αφου τα γνωρισα πρωτα απο κοντα

το 1 το ειδες το 2 γιατι το πηδηξες?

Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχουν νομιζω αλλα θεματα που προσφερονται για συγκρουση και πολεμικη.

Εγω εδω νομιζω οτι βρισκομαστε για γονιμο διαλογο και αλληλοβοηθεια.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
:SΗλία Πέτρο, δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου.

Αλλα πολύ μπλα μπλα βρε φίλε.... Δεν ξερω τι να σκεφτώ....σου ξαναλέω, δεν αμφισβητώ. Αλλα....

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ

ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Ασε που εχεις μόνο 8-10 posts στο thread...μεσα σε αυτά έδωσες πληροφορίες;

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αυτη την εχει δοκιμασει κανεις απο τα φιλαρακια?
Σε επίσκεψη μου πριν διημέρου, εάν δεν κάνω λάθος με όνομα Στεφανία. ΠροMilf κατάσταση με ωραίο σώμα και καλό social time αφού είναι Ελληνίδα. Αρκετά διεκπερραιωτική όμως και αρκετά βιαστική. Μασάζ περίπου 10 λεπτά και όχι κάτι σούπερ και μετά μια γρήγορη  :pipa1: για να τελειώνουμε. Πάλι όμως με επιφύλαξη αυτό ως προς την φωτογραφία γιατί δεν ξέρω τις άλλες κοπέλες. Και να πω στους φίλους ότι πήγα πρώτη φορά και χωρίς συστάσεις και με δέχτηκαν κατευθείαν παρουσιάζοντας τα προγράμματα που κάνανε οι κοπέλες.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
θα συμφωνησω κι εγω υπερ του "απο το χερακι" δυο μαγαζια δεχτηκαν "επισκεψη" εξαιτιας της χαλαροτητας αυτης. Και σιγουρα δε θα ηθελα εν μεσω συνεδριας να βρεθω ξαφνικα σε αστυνομικο τμημα με οτι συνεπακολουθα θα ειχε αυτο....

σε 4 μαγαζια.εγινε.δεχτηκαν επισκεψη...τυχαιο.?????????? οχι βεβαια..

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
σε 4 μαγαζια.εγινε.δεχτηκαν επισκεψη...τυχαιο.?????????? οχι βεβαια..

γενικά το θέμα πληροφόρηση και ειδικά για Θεσσαλονίκη είναι πολύ μπέρδεμα.Πολύ θα ήθελα να έχω τις πληροφορίες πολλών "έμπειρων" από εδώ μέσα αλλά όπως διστάζω να πω και εγώ κάτι παραπάνω ( που δεν έχω και κάτι φοβερό να πω) άλλο τόσο φαντάζομαι διστάζουν και αυτοί που από ότι καταλαβαίνω έχουν χτίσει και κάποιου είδους σχέσεις άκρες και θα έλεγα πρέπει να τις "τιμήσουν".

Άρα παραφράζοντας το ρητό, με λεφτά και υπομονή γίνεται ο .....

mikas44

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
re pedes to thl ths maros pos ta to broume?

[size=20pt]*[/size]Mην γράφεις με Greeklish

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ασε που εχεις μόνο 8-10 posts στο thread...μεσα σε αυτά έδωσες πληροφορίες;

Ο αριθμός των posts στο thread, επίτρεψέ μου να πω, δεν έχει άμεση σχέση. Οι περισσότερες πληροφορίες διαδίδονται μέσω PM και όχι σε posts, για την (ψευδ)αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας.

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλή εβδομάδα σε όλους, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουν σε κίνδυνο και τα ιδρύματα αλλά  να βάζουν και εμάς. Εντάξει η έλλειψη πελατείας δεν είναι και η καλύτερη δικαιολογία. Εγώ πηγαίνοντας προχθές σε ένα από αυτά ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα με δεχόταν. Αντίθετα με βάλανε κατευθείαν σε δωμάτιο και άρχισαν την παρουσίαση των προγραμμάτων. Θα προτιμούσα να δυσκολευόμαστε και να μας δέχονται με συστάσεις παρά να κινδυνεύουμε στο βωμό της αύξησης των εσόδων στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι. Καλημέρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom