TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
δεν πειραζη ολα καλα.....καλημερα...Ενταξει, αν είναι έτσι τότε με συγχωρείς. Δεν κατάλαβα οτι το σχόλιο σου ήταν ειρωνικό. Όλα καλά που λές και σύ!
δεν πειραζη ολα καλα.....καλημερα...Ενταξει, αν είναι έτσι τότε με συγχωρείς. Δεν κατάλαβα οτι το σχόλιο σου ήταν ειρωνικό. Όλα καλά που λές και σύ!
ναι ρε συ ηπια καφε και σουροσα. εσυ τι λες δεν καταλαβα ποιος εισαι?? απο την πρωτη μερα!!!! που μπηκα εδω μεσα..δεν πειραζει...να περνας καλα.....Ρε Τρίενα πιωμένος είσαι ή αποσκοπείς κάπου (π.χ. να καταλάβεις ποιός είμαι); και φυσικά ΔΕΝ γνωριζόμαστε, όχι 7 χρόνια, αλλά ούτε 7 μήνες...
Δες τα πμ σου Σάκη,έχει κάπου κάτι καλό απόψε.καλημερα χαους .. καλημερα σε ολους
κι εγώ σου δίνω αρχίδια προμότορα της πούτσας.Νέα άφιξη στο Escape Αλέξανδρα Ελληνίδα ψηλή ξανθιά με μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια. 30άρα με ωραίο λεπτό σώμα που ξέρει να δίνεται για τα καλά. Καλό μασάζ ακόμα πιο ωραία και μεγάλο προσόν ότι δίνει κωλο!!! Για τους λατρεις του πρωκτικου
Παίζει Petseta. Του γνωστού ομίλου Ευζώνων, Σοφούλη κλπ.kalispera paidia eimai neos stin parea...tha ithela na rwtisw ti paizei me to spa venus, euxaristw
Ο αγώνας τώρα..Παντού γινεται κάτι
Θέλει υπομονή και επιμονή, οχι βέβαια να κανεις σαν πεινασμένος
Αλλους πάλι δεν τους αρεσει αυτο το κυνήγι και θέλουν απο την πρωτη φορά να
Τι να κάνουμε γούστα ειναι αυτα
:oΕτοιμαστείτε να ακούσετε το πιο ηλίθιο,αστείο και τραγελαφικό νέο.
Τα δίδυμα Σέβεν και Γκόλντεν επί της Όλγας,αποφάσισαν μετά από 4-5 μήνες εφαρμογής,να ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ το στοματικό από τα προγράμματα που προσφέρουν!!!!
ναι καλά ακούασατε...αφού το εφήρμοσαν λόγω αναδουλειάς και κρίσης,τώρα το αφαιρούν!!!!
πλέον μόνο μασάζ!!!!
Βαρύγλυκος ;) ο... καφές υποθέτω, Palermo...οι κλώσσες Κάτια,Ξένια,Νατάσα(φάε λιγότερο σκόρδο) κλπ αφού κλάφτηκαν σε κάθε πελάτη "το κάνω για 10 Ευρώ" ,πλέον δεν εξασκούν το εν λόγω πρόγραμμα.
ΥΓ Αυτή η Νατάσα τί έκανε λέτε??
την ώρα του μασάζ,και αφού κατηγορηματικά αρνήθηκε κάτι παραπάνω,δήθεν για να δείξει 'οτι κάνει κόλπα,μου τον...φυσούσε!!!!!
σα να ήταν ελληνικός καφές!!!
Γιατι ρε ΕΡΜΟ τωρα κονομανε δηλαδη και το βγαλανε?Ετοιμαστείτε να ακούσετε το πιο ηλίθιο,αστείο και τραγελαφικό νέο.
Τα δίδυμα Σέβεν και Γκόλντεν επί της Όλγας,αποφάσισαν μετά από 4-5 μήνες εφαρμογής,να ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ το στοματικό από τα προγράμματα που προσφέρουν!!!!
ναι καλά ακούασατε...αφού το εφήρμοσαν λόγω αναδουλειάς και κρίσης,τώρα το αφαιρούν!!!!
πλέον μόνο μασάζ!!!!
οι κλώσσες Κάτια,Ξένια,Νατάσα(φάε λιγότερο σκόρδο) κλπ αφού κλάφτηκαν σε κάθε πελάτη "το κάνω για 10 Ευρώ" ,πλέον δεν εξασκούν το εν λόγω πρόγραμμα.
ΥΓ Αυτή η Νατάσα τί έκανε λέτε??
την ώρα του μασάζ,και αφού κατηγορηματικά αρνήθηκε κάτι παραπάνω,δήθεν για να δείξει 'οτι κάνει κόλπα,μου τον...φυσούσε!!!!!
σα να ήταν ελληνικός καφές!!!