Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνω απολυτα, και χωρις τρομερες επιδοσεις. Θεωρητικα δεν ειναι του σπορ, και τωρα............μαθαινει!!!!!!!
Με τις τσέπες μας θα μάθει? Δεν κατάλαβε καλά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πριν το θαψουμε καν, ας αναφερω οτι εκανα ενα τεστ ντραιβ στην αλεξανδρα απο το ανθοσ. Μικρη ρουμανα, πετιτ, με απιστευτο λαρυγγι, αλλα ολα τα λεφτα σταματανε εκει.....στο φουλ τπτ ιδιαιτερο...οποτε 80 για ενα φοβερο κλαρινο...μαλλον πολλα θα λεγα....
όλο μη και μη είναι όμως,και με σημάδι κάτω από το στήθος

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το σημαδι δεν με χαλασε.....ως προς τα αλλα γιαυτο λεω πολλα τα 80 για κλαρινο, εστω κ καλο. Παραπερα δεν αξιζει

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πριν κανα μηνα στο αμαρυλις επαιζε μια αντζελα αν θυμαμαι καλα.....εχουμε καμια κριτικη γιαυτην???

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ροστερ που βρηκα εγω για τους φιλους που εστειλαν μνμ για να μην απανταω σε εναν εναν ηταν Μενια,Μαριαννα,Αγγελικη και η πιτσιρικα που δεν ξερω ονομα ουτε την εχω δοκιμασει.Αυριο που πεφτει ο παρας θα σχηματισω αποψη.Αν και ψηνομαι κ για Αγγελικη γιατι μονο μια φορα την εχω παρει

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και Αμπελοκηπους ειδα 2 κοπελες.Την 25 αρα που ειπα και μια μεγαλη γυρω στα 50.Πρεπει να ηταν και αλλη μια αλλα ηταν σε δωματιο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
agxxx η Αγγελική είναι αυτή που ήταν πιο παλιά καί εφυγε?Που ήταν πριν στο αντιστρες?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
όλο μη και μη είναι όμως,και με σημάδι κάτω από το στήθος

Ένα άσπρο σημάδι;;; Μαυρομάλλα;;; Το σημάδι από μακριά μοιάζει λίγο με τσιρότο;;; Κάπως...

Καλά αν είναι αυτή και πάω θα έχουμε σόου...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ένα άσπρο σημάδι;;; Μαυρομάλλα;;; Το σημάδι από μακριά μοιάζει λίγο με τσιρότο;;; Κάπως...

Καλά αν είναι αυτή και πάω θα έχουμε σόου...
ακριβως αρχηγε, απο καψιμο λεει οταν ηταν μικρη.....την καλημερα μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ακόμα στα μασατζίδικα πάτε? Τίποτα καλό φέραν? Τιμές έριξαν?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ακόμα στα μασατζίδικα πάτε? Τίποτα καλό φέραν? Τιμές έριξαν?

Δεν πάω αλλά αν είναι η Αλεξάνδρα που υποψιάζομαι θα πάω για επιτόπια έρευνα... βέβαια πρέπει να πάω με το σιδερένιο διπλό κρεβάτι... γιατί αλλιώς...

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα.Δεν ξερω φιλε μου αν ηταν στο antistress ουτε αν ειχε φυγει γιατι εχω καιρο να παω.Αυριο θα μπορω να σου πω περισσοτερα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Δεν πάω αλλά αν είναι η Αλεξάνδρα που υποψιάζομαι θα πάω για επιτόπια έρευνα... βέβαια πρέπει να πάω με το σιδερένιο διπλό κρεβάτι... γιατί αλλιώς...
μπα δεν ειναι αυτη που λες, αυτη ειναι χαμηλων τονων

απλα πολυ βαθυ λαρυγγι τπτ παραπανω  :pipa2:

dali78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω λίγο τους συντρόφους: το μιλφονι αννα που ηταν στην μαυροκορδατου μονη και παλαιότερα στην βασ. γεωργιου, υπάρχει ακόμα? ευχαριστω οποιον απαντησει

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά το Antistress σε ποιο νούμερο είναι και πόσο κοστίζει το μασάζ... Γνωρίζει κάποιος;
Λέω να ασχοληθώ και εγώ με μασαζ να δω πως είναι η εμπειρία. Βαρέθηκα τα studio και  μπουρδέλα...

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
εχει κανεις το τηλ απο relax στην ΚΚαραμανλη?ναι αυτο με τα 60 €....(βαραει η κριση κ χανω και δεν κραταω κ τα νουμερα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom