Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλή χρονιά agxxx.Να ευλογήσω τώρα τα γένια μου ή αργότερα?Μη θυμηθούμε τι ανταπόκριση είχε το θέμα για την πτώση των τιμών. :headbang:

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να τα ευλογησεις τωρα φιλε μου.Βεβαια το θεμα ειναι να κανουμε στην πραξη αυτα που συζηταμε εδω.Μην ντρεπομαστε να τους μιλησουμε για τις τιμες,φερνοντας τους και τα παραδειγματα των μαγαζιων που τις εχουν ριξει ηδη.Σε λιγο θε εχεις και pm φιλε μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άντε να δούμε.Εγώ πάντως είμαι ομιλητικός να ξέρεις  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αχ μπράβο παιδές πολύ καλή ιδέα εγκρίνω με 1000!!! :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Καλή χρονιά agxxx.Να ευλογήσω τώρα τα γένια μου ή αργότερα?Μη θυμηθούμε τι ανταπόκριση είχε το θέμα για την πτώση των τιμών. :headbang:
πως να εισαι αραγε με γενεια  :think:

καλη χρονια σε ολους κ καλα μασαζακια :zfuck:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλή χρονια και χαμηλες τιμες. 70 το φούλ στις β ολγας.

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους τους συναγωνιστες.......

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Καλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη  :pipa2: και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει :knockinb:

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Πως κλεινω ραντεβου σε Β. όλγας και σε Βασίλη???

Παίρνω τηλ?  Γινεται να μου δωσετε με pm τα τηλ?

THANKS!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Καλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη  :pipa2: και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει :knockinb:
μπα δε παιζει κατι αλλο θα σε ταραξουν στον φραπε :jerking:

αληθεια ακομη 60 τοχουν  η πεσαν κ εκει οι τιμες

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη  :pipa2: και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει :knockinb:

ωραίο μαγαζί και περιβάλλον, όλα τα λεφτά είναι το τζακούζι-πισινούλα του, αλλά στα περαιτέρω μόνο μέχρι φραπές - είναι ανέκαθεν η πολιτική του μαγαζιού - € 60 το απλό μασάζ, € 80 το μασάζ με την πισινούλα-τζακούζι, θερμαινόμενη πολυθρόνα και πάλι όμως μέχρι φραπές στο τελείωμα. Εκτός της Χλόης, έχει και μια μελαχρινή την Νατάσσα πολλή όμορφη κοπέλλα, ωστόσο όσο όμορφα κορίτσια και να'χει προσωπική μου άποψη, δεν λέει και από απόψεως τιμών, εκτός αν κάποιος γουστάρει βασικά μόνο καλό μασάζ και έτσι για την εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί

να'μαστε καλά

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλή χρονιά μάγκες,χθές πήγα όλγας 126,πήγα πρώτη φορά,είπα ότι με έστειλε φίλος που πηγαίνει συχνά,ψέμματα φυσικά,μου άνοιξε μια γλυκιά κοπελίτσα γύω στα 21 και μου συστήθηκε Χλόη,φώναξε τις άλλες αλλά δεν ήθελαν να εμφανιστούν,τελικά δεν κατάλαβα γιατί μου είπε η κοπελιτσα να κάνω μαζί της.Ηταν καλό καβλάκι,αλλά μόνο φραπέ...την έχει πάρει κανείς? θα παίξει την επόμενη  :pipa2: και γενικά τι παίζει εκεί? παίζει :knockinb:

Τελικά είτε γράφουμε είτε όχι,το ίδιο είναι....

Όσες φορές και να πεις ότι ένα μαγαζί δεν αξίζει,κάποιοι θα πάνε πάλι....

Ο τυπάκος,σε συνεργασία με τις μετριότατες κοπέλες που έχει,κοροιδεύει τον κόσμο με υποσχέσεις για φουλ σέρβις,που ποτέ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν

Είπαμε για πολλοστή φορά,μακριά και από κει και από το αδελφάκι του πάνω από το Σέβεν στην Βασιλήσης Όλγας....

Σε ταβέρνα με σάπια κρέατα πάτε???όχι βέβαια....

Όταν παραδίπλα έχει μαγαζιά με φουλ από 7-8 κοπέλες,ποιος ο λόγος κάποιος να πετάξει τα πολύτιμα λεφτά του???

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Πως κλεινω ραντεβου σε Β. όλγας και σε Βασίλη???

Παίρνω τηλ?  Γινεται να μου δωσετε με pm τα τηλ?

THANKS!!!

drfp66

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους,

Δε γράφω πολύ συχνά ούτε και αλλάζω μαγαζιά συχνά. Το τελευταίο χρόνο πηγαίνω συνήθως στο Άνθος και διαλέγω Βίκυ, Μόνικα, Νικόλ (η και καμιά περαστική). Τον θεωρώ τον καλύτερο χώρο που έχω δοκιμάσει και ευχαριστώ το φίλο που μου έδωσε το τηλ. με pm. Συχνά πηγαίνω και στη Μάγκυ, Καμάρα όπου παίρνω τη Συλβί. Όχι κάτι φοβερό αλλά είναι πολύ ευχάριστη και το φραπεδάκι... πρώτο! Παλιότερα πήγαινα στην Adidas με Δήμητρα. Σουπερ γκόμενα (Αλήθεια, δουλεύει ακόμα εκεί?). Τέλος έχω πάει κανά δυο φορές στο Avis και έφαγα τρελή φόλα! Μάπα γκόμενες και πιο ακριβά από τα άλλα.

Μετά από τόσο καιρό όμως λίγο...βαρέθηκα και θα ήθελα να επισκεφτώ και κανένα άλλο μασαζ. Από αυτά που έχω διαβάσει ενδιαφέρον είναι το Resort και ο Βασίλης. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνα σε pm? Αν υπάρχει κάποιο μασάζ που θεωρείτε καλύτερο στείλτε μου τηλ. από αυτό. Γενικά προτιμώ τις αδύνατες γκόμενες (αν θέλετε να μου συστήσετε και κάποια). Πάντως, πέστε με μαζόχα, αλλά την όλη φάση που πας σε νέο χώρο και προσπαθείς να κάνεις τις γκόμενες να σε εμπιστευτούν για να παίξουν μπάλα τη γουστάρω πολύ!

Ευχαριστώ και καλά μασαζάκια!

agaphte file xronia polla...mporeis na mou dwseis dieythinsh kai thl gia to anthos...eyxaristw

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έγραψα κριτικούλα στο άλλο thread για ένα μαγαζί.
Εδώ απλά θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους γράφουνε γιατί με βοήθησαν να βρω κατά μια έννοια τον μπούσουλα μου, διαβάζοντας αποκόμισα κάποια πράματα.
Σκέφτομαι να μείνω στην παρέα σας μιας και μάρεσε η όλη φάση οπότε αναμείνατε νέο scouting μόλις μου πιαστεί ξανά η πλάτη και έχω διαθέσιμα φράγκα  :)
Έως τότε keep on rocking και να περνάτε καλά όλοι σας :)

christosl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο μένα ...καλή Χρονιά σε όλους

Απεχω εδώ και λίγο καιρο( περίπου 1 μιση χρόνο) από το αθλημα ....λέω να επιστρεψω εχετε κάποια καλή ενημέρωση με τηλέφωνο για full
ετσι ώστε να ξεκίνήσουμε την Χρονία δυναμικά.....!!!

στειλτε pm

Ευχαριστώ και καλή χρονία σε όλους !

Χρήστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom