Χαιρετίζω όλους τους καλούς φίλους και συναδέλφους. Άντε να ζεσταθούμε λίγο, έτσι καλέ φίλε house...
Λοιπόν βάσει πάντα προσωπικής εμπειρίας: το μαγαζί στην Φιλίππου μια φορά το επισκέπτηκα προς τέλη Αυγούστου. Απογοήτευση η αίσθηση που μου άφησε, δύο μέτριες κοπέλλες προσωπικό, μέτριος χώρος, όχι κλιματισμός στα δωμάτια, υποφερτό μασάζ και μέχρι δεύτερο πρόγραμμα αναλόγως συμπεριφοράς και του πώς σε ψυχολογούσε η κοπέλλα.
Όσο για το Avis, πολύ σποραδικά το έχω επισκεπτεί - τελευταία επίσκεψη πάνε τουλάχιστον 2 μήνες - και αυτό κυρίως λόγω του ωραρίου του μέχρι αργά το βράδυ. Μέτριος προς καλός χώρος, χάλια ή επιεικώς μέτριες οι κοπέλλες με εξαίρεση την Χρύσα όταν βέβαια δούλευε εκεί, μέτριο μασάζ και υψηλές χρεώσεις. Θετικό όπως προείπα, το ότι το μαγαζί είναι ανοικτό μέχρι αργά βραδάκι. Δεν θα το συνιστούσα πάντως.
Από το resort που πιο πρόσφατα πήγα, από τις σχετικά πιο καινούργιες αφίξεις, -μελαχρινές και οι δύο- έχω θετικότατες εντυπώσεις από την Εριέτα, ενω από την Βίκυ παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση θα χαρακτήριζα πιο επαγγελματικό το πρόγραμμά και την συμπεριφορά της που με ψιλοχάλασε λίγο.
Όσο για το θέμα των υψηλών όντως τιμών που εξακολουθούν να έχουν τα μασατζίδικα, θεωρώ ότι σε ένα μεγάλο βαθμό τα αφεντικά και οι κοπέλλες κακομάθανε από την ευδαιμονία των 2-3 προηγούμενων χρόνων όταν οι εποχές ήτανε καλύτερα οικονομικά και τα μαγαζιά αρκετά λιγότερα.
Επομένως αγαπητά αφεντικά ρίξτε πια τις τιμές σας. Τουλάχιστον οι πιστοί και τακτικοί σας πελάτες δεν αξίζουν μιας καλύτερης τιμολογιακής πολιτικής;...