House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
και γιατί ρε παίκτη δε μας λες και ποιες ήταν οι άλλες;
για να πάμε από κει να τις δούμε;
την καλημέρα μου!
Ψήφισες ή ακόμα?
την καλημέρα μου!
Ψήφισες ή ακόμα?
εμεις οντως ΠΟΤΕ ετσι!!! εκτος αν κανουμε αλλαγη φυλου ;) ...ααααχχ καρντασια μου ημιλαδωμενα και αλαδωτα
ποτε εμεις τετοια ? :-
καλημερα και σε σενα συντροφε. Γνωριζει κανεις αν κυριακη ειναι ανοικτος ο Βασιλης(μοναστηριου)??? τις κυριακες εχω μια ταση να ξυπναω πιασμενος,γιαυτο ρωταωΑς κανονίσει ο καθένας την πορεία του παίχτη.
Και στα άπειρα κωλόμπαρα της πόλης μια χαρά περνάμε.
Την καλημέρα μου σ όλους
καλημερα και σε σενα συντροφε. Γνωριζει κανεις αν κυριακη ειναι ανοικτος ο Βασιλης(μοναστηριου)??? τις κυριακες εχω μια ταση να ξυπναω πιασμενος,γιαυτο ρωταω
σοβαρα μιλας??? γμω το κινητο μου μεσα γμω. αλλα που θα μου παει,θα την παρω την επιδοτηση κινητου και θα σου δειξω εγω,θα σε εντοπιζω μεσω δορυφορου ρε. βασικα καλυτερα που δεν την ειδα την κληση σου γιατι δεν μπορουσα να ερθω ουτως η αλλως οποτε τζαμπα θα εκνευριζομουν που θα το εχανα.καλα περασες μπικικινι μου?Εσύ έχασες Τοξότη last night... σε έπαιρνα αλλά που...
για αυτο που ρωτησα δεν ξερεις τπτ ε?
Πάρε τηλέφωνο καλύτερα ,δεν ξέρω παίχτηκαλημερα και σε σενα συντροφε. Γνωριζει κανεις αν κυριακη ειναι ανοικτος ο Βασιλης(μοναστηριου)??? τις κυριακες εχω μια ταση να ξυπναω πιασμενος,γιαυτο ρωταω
i'll be there,δεν θελω να τα χανω κατι τετοια...Μια χαρά πέρασε αλλά δεν κάθησε πολύ
Εγώ γύρισα ξανά μόνος μου για τα καλύτερα
Την άλλη φορά σε περιμένουμε
την καλημέρα μου!
Μοναστηρίου ακόμη είναι το Μαράκι?
Με τη σειρά τα πήρε όλα η Μαρία
Είχε τίποτα άλλο καλό εκεί ή σου είπαν "δε δείχνουμε τις κοπέλες" ?