azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Μυρίζω κόντρα Στούντιο vs Μασάζ…
Οχι,μια απλη αναφορα γινεται...
Μυρίζω κόντρα Στούντιο vs Μασάζ…
καμία κόντρα...άλλο είδος...αλλά όχι και έχει τα καλύτερα κομμάτια ο κάθε Σάκης. Μπορεί εγώ να τρώω στο γυράδικο και κάθε μέρα να νομίζω ότι είναι φανταστικά. Αλλά μπορεί και ένα άλλο "βρώμικο" να είναι πιο καλό. Και πιθανότατα ένα gourmet θα είναι πιο καλό και από τα δύο! Αλλά το να γράφω κάθε φορά για το γυράδικο καταντάει κουραστικό. Όπως και να χει εγώ το μόνο τηλέφωνο που είχα πέρα από αυτά που έχει του το έστειλα,φαντάζομαι θα του στείλουν και άλλοι οπότε περιμένω τα νέα του.Μυρίζω κόντρα Στούντιο vs Μασάζ…
μαζί σου...δε μπορεί λοιπόν εκεί να κράζουμε το 40ρι και να μας σκάσει μύτη κάποιος και να λέει δίνω 70 για το απλό και περνάω σούπερ κτλ κτλ κτλ και να γράφει μόνο για εκεί και να μην είμαστε καχύποπτοι...το σταματώ εδώ γιατί το κουράσαμε!Φιλε πηγαινω,βλεπεις και κριτικες εξαλλου δικες μου αλλα στις βιλλες δε θα ξανα δωσω πανω απο 30ε ποτε στη ζωη μου.
Το λογο τον ξερεις,απο τη μια ειναι Γερμανοι οι ιδιοκτητες και απο την αλλη το εχουν 40ε ακατεβατα για 15 λεπτα,πολλα λεφτα για 15 λεπτα...
Αντι να γελας πες μας για καποιο αλλο μαγαζι που δεν ειναι prive και εχει κατι καλυτερο απο το Σακη...
όταν μιλάς έτσι ανακαλώ το αντιπαθής ;)3. Χαρά μου να δεχτώ την πρόσκληση/πρόκληση, να είσαι σίγουρος ότι θα γράψω κριτική ακριβώς γιατί μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Έτσι, όταν δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι, δεν μπορώ και να εκφέρω και άποψη, εξ' ου και οι κριτικές μου για του Σάκη και του Νίκου. Μεταξύ των δύο επέλεξα του Σάκη, μεταξύ του Σάκη και των άλλων, θα δω και θα κρίνω μετά τις επιδρομές, και ομοίως θα πράξω. Αυτό είναι κάτι που θα το ανακαλύψω στο μέλλον και μετά θα έχω καλύτερη και πληρέστερη γνώση επί του θέματος. Από κει και πέρα, μετά θα είναι στο χέρι μου το να επιλέξω που θα καταλήξω, γιατί προτιμώ να είμαι κάπου σταθερός και να ξέρει ο άλλος τι θέλω. Όπως και στη δουλειά μου έχω σταθερούς προμηθευτές χρόνια τώρα και δεν τους αλλάζω, έτσι και σε αυτά τα πράγματα προτιμώ να έχω κάτι σταθερό και να κάνω τις επιλογές μου ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο μου και το διαθέσιμο χρήμα μου.
Αν δε με απατά η μνήμη μου, η τιμή του τζακούζι στο villa είναι περίπου 100-150 ευρώ σωστά για τη μία (?) ώρα (ή τουλάχιστον κάπου εκεί) και έχεις μία επιλογή κοπέλας ανά βάρδια σωστά; Έχω περάσει υπέροχες στιγμές με Candy & Mandy στο τζακούζι του villa στο παρελθόν, αλλά προτιμώ να ξέρει να τρίβει και η άλλη, ή έστω να μπορώ να την κλείσω και για παραπάνω χρόνο. (ομολογώ ότι τότε που παιρνούσα από εκεί δε ρώτησα την ευγενέστατη τσατσά αν μπορούσα, οπότε δεν το γνωρίζω καν αν γίνεται)αν δώσεις 80-100ρια στις κοπέλες στα villa φίλε μου θα σου γυρίσει το μάτι ανάποδα...δεν είναι πριβέ,δεν είναι βρώμικα ίσα ίσα είναι πιο πολυτελέστατο από όλα τα μασάζ και οι γκόμενες είναι σίγουρα καλύτερες από του Σάκη (παρόλο που ναι κι εγώ πέρασα καλά και με Αλεξάνδρα και με Μιχαέλα). Σου πρότεινα κάτι καλύτερο...
Εκτός αν δεν πας...με πουτάνες αλλά μόνο με "αισθητικούς".
Κι ο Σάκης γερμανόφιλος εθνικοσοσιαληστής μας βγήκε (κατα τα λεγομενά του) και χρεώνει 80 ε τα 30 λεπτά (κατα τα λεγόμενα πελάτη του)!Το λογο τον ξερεις,απο τη μια ειναι Γερμανοι οι ιδιοκτητες και απο την αλλη το εχουν 40ε ακατεβατα για 15 λεπτα,πολλα λεφτα για 15 λεπτα...
Κι ο Σάκης γερμανόφιλος εθνικοσοσιαληστής μας βγήκε (κατα τα λεγομενά του) και χρεώνει 80 ε τα 30 λεπτά (κατα τα λεγόμενα πελάτη του)!
Ποτέ μου δεν ήταν σκοπός να είμαι αντιπαθής, η διαφορά είναι ότι προτιμώ να επιλέγω ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τις εξορμήσεις μου, για να μπορώ να απολαμβάνω την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που επιθυμώ με το ίδιο κόστος κάθε φορά. Γι' αυτό και μεταξύ των δύο μαγαζιών που γνωρίζω από προσωπική εμπειρία (στα μαγαζιά αυτού του είδους) προτιμώ το ένα απ' τα δύο. Όταν βρω χρόνο και δοκιμάσω και τα υπόλοιπα, αναλόγως θα κρίνω και θα επιλέξω το μαγαζί που θα απολαμβάνει τα χρήματά μου. Με ενδιαφέρει η ποιότητα του προσωπικού, του χώρου και των υπηρεσιών σαν σύνολο κι όχι μόνο το αν έχει συχνές αλλαγές ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Καλώς ή κακώς στο Σάκη κόλλησα λόγω των ανωτέρω, αν βρεθεί κάτι καλύτερο, έχει καλώς, αν όχι, επίσης έχει καλώς. Θα έχω μια πληρέστερη άποψη επί του χώρου και μια καλύτερη γνώση και γνώμη επί του θέματος.όταν μιλάς έτσι ανακαλώ το αντιπαθής ;)
Συμφωνοι! Αλλα νομίζω οτι καταλάβαμε και οι δύο τι έγινε στο τέλος: πλήρωσε 80 ε για 30'.Κοιτα,επειδη τυχαινει να ξερω τον αλκινο και τον Σακη(προσωπικα)σιγουρα ουτε ο ενας ειπε 80ε για 30'' ουτε ο αλλος ειπε θελω 30'' ποσο τα κοστολογεις...
Και σιγουρα δεν παω να δωσω δικαιο στο Σακη η στη Μιχαελλα!!!
Οποτε η λυση ειναι να βαλουμε χρονοχρεωση/λεπτο...και επειδη τα διαβαζει σιγουρα η χοντρη...
Για σενα ΕΒΙΤΑ θα βαλουμε ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ
Ευχαριστώ, δε θα πάρω, προτιμώ μη BBWs σε τέτοια θέματα ;)Spiler να σου στείλω το τηλ. της Εβίτας?
Τι είναι το Μαράκι από Σοφούλη που θα έπρεπε να μας λέει κάτι; Μήπως είναι κάτι σαν το Μπάμπη το Σουγιά ή τον Τζάκ τον Αντεροβγάλτη;Για Να Μπω Και Εγω Για Κανα Ζεσταμα..... Ρε Παιδια Τοσο Καιρο Που Διαβαζω Το Site Κανεις Για Λαδαδικα Δεν Λεει Κανεις Ομως....Τι Παιζει...?
Το Μαρακι Δεν Σας Λεει Τπτ Απο Σοφουλη......
αν δώσεις 80-100ρια στις κοπέλες στα villa φίλε μου θα σου γυρίσει το μάτι ανάποδα...
Γι' αυτό και λέω ότι ανάλογα με την ποιότητα και του τι θέλει κανείς επιλέγει κανείς και που θα τα αφήσει τα λεφτά του. Δεν αντιλέγει κανείς ότι τα studios γίνονται ώρες-ώρες αντάξια των μασατζίδικων, αλλά προτιμώ προσωπικά μια που να ξέρει να κάνει μασάζ, κι ας μου κάνει μετά μια μέτρια πίπα, παρά μία που να μην ξέρει να μου κάνει μασάζ και να με στραγγίξει. Τώρα δεν ξέρω για την Αντριάνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο αντάξιο κορίτσι θα υπάρχει σε τόσα μασατζίδικα της πόλης.Έδωσα 50 ευρώ στην Αντριάννα κι έκατσα 35'-40' στο δωμάτιο μαζί με ντουζάκι πριν και μετά και τα είδα όλα... Και τι δεν μου έκανε!
Την ίδια μέρα πριν μια ωρα σε μασατζίδικο τελείωσα με το λεγόμενο 1ο πρόγραμμα και πλήρωσα τα ίδια λεφτά για τον ίδιο χρόνο και ούτε να χουφτώσω δεν πρόλαβα!
Το δε μασάζ χειρότερα από απλή επάλειψη... Από τότε κατάλαβα ότι πρόκειται περι μουφας! Τι να τα κάνω τα 45' αν είναι η κοπέλα να φύγει στο 20' μόλις τελειώσω.
Για αυτήν την άνεση μιλάτε τόσο καιρό... Να λείπει ευχαριστώ!!!
Αν υπάρχει μασατζίδικο με καλύτερο χώρο από τα δωμάτια στις βίλλες και γκόμενα αντίστοιχη της Αντριάννας και στα γούστα και στα προσόντα ας μας το πει.
Τα ντουζ είναι όσο τα δωμάτια κάποιων μπουρδέλων και στα κομφόρ μόνο γυαλιστικό για τα παπούτσια δεν έχει...