You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Why so Serious?Αμα εσυ τη βρισκεις με τη βρωμιαρα,που δεν ξερει να κανει πιπες και νομιζει οτι ειναι και μοντελο οκ δεκτο,για μενα απλα δεν υπαρχει αυτη η γκομενα(ο θεος να την κανει γκομενα)
nickthegreek7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η γνωστή Ζέτα της Π. Συνδίκα είναι... έχει αναφερθεί καμμιά δεκαπενταριά φορές
Ευχαριστώ!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.253
- Πόντοι
- 736
πρόσφατη επίσκεψη στο olgas day spa ξέροντας τι περιμένω...
αλλά όχι και 10 ευρώ για να βγάλει τα ρούχα της!!!
μάλλον μερικές ζούνε σε αποστειρωμένο περιβάλλον και δεν έχουν καταλάβει τις αλλαγές που έχουν συμβεί!
καλές καλοκαιρινές απολαύσεις σε όλους.
αλλά όχι και 10 ευρώ για να βγάλει τα ρούχα της!!!
μάλλον μερικές ζούνε σε αποστειρωμένο περιβάλλον και δεν έχουν καταλάβει τις αλλαγές που έχουν συμβεί!
καλές καλοκαιρινές απολαύσεις σε όλους.
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας κύριοι,
Νέοπας εδώ διαβάζοντας σας αρκετό καιρό τώρα παίρνω το θάρρος
να ζητήσω και εγω κάτι....το τηλέφωνο της Εβίτας αν είναι φυσικά εύκολο
να μου το στείλει κάποιος έμπειρος απο εδώ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χαίρετε εκλεκτοί συναγωνιστές! Πρόεδρος Γου εδώ!
Όπως θα καταλαβαίνετε και οι παλιοί από την απουσία μου το έχω κόψει αρκετά το άθλημα τελευταία λόγω κρίσης...!
Ωστόσο, μια που ξέμεινα εδώ αυγουστιάτικα ψηνόμουν να κάνω καμιά εξόρμηση, αλλά ήθελα κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.
Οπότε, έχεις κανείς να προτείνει καμία καλοστεκούμενη (τονίζω το "καλοστεκούμενη") ΜΙΛΦάρα (περί τα 40-50) που να είναι καταρτισμένη στην τέχνη του μασάζ; Από παλιά θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο είδος σπανίζει...
Όπως θα καταλαβαίνετε και οι παλιοί από την απουσία μου το έχω κόψει αρκετά το άθλημα τελευταία λόγω κρίσης...!
Ωστόσο, μια που ξέμεινα εδώ αυγουστιάτικα ψηνόμουν να κάνω καμιά εξόρμηση, αλλά ήθελα κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.
Οπότε, έχεις κανείς να προτείνει καμία καλοστεκούμενη (τονίζω το "καλοστεκούμενη") ΜΙΛΦάρα (περί τα 40-50) που να είναι καταρτισμένη στην τέχνη του μασάζ; Από παλιά θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο είδος σπανίζει...
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Αυτό απ' ότι βλέπω εδώ στο thread σας είναι αρχές Όλγας αλλά είναι "ελεύθερης πρόσβασης" ή θέλει κονέ για το τηλέφωνο; Δεν βλέπω τα στοιχεία του κάπου στο ίντερνετ
[quote author=kostas kipouros link=topic=936.msg4732187#msg4732187 date=1375980475]
γειασου φιλε εγω θα σου προτεινα την σοφια απο endelweis ...εγω την εχω δοκιμασει πιο παλια που δουλευε στην μαρριαννα απο οτι λενε ομως τα παιδια ακομα παραμενει δυνατη .απο τισ milf για μενα ειναι η καυτερη!!!!!!
[/quote]
[quote author=kostas kipouros link=topic=936.msg4732187#msg4732187 date=1375980475]
γειασου φιλε εγω θα σου προτεινα την σοφια απο endelweis ...εγω την εχω δοκιμασει πιο παλια που δουλευε στην μαρριαννα απο οτι λενε ομως τα παιδια ακομα παραμενει δυνατη .απο τισ milf για μενα ειναι η καυτερη!!!!!!
[/quote]
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.940
- Πόντοι
- 7.095
οι ηλίθιοι (προμότορες) είναι αήττητοιΚαλησπέρα σας κύριοι,
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ω, μαλακία τότε! Εγώ έχω πολύ καιρό να πάω για μασάζ, όπως είπα το έχω αραιώσει πολύ το άθλημα, αλλά παλιότερα είχα πάει στην Βούλγαρη και στο Smile μερικές φορές στο καθένα
[quote author=kostas kipouros link=topic=936.msg4732214#msg4732214 date=1375981719]
ειναι πριβε ..εσυ σαν παλιοσ εχεισ κατι καλο??
[/quote]
[quote author=kostas kipouros link=topic=936.msg4732214#msg4732214 date=1375981719]
ειναι πριβε ..εσυ σαν παλιοσ εχεισ κατι καλο??
[/quote]
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έλα φίλε μου, πώς θα μπορούσα να σε βοηθήσω με Βούλγαρη; Νομίζω ότι έχω κρατημένο το τηλέφωνο. Θες να σου το δώσω; Ή να τους πάρω και να σε συστήσω κάπως αν χρειάζεται; Στείλε ΡΜ
Έχεις μήπως κανένα κονέ για edelweiss?
[quote author=kostas kipouros link=topic=936.msg4732226#msg4732226 date=1375982054]
για βουλγαρη αν μπορεισ να βοηθεισεις θα το εκτιμουσα
[/quote]
Έχεις μήπως κανένα κονέ για edelweiss?
[quote author=kostas kipouros link=topic=936.msg4732226#msg4732226 date=1375982054]
για βουλγαρη αν μπορεισ να βοηθεισεις θα το εκτιμουσα
[/quote]
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
@ProedrosWoo
Στην ομάδα του Antistress-Βούλγαρη (μια κι έχεις πρόσβαση) παίζει αυτόν τον καιρό η Όλγα, στην ηλικία που θες, με κοντά ξανθά μαλλιά, σοβιετικής τεχνολογίας. Έπαιζε και σε άλλα μαγαζιά πριν, μεταξύ των οποίων και ο Smile. Φημολογείται ότι κατέχει από μασάζ, χωρίς να έχω την τιμή να έχω προσωπική εμπειρία
Στην ομάδα του Antistress-Βούλγαρη (μια κι έχεις πρόσβαση) παίζει αυτόν τον καιρό η Όλγα, στην ηλικία που θες, με κοντά ξανθά μαλλιά, σοβιετικής τεχνολογίας. Έπαιζε και σε άλλα μαγαζιά πριν, μεταξύ των οποίων και ο Smile. Φημολογείται ότι κατέχει από μασάζ, χωρίς να έχω την τιμή να έχω προσωπική εμπειρία
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Την ίδια θα πρότεινα κι εγώ πρόεδρε! αν και νόμιζα οτι είναι ακόμη στο Smile.@ProedrosWoo
Μια άλλη καλή επιλογή νομίζω είναι και η Έλενα από το ίδιο το Elena's στη Δωδεκανήσου. Ενδεχομένως να την είχες δεί και παλια στο Smile!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κι αυτό το σύνδρομο με τα ονόματα/ονοματεπώνυμα στα nick ρε παιδί μου...οι ηλίθιοι (προμότορες) είναι αήττητοι
.....Ermolaos Ermidis. Το νέο απόκτημαΕνδεικτικά:
Γιάννης σπερματιστης
Γιαννάκης32
Λεωνίδας_Ράφτης
μουνίτης_καλιρρόης
Νικηφόρος D
Νικητάκης
και η λίστα συνεχίζεται....
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Και να στο δώσουμε ρε φίλε δεν θα σου φανεί χρήσιμο αφού έχει κλείσει τώρα για διακόπές και θα ανοίξει πάλι το Σεπτέμβρη!Καλησπέρα σας κύριοι,
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.940
- Πόντοι
- 7.095
Μάλλον θα ήθελε να είναι Κύπρια...άλλο που είναι τόσο χοντρή όσο η Κύπρος ολόκληρηΚι αυτό το σύνδρομο με τα ονόματα/ονοματεπώνυμα στα nick ρε παιδί μου...
.....Ermolaos Ermidis. Το νέο απόκτημα