Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε κι'ο γαιδαρος. Αντε τωρα να "μπεις" στα πριβεμαγαζα..
Αναγκασμενοι πλεων μονο στον Νικο να πηγενουμε..

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
τα καλα "πριβε" η σαβουρα για τον κοσμο..

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ κυριλέ φαίνεται φίλε μου.Όλα τα λεφτά όμως είναι η ξανθιά δίπλα στον τύπο στην τύπου αναμνηστική φωτο... :dancing:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
απο τα καλυτερα μασαζ !!
αλλα ΜΟΝΟ μασαζ!!
αν εχεις πιαστει θα το απολαυσεις..
αν θες να μπριζολιασεις..θα μεινεις νηστικος!!
καλη συνεχεια

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά κινείται κανείς η τπτ; Πήγα Γιάννη 7ο ουρανό πέρασα με μια μελαχρινή...Καμμιά καλή ιδέα κανείς; :dancing:

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
1-3 απαντήσεις ημερησίως.... Υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης του thread?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
1-3 απαντήσεις ημερησίως.... Υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης του thread?

Είναι ρητορικό το ερώτημα σου giorgio, και οι απαντήσεις του ίσως να είναι πολλές ίσως και καμία, ίσως και να συμπλήρωνα υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης αυτού του site ? του αγοραίου έρωτα ? της ύπαρξης μας ? αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωπότητας…….. είναι ιδιαίτερο αυτό το thread, υπάρχει ομερτά κατά τη γνώμη μου άδικα αλλά ίσως και να είναι επιβεβλημένη, Θεσσαλονίκη – Αθήνα, λες και ζούμε σε μια χώρα διαφορετική με διαφορετικούς νόμους, εδώ κυνηγάνε, στην Αθήνα υπήρχε και υπάρχει ελευθερία, αν ψάξεις το ίδιο το site θα καταλάβεις, δεν ξέρω κάτι, μόνο συμπεράσματα βγάζω, και δικαιολογώ εν μέρει τη σιωπή…..anyway πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και την ψάχνουμε για το καλύτερο, νάμαστε καλά 

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Είναι ρητορικό το ερώτημα σου giorgio, και οι απαντήσεις του ίσως να είναι πολλές ίσως και καμία, ίσως και να συμπλήρωνα υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης αυτού του site ? του αγοραίου έρωτα ? της ύπαρξης μας ? αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωπότητας…….. είναι ιδιαίτερο αυτό το thread, υπάρχει ομερτά κατά τη γνώμη μου άδικα αλλά ίσως και να είναι επιβεβλημένη, Θεσσαλονίκη – Αθήνα, λες και ζούμε σε μια χώρα διαφορετική με διαφορετικούς νόμους, εδώ κυνηγάνε, στην Αθήνα υπήρχε και υπάρχει ελευθερία, αν ψάξεις το ίδιο το site θα καταλάβεις, δεν ξέρω κάτι, μόνο συμπεράσματα βγάζω, και δικαιολογώ εν μέρει τη σιωπή…..anyway πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και την ψάχνουμε για το καλύτερο, νάμαστε καλά 

Πως θα ψάξουμε για το καλύτερο αν δεν βρούμε info? πως θα πιούμε νερό αν δεν βρούμε την πηγή? οέο  :think:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά είναι λογικό με τόσα θέματα που έχει ο καθένας μας καθημερινά να αντιμετωπίσει να μην μπορεί να επισκέπτεται τους "αγωνιστικούς χώρους" με την συχνότητα που θα ήθελε , οπότε και οι πληροφορίες ελαχιστοποιούνται. Ακόμη και στο θέμα μπουρδελοκατάσταση Θες/νίκη τα post είναι ελάχιστα. Πόσο εδώ που οι πληροφορίες ήταν ανέκαθεν περιορισμένες. Ας ελπίσουμε ότι η "ομάδα μας" θα ανέβει και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

καλημέρα. πριν 10 μέρες περίπου επισκέφτηκα την Αγάπη από Ρωσία που είναι μαζί με την Ζέτα στις διαφημήσεις. εύκολη συνενόιση από το τηλ και ας ήμουν νέος πελάτης. η κοπέλα είναι ξανθιά, ηλικίας 35+/- (δική μου εκτίμηση), σώμα μοντελέ με πολύ περιποιημένη επιδερμίδα και πολύ καλή συμετοχή και χωρίς βιασύνες (δική μου εκτίμηση ξανά). 1 ώρα, 2 γύροι, 80 ευρώ. όχι anal, όχι CIM/CIF. ο χώρος είναι μάλλον μέτριος

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καμιά καλή πρόταση για μιλφέιγ με ενισχυμένο μπούστο;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων εάν βοηθήσει κάποιος συναθλητής.

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
εσύ δε θα δώσεις καμιά info οεο;  :grin:

Λες να έχω άκρες και να ψαχνομαι εδώ μέσα?  :think: :think: :think:είμαι σχεδόν απειρος στο θεμα. 2 φορές είχα επισκεφτεί το σακη and that's all.
Δεν έχω Infos άρα δεν μπορώ να δώσω Info.
Κατα το γνωστόν
ουκ αν λαβοις παρά του μη εχοντος

Ευχαρίστως να δώσω info αν αποκτήσω κάποια στιγμή

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Βασικά είναι λογικό με τόσα θέματα που έχει ο καθένας μας καθημερινά να αντιμετωπίσει να μην μπορεί να επισκέπτεται τους "αγωνιστικούς χώρους" με την συχνότητα που θα ήθελε , οπότε και οι πληροφορίες ελαχιστοποιούνται. Ακόμη και στο θέμα μπουρδελοκατάσταση Θες/νίκη τα post είναι ελάχιστα. Πόσο εδώ που οι πληροφορίες ήταν ανέκαθεν περιορισμένες. Ας ελπίσουμε ότι η "ομάδα μας" θα ανέβει και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

+1000

θα ανεβει η ομαδα γεροτζιμ μονο αν ξυπνησουνε κ κατεβασουνε τις τιμες χωρις βεβαια...
να κατεβασουνε ποιοτητα χρονο κ παροχες στις υπηρεσιες τους!!!

ΑΛΛΑ οταν καποιοι μπενουν εδω κ γραφουν οτι σκανε κατι 200αρια κ 300αρια κ το περηφανευονται κιολας τι περημενεις.......????
μετα εξαφανιζονται κ δεν γραφουνε τιποτα....... γιατι αραγε????
σακη ακους?????? για τα κοριτσια σου τα γραφω που αντι να χαμηλωσεις τιμες.....
τις εχεις εκει να καθονται κ να γραφουνε Μ.....ες με φακε προφιλ!!

περημενετε να βγαλετε τα ιδια λεφτα με αυτα που βγαζατε πριν 5 χρονια που οι αγελαδες ητανε παχιες??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!!!! συγνωμη σακη ηθελα να πω.......

περημενω να δω ποιος η ποια θα αποφασισει να κανει το 80 φουλ στα 60 χωρις να κατεβασει υπηρεσιες φυσικα!!

εκει μετα να δω πως θα πεσουν τα καστρα σας!!

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Λες να έχω άκρες και να ψαχνομαι εδώ μέσα?  :think: :think: :think:είμαι σχεδόν απειρος στο θεμα. 2 φορές είχα επισκεφτεί το σακη and that's all.
Δεν έχω Infos άρα δεν μπορώ να δώσω Info.
Κατα το γνωστόν
ουκ αν λαβοις παρά του μη εχοντος

Ευχαρίστως να δώσω info αν αποκτήσω κάποια στιγμή
aggelioforos, adoos, mylist ολοι απο αγγελιες ξεκινησαμε .καλη αρχη!!!

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
aggelioforos, adoos, mylist ολοι απο αγγελιες ξεκινησαμε .καλη αρχη!!!

σωστά, αλλά να είσαι προετοιμασμένος. σε ένα μπουρδέλο η φόλα κοστίζει 30-40 ευρώ. στα μασαζίδικα 60 και συνήθως 80-100

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom