πως μπορω να αποκτησω στα εν λογο?
Μόνο με προσπάθεια. Προσπάθησε το...........
Μόνο με προσπάθεια. Προσπάθησε το...........
φίλε,άμα δεις αυτήν τη Φοίβη,θα ανέβεις στην ταράτσα και θα θέσεις τέρμα στη ζωή σου.
το τηλ απο βασιλη το εχω,απο μαριαννα δεν το εχω,αν σου ειναι ευκολο σε πμ.
θα με δεχτουν η θα εχουμε ερωτησεις κοντρα ερωτησεις?
φίλε,άμα δεις αυτήν τη Φοίβη,θα ανέβεις στην ταράτσα και θα θέσεις τέρμα στη ζωή σου.
Πάλεψε αυτό που έχεις.
τοσο χαλια?
τιμες ξερεις φιλε μου να μου πεις?
τοσο χαλια?
Κοίτα φίλε
η γυναίκα στηρίζεται αποκλειστικά σε μαιμού στημένες κριτικές τσάτσων της
η ιστορία ξεκίνησε όταν δούλευε και η ίδια.
τότε παρουσιάστηκε από κάποιους,τους ίδιους,ως σούπερ γκαβλιάρικο ΜΙΛΦ
η αλήθεια είναι πως δεν βλέπεται,ούτε από ΜΙΛΦ lovers....αντιγκαβλωτική γυναίκα με ξυνόφατσα
μετά συνεχίστηκε όταν έγινε....αφεντικό!!!!(τρομάρα της)
δεν έχει φέρει κοπέλα με βαθμολογία πάνω από 3,5-4,με άριστα το 10
χθες βγήκε ένα άλλο τσατσόνι και λέει "'επαθα ζημιά με το ΜΙΛΦ Κατερίνα"...χωρίς να δώσει περαιτέρω περιγραφές,λεπτομέρειες κλπ....πολύ πιθανόν να μην την έχει δει και ποτέ και να τον έβαλε η Μαριάννα να γράψει....
έριξε το δόλωμα και έφυγε....θα τσίμπησαν κάποιοι σίγουρα
μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μονο τα μέλη,αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες που διαβάζουν το φόρουμ
απώτερος σκοπός να τσιμπήσουμε το 80άρι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και έχει ο Θεός....
Σας ευχαριστω και τους 2,λεω να παω βασιλη smile για κλειω αμα με δεχτουν και θα ενημερωσω σιγουρα και εδω...
Σχετικά με την Φόιβη συμφωνώ με τον palermo.
Και να φανταστείς ότι είναι η πιο ωραία από όλες
Κοιτα φίλε: πρωτος για τη ΜΙΛΦ της Μαριάννας εσύ μιλησες και τη διαφήμισες με τον καλύτερο τρόπο. Μονο με τη Μαριάννα ασχολείσαι και εσύ και ομοιδεάτης σου ο Salonica. Ξεκολήστε επιτέλους. Αν δεν είστε μαγαζάτορες δεν εξηγειται αλλιώς η συμπεριφορά σας.χθες βγήκε ένα άλλο τσατσόνι και λέει "'επαθα ζημιά με το ΜΙΛΦ Κατερίνα"...χωρίς να δώσει περαιτέρω περιγραφές,λεπτομέρειες κλπ....πολύ πιθανόν να μην την έχει δει και ποτέ και να τον έβαλε η Μαριάννα να γράψει....
έριξε το δόλωμα και έφυγε....θα τσίμπησαν κάποιοι σίγουρα
μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μονο τα μέλη,αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες που διαβάζουν το φόρουμ
απώτερος σκοπός να τσιμπήσουμε το 80άρι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και έχει ο Θεός....
Ο.Κ. Για τη Νατάσσα θα μας πείς ή μηπως δεν έχεις άποψη γι΄αυτή?Εχω πρωσοπική άποψη για τα κορίτσια της Μαριάννας και καμία δεν βλέπετε.
Σταματείστε να ζείτε προσπαθώντας να ψαρώσετε κόσμο
Και μένα που μ΄ αρεσουν οι GILF, ρε φίλε τι θα κάνω? έχείς καμια πρόταση?Και κάτι ακόμα MILF σημαίνει MOTHER I LIKE TO FUCK ,μια γυναίκα που πλησιαζει τα 50 δεν είναι MILF αλλά σκατόγρια .
Θα τολμήσω να προτείνω μια δοκιμασμένη αγωγή για την περίπτωση σου:Λόγω μεγάλης αποχής από το σπορ και δεδομένου ότι τελευταίως είχα επισκεφτεί την Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην Νεμέας) δεν μου λέτε καμιά καλή ιδέα για ξεπιάσιμο?
Δεκτά πμ, ποστ, τηλέφωνα και προτάσεις...