Ενημερωση οπως ειχα υποσχεθει για την μικρα και τριανταφυλλενια στη Μοναστηριου.Ραντεβου Παρασκευη αργα μαζι με φιλο.Πηρα τη μικρη,Νινα στο ονομα και ο φιλος πηρε Αγγελικη.Λοιπον...η μικρη ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση..σου βγαζει μια καυλα που ειναι της ηλικιας της και εμενα προσωπικα με εξιταρε αρκετα.Δεν ειναι προστυχη αλλα εχει αυτο το λολιτε στυλακι που ειναι πολυ καυλωτικο μες στο δωματιο.Αν και αδυνατουλα εχει ωραιο βυζακι και κωλαρακι και παιζει και πολυ καλο κλαρινο.Επειδη ειμαι του δευτερου προγραμματος δεν μπορω να σας διαφωτισω για περαιτερω αν και μου ειπε η Ευα οτι θα κανει και φουλ η μικρα απο βδομαδα.Οποιος δοκιμασει ας ενημερωσει.Ο φιλος που πηρε Αγγελικη εμεινε και δευτερη ωρα μεσα και μου ειπε τα καλυτερα.Επιφυλασσομαι γιατι την εχω δοκιμασει μονο μια φορα.Στα θετικα για μενα μετα απο κουβεντα με την Ευα οτι οντως θα μεινουν δυτικα.
Και Αμπελοκηπους πηγε την Πεμπτη συναδελφος και πηρε την 25 αρα,Σαντυ νομιζω τη λενε.Πολυ καυλιαρικο μωρο και στο προγραμμα της πολυ καλη και δεκτικη.Στα μειον οι τιμες που ειναι ακομα ψηλα.Το μωρο αυτο θα το δοκιμασω κι εγω απο βδομαδα.Και βεβαια χρειαζεται να φερει και αλλα κοριτσια γιατι ο φιλος μου ειπε οτι ηταν μονο 2 κοπελες και η μια ηταν ανω των 50,προφανως αυτη που ειχα δει κι εγω.
Και Αμπελοκηπους πηγε την Πεμπτη συναδελφος και πηρε την 25 αρα,Σαντυ νομιζω τη λενε.Πολυ καυλιαρικο μωρο και στο προγραμμα της πολυ καλη και δεκτικη.Στα μειον οι τιμες που ειναι ακομα ψηλα.Το μωρο αυτο θα το δοκιμασω κι εγω απο βδομαδα.Και βεβαια χρειαζεται να φερει και αλλα κοριτσια γιατι ο φιλος μου ειπε οτι ηταν μονο 2 κοπελες και η μια ηταν ανω των 50,προφανως αυτη που ειχα δει κι εγω.