Εγώ πάντοτε στρέφομαι κατά των μαγαζιών ,ενώ εσείς παντοτε εναντίον σε μένα όταν κράζω κάποιο μαγαζί.Φυσικά και είναι σεβαστό να θεωρείς παράλογο αυτό που θέλω εγω ,όπως και το αντίθετο .Πρέπει όμως να το σεβόμαστε.
-Νομίζω ότι η μαλακία είναι 60 ευρω και όχι 70 .
Και παρακάτω ένα παράδειγμα για το πως λειτουργούν μαγαζιά -τύπου Μαριατσατσάς και κάποια άλλα δήθεν κλειστού τύπου.
Φυσικά την έχω πάθει και εγώ
Λοιπόν όλοι έχουμε την εξής απορία
Καλά ρε φίλε όλα Ok αλλά θα πάμε θα δούμε και άμα δεν μας αρέσει η κοπέλα φεύγουμε τρέχοντας.Τι έχουμε να φοβηθούμε.
Νομίζετε ότι είναι έτσι τσακάλια.Είναι μερικά μαγαζιά που κατά 40 % διαφημίζονται εδώ μέσα και κατά 100% το αγαπημένο μου μαγαζί ,τα οποία ενώ είναι ελεύθερα και πασίγνωστα είχαν χιλιάδες αγγελίες ,ξαφνικά άρχισαν να το παίζουν prive και ταυτόχρονα να διαφημίζονται από όλους εδώ μέσα.Ο λόγος???
Πολύ απλός.Αφού σας έχουν πρήξει τα αρχίδια με τις δήθεν κριτικές ,ρωτάει το θύμα πως να έρθει σε επαφή,πετάγεται ενας από τους κλασσικούς κολόπουστας σε Pm ,σε κάνει την χάρη και σε συστήνει .Στο τηλέφωνο σε ρώτανε από ποιον (απόδοση μίζας) και επίσης με ποια κοπέλα έχεις ραντεβού.Έτσι με το που πας στο μαγαζί η νυφούλα είναι κρυμμενη,κάνεις το μπανάκι σου βγάζεις τα ρούχα σου και.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ.
Συμβουλή :Να ξεκαθαρίζετε από πριν άμα η κοπέλα προσφέρει τουλάχιστον εκτόνοση
Ποτέ σε δωμάτιο χωρίς να δείτε την κοπέλα