You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΟΡΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΜ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ Π.Χ. ESCAPE,AVIS,ENDELWAIS K.T.L.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ???? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FORUM ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
φίλε έχω να πάω 5 χρόνια εκεί....τους ξέχασα και με ξέχασαν,οπότε δεν μπορώ να σε συστήσω
αλλά δεν χάνεις και τίποτα αν δεν πας!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φίλε δρομέα γράφε με μικρά,πάλι θα καταλαβαίνουμε τι γράφειςΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΟΡΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΜ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ Π.Χ. ESCAPE,AVIS,ENDELWAIS K.T.L.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ???? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FORUM ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΟΡΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΜ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ Π.Χ. ESCAPE,AVIS,ENDELWAIS K.T.L.
Πρώτον μη γράφεις κεφαλαία.
Δεύτερον έχω ανοιχτές προσκλήσεις για παντού... από το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου μέχρι το τοπ σίκρετ μόντελ. (λέμε τώρα...)
καλησπερα και παο εμενα αυτο στην Αγ. Σοφιας μπορει να με βοοηθησει καποιος να μου πει πως θα παω? υπαρχει καπου καταχωρηση να το ψαξω?Είμαι άσχετος με τα μασατζίδικα, να ρωτήσω:
Α) Κάποιο από τα μαγαζιά του κέντρου αξίζει;
Β) Το ωράριό τους;
για δωσε μας τα φωτα να δουεμ κι εμεις ωστε να εκφερουμε αποψη που θα το βρουμε.Στην Καρόλου Ντηλ πήγε κανείς ή θα κάνουμε πάλι τους κασκαντέρ?
georgio124
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
mpori kapoios na stili to thl tou vasili se pm k na m pi an me liga logia ti pezi?
georgio124
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορει καποιος φιλος να μοθ στειλει σε pm το τηλ του ωασιλι και να μου πει με λιγα λογια τι παιζει?
georgio124
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια ας βοηθησει κανενενα παλικαρι?
georgio124
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θελω να το δοκιμασω κ αυτο μπορεισ να βοηθησεις?
georgio124
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλλον φιλε δν θελεις να βοηθησεισ οκ να σαι καλα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Όχικαλησπερα και παο εμενα αυτο στην Αγ. Σοφιας μπορει να με βοοηθησει καποιος να μου πει πως θα παω? υπαρχει καπου καταχωρηση να το ψαξω?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Η Αγγελική(πρώην Αντιστρές-Μάκης και Βασίλης Μοναστηρίου πρόσφατα)είναι μια κοπέλα λίγο πάνω απ τα 30 με μέτρια αλλά καυλέ εμφάνιση.Τα βυζιά της είναι καλύτερα καλυμένα παρά γυμνά(3άρια είναι και πεσμένα).Το σερβις της είναι ικανοποιητικό όχι και για να ξετρελαθείς.Μια καλη και φιλότιμη κοπέλα που απλά το γουστάρει αυτό που κάνει.Στην ευα σto edelweis η αγγελική η παχομουνα εχei δοκιμαστή στο μασαζ ? γιατί την είδα και πρέπει να έχει μεγάλους βυζους 3/4
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Για την Κ.Ντηλ που ρώτησε κάποιος φίλος υπάρχει αγγελία με τηλέφωνο στον Αγγελιοφόρο(εύκολο να το βρείτε).
Πόρτα είναι η Εύα η μελαχρινή γεμάτη κοπέλα που ήταν πόρτα στη Φιλίπου,εργαζόμενη και πόρτα στο βραχύβιο μαγαζί κοντά στα Δικαστήρια(για ένα φεγγάρι μαζί με τη Χρύσα)και πιο παλιά πόρτα σ αυτό της Εγνατίας κοντά στην καμάρα.
Πόρτα είναι η Εύα η μελαχρινή γεμάτη κοπέλα που ήταν πόρτα στη Φιλίπου,εργαζόμενη και πόρτα στο βραχύβιο μαγαζί κοντά στα Δικαστήρια(για ένα φεγγάρι μαζί με τη Χρύσα)και πιο παλιά πόρτα σ αυτό της Εγνατίας κοντά στην καμάρα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Επίσης προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα(από έμπειρο παίχτη και φίλο) πως το μαγαζί της Λίζας στη Δωδεκαννήσου υπάρχει ακόμα και παίζουν κανά 2 καλά τεμάχια.Η γνωστή Κλειώ(παλιότερα Ρεσόρτ)που έχει όσο νάναι το κοινό της και μια ακόμα Ελληνίδα νεαρής ηλικίας ωραίας εμφάνισης.Μια ακόμα ήταν σε συνεδρία.Στα προσεχώς
ekfrastikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
tου βαρδαριου η κλειω?Επίσης προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα(από έμπειρο παίχτη και φίλο) πως το μαγαζί της Λίζας στη Δωδεκαννήσου υπάρχει ακόμα και παίζουν κανά 2 καλά τεμάχια.Η γνωστή Κλειώ(παλιότερα Ρεσόρτ)που έχει όσο νάναι το κοινό της και μια ακόμα Ελληνίδα νεαρής ηλικίας ωραίας εμφάνισης.Μια ακόμα ήταν σε συνεδρία.Στα προσεχώς