TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν είναι πάντα έτσι Σάκη, εξαρτάται από κάποιους παράγοντες…
φυσικά εξαρτάται το ανάλυσα πολλάκις
Δεν είναι πάντα έτσι Σάκη, εξαρτάται από κάποιους παράγοντες…
oxi. πλήρωσε 80 για 45" και στο 45¨ ζήτησε διπλό και όταν οι κοπέλα του είπε πάμε σε ώρα + βγήκε γιατί ήθελε οπός αλώστε είναι γνωστό σε μερικά σπίτια-μαγαζιά οι κοπέλες να κάνουνε διπλό ανεξαρτήτως ώρας γιατί έτσι της το επιβαλουνε να γυνή. σε μένα εεεε λοιπον δεν έγινε αυτό το έργο. αυτό είναι όλο το θέμα..... τη κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε δηλαδή..
Κι εδώ είναι που γίνεται το αγαπημένο μπέρδεμα όλων μας, γιατί άλλοι κανόνες ισχύουν σε ένα μαγαζί, κι άλλοι σε άλλο. Το ξέρω από τα δύο μοναδικά μαγαζιά που έχω επισκευτεί, όπου για το πλήρες πρόγραμμα (δίχως extra ball, καθώς δε με απασχολεί), άλλη τιμή επικρατεί στο ένα, κι άλλη στο άλλο. Οπότε εκεί πρέπει να ρωτάει ο καθένας μας όταν πάει τι παραπάνω παρέχει το κατάστημα. Διαφορετικά δημιουργούνται παρεξηγήσεις άνευ λόγου και αιτίας. Όλοι μας πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε μαγαζί έχει τους δικούς του κανόνες και τους δικούς του τιμοκαταλόγους, κι αν δεν τους ξέρουμε, οφείλουμε να ρωτήσουμε, για να μην τρέχουμε μετά. Κι επειδή όλοι μας την έχουμε πατήσει σε χρόνο κάποια στιγμή, μηδενός εξαιρουμένου, ας το έχουμε κι εμείς το ρολογάκι στο μυαλό μας, γιατί δεν είναι μόνο διακοσμητικό στοιχείο στα δωμάτια. (εκτός κι αν δε λειτουργεί, οπότε ας κοιτάξουμε το κινητό μας την ώρα που μπαίνει η κοπέλα κι ας κρατήσουμε εκείνη την ώρα και ας βάλουμε ένα ξυπνητήρι και καλά στο 40λεπτο να μας προειδοποιεί)Εδώ θα επαναλάβω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του Spiler...
O καθένας βάζει τους κανόνες του στο μαγαζί του...
Το ζήτημα είναι αυτοί οι κανόνες να είναι σαφείς και προς τις 2 πλευρές εξαρχής.
Ο Σάκης στη προκειμένη περίπτωση έχω την εντύπωση ότι το διευκρίνισε πλήρως. 45' 80€, 60' 100€.
και το extra ball πάει +20 ευρώ (είτε για τη κοπέλα, είτε για το μαγαζί, είτε για το χαμόγελο του παιδιού, ποσώς με ενδιαφέρει)
Φαντάζομαι τους τηρεί, αν όχι αυτός θα χάσει σε βάθος χρόνου...
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Οτιδήποτε μικρότερο του D cup (4άρι) δε θεωρείται μεγάλο στήθος. Το C cup (3άρι) θεωρείται νορμάλ για τα Ελληνικά πρώτυπα και το B cup (2άρι) επίσης, αναλόγως με το σωματότυπο. Το Α (0, 1) θεωρείται μικρό έως ελάχιστο. Κι όποιος αντιλέγει, να ενημερώσω ότι υπάρχει πλήθος γυναικών με φυσικότατα D & DD cups και νορμάλ σωματότυπους στην Ελλάδα.Για να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του μεγάλου στήθους παραθέτω τις παρακάτω αναφορές
Έως ότου βρεθεί κάτι αντίστοιχο η χρήση της εν λόγω έννοιας θεωρείται ιεροσυλία... Αυτά!
ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ricσυγνωμη που θα διακόψω τις αναλυσεις , αλλα πρέπει να προμοτ... εεεε να ενημερωσω ηθελα να πω .
λοιπον στο νεο χωρο της ελενας - ελιζας και μετα απο λαικη απαιτηση εσκασαν μυτη νέες παρουσιες .
αλλα δε τα λετε αυτα !!! τεσπα . ο κληρος πεφτει στον γενναιο .
σταθερες στο μαγαζι η σεξι σονια , η αψηλη ελπιδα και η εντυπωσιακη Χριστίνα .
νεες παρουσιες η κλειω , την οποια δεν ειδα , αλλα στο χαρτακι που μου δωσαν τα κοριτσια γραφει οτι ειναι ψηλη , μελαχροινη και αστερι ( για το τελευταίο δεν ξερω ας το πουν αλλοι )
αυτη που ειδα ειναι η νανσυ ( η οποια αποτι καταλαβα πρεπει να εχει δουλεψει και αλλου ) η οποια ειναι νεαρα οντως ψιλολιγνη και μελαχροινη .
ωραια φατσουλα και νεανικό κορμάκι .
απο δευτερα είπαν έρχεται και ενα μιλφ εν ονοματι αφροδιτη που κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο .
αυτιαπομενα .
ναμαστε καλα .
Το ότι δεν γνωρίζω απο μασατζίδικα δεν σημαινειοτι γεννήθηκα χθες... ;)σακι δικοσ ειναι αυτοσ,αρπατον αν περιμενεισ απο μαγαζατορα αδελφε να σου πει ελα σε μενα,τι λουτσοσεσ.αλαξε σπορ
Το ότι δεν γνωρίζω απο μασατζίδικα δεν σημαινειοτι γεννήθηκα χθες... ;)
Thanks παντως...
...να ενημερώσω ότι υπάρχει πλήθος γυναικών με φυσικότατα D & DD cups και νορμάλ σωματότυπους στην Ελλάδα.
Φυσικά αν γενιόσουν εχθές δεν θα ήσουν εδώ!!!
Σάκη που είσαι και σε ψάχνει το παιδί!!!
Αν δε με απατά η μνήμη μου, η Mandy απ' το Villa Erotica είχε D ή DD cup, παρόλο που ήταν από σιλικόνη, και δε θυμάμαι για την Νταϊάνα στο Βαρδάρη -αλήθεια, αυτή πού έχει πάει;;;- αλλά νομίζω ότι κι αυτή τόσο πρέπει να είχε αν και δε νομίζω να ήταν ψεύτικο της δεύτερης, ή τουλάχιστον αν ήταν, δεν έκανε τόσο μπαμ. Φυσικά πάντα μπορεί να κάνω και λάθος με αυτά μιας και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δε δεις ουλή... Άλλες του αγοραίου στη Θεσσαλονίκη δε θυμάμαι, αλλά και πάλι, δεν πολυτριγυρίζω στα μπουρδέλα και τα studios για να ξέρω. Λογικά τα παιδιά που πηγαίνουν στα ανάλογα ιδρύματα θα ξέρουν παραπάνω πληροφορίες. Για μασατζίδικα δεν είμαι σίγουρος, θα πρέπει να κοιτάξεις τουλάχιστον στα δύο sites των ελεύθερων μαγαζιών που ξέρουμε όλοι και για άλλες πληροφορίες δυστυχώς δεν ξέρω, μιας και δεν έχω πρόσβαση στα "prive" μαγαζιά για να ξέρω. Οι γνώστες και λάτρεις του είδους μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.Γνώρισε μου κάποια που να κάθεται και δεν θ' αντιλέγω... μην αρχίσεις τώρα τις χιλιοειπωμένες φιλοσοφίες του τύπου "είναι στο δικό σου χέρι" και τέτοια. Εδώ μιλάμε για κορίτσια αγοραίου έρωτα...
Αν σκεφτείς ότι έχω να τη δω κανένα χρόνο και βάλε, δεν μπορώ να θυμάμαι καν την αίσθησή τους, ειδικά απ' τη στιγμή που την έχω δει 2-3 φορές. Όπως είπα, μπορεί πάντα να κάνω λάθος, από κει και πέρα ο άνθρωπος ζήτησε πληροφορίες, αν έχεις να προσφέρεις κάτι σε αυτό έχει καλώς, αν όχι, δεν έχεις λόγο να χώνεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν.τησ νταιανασ οντοσ καθολου ψευτικα τα μεμε τησ.τα εποιασεσ καθολου να νιωσεισ τα καρουμπαλα στο χερι η παλη παπαριτσεσ γραφεισ φιλε?
εσύ όταν ενημερώσεις σε οποιοδήποτε post σου να το ονομάσεις κιόλας...τενεκέ50 post για άσχετα πράγματα και 2-3 κριτικές για τα μαγαζιά!! καλή αναλογια μπορώ να πω.. Μπορούμε να το ονομάσουμε και Κους Κους μασατζίδικα θεσσαλονίκης!!!
Φυσικά και έχουμε, το μωρό ονομάζεται Σάρα, με έδρα το BF του Νικόλα ( για μια ακόμη φορά οι καλύτερες επιλογές ) και τα δίνει όλα …