Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Gioutsos σε πειράζω φυσικά , έχεις και νικ ωραίο.
Να φανταστώ απ τον Νίκο Γιούτσο ειναι? "Έμπαινε Γιούτσο?"

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
ευχαριστώ!!  :rockon:
και χαζη ερωτηση.. πρωτάρη.. μιλάμε για μια εκτόνωση στον χρονο που μας δινετε?? και απ οτι καταλαβα περιπου 45 λεπτα? :think:

Όσες φορές μπορέσεις παίχτη στα 60 λεπτά! Εγώ πάντως δεν ξεπερνώ την μία (1)...

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Giotsos σε πειράζω φυσικά , έχεις και νικ ωραίο.
Να φανταστώ απ τον Νίκο Γιούτσο ειναι? "Έμπαινε Γιούτσο?"

Ναι ρε γαμώτο! Μεγάλωσα ποδοσφαιρικά τη δεκαετία του 70. Ωραία χρόνια...
Ο Νίκος Γιούτσος από την Καστοριά ήτανε, εάν θυμάμε καλά. Έπεξε και έκανε καριέρα και στον Ολυμπιακό.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Όσες φορές μπορέσεις παίχτη στα 60 λεπτά! Εγώ πάντως δεν ξεπερνώ την μία (1)...
....μακάρι να ξεπερνου΄σαμε τη μια τοσο γρηγορα!!!  :dancing: :dancing: :dancing:
χαζοι ειναι? ξερουν τι κανουν.. τουλαχιστον.. προσπαθείς για δεύτερη.. σε ολα τα μασαζερι της πολης παιζει? σκεφτομαι το Bodyfree στη Λ.Καραμανλη...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
....μακάρι να ξεπερνου΄σαμε τη μια τοσο γρηγορα!!!  :dancing: :dancing: :dancing:
χαζοι ειναι? ξερουν τι κανουν.. τουλαχιστον.. προσπαθείς για δεύτερη.. σε ολα τα μασαζερι της πολης παιζει? σκεφτομαι το Bodyfree στη Λ.Καραμανλη...
Σκέψου καλύτερα,μπορεις  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απλά αυτό που ανέφερες εχει τιμή 100 για 45 λεπτά. Τα πιο πολλά ειναι 80 με χρονο που φτανει και τη μια ωρα.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Απλά αυτό που ανέφερες εχει τιμή 100 για 45 λεπτά. Τα πιο πολλά ειναι 80 με χρονο που φτανει και τη μια ωρα.
το πιασα... ευχαριστώ για τη συμβουλή!  :dancing:

καποιο γυρω στην εγνατια, κασσανδρου (κοντα στον Αγ.Δημητρη) παίζει? :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σχετικά με τη Ζέτα του (ερωτευμένου?  :)) Γιούτσου, έχει ξανασχολιασθεί αρκετές φορές (π.χ. σελ 1635). Γενικά αντικρουόμενες κριτικές, αλλά για τους λάτρεις των big boobs είναι μιά χαρά..

Ιδού και η σχετική λινκιά:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μήπως υπερβαλεις λίγο?

Αλκίνοε φέρε σε παρακαλώ το θέμα στις σωστές διαστάσεις του!  :2funny: :2funny:

4. Νίκη, νέα στο μαγαζί πιθανόν και στο χώρο, 25 ετών, ψηλή ξανθειά, αφράτη με λευκό δέρμα, 4-5 :tits2: , αφράτη μπουτάρες  :lheel:, κολάρα  :kissass2:, ραγάδες, Νταρτανομούνα με όλη την σημασία της λέξεος..., δείχνει καλή κοπέλα και επικοινωνιακή που προσπαθεί ν' αναταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών αλλά θέλει δουελειά και ίσως και χρόνο για να χαλαρώσει, ακούς Μαριαάννα. Χρειάζεται βελτίωση στην  :pipa1: για να το απολαμβάνει, και φυσικά βελτίωση στην τεχνική στο  :knockinb: :fuck1:, ή όρεξη από μόνη της δεν φτάνει.

Νικη, τη καβλιαρκη βελτιωση ειναι αυτη  :tits: :kissass: :pipa2: , ετσι σε θελω ...μπορεις και καλυτερα βεβαια

Ότι θέλει ο φίλος μου ο Akarnan  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ επαναλαμβάνω όλες τις καταγεγραμμένες απόψεις για την κοπέλα,
αν και δεν ξέρω αν συνεχίζει να "δουλεύει" σταθερά στον χώρο,
καλό θα ήταν να είχαμε και άλλες απόψεις για την Νίκη από "νεότερο" συν  :fuck1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
  Αυτή ειναι ενημέρωση  :thumbsup: :cool2:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επισκεψει στον ναο τις αρτεμιδος. 3 κοπελες :αλεκα ψιλη ξανθια με κοντο μαλι λιγο αδυνατη για τα γουστα μου  ηλιανα μιλφακι με καλο  :tits: απο οσο προλαβα να δω και κελλυ με πολυ καλο :tits:..προτιμηθηκε η κελλυ.. μετριο μασαζ αλλα το παλευε μετριο :pipa2: πολυ δυνατη στο  :knockinb:

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σχετικά με τη Ζέτα του (ερωτευμένου?  :)) Γιούτσου, έχει ξανασχολιασθεί αρκετές φορές (π.χ. σελ 1635). Γενικά αντικρουόμενες κριτικές, αλλά για τους λάτρεις των big boobs είναι μιά χαρά..

Ιδού και η σχετική λινκιά:
Η αποψη  μου : Συμπαθητικη κοπελλα ,γυρω  στα  25 ,  με  αρκετη  δοση  επαγγελματισμου . Την επισκεφθηκα  πριν  απο  καμμια  10αρια  μερες . Δεν  μπορω  να  πω  οτι  ξετρελλαθηκα . Ισως  επειδη  δεν  ειμαι και  φαν  των  big :tits:  αλλα ουτε  και  οτι  μετανοιωσα  . Μου την  ψιλοεσπασε  και  η  αναμονη  μεχρι να  τελειωσει  ο  προηγουμενος . Καπου τα  ειχε  μπερδεψει  με  τα  ραντεβου  της . Την  καλημερα  μου  σε  ολους

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους τους συν :fuck1:

Μήπως γνωρίζει κάποιοσ συν  :fuck1: , από πρόσφατη επίσκεψη,
ποιά είναι τα κορίτσια τώρα στον Βασίλη Κωλέτη?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

10 μέλη 10 επισκέπτες

από νωρίς άνοιξαν τα μασαζομάγαζα σήμερα  :think: