Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ενημερωση οπως ειχα υποσχεθει για την μικρα και τριανταφυλλενια στη Μοναστηριου.Ραντεβου Παρασκευη αργα μαζι με φιλο.Πηρα τη μικρη,Νινα στο ονομα και ο φιλος πηρε Αγγελικη.Λοιπον...η μικρη ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση..σου βγαζει μια καυλα που ειναι της ηλικιας της και εμενα προσωπικα με εξιταρε αρκετα.Δεν ειναι προστυχη αλλα εχει αυτο το λολιτε στυλακι που ειναι πολυ καυλωτικο μες στο δωματιο.Αν και αδυνατουλα εχει ωραιο βυζακι και κωλαρακι και παιζει και πολυ καλο κλαρινο.Επειδη ειμαι του δευτερου προγραμματος δεν μπορω να σας διαφωτισω για περαιτερω αν και μου ειπε η Ευα οτι θα κανει και φουλ η μικρα απο βδομαδα.Οποιος δοκιμασει ας ενημερωσει.Ο φιλος που πηρε Αγγελικη εμεινε και δευτερη ωρα μεσα και μου ειπε τα καλυτερα.Επιφυλασσομαι γιατι την εχω δοκιμασει μονο μια φορα.Στα θετικα για μενα μετα απο κουβεντα με την Ευα οτι οντως θα μεινουν δυτικα.
Και Αμπελοκηπους πηγε την Πεμπτη συναδελφος και πηρε την 25 αρα,Σαντυ νομιζω τη λενε.Πολυ καυλιαρικο μωρο και στο προγραμμα της πολυ καλη και δεκτικη.Στα μειον οι τιμες που ειναι ακομα ψηλα.Το μωρο αυτο θα το δοκιμασω κι εγω απο βδομαδα.Και βεβαια χρειαζεται να φερει και αλλα κοριτσια γιατι ο φιλος μου ειπε οτι ηταν μονο 2 κοπελες και η μια ηταν ανω των 50,προφανως αυτη που ειχα δει κι εγω.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
απο εμφανιση πως ειναι η μικρη και πως η αγγελικη ..κανονικες ελληνιδες ?? απο μασαζ σε διαρκεια /ενταση  ..ψηνομαι να περασω σημερα η αυριο

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
στους αμπελοκηπους που ??? ρε παιδια υπάρχει?

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
ολα αυτα πως τα βρισκεις και πως κανονιζεις να πας;
παιδια σορρυ αλλα μολισ βρηκα αυτη την απιστευτη ερωτηση (με την οποια κανεις δεν ασχοληθηκε) λιγο πιο πάνω και ξεκαρδιστικα στα γελια
απιστευτο ε???

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο BODY FREE επί της Νέας Εγνατίας.
Παρούσες 4 μουνάρες,η Σάντρα από Ρουμανία,η Εύη από Λευκορωσία και 2 άλλες από Μολδαβία,νταρντάνες.
Πήρα Σάντρα και ήταν άψογη,στα 25.000 το πρόγραμμα μόνο στοματικό,χωρίς φουλ.
Ημέρα επίσκεψης η 11η Νοεμβρίου 1999.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα στο Goldenbody spa

συμπεριφορά απαίσια, διεκπαιρεωση, ξεπέτα τρομερή

ΜΑΚΡΥΑ

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
προφανώς λέκιασες το στήθος ή την κοιλιά σου με το τραγικά απατεωνίστικο σέρβις αυτών των ιδρυμάτων
Εμένα μια φορά μου ήρθε στο μάτι και λίγο στα χείλη,βλέπεις είχα να πάω με γυναίκα 4-5 μέρες.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Νόστιμα ήταν?

Δε μου λες? Ποιανού κλώνος είσαι?

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τα δοκίμασα,γιατί έκατσαν κάτω από τα χείλη
Ευτυχώς φορούσα και τα γυαλιά μου και αντί για το μάτι,έπεσαν πάνω στο τζάμι και μου έκρυψαν την όραση.
όσο για το άλλο,έχει κλείσει το μαγαζί και δεν δέχεται νέα μέλη,ώστε ο κάθε νέος να θεωρείται κλώνος?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
μη το παίρνεις στραβά. Απλά κυκλοφορούν πολλοί εδω μέσα

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Aυτός ο Βασίλης στο Σμάιλ Ν.Εγνατία,το μόνο μέρος που δεν έχει κάμερες και "κοριούς" είναι ο πάτος του(αν και παίζεται και αυτό!)
Μιλάμε βλέπει αλλά και ακούει τα πάντα μέσα στα δωμάτια
Αλλά είναι και πανέξυπνος
Για το πρόβλημα του άβολου μασαζοκρέβατου,τί έκανε ο απίθανος?
Αγόρασε κι άλλο και τα ένωσε :2funny: :2funny: :2funny:μεγάλη άνεση πλέον 2 μασαζοκρέβατα ενωμένα

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Agxxx μοναστηριου που πηρες την νινα  στη ελενα πηγες adidas?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.273
Πόντοι
6.817
παιδια σορρυ αλλα μολισ βρηκα αυτη την απιστευτη ερωτηση (με την οποια κανεις δεν ασχοληθηκε) λιγο πιο πάνω και ξεκαρδιστικα στα γελια
απιστευτο ε???

Δε κατουρας τα αυτια σου ρε κανταρσι μπας και φυτρωσει κανας ανθος; σουπερ Αινσταιν μου εσυ που τα ξες ολα! εξυπνακιας το παιζεις;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρα σ όλες κι όλους
Το μνημόσυνο για τα 40ήμερα του θρεντ πότε είπαμε είναι?  :grin:

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προχθές έγιναν τα εννιάμερα.Του κώλου.
Για τα 40 θα λάβετε πρόσκληση.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γεια σου ρε Zegna με τα ωραία σου χορατά  :)
Welcome παίχτη  :)

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ενημερωση οπως ειχα υποσχεθει για την μικρα και τριανταφυλλενια στη Μοναστηριου.Ραντεβου Παρασκευη αργα μαζι με φιλο.Πηρα τη μικρη,Νινα στο ονομα και ο φιλος πηρε Αγγελικη.Λοιπον...η μικρη ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση..σου βγαζει μια καυλα που ειναι της ηλικιας της και εμενα προσωπικα με εξιταρε αρκετα.Δεν ειναι προστυχη αλλα εχει αυτο το λολιτε στυλακι που ειναι πολυ καυλωτικο μες στο δωματιο.Αν και αδυνατουλα εχει ωραιο βυζακι και κωλαρακι και παιζει και πολυ καλο κλαρινο.Επειδη ειμαι του δευτερου προγραμματος δεν μπορω να σας διαφωτισω για περαιτερω αν και μου ειπε η Ευα οτι θα κανει και φουλ η μικρα απο βδομαδα.Οποιος δοκιμασει ας ενημερωσει.Ο φιλος που πηρε Αγγελικη εμεινε και δευτερη ωρα μεσα και μου ειπε τα καλυτερα.Επιφυλασσομαι γιατι την εχω δοκιμασει μονο μια φορα.Στα θετικα για μενα μετα απο κουβεντα με την Ευα οτι οντως θα μεινουν δυτικα.
Και Αμπελοκηπους πηγε την Πεμπτη συναδελφος και πηρε την 25 αρα,Σαντυ νομιζω τη λενε.Πολυ καυλιαρικο μωρο και στο προγραμμα της πολυ καλη και δεκτικη.Στα μειον οι τιμες που ειναι ακομα ψηλα.Το μωρο αυτο θα το δοκιμασω κι εγω απο βδομαδα.Και βεβαια χρειαζεται να φερει και αλλα κοριτσια γιατι ο φιλος μου ειπε οτι ηταν μονο 2 κοπελες και η μια ηταν ανω των 50,προφανως αυτη που ειχα δει κι εγω.

φιλε μπορεις να πεις αν ενοεις την Ελενα?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα,
ειχα καιρο να διαβασω αυτο το thread, (προερχομαι απο την μπουρδελοκατάσταση...)
Ηθελα να ρωτήσω , απο οτι καταλαβα χρειαζεται κονε για να κανεις σε αυτα τα σπιτια μασαζ με εκτόνωση, αν δεν εχεις μπορεις καπως να βγάλεις ακρη? πχ σε αγγελιες υπαρχουν?
ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom