You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κωνσταντίνου Καραμανλή απέναντι από το Σμάιλ
Καλημέρες
Καλημέρες
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
Μοναστηρίου ακόμη είναι το Μαράκι?
μοναστηριου που κοντα?
Κωνσταντίνου Καραμανλή απέναντι από το Σμάιλ
Καλημέρες
ευχαριστω φιλε .... πολυ πολυ καλημερα !!!
Να χαιρετήσω και 'γω τους συναγωνιστές & συνοδοιπόρους.
Γνωρίζω για: 1) goldenbodyspa μέτρια πράγματα 2) Μάγκυ Καμάρα value for money (ανάλογα τις απαιτήσεις πάντα) 3) Ιωνος Δραγούμη πάνω από Εγνατία δεξιά ( Μακριά από εμάς ) 4) Κ.Καραμανλή 81 (μόνο χαδάκια ούτε φραπέ πάλι μακριά από εμάς για τον παραπάνω λόγο 5) Βασ. όλγας 14..κάτι πήγα νέος και αβγαλτος και μου δώσαν ότι χειρότερο και τίποτα... (κρατάω τις αμφιβολίες μου ) 6) Π. Χορν έφαγα πόρτα 7) Relax Eγνατίας όλα μέσα και σε καλές τιμές αλλά οι κοπέλες less than zero οπότε πόρτα και εκεί ( magic life για να κόψω το τσιγάρο με δοντάκι δεν.. παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες (τελειωμα στοματάκι) )
Για Βασίλη από εδώ μαθαίνω και επειδή έχω ένα πιάσιμο λέω να πάω σήμερα.. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για "ΑΝΘΟΣ" ?? "ΑΜΑΡΥΛΙΣ" ?? και ότι άλλο ξέρετε και πιστεύετε ότι έχει ενδιαφέρον.
Χαίρε βάθος αμέτρητο
Γνωρίζω για: 1) goldenbodyspa μέτρια πράγματα 2) Μάγκυ Καμάρα value for money (ανάλογα τις απαιτήσεις πάντα) 3) Ιωνος Δραγούμη πάνω από Εγνατία δεξιά ( Μακριά από εμάς ) 4) Κ.Καραμανλή 81 (μόνο χαδάκια ούτε φραπέ πάλι μακριά από εμάς για τον παραπάνω λόγο 5) Βασ. όλγας 14..κάτι πήγα νέος και αβγαλτος και μου δώσαν ότι χειρότερο και τίποτα... (κρατάω τις αμφιβολίες μου ) 6) Π. Χορν έφαγα πόρτα 7) Relax Eγνατίας όλα μέσα και σε καλές τιμές αλλά οι κοπέλες less than zero οπότε πόρτα και εκεί ( magic life για να κόψω το τσιγάρο με δοντάκι δεν.. παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες (τελειωμα στοματάκι) )
Για Βασίλη από εδώ μαθαίνω και επειδή έχω ένα πιάσιμο λέω να πάω σήμερα.. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για "ΑΝΘΟΣ" ?? "ΑΜΑΡΥΛΙΣ" ?? και ότι άλλο ξέρετε και πιστεύετε ότι έχει ενδιαφέρον.
Χαίρε βάθος αμέτρητο
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
γεια σας συναδερφοι!αν και μετα απο μεγαλη αποχη γραφς για να σας πω τις τελευταιες μου εμπειριες απο τα μαγαζια της πολης.
1)edelweiss(βασ.ολγας 52 κουδουνι edelweiss 1οροφος) ειμαι σταθερος πελατης του διδυμου μονικα βικυ και της νοελ μεμονωμενα.δεν μπορω να μιλησω ισως αντικειμενικα γτ μετα απο τοσα ευρωπουλα που εχς φαει στο εν λογω μαγαζι ειναι λογικο να μου παρεχουν καλες υπηρεσιες
2)βασιλης smile (καραμανλη 120) αξιζει να περασετε με βαλερια και την ελληνιδα ελενα) στα υποψην η λαρισα.
3)βασιλης μοναστηριου (κερδυλλιων 6) η μενια που για μενα ειναι αμφιλεγομενη περιπτωση.αλλες φορες εχω περασει κορυφαια και αλλες κατω του μετριου.
4)εβιτα escape (καλαβρυτων αριθμο δεν θυμαμαι.παντως η πρςτη πολθκατοικια στο αριστερο σασ χερι με κουδουνι escape.)καλη περιπτωση η μιλενα και η τζουλια.στα υπ οψην η ρουλα η μαυρομαλλα.την εχει παρει καποιος?πως ειναι στο δωματιο?
απο εκει και περα οποιοσ συναδερφοσ εχει πληροφοριες για αντιστρεσσ η adidas και θελει ας μου στειλει π.μ οδος κουδουνι?
να παμε να ξοδεψουμε κι εκει μεχρι να γινουμε πελατες... καλο μεσημερι κυριοι!!!!
1)edelweiss(βασ.ολγας 52 κουδουνι edelweiss 1οροφος) ειμαι σταθερος πελατης του διδυμου μονικα βικυ και της νοελ μεμονωμενα.δεν μπορω να μιλησω ισως αντικειμενικα γτ μετα απο τοσα ευρωπουλα που εχς φαει στο εν λογω μαγαζι ειναι λογικο να μου παρεχουν καλες υπηρεσιες
2)βασιλης smile (καραμανλη 120) αξιζει να περασετε με βαλερια και την ελληνιδα ελενα) στα υποψην η λαρισα.
3)βασιλης μοναστηριου (κερδυλλιων 6) η μενια που για μενα ειναι αμφιλεγομενη περιπτωση.αλλες φορες εχω περασει κορυφαια και αλλες κατω του μετριου.
4)εβιτα escape (καλαβρυτων αριθμο δεν θυμαμαι.παντως η πρςτη πολθκατοικια στο αριστερο σασ χερι με κουδουνι escape.)καλη περιπτωση η μιλενα και η τζουλια.στα υπ οψην η ρουλα η μαυρομαλλα.την εχει παρει καποιος?πως ειναι στο δωματιο?
απο εκει και περα οποιοσ συναδερφοσ εχει πληροφοριες για αντιστρεσσ η adidas και θελει ας μου στειλει π.μ οδος κουδουνι?
να παμε να ξοδεψουμε κι εκει μεχρι να γινουμε πελατες... καλο μεσημερι κυριοι!!!!
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Χθεσινη επισκεψη στην Καρολου Ντηλ σε καινουριο μαγαζι( για μενα τουλαχιστων) στο κεντρο.
Προγραμματα διαφορα απο οτι μου ελεγε καποια Ρανια που ηταν υπευθηνη εκει.
Μετα απο λιγο η κουβεντα στραφικε αν εχω παει και σε αλλα μαγαζια του ειδους, ηξερε παντως
για τον ανθο και για το αλλο στην Β. Ολγας.
Στο θεμα μας τωρα οταν μου εφερε την κοπελα που ηταν να μου κανει μασαζ... εκει μου τα χαλασαν.
Μια μετριοτητα εντελος λεμε και απο κιλα θα ελεγα αρκετα παραπανω.
Μαζεψα τα μπουγαλακια μου και μην τον ειδατε τον παρανομο......
Αν θελετε την γνωμη μου δεν αξηζει ουτε τον κοπο μας ουτε προπαντων τα λεφτα μας !!!
Προγραμματα διαφορα απο οτι μου ελεγε καποια Ρανια που ηταν υπευθηνη εκει.
Μετα απο λιγο η κουβεντα στραφικε αν εχω παει και σε αλλα μαγαζια του ειδους, ηξερε παντως
για τον ανθο και για το αλλο στην Β. Ολγας.
Στο θεμα μας τωρα οταν μου εφερε την κοπελα που ηταν να μου κανει μασαζ... εκει μου τα χαλασαν.
Μια μετριοτητα εντελος λεμε και απο κιλα θα ελεγα αρκετα παραπανω.
Μαζεψα τα μπουγαλακια μου και μην τον ειδατε τον παρανομο......
Αν θελετε την γνωμη μου δεν αξηζει ουτε τον κοπο μας ουτε προπαντων τα λεφτα μας !!!
Πως νόμιζα ότι γίνεται το αντίθετο; Βλέπεις τις κοπέλες, ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ και μετά ακούς πρόγραμμα;;;
βλεπω να ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...!!!!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 769
- Πόντοι
- 4.535
βλεπω να ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...!!!!!
Εγώ βλέπεις είμαι παλιός.... (λέμε τώρα!). Αλλάξανε τα πράγματα από τότε στις μέρες μου...
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Πως νόμιζα ότι γίνεται το αντίθετο; Βλέπεις τις κοπέλες, ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ και μετά ακούς πρόγραμμα;;;
Bed knight
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κύριοι,
Ενημέρωση για Edelwais καινούργια άφιξη τέλος της προηγούμενης βδομάδας και το "καλιτεχνικό" όνομα αυτής Μαρίνα.Ελληνίδα 27 ετών με όμορφα πιασίματα (να σημειωθεί είμαι λάτρης των κοριτσιών της Αιθιοποιιας)άκρως σεξουαλική.Ημιεπαγγελματίας μιας και δούλεψε κάτι φεγγάρια μετρημένα στα δάχτυλα σε άλλο στουντιο. Δεν είναι για τα αμάθητα αγοράκια γι αυτούς που ξέρουν είναι ο Θησαυρός γνώσεων του sex.
Όσο για τις τιμές θα πέσουν κι άλλο...
Ενημέρωση για Edelwais καινούργια άφιξη τέλος της προηγούμενης βδομάδας και το "καλιτεχνικό" όνομα αυτής Μαρίνα.Ελληνίδα 27 ετών με όμορφα πιασίματα (να σημειωθεί είμαι λάτρης των κοριτσιών της Αιθιοποιιας)άκρως σεξουαλική.Ημιεπαγγελματίας μιας και δούλεψε κάτι φεγγάρια μετρημένα στα δάχτυλα σε άλλο στουντιο. Δεν είναι για τα αμάθητα αγοράκια γι αυτούς που ξέρουν είναι ο Θησαυρός γνώσεων του sex.
Όσο για τις τιμές θα πέσουν κι άλλο...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πόσο δεν μας είπες.100?
Αν είναι 100 να βάλει δάχτυλο μόνη της μπας και χύσει.
Αν είναι 100 να βάλει δάχτυλο μόνη της μπας και χύσει.
καλησπερα σε ολους επισκεψη στην ιωαννα στο princes spa,πολυ καλη η ιωαννα με υπεροχο κορμι και παντα με φουλ εξυπηρετηση