TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
και δεν ειμαι η μελινα να το ξερετε ολοι...οκ..γιαυτο λεο οπιοσ θελει να πιουμε καφε να τον δο και να με δει..καταλαβατε..ολα καλα..tωρα ολα καλα....
και δεν ειμαι η μελινα να το ξερετε ολοι...οκ..γιαυτο λεο οπιοσ θελει να πιουμε καφε να τον δο και να με δει..καταλαβατε..ολα καλα..tωρα ολα καλα....
1. ΜΙΛΦ δεν σημαίνει χοντρές.ΕΝΤΑΞΗ ΚΣΕΡΟ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟ (80,90.100,ΚΙΛΑ ΓΥΝΕΚΕΣ) ΚΟΙΝΟΣ ΜΙΛΦ..ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΠΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΤΩΤΑ
4. Προφανώς υπάρχουν περισσότερες από μία τρίαινες. Η original όταν γράφει, ξεχωρίζει7. Body center ( Μαρτιου 101 - Κ. Καραμανλη )
Μελίνα, χοντρούλα
Χριστίνα, AL, 25+, Μελαχρινή
Σόνια
μιλφ μιλφ..σονια (σλοβακα)ναταλι(ροσιδα)....βλεπεισ οτι σε πιανο αδιαβαστο....1. ΜΙΛΦ δεν σημαίνει χοντρές.
2. Με ξέρεις κι από χτες (όπως λες κι εσύ) τι γουστάρω;
3. Λαμπάδες; Συγγνώμη μας παρέσυραν..
4. Προφανώς υπάρχουν περισσότερες από μία τρίαινες. Η original όταν γράφει, ξεχωρίζει
για body center η κοπελεσ ειναι 5 σονια sl.mixela sl,nataly rus,xristina roumania,kai melina greece....okμιλφ μιλφ..σονια (σλοβακα)ναταλι(ροσιδα)....βλεπεισ οτι σε πιανο αδιαβαστο....
milf milf sto xωριο μου σιμενη η χοντρεσ (μπαλες) η γριες......ικανοπειηθικεσ τωρα...1. ΜΙΛΦ δεν σημαίνει χοντρές.
4. Προφανώς υπάρχουν περισσότερες από μία τρίαινες. Η original όταν γράφει, ξεχωρίζει
εεεε οχιιιι και χοντρουλα η μελινα. η ζετα που επερνες τη ΗΤΑΝΕ ΦΑΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΟ.... ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΤΑΡΗ ΑΥΤΑ...1. ΜΙΛΦ δεν σημαίνει χοντρές.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΟΟΟΟΣΗΗΗΗ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΖΕΤΑ..ΕΓΩ ΠΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΙΤΗ ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΖΕΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ)....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ.....ΟΚεεεε οχιιιι και χοντρουλα η μελινα. η ζετα που επερνες τη ΗΤΑΝΕ ΦΑΛΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΟ.... ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΤΑΡΗ ΑΥΤΑ...
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΟΟΟΟΣΗΗΗΗ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΖΕΤΑ..ΕΓΩ ΠΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΙΤΗ ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (ΖΕΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ)....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ.....ΟΚ
δεν το ειξερα οκ....αλλα να σας πειραζουνε τα ψεματα ....οχι η αλειθιες...οκδε καταλαβαίνω αν το κάνεις επίτηδες ή απλώς αδιαφορείς αλλά το forum έχει κάποιους κανόνες. ένας από αυτούς είναι ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία. Είναι πολύ απλό: το κουμπι Caps Lock στην άκρη του πρηκτρολογίου. Δε θέλει μυαλό
Μπράβο ρε Γιαννάκη! Πριν αλέκτωρ φωνήσαι! Αυτό θα πει 'τοις Κείνης ρήμασι πειθόμενος'. Η ευθιξία, ευθιξία...Νέα από Ανθέων 51 Ναταλία ξανθιά κουκλά σε σουπερ τιμή 50 γιουρια το προγραμμα. Στην υποδοχή ηταν η Ιωαννα η Ιταλίδα. Πολύ συμμετοχή στο παιχνίδι η Ναταλία και χαρουμενος τυπος
αλλά και η υπηρεσία, υπηρεσία. Όλο εσένα βάζουνε ρε παιδί μου, να βγεις παραπονούμενος. Άντε να καταταγούνε ο Φαλτσέτας, ο πετούγιας και οι λοιποί, να ελαφρυνθείς και λίγο..Καλημέρα φίλε. Συνεχίζεις να με περιλαμβάνεις στις λίστες. Αλλους όμως που γράφουν εντοπισμένα όπως λες κι εσύ για ένα μαγαζί...
Ενημερώνω πως σύντομα τοτε στην παρεα θα πουν ο Πατερ Προβελέγγιος, ο Νικος ο πετούγιας, ο Δημήτρης ο Φαλτσέτας και κλασσικά ο Μπάμπης ο Σουγιάς
...ή αυτό που έγραψα εγώ:Μεχρι να πας όμως δεν ξερεις αν είναι όντως fast food, μπουγατσαδικο ή κατι αλλο. Εγώ παντως δεν ένιωσα καμία πίεση χρόνου την ωριτσα μου την έκατσα και 2 φορες
Και να σημειώσω ότι το ποστ μου εκείνο (που επισημαίνω και με τα κόκκινα) καθόλου ειρωνικό δεν ήταν. Είναι μια επιχειρηματική προσέγγιση. Κάποιος μπορεί να προτιμά να πληρώσει λιγότερα, γαμώντας γρηγορότερα. Όπως κάνουν και οι πραγματικοί άντρες, που λέει και ο Τσάκας. Απλώς να ξέρουμε....(...)Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…
Αυτη πως τη βρισκουμε; μπορεις να στειλεις τηλ; τιμες;Πήγα κ σε μια νεα αγγελία, Ρωσίδα 20 στο Βότση, ομολογω ότι πέρασα εκπληκτικά μετα απο πολυ καιρο, καλο μασάζ, βαθειά πιπα κ πολυ συμμετοχή στο σεξ. Η κοπέλα κοντουλα με καλο σώμα, λίγο πεσμένο βυζι κ σφιχτο κωλαρακι , Μέτριο πρόσωπο αυτή σίγουρα θα τιμηθεί ξανά κ ξανά.