House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλή χρονιά agxxx.Να ευλογήσω τώρα τα γένια μου ή αργότερα?Μη θυμηθούμε τι ανταπόκριση είχε το θέμα για την πτώση των τιμών.
πως να εισαι αραγε με γενειαΚαλή χρονιά agxxx.Να ευλογήσω τώρα τα γένια μου ή αργότερα?Μη θυμηθούμε τι ανταπόκριση είχε το θέμα για την πτώση των τιμών.
Θα ρωτήσω κάτι μουνάκια που ψήνω να μου πουν.πως να εισαι αραγε με γενεια
καλη χρονια σε ολους κ καλα μασαζακια
καλή χρονια και χαμηλες τιμες. 70 το φούλ στις β ολγας.
μπα δε παιζει κατι αλλο θα σε ταραξουν στον φραπεΚαλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει
μπα δε παιζει κατι αλλο θα σε ταραξουν στον φραπε
αληθεια ακομη 60 τοχουν η πεσαν κ εκει οι τιμες
Καλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει
Καλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει
Καλησπέρα σε όλους,
Δε γράφω πολύ συχνά ούτε και αλλάζω μαγαζιά συχνά. Το τελευταίο χρόνο πηγαίνω συνήθως στο Άνθος και διαλέγω Βίκυ, Μόνικα, Νικόλ (η και καμιά περαστική). Τον θεωρώ τον καλύτερο χώρο που έχω δοκιμάσει και ευχαριστώ το φίλο που μου έδωσε το τηλ. με pm. Συχνά πηγαίνω και στη Μάγκυ, Καμάρα όπου παίρνω τη Συλβί. Όχι κάτι φοβερό αλλά είναι πολύ ευχάριστη και το φραπεδάκι... πρώτο! Παλιότερα πήγαινα στην Adidas με Δήμητρα. Σουπερ γκόμενα (Αλήθεια, δουλεύει ακόμα εκεί?). Τέλος έχω πάει κανά δυο φορές στο Avis και έφαγα τρελή φόλα! Μάπα γκόμενες και πιο ακριβά από τα άλλα.
Μετά από τόσο καιρό όμως λίγο...βαρέθηκα και θα ήθελα να επισκεφτώ και κανένα άλλο μασαζ. Από αυτά που έχω διαβάσει ενδιαφέρον είναι το Resort και ο Βασίλης. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνα σε pm? Αν υπάρχει κάποιο μασάζ που θεωρείτε καλύτερο στείλτε μου τηλ. από αυτό. Γενικά προτιμώ τις αδύνατες γκόμενες (αν θέλετε να μου συστήσετε και κάποια). Πάντως, πέστε με μαζόχα, αλλά την όλη φάση που πας σε νέο χώρο και προσπαθείς να κάνεις τις γκόμενες να σε εμπιστευτούν για να παίξουν μπάλα τη γουστάρω πολύ!
Ευχαριστώ και καλά μασαζάκια!
sorry gia ta gramata alla grafw apo kinhtoagaphte file xronia polla...mporeis na mou dwseis dieythinsh kai thl gia to anthos...eyxaristw