Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
Μόνο με προσπάθεια. Προσπάθησε το...........  :2funny:

το τηλ απο βασιλη το εχω,απο μαριαννα δεν το εχω,αν σου ειναι ευκολο σε πμ.
θα με δεχτουν η θα εχουμε ερωτησεις κοντρα ερωτησεις?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φίλε,άμα δεις αυτήν τη Φοίβη,θα ανέβεις στην ταράτσα και θα θέσεις τέρμα στη ζωή σου.

Σχετικά με την Φόιβη συμφωνώ με τον palermo.
Και να φανταστείς ότι είναι η πιο ωραία από όλες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Ο palermo, είναι μαγαζάτορας και καταλαβαίνεις θέλει ο κόσμος να πηγαίνει μόνο στα "δικά" του μαγαζία.
Η αλήθεια είναι ότι το κάνει με άκομψο τρόπο, γιατί προσβάλει ανθρώπους και αυτό κατά την γνώμη μου, είναι χοντο μαλακία.
Αλλά τι να κάνουμε?
Μια ιντερνετική παρέα είμαστε εδώ μέσα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Κοίτα φίλε
η γυναίκα στηρίζεται αποκλειστικά σε μαιμού στημένες κριτικές τσάτσων της

η ιστορία ξεκίνησε όταν δούλευε και η ίδια.
τότε παρουσιάστηκε από κάποιους,τους ίδιους,ως σούπερ γκαβλιάρικο ΜΙΛΦ

η αλήθεια είναι πως δεν βλέπεται,ούτε από ΜΙΛΦ lovers....αντιγκαβλωτική γυναίκα με ξυνόφατσα

μετά συνεχίστηκε όταν έγινε....αφεντικό!!!!(τρομάρα της)

δεν έχει φέρει κοπέλα με βαθμολογία  πάνω από 3,5-4,με άριστα το 10

χθες βγήκε ένα άλλο τσατσόνι και λέει "'επαθα ζημιά με το ΜΙΛΦ Κατερίνα"...χωρίς να δώσει περαιτέρω περιγραφές,λεπτομέρειες κλπ....πολύ πιθανόν να μην την έχει δει και ποτέ και να τον έβαλε η Μαριάννα να γράψει....

έριξε το δόλωμα και έφυγε....θα τσίμπησαν κάποιοι σίγουρα

μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μονο τα μέλη,αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες που διαβάζουν το φόρουμ

απώτερος σκοπός να τσιμπήσουμε το 80άρι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και έχει ο Θεός....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
Κοίτα φίλε
η γυναίκα στηρίζεται αποκλειστικά σε μαιμού στημένες κριτικές τσάτσων της

η ιστορία ξεκίνησε όταν δούλευε και η ίδια.
τότε παρουσιάστηκε από κάποιους,τους ίδιους,ως σούπερ γκαβλιάρικο ΜΙΛΦ

η αλήθεια είναι πως δεν βλέπεται,ούτε από ΜΙΛΦ lovers....αντιγκαβλωτική γυναίκα με ξυνόφατσα

μετά συνεχίστηκε όταν έγινε....αφεντικό!!!!(τρομάρα της)

δεν έχει φέρει κοπέλα με βαθμολογία  πάνω από 3,5-4,με άριστα το 10

χθες βγήκε ένα άλλο τσατσόνι και λέει "'επαθα ζημιά με το ΜΙΛΦ Κατερίνα"...χωρίς να δώσει περαιτέρω περιγραφές,λεπτομέρειες κλπ....πολύ πιθανόν να μην την έχει δει και ποτέ και να τον έβαλε η Μαριάννα να γράψει....

μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μονο τα μέλη,αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες που διαβάζουν το φόρουμ

απώτερος σκοπός να τσιμπήσουμε το 80άρι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και έχει ο Θεός....

Σας ευχαριστω και τους 2,λεω να παω βασιλη smile για κλειω αμα με δεχτουν και θα ενημερωσω σιγουρα και εδω...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Σχετικά με την Φόιβη συμφωνώ με τον palermo.
Και να φανταστείς ότι είναι η πιο ωραία από όλες

Η επιγραφή salonica28, μάλλον θα πρέπει να γράφει:

"Από την κα Μαριάννα και τις εταίρες της ,
για το Αγαπητό μας τέκνο Salonica28,
που ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96

Κοιτα φίλε: πρωτος για τη ΜΙΛΦ της Μαριάννας εσύ μιλησες και τη διαφήμισες με τον καλύτερο τρόπο. Μονο με τη Μαριάννα ασχολείσαι και εσύ και ομοιδεάτης σου ο Salonica. Ξεκολήστε επιτέλους. Αν δεν είστε μαγαζάτορες δεν εξηγειται αλλιώς η συμπεριφορά σας.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εσείς ασχολείστε μαζί μας κάθε φορά που λέμε κάτι σωστό.
Επειδή η κυρά σας νομίζει ότι έχει βρει τον τέλειο τρόπο να διαφημιστεί ,και να παρουσιάσει κακάσχημα πλάσματα σαν θεές ,όπως παλιά είχε κάνει και με τον εαυτό της δεν θα περάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ σε forum που όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα ,εγώ πρωσοπικά δεν μαρέσει να γίνεται και επειδή είμαι κοπρόσκυλο και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω δεν θα αφήσω να γίνεται ούτε για Μαριάνα ούτε για Νίτσα ούτε για Αρχιμήδη.

Εχω πρωσοπική άποψη για τα κορίτσια της Μαριάννας και καμία δεν βλέπετε.

Σταματείστε να ζείτε προσπαθώντας να ψαρώσετε κόσμο

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι ακόμα MILF σημαίνει MOTHER I LIKE TO FUCK ,μια γυναίκα που πλησιαζει τα 50 δεν είναι MILF αλλά σκατόγρια .

Το είπα και το ξαναλέω .ΜΠΑΖΑ ,ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΤΣΕΣ δεν θα βγάζουν λεφτά κοροιδεύοντας τον κόσμο.
Και άμα θέλετε να το πρωχορήσουμε κάντε αναφορά στους admin ώστε να φανούν οι IP και ποιοι αβανταδόροι είναι τα ίδια πρόσωπα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Επίσκεψη προσφάτα σε Βασίλη Κ. Καραμανλή. Παρουσίες τρεις: α)Κλειω (GR): Μελανούρι με πολυ καλά πιασίματα γύρω στα 27.β) Τζένη (GR), μελαχροινή γυρώ στα 30, λεπτή (καινούρια στο μαγαζί) και γ) Φοιβη (GR),Όμορφη καστανή γύρω στα 23 ωραίο μικρό στήθος και γύρω στο 1.60. Κάνει μόνο μασαζ και :pipa1:. Μέτριο μασάζ, καλή πίπα αλλά όχι αρκετά καλή για να ξαναεπιλεγεί. Απουσίες δύο: Βάνα και Μαρία

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Εχω πρωσοπική άποψη για τα κορίτσια της Μαριάννας και καμία δεν βλέπετε.

Σταματείστε να ζείτε προσπαθώντας να ψαρώσετε κόσμο
Ο.Κ. Για τη Νατάσσα θα μας πείς ή μηπως δεν έχεις άποψη γι΄αυτή?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Και κάτι ακόμα MILF σημαίνει MOTHER I LIKE TO FUCK ,μια γυναίκα που πλησιαζει τα 50 δεν είναι MILF αλλά σκατόγρια .
Και μένα που μ΄ αρεσουν οι GILF, ρε φίλε τι θα κάνω? έχείς καμια πρόταση?
Η Έλενα έφυγε από το Βασίλη!

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αφού ρε συ ειπώθηκε από κάποιον άλλον.
Λοιπόν ή κοπέλα μέχρι πριν 3 μερες ήταν και πιστέυω να είναι ακόμα στο Golden body Spa.

Ψάξε βρες το (έχει και σελίδα στο Net).

Πάνε δες την και μετά έλα και πές μας τι σημαίνει ωραία γκόμενα και τι μπαζο.
Όσο για τα προγράματτα.

Οι κοπέλες στο μαγαζί προσφέρουν μόνο αυτό που κάνεις κάθε βράδυ μόνος σου και στοματικό κατά προτίμηση.
Η συγκεκριμένη σε μένα δεν έκανε ούτε στοματικό.

Α και κάτι άλλο.Τα 45 -60 λεπτά ξέρεις πως περνάν????Στο μασάζ.Γιατί ρε φίλε υπάρχουν και άτομα που θέλουν να τους τρίβει ένας μούναρος.

Τώρα άμα θέλεις να χώσεις υπάρχουν και μαγαζιά που τα ξέρεις ,στα οποία φυσικά μερικες φορές τα προτιμώ και εγώ.

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.Επειδή έχει πέσει στην αντίληψη μου κάποιοα που προσφέρει ακάποτο ,επειδή μόνο η δική μου γνώμη μπορεί να θεωρηθεί ψεύτικη θα παρακαλούσα επειδή το θέμα είναι σοβαρό ,οποιοδήποτε του έχει γίνει τέτοια πρόταση να στείλει pm για εξακρίβωση.

Και η ΚΛΕΙΩ στον Βασίλη είναι ωραία οπότε επιβεβεώνω τον Αλκινο

Άμα σάρεζε η Έλενα από τον Βασίλη ,τότε φίλε μου sorry που σε έκραξα ,έχουμε εντελώς διαφορετικά γουστα στις γκόμενες,φυσικά και το σέβομαι .Εμένα πρωσοπικά τέτοιες μαφήνουν παντελώς αδιάφορο

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λόγω μεγάλης αποχής από το σπορ και δεδομένου ότι τελευταίως είχα επισκεφτεί την Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην Νεμέας) δεν μου λέτε καμιά καλή ιδέα για ξεπιάσιμο?

Δεκτά πμ, ποστ, τηλέφωνα και προτάσεις...
Θα τολμήσω να προτείνω μια δοκιμασμένη αγωγή για την περίπτωση σου:

Τώρα και σε blonde edition..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom