Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.247
Πόντοι
2.356
όσο για την Κρίστυ που δούλευε Σοφούλη 50 ή Ευζώνων....και την ψάχνουν κάποιοι......εθεάθη στο κέντρο της πόλης παρέα με τον ιδιοκτήτη των 4 μαγαζιών (σοφούλη 50, ευζώνων, Spa Venus).....μάλλον γκόμενος ή...........ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΛΛΟΥ
ΜΑΓΑΖΙΑ (ΣΟΦΟΥΛΗ 50, SPA VENUS ΕΓΝΑΤΙΑΣ 106, ΕΥΖΩΝΩΝ ΜΕ Β.ΟΛΓΑΣ ΚΑΙ STURIO ROYAL Π.ΜΕΛΑ 33) ΜΑΚΡΥΑ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ....ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕΝΗ......ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣΑΜΕ ΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣΑΤΕ...ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ
δλδ επειδη γυρναει με το αφεντικο να μη ξαναπαμε??

ωραια επιχειρηματα και

σταματα να γραφεις με κεφαλαια τοσο βλαμενος εισαι κ δε καταλαβαινεις στοχουμε πει πολλες φορες

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Ενδεχομένως να έχει περάσει από αυτά που λές γιατι μου είπε οτι κάπου αλλού δουλευε πρίν αλλά δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν καταλαβα πολλά πράγματα. πάντως σωματάκι πολύ καλό με τέλειο στήθος 2-3.
Ωστόσο αμφιβάλω αν θα την πετύχεις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.247
Πόντοι
2.356
θαθελα να τη πετυχω γιατι ειναι καλη περιπτωση για μενα τουλαχιστον

δλδ πηρες κ δε τη βρηκες?

γιατι λες οτι δε θα τη πετυχω

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Ναί, πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν οτι θα έλειπε για μερικές ημέρες. Δεν ξέρω αν γύρισε!

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τα μηνύματα του Παπνικ....

1.Γεια σου φιλε,και γω σαν και σενα βαριεμαι κεντρο.Τελευταια πηγα Εβιτα (Εχει 2 την Ελενα και την Μαριαννα κουκλαρεςκαι καλοπρογραμμα) ανετα τις περνεις.Εξισου καλα μωρα και στην κ.Ελενη .Ολες καθαρες ευτυχως

2. Αλλο μαγαζι ανοιχτο τις Κυριακες ειναι στη καλαβρυτων στην Εβιτα.Καλα ε?Εχει 2 ολα τα λεφτα.Εχω ερωτευθει μια ξανθια την Ελενα.Ωραια χημεια μεταξυμας Πολυ καλο προγραμμα,μια ξανθια θεα και κορμαρα διμετρη :smitten:Αλλα καιη Μαριαννα ,μπουκια και συχωριο.Ωραιο προγραμμα,χαμογελαστη ,ωραιο σωμα γενικα κοριτσαρος και αυτος :rockon:Εχεικαι αλλη μια την Αλεξανδρα σε καστανο,ψιλη 35αρα εμπειρη στο προγραμμα της.
Αλλα η Ελενα με ενθουσιασε προσωπικα :s&m_2:Ευτυχως τη δικια μου τη λενε Ελενη :dancing:Για φαντασου να κανω

3. Ενα εχω να πω μονο.Ε Λ Λ Η   Τετοιο μωρο πανε μηνες πουχω δει.19 χρονων καινουργια,Τσεχα ψιλη μελαχρινη με φυσικες βυζαρες πλουσιες,κορμι θανατηφορο ,εκφυλη γκομεναρα   .Για πολλα    :fuck1:Πιστευω το καλυτερο χαρτι της Εβιτας αυτη τη στιγμη.Δεν την ειχα πετυχει πουθενα αλλου γιατι ειναι φρεσκια στο μασσαζ  Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.ΕΛΛΗ το θανατωνεις το κουνελι και παει ευτυχισμενο.Καλα που δεν εχω προβλημα καρδιας.Σορρυ αλλα καιρο ειχα να δω τοσο ωραια γκομεναρα πιτσιρικα.Προτεινω ανεπυφυλακτα.

4.Καλημερα σε ολους.
Επισκεψη απο Εβιτα κλασσικα χθες.
Καινουργια η Καρινα.Κοκκινομαλλα,ψιλη με ωραιο σωμα.Σε προσωπο οχι κατι ιδιαιτερο αλλα κανει πολυ καλο προγραμμα και δεν βιαζεται να σε ξεπεταξει.Μαλλον επειδη ειναι και καινουργια.Πολυ καλη  και γενικα το κοριτσι τοχει το επαγγελμα.Καπακι βεβαια πηρα και Ελλη που ειναι η αγαπημενη μου.Επισης εχει μια Γιουλη Τσεχα ξανθια με τατουαζ αρκετα η οποια ενω δεν της φαινεται ειναι δυνατη μεσα στο δωματιο.

5. θες το μεσημερι δεν την παλευα και περασα κλασσικα απο Εβιτα.(Συγνωμη και παλι αλλα εγω γουσταρω αυτο το μαγαζι για πολλους λογους.Προσωπικη μου αποψη παντα ετσι?)
Για να ειμαι ειλικρινης πηγα γιατι εφερε μια καινουργια την Καρινα,κοκκινομαλλα ψιλη ωραιο σωμα , προσωπο τιποτα ιδιαιτερο αλλα απο κατι συναδελφους ακουσα θετικα σχολια για το κοριτσι.Οντως πολυ καλη στο  φουλ προγραμμα προθυμη χαμογελαστη και τα κανει ολα μια χαρα..Οποιος ενδιαφερεται για Εβιτα πανω κατω το μενου εχει ως εξης¨
Μαριαννα νταρντανογυναικα ξανθια που βγαζει γουστα.
Ελλη η μελαχρινη θεα που οποτε παω ειναι με αλλον .Αχ αυτο κοριτσι
Ολγα μελαχρινη με μπλε ματια μικρουλα ,πολυ καλο προγραμμα.
Αλεξανδρα καστανη ψιλη οχι μικρουλα.
Καρινα κοκκινομαλλα ψιλη πιτσιρικα ,Η γνωστη Ερρικα απο παλια και η γιουλη με τα πολλα ταττου ξανθια γλυκιτατη.Δεν μιλαει ελληνικα αλλα μιλαει καλα τη γλωσσα του σωματος  
Παντως αποτι εμαθα θαρθουν καινουργιες αυτη την εβδομαδα..

Βεβαια οι παλιες ειναι αλλιως.Γιαυτο σημερα θα χτυπησω μια Κυρια Ελενη
γιατι μουλειψε η μικρη μου Ολλανδεζα.Σταθερη αξια χρονια τωρα

Τελικα μηπως εμαθε κανεις αν στο αντιστρες στη Βουλγαρη παιζουν μικροφωνακια?Μου το ειπε η Κων/να που δουλευει εκειΙσχυει η ειναιπαλι ραδιο αρβιλα?

6. για αλλη μια φορα ειπα να παω να κλαψω στα στηθη της Ελλης (στην Εβιτα)ξερεται για παρηγόρια.Πηγα λοιπον χθες αλλαδεν ημουν τυχερος με Ελλη.Ηταν ηδη σε προγραμμα και περιμεναν και αλλοι 2 για παρτη της .Πηρα 2 καινουργιες που ηρθαν την προιγουμενη βδομαδα την Θεοδωρα Ψιλη ξανθια μεγαλο στηθος και κωλο και ενω δεν της φαινεται πολυ δυνατη στο προγραμμα της   :fuck1:και την Ευα επισης ξανθια μετριο σωμα αλλα στο τριο ειναι παααααααααααρααααα πολυ καλη.

Χιλια συγνωμη master palermo που ο δρομος μου τυγχανεινα περναει απο κει τελευταια συνεχεια.Χιλια συγνωμη που περναω καλα και απλως θελω και οι αλλοι να περασουν καλα σαν και εμενα.
Χιλια συγνωμη που δεν εχω παρει σβαρνα τα μασσατζιδικα και πανω απολα να με συγχωρει η αφεντια σου για τις αναφορες μου που περιοριζονται εκει αφου τελευταια μονο εκει παω κατα βαση.Θες να με πεις αβανταδορο?Οτι θελει το παλικαρι.Ουτως η αλλως ο καθενας εχει την αποψη του και το προβλημα δικο του.Παλι τα ιδια να λεμε?Ολοι για σενα ειναι αβανταδοροι.
Τι φταιω εγω που τα κοριτσια της κατα βαση κανουν πολυ καλο προγραμμα?Αυτη η νταρντανα Ευα το Λιωνει το παγωτο αργα και σταθερα.Να μην το αναφερω αφου μου εβγαλε γουστα?
Μαλλον πρεπει να εχεις προσωπικα με την Εβιτα και συ και καποιοι αλλοι εδω μεσα γιαυτο φρικαρετε οταν γινεται αναφορα στο μαγαζι της.

Αλλα γενικα βλεπω οτι γενικα μονο κατηγορεις και κραζεις ειδικα τα κοριτσια.Λιγος Σεβασμος τουλαχιστον για τα κοριτσια δεν βλαπτει.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε με αυτά που λες έχεις καταντήσει γελοίος και γραφικός.Έχω μιλήσει με πολλές κοπέλες ,που παρακολουθούν το Forum και όλες σπάνε πλάκα με αυτά που γράφονται και καμία δεν τα παίρνει στα σοβαρά.Πιο πολυ όμως σπάνε πλάκα με τύπους σαν και σένα που το παίζουν προστάτες και αγαπούληδες.To site λέγεται bourdela.com και η ελευθερία λόγου είναι απαραίτητη.Μην ξεχνάς ότι όλες οι κοπέλες έχουν διαφορετικά ονόματα από αυτά που ξέρουμε εμείς οι πελάτες οπότε δεν έχουν κανένα πρόβλημα ότι και να πούμε.Τον σεβασμό μου στην κοπέλα θα τον δείξω την  ώρα που θα είμαι στο δωμάτιο μαζί της και όχι όταν γράφω σε ένα  forum σχετικά με πουτάνες.Και για να σε κάνω το χατήρι το παραδέχομαι ότι όλες είναι πουτάνες εκτός από της κοπέλες της Τσατσομαριάννας..Αυτές κανένας δεν πληρώνει για να τις γαμήσει............

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...Και για να σε κάνω το χατήρι το παραδέχομαι ότι όλες είναι πουτάνες εκτός από της κοπέλες της Τσατσομαριάννας..Αυτές κανένας δεν πληρώνει για να τις γαμήσει............

Η κυρία Mαριάννα, να στήσει έναν αδριάντα στον κο salonica28,
για την καθημερινή διαφίμιση που της κάνει,
μέσω αρνητικών σχολίων.

Υ.Γ. Προτείνεται να του τον στήσει στην διασταύρωση Κ.Καρμανλή με Παπαναστασίου,
μετά το άγαλμα του Εθνάρχη.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι μπράβο φίλε μου!!!
Η αρνητική διαφήμιση όταν γίνεται με κατάλληλο τρόπο είναι η καλύτερη..

θέλω το άγαλμά μου τώρα.................

Φίλε ΤΖΕΚΟ sorry άλλα ανέκαθεν ήμουν Μαριανόσκυλο

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ετσι μπράβο φίλε μου!!!
Η αρνητική διαφήμιση όταν γίνεται με κατάλληλο τρόπο είναι η καλύτερη..

Φίλε ΤΖΕΚΟ sorry άλλα ανέκαθεν ήμουν Μαριανόσκυλο

Μπράβο ρε salonica28  :thumbsup:

Εκτός από φανατισμό στον λόγο σου, έχεις ρε φίλε χιούμορ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
..

salonica28, χατήρι δεν σου χαλάμε......

Adtiadas+Kourasmenou+2.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Salonica28, να στηθεί ο παραπάνω αδριάντας στο πάρκο της διασταύρωσης Κ.Καρμανλή με Παπανστασίου είναι καλά?
Με μέτωπο στο βορά?

Στην επιγραφή τι να γράφει?

"Από την κα Μαριάννα και τις εταίρες της ,
για το Αγαπητό μας τέκνο Salonica28,
που καθημερινά μας έχει στην σκέψη του.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς"

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
όσο για την Κρίστυ που δούλευε Σοφούλη 50 ή Ευζώνων....και την ψάχνουν κάποιοι......εθεάθη στο κέντρο της πόλης παρέα με τον ιδιοκτήτη των 4 μαγαζιών (σοφούλη 50, ευζώνων, Spa Venus).....μάλλον γκόμενος ή...........ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΛΛΟΥ
ΜΑΓΑΖΙΑ (ΣΟΦΟΥΛΗ 50, SPA VENUS ΕΓΝΑΤΙΑΣ 106, ΕΥΖΩΝΩΝ ΜΕ Β.ΟΛΓΑΣ ΚΑΙ STURIO ROYAL Π.ΜΕΛΑ 33) ΜΑΚΡΥΑ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ....ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕΝΗ......ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣΑΜΕ ΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣΑΤΕ...ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ

Πράγματι και γω την είδα Π. Μελά να πίνει απλά καφέ χωρίς να εργάζεται

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Salonica28, να στηθεί ο παραπάνω αδριάντας στο πάρκο της διασταύρωσης Κ.Καρμανλή με Παπανστασίου είναι καλά?
Με μέτωπο στο βορά?

Στην επιγραφή τι να γράφει?

"Από την κα Μαριάννα και της εταίρες της ,
για το Αγαπητό μας τέκνο Salonica28,
που καθημερινά μας έχει στην σκέψη του.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς"

Ας γράφει ότι θέλει ..
Θα προτιμούσα το άγαλμα κάτι σε ψηλό ξανθό με γαλάζια μάτια ώστε να φέρνει πιο πολύ στα χαρακτηριστικά μου.
Επίσης θα παρακαλούσα το σώμα να είναι γραμμωμένο και ώποσδήποτε να τονίζονται τα τρομερά προσόντα μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
εχω να παω καιρο σε μασατζιδικο,εχετε να μου προτινετε κανενα με καμια γκομενα που να εχει βαθυ λαρυγγι? :pipa1: :pipa1:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ας γράφει ότι θέλει ..
Θα προτιμούσα το άγαλμα κάτι σε ψηλό ξανθό με γαλάζια μάτια ώστε να φέρνει πιο πολύ στα χαρακτηριστικά μου.
Επίσης θα παρακαλούσα το σώμα να είναι γραμμωμένο και ώποσδήποτε να τονίζονται τα τρομερά προσόντα μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εχώ άδικο, εγώ, που λέω συνέχεια ότι είσαι καταπληκτικός και ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Σε σκέφτομαι salonika28,
με όλα τα κορίτσια της Μαριάννας και την ίδια μαζί,
θα είσαι καταπληκτικός..............

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
εχω να παω καιρο σε μασατζιδικο,εχετε να μου προτινετε κανενα με καμια γκομενα που να εχει βαθυ λαρυγγι? :pipa1: :pipa1:

Πολλά καλά για :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Βασίλης Smile η Κλειώ
Μαριάννα  η Φοίβη.

Αλλά σε όλα πρέπει να έχεις πρόσβαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom