TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
O TRIENA προμοτάρει το bodycenter!!!!
γλώττα λανθάνουσα τ'αληθή λέγει
(βέβαια του τρίενα είναι μονίμως λανθάνουσα!!!! )
]
τη σας έλεγα για την περιοχή μας..!!!!!!!! έτσι μόνο θα τους ξεσκίσουμε....(αρκεί να μην τους πουλήσουμε)
ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και συ?
Αυτο λεω κι εγω! Ολοι ξερουμε ποιος εισαι!Και όλοι μα όλοι ξέρουνε ποιος είμαι.
σακις
Αυτο λεω κι εγω! Ολοι ξερουμε ποιος εισαι!
συναγωνιστής έχει αναφέρει ότι ΔΕΝ αξίζει...τώρα όπως βλέπω και στο fb του μαγαζιού πρέπει να είναι ινστιτούτο αισθητικής και καλά, στο οποίο όμως όταν δεν πηγαίνει καλά ρίχνοουν και καμιάΠαιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το 4us στη Τσιμισκη? Γιατι σκεφτομαι να παω.Λεει μασαζ απο 2 κοπελες στην τιμη της μιας ;)
Ρε μαψτε τον....Ακαρνάν ξαναδιάβασε την πρόσφατη ιστορία μας. την αλήθεια . και όλοι μα όλοι ξέρουνε ποιος είμαι.
σακις
Καλώς το Γιώργο! Ναι, υπάρχουν κι άλλα τα οποία με μικρή προσπάθεια θα στα δώσουν όλα απ΄την αρχή όπως τα Νο 3, 13, 14 και 16 του καταλόγου, και σίγουρα σε καλύτερες τιμες σε σχέση με αυτά που αναφέρεις!Από ότι κατάλαβα μόνο το body center και το body free προσφέρουν ανοιχτά τα πάντα και σε όλους (?). Υπάρχει και άλλο?
Καλώς το Γιώργο! Ναι, υπάρχουν κι άλλα τα οποία με μικρή προσπάθεια θα στα δώσουν όλα απ΄την αρχή όπως τα Νο 3, 13, 14 και 16 του καταλόγου, και σίγουρα σε καλύτερες τιμες σε σχέση με αυτά που αναφέρεις!
γούστο σου και γούστα μουΟι εμπειρίες μου με το μασάζ είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες αλλά σκέφτομαι να τις εμπλουτίσω.
Παλαιότερα είχα πάει σε ένα στην Βανιζέλου (έκλεισε; άλλαξε διεύθυνηση;) αλλά πέρα από απλό τρίψιμο (κάτι σαν μασαζ) δεν μου πρόσφερε τίποτε άλλο απολύτως παρά την (μικρή) πρσπάθεια μου για περισσότερα.
Από ότι κατάλαβα μόνο το body center και το body free προσφέρουν ανοιχτά τα πάντα και σε όλους (?). Υπάρχει και άλλο?
Το πρώτο συμπεραίνω ανήκει στον triena που αρχικά μπήκε σαν πελάτης να προμοτάρει το μαγαζί του (δεν τον κακίζω για αυτό και ανάλογα πάντα με τον τρόπο που το έκανε) αλλά λίγο το στυλ των μηνυμάτων του ("ναι μεν αλλά" για τις δήθεν εξετάσεις που κάνουν τα κορίτσια και το στυλ απάντησης σε κάποιους συνφορουμίτες-πελάτες) σε συνδυασμό με το army-maniac (στρατόκαβλο στυλ ελληνιστί) και τις χρυσαύγουλες υπόνοιες που άφησε με απέστρεψαν τελείως για το εν λόγω ίδρυμα.
Το άλλο θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως.