Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος να γράψει,όταν στο θρεντ υπάρχουν 3-4 εκπρόσωποι από κάθε μαγαζί?
Τί να πεις μαζί τους και τί  απόψεις να ανταλλάξεις?
δεν είναι περίεργο που εξαφανίστηκαν οι κακές κριτικές άλλωστε...
ο άλλος βάζει καρδούλες και συννεφάκια για μια γκόμενα και πας και βλέπεις μια γεμάτη,σχεδόν χοντρή, μαυριδερή εντελώς μέτρια γκόμενα(Αλίκη Μαριάννας,καλά για την Στέλλα είναι περιττά τα λόγια)

ΥΓ από τα ανωτέρω εξαιρώ τον φίλτατο ρικ,για να μην γίνει καμία παρεξήγηση
Αν έχεις την καλοσύνη, από τι ακριβώς τον εξαιρείς; 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ποιος να γράψει,όταν στο θρεντ υπάρχουν 3-4 εκπρόσωποι από κάθε μαγαζί?
Τί να πεις μαζί τους και τί  απόψεις να ανταλλάξεις?
δεν είναι περίεργο που εξαφανίστηκαν οι κακές κριτικές άλλωστε...
ο άλλος βάζει καρδούλες και συννεφάκια για μια γκόμενα και πας και βλέπεις μια γεμάτη,σχεδόν χοντρή, μαυριδερή εντελώς μέτρια γκόμενα(Αλίκη Μαριάννας,καλά για την Στέλλα είναι περιττά τα λόγια)

ΥΓ από τα ανωτέρω εξαιρώ τον φίλτατο ρικ,για να μην γίνει καμία παρεξήγηση

ΥΓ2 και επειδή πολλά αν όχι όλα τα μαγαζιά ζούνε από αυτό εδώ το σάιτ,δεν γουστάρω να κάνω πλούσιο κανέναν,προτείνοντας κάποια κοπέλα(και πήρα αρκετές καλές πρόσφατα)
όποιος θέλει(μαγαζάτορας),ας στείλει π.μ. να του προωθήσουμε το μαγαζί με το αζημίωτο βέβαια.... :grin:
To ότι συμβαίνει να μην έχουμε όλοι τα ίδια γούστα στην εμφάνιση των κοριτσιών δηλαδή δεν μετράει PALERMO;
Ας πούμε παραδείγματα: Η Αλίκη κι εμένα δεν με ενθουσίασε, αλλά η Στελλίτσα μου άρεσε με τη συμπεριφορά της και με το πρόγραμμα, ενώ ο σωματότυπος δεν με χάλασε. Γι' αυτό και την έχω συστήσει. Εσύ παλιότερα κάποια εκεί τη θεωρούσες ότι ήταν για...κλωτσιές ;), εγώ πάλι την έβρισκα μαζί της, όπως και πολλοί άλλοι. Δέξου κι εσύ λοιπόν ότι δεν μπορούμε να γουστάρουμε όλοι τις ίδιες γυναίκες, αλλιώς θα μαλώναμε :grin:. Και μη με βάζεις στους...μαγαζάτορες. Όχι ακόμα τουλάχιστον, γιατί την τεχνογνωσία την έχουμε εμείς ;). Το ότι δεν γράφουν αρκετοί μήπως οφείλεται και σε ανούσιους καυγάδες που ταλαιπωρούν το site γενικώς; Μήπως οι νεότεροι φοβούνται το κράξιμο από τους παλιούς, όπως στο στρατό; Μήπως πράγματι τελικά είμαστε ολο και πιο λίγοι αυτοί που πάμε συχνά σε βίζιτες, λόγω χρημάτων;;;; Κάποιοι π.χ. είπαν ότι η Μαρία Λαδάδικα βαρούσε μύγες το καλοκαίρι.  

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Mια απορία, τους μαγαζάτορες πως τους ανιχνεύετε, υπάρχει κάποια συντεταγμένη, έχετε γνωριστεί προσωπικά,  μόνο ο  Σάκης σαν διευθυντής  έχει  συστηθεί από όσα έχω διαβάσει.
Οι άλλοι, ποιοι είναι…
Όσο για τα γούστα Graf έχεις καλύψει το θέμα …

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ο άλλος βάζει καρδούλες και συννεφάκια για μια γκόμενα και πας και βλέπεις μια γεμάτη,σχεδόν χοντρή,
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λόγω νέκρας που έπεσε στα city-tours, πέρασα τη προηγούμενη βδομάδα για πρώτη μου φορά από ένα ίδρυμα..ε λοιπόν όπως ακριβώς τα περιγράφεις,πάω από εκεί και βλέπω μια ταλαίπωρη νοικοκυρά που έδειχνε λες και μόλις πριν λίγο άπλωνε τραχανά  :crazy: Πέρασα με άλλη κοπέλα που υπο άλλες περιπτώσεις δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα αλλά είπα να δοκιμάσω έστω για την εμπειρία. Ε τι τό 'θελα και 'γώ..  :headbang:
Θα μου πείτε όταν τρώω τις φόλες με τα διακοσάρια είναι καλύτερα; Ε και δω δεν τα λυπήθηκα λιγότερο,ακόμα και ογδόντα που ήτανε δε το θεωρώ ευκαιρία..
Απ'ότι κατάλαβα άμα είσαι κολλητός τους και σε ενημερώνουν για τα καλά κομμάτια και δεν υπάρχει αυτό το screening στον πελάτη,μόνο τότε αξίζει η όλη φάση.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είναι παράξενο το θρεντ και το καταλαβαίνω, εγώ όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε προέρχομαι από τους νομίμους οίκους ανοχής, αλλά τον τελευταίο καιρό θέλησα να ανοίξω τα φτερά μου και τις γνώσεις μου και στο κομμάτι του αγοραίου έρωτα που αναφέρεται το θρεντ. Κάτι κατάφερα δεδομένου των συνθηκών και της ομερτά που μοιραία υπάρχει, έστειλα και μερικά pm σε εξέχοντα μέλη αυτού του θρεντ τα οποία ομολογώ ότι με βοήθησαν έως ενός σημείου όμως, από εκεί περά ομερτά, για να μην τα πολυλογώ επήγα στου Σάκη, στους νέους ορίζοντες, όπου η παρτούζα  με την νάσυ και την Μυρτώ θα μου μείνει αξέχαστη, το είχα διαβάσει από έναν συναθλητή στο θρεντ που το έκανε και ομολογώ πως βοηθήθηκα, το έκανα και εγώ, επόμενος στόχος μου είναι η Μαριάννα αλλά ο κύκλος κλειστός, που θα μου πάει θα εισβάλω ειρηνικά πάντα, καταλαβαίνω ότι όταν κινείσαι κάτω από τα όρια της νομιμότητας υπάρχει θέμα, ίδωμεν λοιπόν και τηρουμένων των αναλογιών εκτιμώ πως το θρεντ καλά κρατεί.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είναι παράξενο το θρεντ και το καταλαβαίνω, εγώ όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε προέρχομαι από τους νομίμους οίκους ανοχής, αλλά τον τελευταίο καιρό θέλησα να ανοίξω τα φτερά μου και τις γνώσεις μου και στο κομμάτι του αγοραίου έρωτα που αναφέρεται το θρεντ. Κάτι κατάφερα δεδομένου των συνθηκών και της ομερτά που μοιραία υπάρχει, έστειλα και μερικά pm σε εξέχοντα μέλη αυτού του θρεντ τα οποία ομολογώ ότι με βοήθησαν έως ενός σημείου όμως, από εκεί περά ομερτά, για να μην τα πολυλογώ επήγα στου Σάκη, στους νέους ορίζοντες, όπου η παρτούζα  με την νάσυ και την Μυρτώ θα μου μείνει αξέχαστη, το είχα διαβάσει από έναν συναθλητή στο θρεντ που το έκανε και ομολογώ πως βοηθήθηκα, το έκανα και εγώ, επόμενος στόχος μου είναι η Μαριάννα αλλά ο κύκλος κλειστός, που θα μου πάει θα εισβάλω ειρηνικά πάντα, καταλαβαίνω ότι όταν κινείσαι κάτω από τα όρια της νομιμότητας υπάρχει θέμα, ίδωμεν λοιπόν και τηρουμένων των αναλογιών εκτιμώ πως το θρεντ καλά κρατεί.
Για όλα υπάρχει η κατάλληλη συνταγή-στρατηγική, το θέμα είναι να βρεις πρώτα την άκρη του νήματος, γιατί σε τελική ανάλυση το κουβάρι θα το ξετυλίξεις από μόνος σου…

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Ευκαιρία δοθείσης λοιπόν έχω να πω ότι το thread επιεικώς είναι για τον πέο. Εδώ και καιρό τσάμπα το διαβάζω ως νέος ανένταχτος σε μαλακοσυμμαχίες και καυλοδιενέξεις της τζούφιας στύσης. Γιατί; 1ον από π.μ έχω φάει άκυρα τρελά (για γνώμη όχι για πληροφορία) εξαιρώ τον Trefle Jack .
2ον ανοιχτή καινούργια πληροφορία μετρήστε από πότε έχει να δοθεί...
3η διαπίστωση θαμώνες με παρουσία στους χώρους και σωστή κρίση απέχουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από το σαίτ αναλογικά από τα άλλα αθλήματα του σεξ
4ον μονό τη λίστα να δει κανείς πόσο δεν ισχύει θα καταλάβει .. Στα μπουρδέλα η λίστα τρέχει με βάση τις παρουσίες εδώ με βάση τις διευθύνσεις
5ον πείτε μου ένα λόγο να γράψω μια καυλοκριτική για να γουστάρουμε όλοι μαζί .. Στα μπουρδέλα με κατά τεκμήριο χειρότερους όρους
γουστάρουμε να εκθειάζουμε και μπάζα για τα γκάζια που δίνουν έτσι για το μπράβο. Δείτε το τζερτζέλο που κάνει ο Αλ και άλλοι για να παραδειγματιστείτε...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ευκαιρία δοθείσης λοιπόν έχω να πω ότι το thread επιεικώς είναι για τον πέο. Εδώ και καιρό τσάμπα το διαβάζω ως νέος ανένταχτος σε μαλακοσυμμαχίες και καυλοδιενέξεις της τζούφιας στύσης. Γιατί; 1ον από π.μ έχω φάει άκυρα τρελά (για γνώμη όχι για πληροφορία) εξαιρώ τον Trefle Jack .
2ον ανοιχτή καινούργια πληροφορία μετρήστε από πότε έχει να δοθεί...
3η διαπίστωση θαμώνες με παρουσία στους χώρους και σωστή κρίση απέχουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από το σαίτ αναλογικά από τα άλλα αθλήματα του σεξ
4ον μονό τη λίστα να δει κανείς πόσο δεν ισχύει θα καταλάβει .. Στα μπουρδέλα η λίστα τρέχει με βάση τις παρουσίες εδώ με βάση τις διευθύνσεις
5ον πείτε μου ένα λόγο να γράψω μια καυλοκριτική για να γουστάρουμε όλοι μαζί .. Στα μπουρδέλα με κατά τεκμήριο χειρότερους όρους
γουστάρουμε να εκθειάζουμε και μπάζα για τα γκάζια που δίνουν έτσι για το μπράβο. Δείτε το τζερτζέλο που κάνει ο Αλ και άλλοι για να παραδειγματιστείτε...
Δεν λέω, η τοποθέτηση σου δεν είναι κενή αλλά πιστεύω πως η σύγκριση δεν στοιχειοθετείτε λόγο κυρίως των διαφορών που παρουσιάζουν οι δυο χώροι και σαν  οντότητες και σαν προορισμοί αλλά και σαν περιβάλλον, εξού και η λιτότητα των απόψεων…

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λέω, η τοποθέτηση σου δεν είναι κενή αλλά πιστεύω πως η σύγκριση δεν στοιχειοθετείτε λόγο κυρίως των διαφορών που παρουσιάζουν οι δυο χώροι και σαν  οντότητες και σαν προορισμοί αλλά και σαν περιβάλλον, εξού και η λιτότητα των απόψεων…
Μην απαντάς με υπεκφυγές η τοποθέτηση μου δε βασίζεται μόνο στη σύγκριση... το ναι μεν αλλά της απάντησης σου είναι το υπαρκτό έλλειμμα τεκμηρίωσης που βασίζεται στην ΠΙΣΤΗ  :priest:

Επισκέπτης
Mια απορία, τους μαγαζάτορες πως τους ανιχνεύετε, υπάρχει κάποια συντεταγμένη, έχετε γνωριστεί προσωπικά,  μόνο ο  Σάκης σαν διευθυντής  έχει  συστηθεί από όσα έχω διαβάσει.
Οι άλλοι, ποιοι είναι…
Όσο για τα γούστα Graf έχεις καλύψει το θέμα …
τυπα εσυ  εισαι πολυ κουραστικοσ εδω μεσα.οτι και αν γραψουν σε ολα απαντασ χωρισ να εχεισ ιδεα για τιποτα απλα να περασει η ωρα σου.χαλαρωσε λιγο.μπικεσ πρωτη μερα και εισουν σαν προβατο στη σφαγη και τωρα γραφεισ για τα παντα ολα.μονο οπου σε παιρνει γραψε.ασε καποιον που εχει αποψη,που πηγε σε καποιο μαγαζι.στα παπαρια μασ ποιοσ εχει το καθε μασατζιδικο και μπουρδελο.τουσ μαγαζατορεσ θα πιδιξεισ?κουλαρε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λόγω νέκρας που έπεσε στα city-tours, πέρασα τη προηγούμενη βδομάδα για πρώτη μου φορά από ένα ίδρυμα..ε λοιπόν όπως ακριβώς τα περιγράφεις,πάω από εκεί και βλέπω μια ταλαίπωρη νοικοκυρά που έδειχνε λες και μόλις πριν λίγο άπλωνε τραχανά  :crazy: Πέρασα με άλλη κοπέλα που υπο άλλες περιπτώσεις δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα αλλά είπα να δοκιμάσω έστω για την εμπειρία. Ε τι τό 'θελα και 'γώ..  :headbang:
Θα μου πείτε όταν τρώω τις φόλες με τα διακοσάρια είναι καλύτερα; Ε και δω δεν τα λυπήθηκα λιγότερο,ακόμα και ογδόντα που ήτανε δε το θεωρώ ευκαιρία..
Απ'ότι κατάλαβα άμα είσαι κολλητός τους και σε ενημερώνουν για τα καλά κομμάτια και δεν υπάρχει αυτό το screening στον πελάτη,μόνο τότε αξίζει η όλη φάση.

Καλημέρα yorkie

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες(όνομα μαγαζιού, κοπέλας, περιοχή) ίσως σε κάποιους ενδιαφέρει η περίπτωη.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τώρα, yorkie, σχετικά με την διαφορά στην εμφάνιση και την ηλικία με τα city-tours και τα μασατζίδικα, αναμφισβήτητα υπάρχει, η προσωπική μου γνώμη είναι όχι ανάλογη με την διαφορά στις τιμές,  παρόλο που οι μεγάλες φώλες  είναι στα city tours.

Σε κάθε περίπτωση εγώ πρότιμώ να δίνω τα λεφτά μου στις Ελληνίδες που τα έχουν ανάγκη και όχι στις αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσιών ξένες, που έρχονται να μου τ'αρπάξουν.
Οι υπηρεσίες  :pipa2: :pipa1: :fuck1: :zfuck: :2on1: στα ΚΑΛΑ μασατζίδικα είναι κορυφαίες και πάντα ανάλογα με την ικανότητα και την δυνατότητα να ελέξει την δουλειά του το αφεντικού τους.
Για αυτό άλλα Μασαζιδικα δεν προλαβαίνουν τον καιρό της κρίσης και άλλα βαράν μίγες.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Καλημέρα yorkie

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες(όνομα μαγαζιού, κοπέλας, περιοχή) ίσως σε κάποιους ενδιαφέρει η περίπτωη.
Δε θα ήθελα να γράψω αρνητική κριτική αφού όπως λες έχουν και ανάγκη τη δουλειά.
Η συμπεριφορά ήταν άψογη αλλά η εμφάνιση δυστυχώς απείχε κατά πολύ από τα γούστα μου.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Δε θα ήθελα να γράψω αρνητική κριτική αφού όπως λες έχουν και ανάγκη τη δουλειά.
Η συμπεριφορά ήταν άψογη αλλά η εμφάνιση δυστυχώς απείχε κατά πολύ από τα γούστα μου.

Σε τιμάει το ότι "Δε θα ήθελα να γράψω αρνητική κριτική " με ονοματεπώνυμο, αλλά το ότι "όπως λες έχουν και ανάγκη τη δουλειά" , κατά την γνώμη μου,
είναι τελέιως διαφορετικό με το πως κάνουν την δουελιά.
Όταν μάλιστα έχεις ανάγκη μια δουλειά, πάλι κατά την γνώμη μου,
πρέπει να την κάνει ακόμα πιο καλά, σε σρέσει δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη "δουλειά". Κορίτσια ακούτε?

Φυσικά, το ψάρι "βρωμάει από το κεφάλι", αν τα αφεντικά δεν ενδιαφέρονται για την δουλείαα τόυς ή δεν ξέρουν να την δουλέψουν, τι περιμένεις?
Ακούτε κύριοι? Δεν αρκεί να διαμαρτήρεστε για την κρίση μόνο, μεταξύ σας, δουλέψυε και το αποτέλεσμα θα αρέσει στην τσέπη σας.

Καλή σου μέρα ! ! !

:2funny: :2funny: :2funny:

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Χαιρετίζω τους φίλους Θεσσαλονικείς (αυτοί στην Αθήνα τα καταφέρνουν μια χαρά, εμάς δεν βλέπω καλά)
Πρώτο μήνυμα αν και πολύ παλιός "συνοδοιπόρος" του εν λόγω site. Ο κύριος λόγος που πλέον εγκαταλείπω την εγωιστική στάση του να μην συμμετέχω ενεργά είναι η πλήρης απογοήτευση με την  προσφερόμενη "ψυχαγωγία" στην πόλη μας (δέχομαι και την κριτική για τις προσωπικές επιλογές) αλλά μάλλον είναι γενικευμένη η άποψη αυτή. Ωστόσο δηλώνω πως την κατηγορία αυτή(μασάζ) δεν την έχω "παίξει" (όρος από στοιχηματισμό καθώς οι περισσότερες εξορμήσεις είναι πλέον στανταράκι για "κουβά"). Κλείνοντας αυτή την μακροσκελή τοποθέτηση (για λόγους "γνωριμίας" ας πούμε) καταλήγω στο εξής ερώτημα: για πρώτο ματσάκι, χωρίς πολλές απαιτήσεις, για να "καπνίσουμε το γήπεδο" όπως λέει ποδοσφαιρόφιλος συναγωνιστής, θα υπάρξει ανανεωμένος κάταλογος με τα μασατζιδικά και πληροφορίες κάτι σαν οδικό χάρτη ή θα πρέπει να ζητήσω συγκεκριμένα πληροφορίες από κανένα φίλο που θα ενσκήψει (όχι πολύ όμως και έχουμε άλλα)  στο πρόβλημά μου και θα τείνει χείρα βοηθείας.           

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom