Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
ναρθω κ γω να αυξηθουν οι πιθανοτητες??1. αν ερθω και γω, θα βρεθούμε σε μασατζίδικο, ή έστω σε κωλόμπαρο....
2. απόλαυσέ το!
ναρθω κ γω να αυξηθουν οι πιθανοτητες??1. αν ερθω και γω, θα βρεθούμε σε μασατζίδικο, ή έστω σε κωλόμπαρο....
2. απόλαυσέ το!
εσύ δεν έκανες δήλωση απόσυρσης λόγω έρωτος;
τώρα διευκρινίζεις ότι ο έρως είναι εκτός μασαζοχώρου;
οκ
το ερώτημα παραμένει.
ξεκρέμασες την πετσέτα;
80€
100€
όλγας 147.
έχει αγγελία με 2 κιν κι ενα σταθ που αρχίζει από 8...
[
/quote]
μηπως υπαρχει το λινκ της αγγειας γιατι εψαξα δεν την βρηκα
μηπως υπαρχει το λινκ της αγγειας γιατι εψαξα δεν την βρηκα
Συναδελφοι καλησπερα....σε 599 στον αγγελιοφορο,Βασ.Ολγας και Γραβιας,ξερει κανεις ποιες ειναι και αν υπαρχει εκ,ει αδυνατη ? Μολις τηλεφωνησα,μου ειπαν εχει 3 σημερα εως τις 8 το βραδυ,αλλα το μεγιστο 2 με 3 νουμερο.Δεν μου κανει...Αυριο θα εχει μια με μεγαλυτερο απο νο3....Και απο τιμες μου ειπανε απο κοντα...Περι τινος προκειται?
ο χορος ξαναρχισε . ( η οπως ειδα να το λετε ξεκρεμασα την πετσετα )
επισκεψη στην μαριαννα , μετα απο καιρο, δεν ειχα χρονο και ηταν αυτο που βρηκα πιο ευκολα . οι κυριες 3 μαριαννα (λογω θεματος ;) δεν μπορουσε οποτε οι επιλογες 2 μαρια και κατια . 40 60 80 το ευρω . η επιλογη μου ηταν η μαρια αδυνατη ψηλη καλη στο τριψιμο ( υπαρχουν και μπροστα μυς ) και κλεισαμε με δυσκολα θα εβαζα βαθμο γενικα καλη . αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο δεκτο αν και θα πρεπει να δοκιμαστουν ολα τα προϊοντα πριν βγει τελικο συμπερασμα .
οταν την κρεμασα αυτου ειδους η ενημερωση δεν υπυρχε η πιο σωστα εγω δεν ημουν κοντα σε αυτου την ενημερωση αλλοι ηταν οι τροποι
Θα έχει χρόνια κρεμασμένη!
γιατι, κιτρινησε??Θα έχει χρόνια κρεμασμένη!
χασαμε κ τη νυφιτσα την ειδε κανεις??