Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535
εκανα και εγω μια επισκεψουλα βασιλη.

Εμ δεν σε βλέπω πια στο γήπεδο, εμ δεν βγαίνουμε πλέον για μπύρες και ακολασίες, εμ δεν με παίρνεις να με πεις να πάμε μαζί....

Καλά...

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Κι εκεί κοντά έχει μπαράκι για λεσβίες.Πέρα απ την πλάκα το avis είναι μετριότατο κατά τη γνώμη μου,να με πληρώναν δε πήγαινα
συμφωνω απολυτα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απο την αλλη παλι βεβαι γουστα ειναι αυτα!! :headbang: :headbang: :headbang:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Χαιρετίζω όλους τους καλούς φίλους και συναδέλφους. Άντε να ζεσταθούμε λίγο, έτσι καλέ φίλε house...

Λοιπόν βάσει πάντα προσωπικής εμπειρίας: το μαγαζί στην Φιλίππου μια φορά το επισκέπτηκα προς τέλη Αυγούστου. Απογοήτευση η αίσθηση που μου άφησε, δύο μέτριες κοπέλλες προσωπικό, μέτριος χώρος, όχι κλιματισμός στα δωμάτια, υποφερτό μασάζ και μέχρι δεύτερο πρόγραμμα αναλόγως συμπεριφοράς και του πώς σε ψυχολογούσε η κοπέλλα.

Όσο για το Avis, πολύ σποραδικά το έχω επισκεπτεί - τελευταία επίσκεψη πάνε τουλάχιστον 2 μήνες - και αυτό κυρίως λόγω του ωραρίου του μέχρι αργά το βράδυ. Μέτριος προς καλός χώρος, χάλια ή επιεικώς μέτριες οι κοπέλλες με εξαίρεση την Χρύσα όταν βέβαια δούλευε εκεί, μέτριο μασάζ και υψηλές χρεώσεις. Θετικό όπως προείπα, το ότι το μαγαζί είναι ανοικτό μέχρι αργά βραδάκι. Δεν θα το συνιστούσα πάντως.

Από το resort που πιο πρόσφατα πήγα, από τις σχετικά πιο καινούργιες αφίξεις, -μελαχρινές και οι δύο- έχω θετικότατες εντυπώσεις από την Εριέτα, ενω από την Βίκυ παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση θα χαρακτήριζα πιο επαγγελματικό το πρόγραμμά και την συμπεριφορά της που με ψιλοχάλασε λίγο.  

Όσο για το θέμα των υψηλών όντως τιμών που εξακολουθούν να έχουν τα μασατζίδικα, θεωρώ ότι σε ένα μεγάλο βαθμό τα αφεντικά και οι κοπέλλες κακομάθανε από την ευδαιμονία των 2-3 προηγούμενων χρόνων όταν οι εποχές ήτανε καλύτερα οικονομικά και τα μαγαζιά αρκετά λιγότερα.

Επομένως αγαπητά αφεντικά ρίξτε πια τις τιμές σας. Τουλάχιστον οι πιστοί και τακτικοί σας πελάτες δεν αξίζουν μιας καλύτερης τιμολογιακής πολιτικής;...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
πάντως γεγονός είναι ότι σαν το νινάκι της μοναστηρίου δύσκολα πετυχαίνεις σε τέτοια ιδρύματα.  :tits:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πάντως γεγονός είναι ότι σαν το νινάκι της μοναστηρίου δύσκολα πετυχαίνεις σε τέτοια ιδρύματα.  :tits:
Θα συμφωνήσω αλλά έβαλες λάθος εμότικον στο τέλος.
Την καλημέρα μου σε όλους. :)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
[/quo

μια χαρά είναι το emoticon.. εχει να κανει με την φρεσκάδα της και το νάζι... από τούμπανα ξενέρωτα μπουχτίσαμε...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
μια χαρά είναι το emoticon.. εχει να κανει με την φρεσκάδα της και το νάζι... από τούμπανα ξενέρωτα μπουχτίσαμε...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το εμότικον έχει βύζους ρε,το μικρό όχι.
Κατά τ άλλα μια χαρά αματεράκι είναι.

cynorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα κύριοι...

Την Παρασκευή επίσκεψη σε βασίλη ν.εγνατίας. Διάλεξα την Ελένη
για πρώτη φορά, ψηλή γύρω στα 30. Μ'άρεσε. Πολύ φιλική και καθόλου
βιαστική.
Το δεύτερο πρόηγραμμα στα 70... 

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο αρκετο ψαξημο στο forum κατεληξα στο Resort.τι εγινε?εφαγα πορτα...με το που ανοιγει την πορτα η μανδαμ,της λεω πως δεν εχω κλεισει
ραντεβου να κανονισουμε κατι για σημερα κ εκει που παω να κανω ενα βημα προς τα μεσα μου λεει πως ειναι μονο για γυναικες...κολλαω λιγο κ της απανταω πως ο φιλος μου (κ καλα...) μου ειπε οτι ειναι για αντρες...οχι,λαθος καταλαβες μου λεει..μααα...κ καπου εκει κλεινει η πορτα!

εκανα μαλακια που δεν εκλεισα ραντεβου απο τηλ?αν ειχα κ το τηλ καλα θα ηταν...

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ρεσόρτ,εντελβάις,βασίλης Μοναστηρίου,Αντιστρες,Σμάιλ μ αυτή τη σειρά

ευχαριστώ για τις συμβουλές .. αλλά:
1) resort μια φορά που πήγα έφαγα πόρτα. Μου είπαν ότι είναι μόνο για γυναίκες.
2) εντελβάις δεν ξέρω που είναι  ? βοήθεια ?
3) Σμάιλ επίσης δεν ξέρω που είναι  ? βοήθεια ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μετα απο αρκετο ψαξημο στο forum κατεληξα στο Resort.τι εγινε?εφαγα πορτα...με το που ανοιγει την πορτα η μανδαμ,της λεω πως δεν εχω κλεισει
ραντεβου να κανονισουμε κατι για σημερα κ εκει που παω να κανω ενα βημα προς τα μεσα μου λεει πως ειναι μονο για γυναικες...κολλαω λιγο κ της απανταω πως ο φιλος μου (κ καλα...) μου ειπε οτι ειναι για αντρες...οχι,λαθος καταλαβες μου λεει..μααα...κ καπου εκει κλεινει η πορτα!

εκανα μαλακια που δεν εκλεισα ραντεβου απο τηλ?αν ειχα κ το τηλ καλα θα ηταν...
επρεπε να της πεις.... μας δουλευεις θειτσα;την γιαγια μου εφερα κατω στο αμαξι την εχω για μασαζ και φυσιοθεραπεια....... :birdman: :birdman:

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
λαθος!επρεπε να της πω οτι κατα βαθος κρυβω μια ξανθια μεσα μου  :dancing:

βλεπω υπαρχει κ αλλος παθων...τι παιζει τελικα με αυτο το Resort?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λαθος!επρεπε να της πω οτι κατα βαθος κρυβω μια ξανθια μεσα μου  :dancing:

βλεπω υπαρχει κ αλλος παθων...τι παιζει τελικα με αυτο το Resort?
4639435_cover.jpg

επρεπε να την πεις.....ασε μας μωρη λεσβια.... :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ δεν ειμαι παθων ,δεν παω για μασαζ.....ειμαι οπαδος των καθαρων λυσεων αλα κινεζος......

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
για τον απο πανω σου λεω...

καπως ετσι το φανταζομουν κ εγω..την αλλη φορα θα σκασω με ξανθια περουκα!

btw.ξερει κανεις τι παιζει στη Μακενζι Κινγκ?

yarisgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παίδες δυτικά δεν παίζει τιποτα αλλο εκτος απο εύοσμο?
αν εχετε τπτ pls pm+

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Yπάρχει κατάλογος με τα μαγαζιά πιο πίσω.Τόσο δύσκολο είναι να ψάξετε να βρείτε που είναι ποιο?
Εξάλου έχετε,εσεις που ρωτάτε,αφιερώσει πολλές ώρες και κάποιοι μέρες να διαβάζετε εδώ.Τι μόνο τα πολιτικά και τα αθλητικά διαβάζετε? Συστάσεις προφανώς ψάχνετε κι όχι διευθύνσεις.Και άντε σας είπε κάποιος από δω τι πάιζει κάπου,τι περιμένετε να γίνει?Αν πάτε και σας πουν είναι μόνο για γυναίκες θα πείτε μα ο nickname από το μπουρδέλα μου είπε πως γαμιέστε?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
767
Πόντοι
4.535

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε house of fun το καταλαβαμε οτι εισαι παλιος...φενεται εξαλλου οτι το κατεχεις καλα το αθλημα.υπαρχουν κ καποιοι ομως εδω μεσα,που τωρα το ανακαλυπτουν,
γι'αυτο θα σου συνιστουσα να εισαι λιγο πιο χαλαρος με τους συγκεκριμενους.δεν σου κρυβω οτι αυτη τη φαση την ανακαλυψα μονος μου κ φυσικα στο μαγαζι
που πηγα,πηρα τα @ρχιδια μου γιατι πολυ απλα δεν ηξερα τι μου γινοταν...μολις βρηκα το συγκεκριμενο site κ ειδα οτι την ψαχνουν κι αλλοι,το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι οτι τερμα τα πεταμενα λεφτα.φανταζομαι κ οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτο θελουμε..
το να ρωταμε,να ανταλλαζουμε αποψεις,για το καλο της τσεπης μας,δε νομιζω οτι ειναι κατι κακο.το οτι καποιοι εδω μεσα εχουν μεγαλυτερη εμπειρια,ειναι σεβαστο.αλλα αυτη την εμπειρια
αν δεν την μοιραζεσαι κ την κρατας για παρτη σου,νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να συζηταμε.τωρα,με αυτους που δεν μπαινουν καν στον κοπο να ψαξουν στο forum,μαζι σου ειμαι!
αλλα οταν παω σε ενα μαγαζι κ μου λεει οτι ειναι μονο για γυναικες,ενω εχω διαβασει απο αρκετους εδω μεσα οτι επισκεπτοντε το συγκεκριμενο,ειναι λογικο να ρωτησω
τι παιζει..ουτε φυσικα θα γυρνουσα να της πω "μα ο house of fun μου ειπε οτι γαμιεστε..."

φιλικα!

Υ.Γ στο ριλαξ καλα ηταν τελικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom