Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (10 μέλη και 49 επισκέπτες)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.usmcewc.com/web_images/bald_eagle_head_and_american_flag1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://levinejudaica.com/catalog/images/israeli%20flag.jpg
national-flag-of-greece.gif

%25CE%259A%25CF%2585%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582-%25CE%2595%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2582.jpg

τη σας έλεγα για την περιοχή μας..!!!!!!!! έτσι μόνο θα τους ξεσκίσουμε....(αρκεί να μην τους πουλήσουμε) 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
]

τη σας έλεγα για την περιοχή μας..!!!!!!!! έτσι μόνο θα τους ξεσκίσουμε....(αρκεί να μην τους πουλήσουμε)  

Τι μας έλεγες ρε χρυσαυγουλο?

Η αμερικανόδουλη χούντα που υποστηρίζεις πούλησε την Κύπρο στους Τούρκους!

Ή μήπως θα μας τη φέρει πίσω η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία που έιναι ενταγμένη στους σχηματισμούς του ΝΑΤΟ?

Και ποιοί είναι προμότορες εδω μέσα? Γιατί δε μας λές εσύ καλύτερα?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ακαρνάν. 1 τη δουλειά έχει και που κολάι το χρυσαυγουλο!!!!!?????? 2 την κυπρο την πουλήσαμε εμείς μπες στα αρχεία της ελληνικής δημοκρατίας και διάβασε με γεγονότα!!! γι αυτό οοοοοολεεεεεεςςςςςςςς οι κυβέρνησης μας από το 74 και μετά πρώτα πιγενουνε στην κυπρο και μιλάνε πάντα  για στήριξη το κατάλαβες!!! σε πληροφορώ ότι για την χούντα του 74 δεν κατάλαβε κανένα κράτος στον κόσμο!!! ότι θα γινότανε πιάστηκαν οοοολλλαααα τα κράτη εξ αποινης ..διότι οι οι υπηρεσίες τους (ξενών δυνάμεων) δεν το καταλάβανε...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Τι εννοεί ο ποιητής;;;;;
Εγω δεν βγάζω άκρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
1oν: Το οτι είσαι χρυσάυγουλο το έχεις ήδη παραδεχθεί!

ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και συ?
:police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

Άλωστε σε έχω έχω αποκαλέσει ξανά εθνικοσοσιαλιστή και δεν τσούχτηκες.

2ον: Η απαντησή σου επιβεβαιώνει το 1ο. Μόνο οι χρυσαυγίτες δεν αποδέχονται αμερικανικό δάκτυλο στην υπόθεση της χούντας!

3ον: Μην ξεχνάς οτι εσύ παρίστανες τον πελάτη εδώ μέσα ενώ είχες ανοίξει μαγαζί! Αν νομίζεις οτι και κάποιος άλλος το κάνει αυτό να μας το πείς!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ακαρνάν ξαναδιάβασε την πρόσφατη ιστορία μας. την αλήθεια . και όλοι μα όλοι ξέρουνε ποιος είμαι.

σακις

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το 4us στη Τσιμισκη? Γιατι σκεφτομαι να παω.Λεει μασαζ απο 2 κοπελες στην τιμη της μιας ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το 4us στη Τσιμισκη? Γιατι σκεφτομαι να παω.Λεει μασαζ απο 2 κοπελες στην τιμη της μιας ;)
συναγωνιστής έχει αναφέρει ότι ΔΕΝ αξίζει...τώρα όπως βλέπω και στο fb του μαγαζιού πρέπει να είναι ινστιτούτο αισθητικής και καλά, στο οποίο όμως όταν δεν πηγαίνει καλά ρίχνοουν και καμιά  :cum:
Κάπως σαν την πλαστικιά που όποτε χωρίζει ή όποτε ξεμένει από λεφτά πετάει την αγγελία!

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οι εμπειρίες μου με το μασάζ είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες αλλά σκέφτομαι να τις εμπλουτίσω.
Παλαιότερα είχα πάει σε ένα στην Βανιζέλου (έκλεισε; άλλαξε διεύθυνηση;) αλλά πέρα από απλό τρίψιμο (κάτι σαν μασαζ) δεν μου πρόσφερε τίποτε άλλο απολύτως παρά την (μικρή) πρσπάθεια μου για περισσότερα.

Από ότι κατάλαβα μόνο το body center και το body free προσφέρουν ανοιχτά τα πάντα και σε όλους (?). Υπάρχει και άλλο?
Το πρώτο συμπεραίνω ανήκει στον triena που αρχικά μπήκε σαν πελάτης να προμοτάρει το μαγαζί του (δεν τον κακίζω για αυτό και ανάλογα πάντα με τον τρόπο που το έκανε) αλλά λίγο το στυλ των μηνυμάτων του ("ναι μεν αλλά" για τις δήθεν εξετάσεις που κάνουν τα κορίτσια και το στυλ απάντησης σε κάποιους συνφορουμίτες-πελάτες) σε συνδυασμό με το army-maniac (στρατόκαβλο στυλ ελληνιστί) και τις χρυσαύγουλες υπόνοιες που άφησε με απέστρεψαν τελείως για το εν λόγω ίδρυμα.

Το άλλο θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Από ότι κατάλαβα μόνο το body center και το body free προσφέρουν ανοιχτά τα πάντα και σε όλους (?). Υπάρχει και άλλο?
Καλώς το Γιώργο! Ναι, υπάρχουν κι άλλα τα οποία με μικρή προσπάθεια θα στα δώσουν όλα απ΄την αρχή όπως τα Νο 3, 13, 14 και 16 του καταλόγου, και σίγουρα σε καλύτερες τιμες σε σχέση με αυτά που αναφέρεις!

p.garcia

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
κανενα καινοθριο κοριτσι σχετικα για καλο  :kissass: :pipa1: εχουμε να προτεινουμε??

srdnpl

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς το Γιώργο! Ναι, υπάρχουν κι άλλα τα οποία με μικρή προσπάθεια θα στα δώσουν όλα απ΄την αρχή όπως τα Νο 3, 13, 14 και 16 του καταλόγου, και σίγουρα σε καλύτερες τιμες σε σχέση με αυτά που αναφέρεις!

Thanx πολύ Akarnan

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Οι εμπειρίες μου με το μασάζ είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες αλλά σκέφτομαι να τις εμπλουτίσω.
Παλαιότερα είχα πάει σε ένα στην Βανιζέλου (έκλεισε; άλλαξε διεύθυνηση;) αλλά πέρα από απλό τρίψιμο (κάτι σαν μασαζ) δεν μου πρόσφερε τίποτε άλλο απολύτως παρά την (μικρή) πρσπάθεια μου για περισσότερα.

Το πρώτο συμπεραίνω ανήκει στον triena που αρχικά μπήκε σαν πελάτης να προμοτάρει το μαγαζί του (δεν τον κακίζω για αυτό και ανάλογα πάντα με τον τρόπο που το έκανε) αλλά λίγο το στυλ των μηνυμάτων του ("ναι μεν αλλά" για τις δήθεν εξετάσεις που κάνουν τα κορίτσια και το στυλ απάντησης σε κάποιους συνφορουμίτες-πελάτες) σε συνδυασμό με το army-maniac (στρατόκαβλο στυλ ελληνιστί) και τις χρυσαύγουλες υπόνοιες που άφησε με απέστρεψαν τελείως για το εν λόγω ίδρυμα.

Το άλλο θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως.
γούστο σου και γούστα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom