georgio124
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπερα αυριοο λεω να κανω την πρωτη μου επισκεψη στον βασιλη.εχετε να πρωτεινετε καμια καλη?
αν εχεις ξαναπαει θα τις ξερεις αν οχι τι να σουπαιδια καλησπερα αυριοο λεω να κανω την πρωτη μου επισκεψη στον βασιλη.εχετε να πρωτεινετε καμια καλη?
εμεις κατανοουμε την ερωτηση σου εσυ κατανοεις ομως πωςσκεφτομαι για φουλ φιλος γι αυτο ροταω ειμαι καινουργιος κ θελω λιγο κατανοηση στισ ερωτησεισ μου
κ τι πορτα θωρακισμενη κ οχι μονοΓια την Κ.Ντηλ που ρώτησε κάποιος φίλος υπάρχει αγγελία με τηλέφωνο στον Αγγελιοφόρο(εύκολο να το βρείτε).
Πόρτα είναι η Εύα η μελαχρινή γεμάτη κοπέλα που ήταν πόρτα στη Φιλίπου,εργαζόμενη και πόρτα στο βραχύβιο μαγαζί κοντά στα Δικαστήρια(για ένα φεγγάρι μαζί με τη Χρύσα)και πιο παλιά πόρτα σ αυτό της Εγνατίας κοντά στην καμάρα.
ναιtου βαρδαριου η κλειω?
Ναι λες και δεν ξέρεις παλιοκάθαρμα εσύαλήθεια;
Ναι λες και δεν ξέρεις παλιοκάθαρμα εσύ
Ναι λες και δεν ξέρεις παλιοκάθαρμα εσύ
παιδια μπορει να μου δωσει καποιος να καταλαβω γιατι δεν επιτρεπετε το μασαζ ενω τα μπουρδελα ειναι νομιμα?
οσο θυμαμαι τις υπεροχες στιγμες στο βουκουρεστι και εδω για να κανεις μασαζ χρειαζεσαι μεσω, μου την σπαει αφανταστα
γαμω τους νομους μου γαμω σε λιγο καιρο θα ειμαι ετοιμος για σερβις (αλλαγη λαδιων, λαδωμα)
ο μεταξικός νόμος περί πορνείας λέει ότι οποιαδήποτε σεξ/κη επαφή πρέπει να γίνεται με χαρακτηρισμένες πόρνες στα γνωστά σπιτάκια...
Πες μου ότι έψαξες τον νόμο του Μεταξά... αυτό μόνο πες μου. ΤΕΛΟΣ!
για να είμαι ακριβής, ο ισχύων νόμος Ν 2734/1999 επανέλαβε τις βασικές διατάξεις του μεταξικού νόμου...
Δικηγόρος είσαι χριστιανέ μου; Που τα ξέρεις όλα αυτά;;; Αν με συλλάβουν στο γήπεδο εσένα θα πάρω για συνήγορο (ανεξαρτήτως επαγγέλματος) γιατί τα λες καλά...
πάντως καλύτερα είναι να πηγαίνεις στα μασατζήδικα παρά στα γήπεδα (από νομικής απόψεως, εννοώ)!
Καλά τί έχεις σκοπό να κάνεις κ φοβάσαι την σύλληψη;;;Το γήπεδο στην περίπτωσή μου δεν κόβεται... και το μασάζ (αν και τελευταία απέχω λόγω οικονομικής κρίσης)... Υποσχέθηκε ο House να με πάρει βόλτα αλλά ακόμα περιμένω...
Πάντως αν με συλλάβουν θα ξέρω ποιον θα ειδοποιήσω!