Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
  ΕΝΤΑΞΗ ΚΣΕΡΟ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟ (80,90.100,ΚΙΛΑ ΓΥΝΕΚΕΣ) ΚΟΙΝΟΣ ΜΙΛΦ..ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΠΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΤΩΤΑ :) :)
1. ΜΙΛΦ δεν σημαίνει χοντρές.
2. Με ξέρεις κι από χτες (όπως λες κι εσύ) τι γουστάρω;
3. Λαμπάδες; Συγγνώμη μας παρέσυραν..

7. Body center  ( Μαρτιου 101 - Κ. Καραμανλη )
  Μελίνα, χοντρούλα
  Χριστίνα, AL, 25+, Μελαχρινή
  Σόνια
4. Προφανώς υπάρχουν περισσότερες από μία τρίαινες. Η original όταν γράφει, ξεχωρίζει

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Νέα από Ανθέων 51 Ναταλία ξανθιά κουκλά σε σουπερ τιμή 50 γιουρια το προγραμμα. Στην υποδοχή ηταν η Ιωαννα η Ιταλίδα. Πολύ συμμετοχή στο παιχνίδι η Ναταλία και χαρουμενος τυπος

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
4. Προφανώς υπάρχουν περισσότερες από μία τρίαινες. Η original όταν γράφει, ξεχωρίζει
μιλφ μιλφ..σονια (σλοβακα)ναταλι(ροσιδα)....βλεπεισ οτι σε πιανο αδιαβαστο.... :2funny: :2funny: :2funny: :think:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
milf milf sto xωριο μου σιμενη η χοντρεσ (μπαλες) η γριες......ικανοπειηθικεσ τωρα... :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bigdick: :ak: :ak: :ak: :ak:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
εεεε οχιιιι και χοντρουλα η μελινα. η ζετα που επερνες τη ΗΤΑΝΕ ΦΑΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΟ.... :bigdick: :bigdick: :ak: :ak: ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΤΑΡΗ ΑΥΤΑ...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
εεεε οχιιιι και χοντρουλα η μελινα. η ζετα που επερνες τη ΗΤΑΝΕ ΦΑΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΟ.... :bigdick: :bigdick: :ak: :ak: ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΤΑΡΗ ΑΥΤΑ...
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΟΟΟΟΣΗΗΗΗ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΖΕΤΑ..ΕΓΩ ΠΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΙΤΗ ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (ΖΕΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ)....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ.....ΟΚ :2funny: :2funny: :2funny:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΟΟΟΟΣΗΗΗΗ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΖΕΤΑ..ΕΓΩ ΠΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΙΤΗ ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (ΖΕΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ)....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ.....ΟΚ :2funny: :2funny: :2funny:

δε καταλαβαίνω αν το κάνεις επίτηδες ή απλώς αδιαφορείς αλλά το forum έχει κάποιους κανόνες. ένας από αυτούς είναι ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία. Είναι πολύ απλό: το κουμπι Caps Lock στην άκρη του πρηκτρολογίου. Δε θέλει μυαλό

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
δε καταλαβαίνω αν το κάνεις επίτηδες ή απλώς αδιαφορείς αλλά το forum έχει κάποιους κανόνες. ένας από αυτούς είναι ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία. Είναι πολύ απλό: το κουμπι Caps Lock στην άκρη του πρηκτρολογίου. Δε θέλει μυαλό
δεν το ειξερα οκ....αλλα να σας πειραζουνε τα ψεματα ....οχι η αλειθιες...οκ :) :sunglasses: :sunglasses:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νέα από Ανθέων 51 Ναταλία ξανθιά κουκλά σε σουπερ τιμή 50 γιουρια το προγραμμα. Στην υποδοχή ηταν η Ιωαννα η Ιταλίδα. Πολύ συμμετοχή στο παιχνίδι η Ναταλία και χαρουμενος τυπος
Μπράβο ρε Γιαννάκη! Πριν αλέκτωρ φωνήσαι! Αυτό θα πει 'τοις Κείνης ρήμασι πειθόμενος'. Η ευθιξία, ευθιξία...
Καλημέρα φίλε. Συνεχίζεις να με περιλαμβάνεις στις λίστες. Αλλους όμως που γράφουν εντοπισμένα όπως λες κι εσύ για ένα μαγαζί...
Ενημερώνω πως σύντομα τοτε στην παρεα θα πουν ο Πατερ Προβελέγγιος, ο Νικος ο πετούγιας, ο Δημήτρης ο Φαλτσέτας και κλασσικά ο Μπάμπης ο Σουγιάς
αλλά και η υπηρεσία, υπηρεσία. Όλο εσένα βάζουνε ρε παιδί μου, να βγεις παραπονούμενος. Άντε να καταταγούνε ο Φαλτσέτας, ο πετούγιας και οι λοιποί, να ελαφρυνθείς και λίγο..

Τέλος πάντων, σοβαρά τώρα να ρωτήσω: Τα 50 γιούρια αφορούν αυτό που μας έχεις ήδη πει:
Μεχρι να πας όμως δεν ξερεις αν είναι όντως fast food, μπουγατσαδικο ή κατι αλλο. Εγώ παντως δεν ένιωσα καμία πίεση χρόνου την ωριτσα μου την έκατσα και 2 φορες  :cum:
...ή αυτό που έγραψα εγώ:
(...)Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…
Και να σημειώσω ότι το ποστ μου εκείνο (που επισημαίνω και με τα κόκκινα) καθόλου ειρωνικό δεν ήταν. Είναι μια επιχειρηματική προσέγγιση. Κάποιος μπορεί να προτιμά να πληρώσει λιγότερα, γαμώντας γρηγορότερα. Όπως κάνουν και οι πραγματικοί άντρες, που λέει και ο Τσάκας. Απλώς να ξέρουμε....

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ας κάνω κ γω μια ενημέρωση τώρα που έχω χρόνο. Στο body center πήγα, μου άρεσε ο χώρος κ ο Σακης σαν τύπος άσχετα που έχει αντιπαραθέσεις εδω ως τριαινα. Κ ξέρω ότι είναι αυτός. Αν πάτε απο κοντα είναι οκ. Παρούσες η μελινα γνωστή απο παλιά αλλα δεν την έχω πάρει ποτέ, σονια όμορφη ψηλή αδύνατη μα κοντό μαλι, μιχαελα όμορφη κ ζουμπουρλουδικη, σίγουρακι για άλλη φορα. Πήρα την Χριστινα πετιτ αλλα έπεσα στην παγίδα της προσχαρης στο σαλόνι. Στο δωμάτιο ήταν χαμογελά στη κ επικοινωνιακή αλλα δεν έκανε μασάζ καθόλου, μέτρια πιπα κ όχι καλη συμμετοχή γενικά, θα την απέφευγε ξανά.

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στο νέο χώρο της εβιτας Άννα κοντή κ γεμάτη με μεγάλα νύχια, μελινα νομίζω όμορφη με ωραίο σώμα κ εκπληκτικά ματια κ Ιωαννα που δεν είδα κάν τιμη 50 € φουλ κ τελικά όχι κ τόσο φαστ φουντ.

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα κ σε μια νεα αγγελία, Ρωσίδα 20 στο Βότση, ομολογω ότι πέρασα εκπληκτικά μετα απο πολυ καιρο, καλο μασάζ, βαθειά πιπα κ πολυ συμμετοχή στο σεξ. Η κοπέλα κοντουλα με καλο σώμα, λίγο πεσμένο βυζι κ σφιχτο κωλαρακι , Μέτριο πρόσωπο αυτή σίγουρα θα τιμηθεί ξανά κ ξανά.

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα τηλ κ μια που είναι Περαια αλλα δεν μπόρεσα να πάω. Ξέρει κανεις κάτι για αυτη,

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Πήγα κ σε μια νεα αγγελία, Ρωσίδα 20 στο Βότση, ομολογω ότι πέρασα εκπληκτικά μετα απο πολυ καιρο, καλο μασάζ, βαθειά πιπα κ πολυ συμμετοχή στο σεξ. Η κοπέλα κοντουλα με καλο σώμα, λίγο πεσμένο βυζι κ σφιχτο κωλαρακι , Μέτριο πρόσωπο αυτή σίγουρα θα τιμηθεί ξανά κ ξανά.
Αυτη πως τη βρισκουμε; μπορεις να στειλεις τηλ; τιμες;

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Sorry ξέχασα, 60 πιπα σκουφος, 80 πιπα άνευ σκουφου κ σεξ κ 100 αυτα με 69

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Ευχαριστω πολυ και μπραβο για την ενημερωση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom