Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κωνσταντίνου Καραμανλή απέναντι από το Σμάιλ
Καλημέρες

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Να χαιρετήσω και 'γω τους συναγωνιστές & συνοδοιπόρους.
Γνωρίζω για: 1) goldenbodyspa  μέτρια πράγματα  2) Μάγκυ Καμάρα value for money (ανάλογα τις απαιτήσεις πάντα) 3) Ιωνος Δραγούμη πάνω από Εγνατία δεξιά ( Μακριά από εμάς ) 4) Κ.Καραμανλή 81 (μόνο χαδάκια ούτε φραπέ πάλι μακριά από εμάς για τον παραπάνω λόγο 5) Βασ. όλγας 14..κάτι πήγα νέος και αβγαλτος και μου δώσαν ότι χειρότερο και τίποτα... (κρατάω τις αμφιβολίες μου ) 6) Π. Χορν έφαγα πόρτα 7) Relax Eγνατίας όλα μέσα και σε καλές τιμές αλλά οι κοπέλες less than zero οπότε πόρτα και εκεί ( magic life για να κόψω το τσιγάρο με δοντάκι δεν..  παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες (τελειωμα στοματάκι) )

Για Βασίλη από εδώ μαθαίνω και επειδή έχω ένα πιάσιμο λέω να πάω σήμερα.. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για "ΑΝΘΟΣ" ?? "ΑΜΑΡΥΛΙΣ" ?? και ότι άλλο ξέρετε και πιστεύετε ότι έχει ενδιαφέρον.

Χαίρε βάθος αμέτρητο

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
γεια σας συναδερφοι!αν και μετα απο μεγαλη αποχη γραφς για να σας πω τις τελευταιες μου εμπειριες απο τα μαγαζια της πολης.
1)edelweiss(βασ.ολγας 52 κουδουνι edelweiss 1οροφος) ειμαι σταθερος πελατης του διδυμου μονικα βικυ και της νοελ μεμονωμενα.δεν μπορω να μιλησω ισως αντικειμενικα γτ μετα απο τοσα ευρωπουλα που εχς φαει στο εν λογω μαγαζι ειναι λογικο να μου παρεχουν καλες υπηρεσιες
2)βασιλης smile (καραμανλη 120) αξιζει να περασετε με βαλερια και την ελληνιδα ελενα) στα υποψην η λαρισα.
3)βασιλης μοναστηριου (κερδυλλιων 6) η μενια που για μενα ειναι αμφιλεγομενη περιπτωση.αλλες φορες εχω περασει κορυφαια και αλλες κατω του μετριου.
4)εβιτα escape (καλαβρυτων αριθμο δεν θυμαμαι.παντως η πρςτη πολθκατοικια στο αριστερο σασ χερι με κουδουνι escape.)καλη περιπτωση η μιλενα και η τζουλια.στα υπ οψην η ρουλα η μαυρομαλλα.την εχει παρει καποιος?πως ειναι στο δωματιο?
απο εκει και περα οποιοσ συναδερφοσ εχει πληροφοριες για αντιστρεσσ η adidas και θελει ας μου στειλει π.μ οδος κουδουνι?
να παμε να ξοδεψουμε κι εκει μεχρι να γινουμε πελατες... :fuck2: :fuck2: καλο μεσημερι κυριοι!!!!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
που χαθηκες κοκκινοφωτούλη εσύ ψυχή ?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μπορουμε να εχουμε περισσοτερες  πληροφοριες για αυτο στην καμαρα (μαγκυ) και στην Εγνατια ??

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη στην Καρολου Ντηλ σε καινουριο μαγαζι( για μενα τουλαχιστων) στο κεντρο.

Προγραμματα διαφορα απο οτι μου ελεγε καποια Ρανια που ηταν υπευθηνη εκει.

Μετα απο λιγο η κουβεντα στραφικε αν εχω παει και σε αλλα μαγαζια του ειδους, ηξερε παντως

για τον ανθο και για το αλλο στην Β. Ολγας.

Στο θεμα μας τωρα οταν μου εφερε την κοπελα που ηταν να μου κανει μασαζ... εκει μου τα χαλασαν.

Μια μετριοτητα εντελος λεμε και απο κιλα θα ελεγα αρκετα παραπανω.

Μαζεψα τα μπουγαλακια μου και μην τον ειδατε τον παρανομο......

Αν θελετε την γνωμη μου δεν αξηζει ουτε τον κοπο μας ουτε προπαντων τα  λεφτα μας !!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Πως νόμιζα ότι γίνεται το αντίθετο; Βλέπεις τις κοπέλες, ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ και μετά ακούς πρόγραμμα;;;

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
στην εβιτα που ανεφερε ο αδελφος, η ρουλα, ξερει κανεις αν ειναι το παλιο κομματι?εποχες που το εν λογω ιδρυμα στεγαζοταν στην Β.Ολγας και η ρουλα εκανε ωραιο τριο????ε?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
αντε να πεσουν οι τιμες να αρχισουμε να μασαζωνομαστε

γιατι πιασαμε αραχνες εδω μεσα  :2funny: :2funny:

αν καποιος μυριστει μειωσει ας σφυριξει κ σε μας

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι,

Ενημέρωση για Edelwais καινούργια άφιξη τέλος της προηγούμενης βδομάδας και το "καλιτεχνικό" όνομα αυτής Μαρίνα.Ελληνίδα 27 ετών με όμορφα πιασίματα (να σημειωθεί είμαι λάτρης των κοριτσιών της Αιθιοποιιας)άκρως σεξουαλική.Ημιεπαγγελματίας μιας και δούλεψε κάτι φεγγάρια μετρημένα στα δάχτυλα σε άλλο στουντιο. Δεν είναι για τα αμάθητα αγοράκια γι αυτούς που ξέρουν είναι ο Θησαυρός γνώσεων του sex.
Όσο για τις τιμές θα πέσουν κι άλλο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πόσο δεν μας είπες.100?
Αν είναι 100 να βάλει δάχτυλο μόνη της μπας και χύσει.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
γεια σας φιλοι.. ειμαι καινουργιος σε αυτο το θρεντ θα ηθελα να μου πειτε ενα καλω μασατζιδικο και μεχρι ποσω παει το κουλουρι?
ευχαριστω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom