Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (3 μέλη και 66 επισκέπτες)

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αναγκαστική αποχή για επαγγελματικούς λόγους House. Μόλις χαλαρώσω, μάλλον θα κινηθώ κατά Ν. Εγνατία-> Όλγας. Θα επιλέξω διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές  :grin: και μετά θα ενημερώσω. Όλα καλά μαν;

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
OK; Εμένα μού ακούγεσαι σφιγμένος. Μάλλον χρειάζεσαι μιά χαλαρωσούλα  :). Καλημέρες - ξαναχώνομαι στην τρύπα μου. Τα λέμε.

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα.

Τελικά επισκέφτηκα το Escape. Υπηρεσία είχαν 4 θεράποντες η Ευα, Ελίνα, Νάντια  και μια ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. αναμένονταν αλλες 2 μετά τις 8μμ. Μέτρια πράματα δεν έχω να αναφέρω κάτι το ιδιαίτερο. Το κόστος ανέρχεται στο κατοστάρικο και το εν' λόγω ίδρυμα λειτουργεί ως τις 11μμ έναντι των υπολοίπων που σε καληνυχτίζουν κατά τις 9μμ..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
OK; Εμένα μού ακούγεσαι σφιγμένος. Μάλλον χρειάζεσαι μιά χαλαρωσούλα  :). Καλημέρες - ξαναχώνομαι στην τρύπα μου. Τα λέμε.
ίσα ίσα παίχτη, πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ χτες  ;)

:smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    140,5 KB · Εμφανίσεις: 19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα στην παρέα.

Τελικά επισκέφτηκα το Escape. Υπηρεσία είχαν 4 θεράποντες η Ευα, Ελίνα, Νάντια  και μια ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. αναμένονταν αλλες 2 μετά τις 8μμ. Μέτρια πράματα δεν έχω να αναφέρω κάτι το ιδιαίτερο. Το κόστος ανέρχεται στο κατοστάρικο και το εν' λόγω ίδρυμα λειτουργεί ως τις 11μμ έναντι των υπολοίπων που σε καληνυχτίζουν κατά τις 9μμ..
Πέρα από την Εύα(που ξέρω) οι άλλες βλεπόταν?

KASKANTER75

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ESCAPE ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ :helpplea:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ESCAPE ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ :helpplea:

άστο ρε φίλε....καλύτερα να μην μάθεις

δεν αξίζει....κοπέλες κάτω του μετρίου και τιμές ακριβές

πάνε για άλλα,ποικιλία υπάρχει άλλωστε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΨΑΞΩ
Αν γράφεις με μικρά θα στο ποστάρω να μην ψάχνεις οκ? με μικρά γραμματάκια γράψε, τα θέλουμε τα ματάκια μας να βλέπουμε κανά πιπινάκι τα γερόντια

Εscape, Καλαβρύτων 28 (Ανδριανουπόλεως) Εβίτα πρώην στην Καλιδοπούλου

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Πέρα από την Εύα(που ξέρω) οι άλλες βλεπόταν?

Οπως προείπα φίλε μου μέτρια πράματα .. Δεν είδα κάποια να μου κάνει το klik...

Οσο αφορά τις τιμές μια και ρωτήθηκα είναι οι κλασικές 50αρικο το απλό ( με πετσέτα ή χωρίς πετσέτα (  :cum: )) , 80ρη η :pipa1: (ανευ) και 100ρικό το φούλ  :pipa1:+ :knockinb:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αλήθεια ο Βασίλης Μοναστηρίου δεν έχει κλιματισμό στα δωμάτια? Διορθώστε αν κάνω λάθος

Επισκέπτης
Αν γράφεις με μικρά θα στο ποστάρω να μην ψάχνεις οκ? με μικρά γραμματάκια γράψε, τα θέλουμε τα ματάκια μας να βλέπουμε κανά πιπινάκι τα γερόντια

Άντε στην σύνταξη,καιρός γαρ έγγυς!!! :2funny:

Τόπο στα νιάτα!!! :sunglasses:

KASKANTER75

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

σε ευχαριστω πολυ παππουλι :dancing:
θα το επισκεφτουμε εμενα μπορει και με αρεσει

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Αλήθεια ο Βασίλης Μοναστηρίου δεν έχει κλιματισμό στα δωμάτια? Διορθώστε αν κάνω λάθος

Δυστηχώς όχι .. λόγω κόστους .. Εβαλε όμως πρόσφατα ανεμιστήρες οροφής που κάνουν καλή δουλειά. Στην υποδοχή όμως είναι καμίνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom