Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
μήπως τα μπέρδεψες?

στο Βασ.Όλγας δεν τρως ούτε από την πρώτη,ούτε σπό την δεύτερη,ούτε σπό την....εκατοστή φορά

κοροιδία σκέτη είναι

ναι σορυ για το 147 ειπα που ελεγε απο πανω δεν προσεξα το 126 σε αυτο μακρυααααα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.329
Πόντοι
2.356
το avis ποτε δεν ειχε κατι καλο

edelweiss καινουριο πιπινακι 20 only πολυ καλο  ;)

η δοκιμη εγινε σημερα με καλα αποτελεσματα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μην μας ακούσει μόνο ο κοκόμος!!!!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
το avis ποτε δεν ειχε κατι καλο

edelweiss καινουριο πιπινακι 20 only πολυ καλο  ;)

η δοκιμη εγινε σημερα με καλα αποτελεσματα

μ αυτο πρεπει να εισαι μελος η υπαρχει περιπτωση να φας εστω μετα απο καποιες πετσετες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.329
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: τζαμπα το πηρα το μωρο κοκομε μουδωσε κ 20ε

εσυ κοροιδο ακομα πληρωνεις?? :uglystupid:

giagoulas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο χορος ξαναρχισε . ( η οπως ειδα να το λετε ξεκρεμασα την πετσετα )
επισκεψη στην μαριαννα , μετα απο καιρο,  δεν ειχα χρονο και ηταν αυτο που βρηκα πιο ευκολα . οι κυριες 3 μαριαννα (λογω θεματος ;) δεν μπορουσε οποτε οι επιλογες 2 μαρια και κατια . 40 60 80 το ευρω . η επιλογη μου ηταν η μαρια αδυνατη ψηλη καλη στο τριψιμο ( υπαρχουν και μπροστα μυς ) και κλεισαμε με  :pipa2: δυσκολα θα εβαζα βαθμο γενικα καλη . αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο δεκτο αν και θα πρεπει να δοκιμαστουν ολα τα προϊοντα πριν βγει τελικο συμπερασμα .  
καλησοερα οπως τα λες φιλε μου πηγα και εγω στη μαρινα, το μαγαζακι πολλυ καθαρο , ναι δεν εχει AC οπως λενε και οι συντεχνοι κατι ανεμηστιρες μονο. Η Μαριανα μου φανηκε πολλυ ενταξυ τρελη μιλφαρα για ανωμαλιες εξηγημενη και ντομπρα οχι μαλακειες. το ροστερ γενικα γνωστο δεν εχω να προσθεσω τιποτα , πηρα τη μαρια ψυλη λεπτη πολλυ προσχαρει και καλο κοριτσι ρε παιδι μου στα ορια να γηνω αγαπουλης, λοιπων για να ειμαι αντικειμενικος στη μαρια βαζω 8,5 και 10 στο vfm.

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ανακεφαλαιωση ΄¨ Στο AVIS ( Βασ. Ολγας 147)  δεν τρως μονο αν πας με στολη μπατσου . Βεβαια αν και οι τιμες    κατεβηκαν ενα 20ευρω , σε σχεση με αυτο που προσφερουν (κοπελλες πολυ  μετριες ) ειναι ακριβο . To καλο ειναι οτι ειναι ανοιχτο μεχρι αργα  το βραδι , 11 νομιζω  ,αλλα και Σαββατοκυριακα .   Στο Βασ.Ολγας 126 ειναι το Goldenbody ,για το οποιο εχουμε γραψει  πολλες φορες . Ενταξει πολυτελεστατος χωρος , πισινα , θερμαινομενη  πολυθρονα , εμφανισιμες κοπελλες , αλλα  μεχρι φραπε . Εκτος βεβαια αν εισαι ο kokomo 'η ο ορ και  πηδας παντου  με ενα  20ευρω . Που εισαι ρε ορ να δωσεις καμμια info , τωρα που δεν υπαρχει μια .  

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
απο οτι βλέπω εισαι ιδιαίτερα ενημερωμένος και το Β. 'Ολγας 93 (SEVEN ) έχουμε τιποτα αξιο λόγου;

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι ιδιοκτησιας του ιδιου που εχει και το Goldenbody ( εκτος αν προσφατα ειχαμε καμια  αλλαγη στο  ιδιοκτησιακο  καθεστως )  Σαν χωρος υστερει απο το goldenbody , αλλα  και εκει μεχρι φραπε . Εχει και καποιο προγραμμα  με  δυο κοπελλες , αλλα  ειναι  απατη . Τιποτα παραπανω . Τωρα ενταξει αν πας  καμια 10ρια φορες  και ταιζεις με  μπουρμπουαρ καμμια  κοπελλα , μπορει  να  προχωρησει και  σε  κατι παραπανω . Αλλα  ο κανονας ειναι  μεχρι  φραπες .   

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ποιά είναι τα κορυφαία κατά την γνώμη σου; Επειδή  έχει π;aρα πολλά τον αριθμό και μέχρι να κατασταλάξουμε και να μην τρώμε χρόνο & χρήμα καλό ειναι να γίνεται τακτικά ενημέρωση

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Παραμένουν στη κορυφή Edelweiss -  Resort - Αμαριλλις

Giwrgis_25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sinathiltes kseri kaneis pou vriskete i despina i depy alios kontoula me megalo vizi giro twra sta 38?pou douleve sto avis?an nai as stili sxetiko info se PM

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι Μαριοννα μου λεs φιλαρακι παλιοs απο Π ΣΙΝΔΙΚΑ Δαφνη  Τουs  τελευταιουs μηνεs περασα απο Μαριαννα αρκετεs φορεs περασα καλα Το καλο πρεπει να λεγετε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.329
Πόντοι
2.356
μονο απο μαριαννα περασες παναγιωτη??

δε περασες απο αλλου να μας πεις εντυπωσεις?

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
μονο απο μαριαννα περασες παναγιωτη??

δε περασες απο αλλου να μας πεις εντυπωσεις?
Λέω οτι ειμαι εγ΄λω γάτος αλλά εσύ humax είσαι πρώτος γάτος.

Καλά ρε Παναγιώτη φίλε... είπαμε ψευδώνυμο αλλά όχι κι έτσι....
διάλεξες να βάλεις την πιο ξεφωνημένη λούγκρα...
ή μήπως δεν καβαλάς ρε Παναγιώτη αλλά σε .....

Που είσαι Νυφίτσα μου. ΄οπου κι αν είσαι να περνάς καλά.
Να σηκώνεις και κανένα τηλ. γιατί εγω ξέρεις ότι σε συμπονώ και είμαι πάντα μαζί σου.
Τα έβαλες με τα θηρία ψυχή μου αλλά μη φοβάσαι. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δική μας θάσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom