Ξέρουμε κανένα μαγαζί που να μπορεί να διοργανώσει bachelor party στο χώρο του?Αν διαβάζουν αφεντικά και κυρίες ασ απαντήσουν με πμ.
Mε τις θερμότερες ευχές μας Αγαπητέ μας, House of Fun.
Κάθε ευτυχία ! ! !
Ξέρουμε κανένα μαγαζί που να μπορεί να διοργανώσει bachelor party στο χώρο του?Αν διαβάζουν αφεντικά και κυρίες ασ απαντήσουν με πμ.
.....και κατι που μου εκανε εντυπωση και το συναντω πρωτη φορα σε παρομοια μαγαζια: μολις τελειωσα την συνεδρια, η ελενη αλλαξε σεντονια και μαξιλαροθηκες !
Θα συγχαρώ κι εγώ τον κ. Ric για το γλαφυρότατο ποστ και γενικά για το επίπεδο που κρατάει , καθώς επίσης και τον Μήτσο/Δημήτρη ο οποίος πληροφορήθηκε για αυτό το μαγαζί προχθές αργά το απόγευμα, πήγε, είδε (υποθέτω όχι μόνον είδε ) και..συνέγραψε ξενυχτώντας το ίδιο βράδυ .(...)επισκεψη στο νεο μαγαζι της ελενης-ελιζας που βρισκεται στην δωδεκανησου.(...)
(...)απο κοπελες υπαρχουν οι ανοικτοχρωμες μελαχροινες αψηλες ευα και αναστασία , ενω παιζει και η χριστινα ομοιως μελαχροινη ανοικτοχρωμη αλλα σε πιο μινιον συσκευασια. (...)
Μήπως γνωρίζει κανείς εάν η Έλενα (με το φοβερό μασάζ σιάτσου) δουλεύει ακόμη στο Relax ή που αλλού? Λέω να την επισκεφτώ. Ευχαριστώ!
...και κατι που μου εκανε εντυπωση και το συναντω πρωτη φορα σε παρομοια μαγαζια: μολις τελειωσα την συνεδρια, η ελενη αλλαξε σεντονια και μαξιλαροθηκες ! ...
Μήπως εννοείς την ρωσοπόντια που λέγαμε στις τελευταίες σελίδες χθες-προχθές;Μήπως γνωρίζει κανείς εάν η Έλενα (με το φοβερό μασάζ σιάτσου) δουλεύει ακόμη στο Relax ή που αλλού? Λέω να την επισκεφτώ. Ευχαριστώ!
ΟΧΙ, η Έλενα που λέω είναι Βουλγάρα λεπτή και ξανθιά. Παλιά είχε και δικό της μαγαζί (Sanel το λέγαν, νομίζω τέρμα Μητροπόλεως).Μήπως εννοείς την ρωσοπόντια που λέγαμε στις τελευταίες σελίδες χθες-προχθές;
Αν εννοείς την ΄λεπτη ευλίγηστη Βουλγάρα με το ΄σχεδόν ανύπαρκτο βυζί αλλά με το απίστευτο ταπεραμέντο στο body to body μασάζ που δούλευε παλίοτερα και στο AVIS εχω να ενημερώσω οτι ιδιωτευει συνεδριαζόμενη σε χώρους πελατών. Μπορώ να σου στείλω το τηλ της αν θές!Μήπως γνωρίζει κανείς εάν η Έλενα (με το φοβερό μασάζ σιάτσου) δουλεύει ακόμη στο Relax ή που αλλού? Λέω να την επισκεφτώ. Ευχαριστώ!
Μαλον βιάστηκα να απαντήσω χωρις να δω το τελευταίο σου ποστ Γιουτσε. Την ίδια λέμε λοιπόν. Αν θες το τηλ. της πές μου.ΟΧΙ, η Έλενα που λέω είναι Βουλγάρα λεπτή και ξανθιά. Παλιά είχε και δικό της μαγαζί (Sanel το λέγαν, νομίζω τέρμα Μητροπόλεως).
Εξαιτετικός και άμεσος ο Akarnan! Μπράβο!!Μαλον βιάστηκα να απαντήσω χωρις να δω το τελευταίο σου ποστ Γιουτσε. Την ίδια λέμε λοιπόν. Αν θες το τηλ. της πές μου
Μη φωνάζεις ειπαμε! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΦΙΞΗ..ΣΤΟ ΒΟDY CENTER ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ..ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΑΤΑΛΙ 25 ΧΡ ΕΚ ΡΩΣΙΑΣ...
Φτου ρε γαμωτο,και γω πηγα χτες...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΦΙΞΗ..ΣΤΟ ΒΟDY CENTER ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ..ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΑΤΑΛΙ 25 ΧΡ ΕΚ ΡΩΣΙΑΣ...