Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ξέρουμε κανένα μαγαζί που να μπορεί να διοργανώσει bachelor party στο χώρο του?Αν διαβάζουν αφεντικά και κυρίες ασ απαντήσουν με πμ.

Mε τις θερμότερες ευχές μας Αγαπητέ μας, House of Fun.

Κάθε ευτυχία ! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
.....και κατι που μου εκανε εντυπωση και το συναντω πρωτη φορα σε παρομοια μαγαζια: μολις τελειωσα την συνεδρια, η ελενη αλλαξε σεντονια και μαξιλαροθηκες !

Και την δική μου καλησπέρα στον κο Ric Flair .

Πολύ διαφωτιστική η ενημέρωσση του, τον ευχαριστούμε,  
από την πλευρά μου βέβαια θα προτιμούσα και κάποιες "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες,  :lheel:,  :tits: :kissass:, για τα κορίτσια
και τις επιδώσεις τους  :pipa1:,  :pipa3:,  :fuck1:,  :zfuck:,
αλλά δν πειράζει... :2funny:

Ο κος Ric Flair  είναι ΚΥΡΙΟΣ. Σε ευχαριστούμε πάλι.

Να περνάς πάντα καλά. Περιμένουμε την επόμενη κριτική σου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Επισκεψη σημερα στο BODYCENTER. Καταρχην να πω οτι ειναι πολυ ωραιος χωρος πραγματι οπως ειπε και αλλος.
Μοντερνος χωρις υπερβολες.Τα κοριτσια ολα πολυ ομορφα με σεξυ ντυσιματα.
Προτιμησα ΜΙΧΑΕΛΑ ΣΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Αψογη η κοπελα,πολυ καλο σερβις.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου αν θες γαργαλιστικες λεπτομερειες πανε διπλα στις ιστοριες. :)

ως γνωστον εγω δεν εκθετω, παρα μονο ενημερωνω οταν εχω κατι.

ναστε καλα . :)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)επισκεψη στο νεο μαγαζι της ελενης-ελιζας που βρισκεται στην δωδεκανησου.(...)
(...)απο κοπελες υπαρχουν οι ανοικτοχρωμες μελαχροινες αψηλες ευα και αναστασία , ενω παιζει και η χριστινα ομοιως μελαχροινη ανοικτοχρωμη αλλα σε πιο μινιον συσκευασια. (...)
Θα συγχαρώ κι εγώ τον κ. Ric για το γλαφυρότατο ποστ  και γενικά για το επίπεδο που κρατάει :rockon:, καθώς επίσης και τον Μήτσο/Δημήτρη ο οποίος πληροφορήθηκε για αυτό το μαγαζί προχθές αργά το απόγευμα, πήγε, είδε (υποθέτω όχι μόνον είδε :2funny:) και..συνέγραψε ξενυχτώντας το ίδιο βράδυ :rockon:.
Η Αναστασία (ή μήπως η Χριστίνα?) είναι η μεταγραφείσα από edelweiss Τάνια, μελαχρινή, αδύνατη, στα 30+, όχι όμως ιδιαίτερα ψηλή; Αυτή για την οποία ο Τσάκας στο πρώτο ΑΘΛΙΟ ποστ του, έγραψε ότι μύριζε ψαρίλα...

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν η Έλενα (με το φοβερό μασάζ σιάτσου) δουλεύει ακόμη στο Relax ή που αλλού? Λέω να την επισκεφτώ. Ευχαριστώ!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...και κατι που μου εκανε εντυπωση και το συναντω πρωτη φορα σε παρομοια μαγαζια: μολις τελειωσα την συνεδρια, η ελενη αλλαξε σεντονια και μαξιλαροθηκες ! ...

Κάτι που ήθελα και ξέχασα να σχολιάσω. Εγώ σε όλα τα μαγαζία που έχω πάει, στρώνουν πριν νέα, καθαρά σκεπάσματα και τις περισσότερες φορές η κοπέλα τα στρώνει μπροστά μου πριν ξεκινήσουμε στο δωμάτιο, και στο τέλος τα ξεστώνει μπροστά μου.

Νομίζω ότι στα θέματα καθαριότητας πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ σχολαστικοί και υπερβολικά απαιτητικοί,
όπως θα έλεγε και ο παλαιότερος μας Ric Flair .  :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν η Έλενα (με το φοβερό μασάζ σιάτσου) δουλεύει ακόμη στο Relax ή που αλλού? Λέω να την επισκεφτώ. Ευχαριστώ!
Μήπως εννοείς την ρωσοπόντια που λέγαμε στις τελευταίες σελίδες χθες-προχθές;

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Μήπως εννοείς την ρωσοπόντια που λέγαμε στις τελευταίες σελίδες χθες-προχθές;
ΟΧΙ, η Έλενα που λέω είναι Βουλγάρα λεπτή και ξανθιά. Παλιά είχε και δικό της μαγαζί (Sanel το λέγαν, νομίζω τέρμα Μητροπόλεως).

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Αν εννοείς την ΄λεπτη ευλίγηστη Βουλγάρα με το ΄σχεδόν ανύπαρκτο βυζί αλλά με το απίστευτο ταπεραμέντο στο body to body μασάζ που δούλευε παλίοτερα και στο AVIS εχω να ενημερώσω οτι ιδιωτευει συνεδριαζόμενη σε χώρους πελατών. Μπορώ να σου στείλω το τηλ της αν θές!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
ΟΧΙ, η Έλενα που λέω είναι Βουλγάρα λεπτή και ξανθιά. Παλιά είχε και δικό της μαγαζί (Sanel το λέγαν, νομίζω τέρμα Μητροπόλεως).
Μαλον βιάστηκα να απαντήσω χωρις να δω το τελευταίο σου ποστ Γιουτσε. Την ίδια λέμε λοιπόν. Αν θες το τηλ. της πές μου.
Την τελευταία φορά που την είδα μου είχε πει οτι κάνει αποπειρες να ξανανοίξει μαγαζί δικό της αλλα μάλον δεν τα έχει καταφέρει.
Πάντως η στενότητα του μουνιού της (ειδικά για την ηλικία της) είναι ότι πιο  αξιοθάυμαστο έχει πάνω της!

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Μαλον βιάστηκα να απαντήσω χωρις να δω το τελευταίο σου ποστ Γιουτσε. Την ίδια λέμε λοιπόν. Αν θες το τηλ. της πές μου
Εξαιτετικός και άμεσος ο Akarnan! Μπράβο!!

Ναι! Αυτό το στενό μουνάκι της μου έλειψε... Περιμένω pm φίλε!

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
θα επισκευθω τη θεσσαλονικη το τριημερο και ψαχνω κατι καλο με φουλ προγραμμα.Για ζανετ μου ειπανε,ξερει κανεις κατι?

JSK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει  κανεις αν  το  μιλφ Δημητρα - Ερρικα , με  την  φοβερη  πιπα ,παλια    Δραγουμη  και  μετα  Σπαρτης ,  δουλεύει ακομα ; και αν ναι,  που ; . Πηγα πριν  απο  λιγες  μερες  Σπαρτης  30 , οπου  είχε το  μαγαζι  της , αλλα το  εχει  κλεισει . Απεχω  απο τις μασαζοκαταστασεις πανω  απο  χρονο .

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φιλε μου , το  μαγαζι  που είχε στη  Σπαρτης , το  έκλεισε εδω  και  καιρο . Νομιζω  οτι  εχει  ανοιξει καπου  εκει  κοντα  , στην  ιδια  περιοχη . Παντως  τωρα  που  μου  τη  θύμησες  νοσταλγησα  και  εγω  την :pipa1: της . Ηταν  φοβερη .

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΦΙΞΗ..ΣΤΟ ΒΟDY CENTER ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ..ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΑΤΑΛΙ 25 ΧΡ ΕΚ ΡΩΣΙΑΣ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους.
ΔΕΝ παντρεύομαι ρε ρεμάλια, φίλος μου παντρεύεται.
Ric παλιόφιλε welcome back :)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538

Stories