scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
ευχαριστώ!!80 άρι
και χαζη ερωτηση.. πρωτάρη.. μιλάμε για μια εκτόνωση στον χρονο που μας δινετε?? και απ οτι καταλαβα περιπου 45 λεπτα?
ευχαριστώ!!80 άρι
ευχαριστώ!!
και χαζη ερωτηση.. πρωτάρη.. μιλάμε για μια εκτόνωση στον χρονο που μας δινετε?? και απ οτι καταλαβα περιπου 45 λεπτα?
Giotsos σε πειράζω φυσικά , έχεις και νικ ωραίο.
Να φανταστώ απ τον Νίκο Γιούτσο ειναι? "Έμπαινε Γιούτσο?"
Γαβράκι?Ναι ρε γαμώτο! Μεγάλωσα ποδοσφαιρικά τη δεκαετία του 70. Ωραία χρόνια...
....μακάρι να ξεπερνου΄σαμε τη μια τοσο γρηγορα!!!Όσες φορές μπορέσεις παίχτη στα 60 λεπτά! Εγώ πάντως δεν ξεπερνώ την μία (1)...
Γαβράκι?
Γαβράκι?
Σκέψου καλύτερα,μπορεις....μακάρι να ξεπερνου΄σαμε τη μια τοσο γρηγορα!!!
χαζοι ειναι? ξερουν τι κανουν.. τουλαχιστον.. προσπαθείς για δεύτερη.. σε ολα τα μασαζερι της πολης παιζει? σκεφτομαι το Bodyfree στη Λ.Καραμανλη...
Σκέψου καλύτερα,μπορεις
το πιασα... ευχαριστώ για τη συμβουλή!Απλά αυτό που ανέφερες εχει τιμή 100 για 45 λεπτά. Τα πιο πολλά ειναι 80 με χρονο που φτανει και τη μια ωρα.
Μήπως υπερβαλεις λίγο?
Αλκίνοε φέρε σε παρακαλώ το θέμα στις σωστές διαστάσεις του!
4. Νίκη, νέα στο μαγαζί πιθανόν και στο χώρο, 25 ετών, ψηλή ξανθειά, αφράτη με λευκό δέρμα, 4-5 , αφράτη μπουτάρες , κολάρα , ραγάδες, Νταρτανομούνα με όλη την σημασία της λέξεος..., δείχνει καλή κοπέλα και επικοινωνιακή που προσπαθεί ν' αναταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών αλλά θέλει δουελειά και ίσως και χρόνο για να χαλαρώσει, ακούς Μαριαάννα. Χρειάζεται βελτίωση στην για να το απολαμβάνει, και φυσικά βελτίωση στην τεχνική στο , ή όρεξη από μόνη της δεν φτάνει.
Νικη, τη καβλιαρκη βελτιωση ειναι αυτη , ετσι σε θελω ...μπορεις και καλυτερα βεβαια
Η αποψη μου : Συμπαθητικη κοπελλα ,γυρω στα 25 , με αρκετη δοση επαγγελματισμου . Την επισκεφθηκα πριν απο καμμια 10αρια μερες . Δεν μπορω να πω οτι ξετρελλαθηκα . Ισως επειδη δεν ειμαι και φαν των big αλλα ουτε και οτι μετανοιωσα . Μου την ψιλοεσπασε και η αναμονη μεχρι να τελειωσει ο προηγουμενος . Καπου τα ειχε μπερδεψει με τα ραντεβου της . Την καλημερα μου σε ολουςΣχετικά με τη Ζέτα του (ερωτευμένου? ) Γιούτσου, έχει ξανασχολιασθεί αρκετές φορές (π.χ. σελ 1635). Γενικά αντικρουόμενες κριτικές, αλλά για τους λάτρεις των big boobs είναι μιά χαρά..
Ιδού και η σχετική λινκιά: