Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
.Γιατί ρε φίλε υπάρχουν και άτομα που θέλουν να τους τρίβει ένας μούναρος.
Δεν το πιστέυω οτι υπάρχουν και τέτοιοι!

Αν είναι να δώσω 70 ευρώ για να μου τον παίξει ένας μούναρος καλύτερα να το κάνω και μόνος μου! Πάντως δεν κατηγορώ αυτους που προτιμούν να τα δώσουν γι αυτό δεν θέλω να ξανακατηγορήσεις ως βλάκες εμάς που προτιμάμε τα κορίτσια της μαριάννας που μας δίνουν αυτό που θέλουμε γιατί τότε είναι που θα κάνω αναφορά για να δούμε ποιοι είναι αβανταδόροι και ποιοι οι μαγαζάτορες!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολλά καλά για :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Βασίλης Smile η Κλειώ
Μαριάννα  η Φοίβη.

Αλλά σε όλα πρέπει να έχεις πρόσβαση.
Η πολυαγαπημένη μας Κλειώ είναι αξιαγάπητο και άκρως ερωτεύσιμο πλάσμα, αλλά βαθύ λαρύγγι δεν...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
815
Πόντοι
4.535

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντοτε στρέφομαι κατά των μαγαζιών ,ενώ εσείς παντοτε εναντίον σε μένα όταν κράζω κάποιο μαγαζί.Φυσικά και είναι σεβαστό να θεωρείς παράλογο αυτό που θέλω εγω ,όπως και το αντίθετο .Πρέπει όμως να το σεβόμαστε.

-Νομίζω ότι η μαλακία είναι 60 ευρω και όχι 70 .

Και παρακάτω ένα παράδειγμα για το πως λειτουργούν μαγαζιά -τύπου Μαριατσατσάς και κάποια άλλα δήθεν κλειστού τύπου.

Φυσικά την έχω πάθει και εγώ

Λοιπόν όλοι έχουμε την εξής απορία
Καλά ρε φίλε όλα Ok αλλά θα πάμε θα δούμε και άμα δεν μας αρέσει η κοπέλα φεύγουμε τρέχοντας.Τι έχουμε να φοβηθούμε.

Νομίζετε ότι είναι έτσι τσακάλια.Είναι μερικά μαγαζιά που κατά 40 % διαφημίζονται εδώ μέσα και κατά 100% το αγαπημένο μου μαγαζί ,τα οποία ενώ είναι ελεύθερα και πασίγνωστα είχαν χιλιάδες αγγελίες ,ξαφνικά άρχισαν να το παίζουν prive και ταυτόχρονα να διαφημίζονται από όλους εδώ μέσα.Ο λόγος???

Πολύ απλός.Αφού σας έχουν πρήξει τα αρχίδια με τις δήθεν κριτικές ,ρωτάει το θύμα πως να έρθει σε επαφή,πετάγεται ενας από τους κλασσικούς κολόπουστας σε Pm ,σε κάνει την χάρη και σε συστήνει .Στο τηλέφωνο σε ρώτανε από ποιον (απόδοση μίζας) και επίσης με ποια κοπέλα έχεις ραντεβού.Έτσι με το που πας στο μαγαζί η νυφούλα είναι κρυμμενη,κάνεις το μπανάκι σου βγάζεις τα ρούχα σου και.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ.

Συμβουλή :Να ξεκαθαρίζετε από πριν άμα η κοπέλα προσφέρει τουλάχιστον εκτόνοση
         Ποτέ σε δωμάτιο χωρίς να δείτε την κοπέλα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
815
Πόντοι
4.535
Ο μεταβολισμός μου δύσκολα ν' αλλάξει... Και για πες... που είναι η ξανθιά έκδοση της Κόκκινης Σόνιας?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Πολύ απλός.Αφού σας έχουν πρήξει τα αρχίδια με τις δήθεν κριτικές ,ρωτάει το θύμα πως να έρθει σε επαφή,πετάγεται ενας από τους κλασσικούς κολόπουστας σε Pm ,σε κάνει την χάρη και σε συστήνει .Στο τηλέφωνο σε ρώτανε από ποιον (απόδοση μίζας) και επίσης με ποια κοπέλα έχεις ραντεβού.Έτσι με το που πας στο μαγαζί η νυφούλα είναι κρυμμενη,κάνεις το μπανάκι σου βγάζεις τα ρούχα σου και.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ.
Καλά κατάλαβα οτι δεν έχεις πατήσει ποτέ στο αγαπημένο σου μαγαζί!

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ε πές το ότι είσαι κεφάλας να ξέρω πως να σε μιλήσω.

Η μάλλον από την επιμονή σου ,ίσως και μιζαδόρος.

Το αγαπημένο μου μαγαζί είχε αγγελίες ,μια από τις οποίες είχε δημοσιεύσει.Ακόμα και όταν άλλαξε χώρο τα τηλέφωνα ήταν τα ίδια.

Αγγελία σημαίνει πας και βλέπεις τις κοπέλες.

Ε οι κοπέλες είναι οι ίδιες από τότε εκτος από την τελευταία μπαμπο.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Ε πές το ότι είσαι κεφάλας να ξέρω πως να σε μιλήσω.

Η μάλλον από την επιμονή σου ,ίσως και μιζαδόρος.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Σ΄ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς! Τους κρατώ!

Νομιζα πως το αγαπημένο σου μαγαζί είναι η Μαριάννα γι΄αυτό έκανα το τελευταίο σχόλιο!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για να πω την γνώμη μου σχετικά με τα 'κραξίματα':
Στη δουλειά αυτή οι κοπέλες προσφέρουν ένα προϊόν σε κάποια τιμή και ο πελάτης αποφασίζει αν θα το αγοράσει. Μέρος του προϊόντος -ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ- είναι και η ομορφιά, σημαντικό μεν (και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ) αλλά μέρος. Το να κράζεις για θέματα εμφάνισης (μπάζο κλπ.) δεν τιμά τον κράζοντα. Διότι:

ή ΔΕΝ πέρασες με την(τις) κοπέλα(-ες) που κράζεις, oπότε δεν εχεις πλήρη εικόνα του τι προσφέρουν και πώς αυτό θα αξιολογηθεί από κάποιον άλλο πελάτη,

ή ΠΕΡΑΣΕΣ άρα θεώρησες ότι το κριτήριο ομορφιάς εκπληρώθηκε. Αν για κάποιους λόγους δεν έμεινες ευχαριστημένος, ασφαλώς δικαιούσαι να είσαι δυσαρεστημένος και να το αναφέρεις (κράξεις), ΟΧΙ όμως σχόλια τύπου 'μπάζο'.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Και η ΚΛΕΙΩ στον Βασίλη είναι ωραία οπότε επιβεβεώνω τον Αλκινο

Ρε φίλε SALONICA28  θα μας τρελάνεις εντελώς; Η ΚΛΕΙΩ είναι ΓΚΟΜΕΝΑ; Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται...
Όπως έχω ξαναπεί, η ΚΛΕΙΩ (αν μιλάμε γι' αυτή που ήταν πριν στη Μαριάννα) σαν γκόμενα είναι υπέρβαρη. Έχει πατσοκοιλιές και δίπλες και είναι χαλαρή. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ! Στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ βεβαίως το κορίτσι λέει πολλά. Εμένα τα κιλά δεν με χαλάνε, μ' αρέσει η κοπέλα να έχει να πιάνω. Αλλά μη μου λέτε γκόμενα τη συγκεκριμένη και συ και ο PALERMO γιατί θα μας τρελάνετε.
Δηλαδή είναι πιο γκόμενα η Κλειώ από τη Φοίβη της Μαριάννας με κορμί άγαλμα και τα μισά κιλά της Κλειώς; Ρε πλάκα έχετε εσείς...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε SALONICA28  θα μας τρελάνεις εντελώς; Η ΚΛΕΙΩ είναι ΓΚΟΜΕΝΑ; Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται...
Όπως έχω ξαναπεί, η ΚΛΕΙΩ (αν μιλάμε γι' αυτή που ήταν πριν στη Μαριάννα) σαν γκόμενα είναι υπέρβαρη. Έχει πατσοκοιλιές και δίπλες και είναι χαλαρή. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ! Στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ βεβαίως το κορίτσι λέει πολλά. Εμένα τα κιλά δεν με χαλάνε, μ' αρέσει η κοπέλα να έχει να πιάνω. Αλλά μη μου λέτε γκόμενα τη συγκεκριμένη και συ και ο PALERMO γιατί θα μας τρελάνετε.
Δηλαδή είναι πιο γκόμενα η Κλειώ από τη Φοίβη της Μαριάννας με κορμί άγαλμα και τα μισά κιλά της Κλειώς; Ρε πλάκα έχετε εσείς...
τρικυμία εν κρανίω

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Golden body Spa.Καλό μασάζ παιχνίδι πίπα 60ευρω στην ζούλα και πάντα με συνεννόηση με την κοπέλα εκτός από την Χριστίνα με τα ξινά μούτρα που έμενα με πίρε αλλά 10 ευρώ :pipa1:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Την Κλειώ την έχω πάρει δύο φορές, άρα έχω άποψη. Τη Φοίβη επίσης. Και για να μη βιαστουν οι δύο παραπάνω φίλοι να με πουν αβανταδόρο, έχω πάει σε 3-4 μαγαζιά συνολικά. Αν μου δώσουν την "ευλογία" τους (συστάσεις) ευχαρίστως να τιμήσω κι άλλα, που εκείνοι θεωρούν καλύτερα. Πάντως μαλώνουμε περί όνου σκιάς. Ο καθένας έχει την άποψή του για την εμφανιση των κοριτσιών. Ό,τι καβλώνει εμένα δε σημαίνει ότι καβλώνει άλλους. Το να μιλάμε όμως με εμπάθεια για μαγαζιά ή για κοπέλες φιλαράκια μου δεν είναι καλό. Δείχνει πρόθεση για κάτι, δηλαδή να χαλάσουμε την εικόνα κάποιου. Αλλιώς δεν εξηγείται το γιατί τόσο μένος εναντίον συγκεκριμένων μαγαζιών, ενώ το φορουμ έγινε για απλή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τη δική μας ευχαρίστηση...        

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρόμπες γίναμε,όλοι!!!!

ας σταματήσει εδώ ο κατήφορος (της Λάσκαρη)

μας βλέπουν οι μαγαζάτορες και οι κοπέλες και γελάνε....

δεν υπαρχει μεγαλύτερη γκάβλα για επαγγελματία να σε βρίζει κάποιος και συγχρόνως να σου τα σκάει!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Συμφωνώ αδερφέ, δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση. Δεν υπάρχει αντικειμενική αποψη στο γούστο και στην γκάβλα. Όμως εσείς προσπαθείτε να βγάλετε μαλάκες τους άλλους, επειδή έχουν διαφορετικό γούστο από σας. Πάμε παρακάτω. Δώσε πληροφορίες για καλά μουνιά και βόηθα μας να πάμε στις γυναίκες που εσύ θεωρείς γκόμενες.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.688
Πόντοι
3.487
Εγω πάντως έχω να δηλώσω ένα πράγμα. Όπου βρεις φοίβη μπες.
Στο βασίλη πρώτη φορά πέρασα με τη φοίβη και έπαθα πλάκα. Αστέρι η τυπισα.
Στη Μαριάννα άλλη φοίβη αυτή την είχα κατηγορήσει αν διαβάσετε πολύ πίσω γιατί έτυχε να είμαι απο τους πρώτους και ήταν εξαιρετικά ψαρωμενη. Τους τελευταίους δύο μήνες όλες τις φορές που την τίμησα ήταν το κάτι άλλο.
Όσο για την κλειώ στο βασίλη πως την είδε ο τύπος χοντρή δε βγάζω άκρη. Μάλλον είναι περασμένης ηλικίας και το'χασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom