Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ίσα ίσα παίχτη, πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ χτες ;)OK; Εμένα μού ακούγεσαι σφιγμένος. Μάλλον χρειάζεσαι μιά χαλαρωσούλα. Καλημέρες - ξαναχώνομαι στην τρύπα μου. Τα λέμε.
Πέρα από την Εύα(που ξέρω) οι άλλες βλεπόταν?Καλημέρα στην παρέα.
Τελικά επισκέφτηκα το Escape. Υπηρεσία είχαν 4 θεράποντες η Ευα, Ελίνα, Νάντια και μια ακόμη που δεν θυμάμαι όνομα. αναμένονταν αλλες 2 μετά τις 8μμ. Μέτρια πράματα δεν έχω να αναφέρω κάτι το ιδιαίτερο. Το κόστος ανέρχεται στο κατοστάρικο και το εν' λόγω ίδρυμα λειτουργεί ως τις 11μμ έναντι των υπολοίπων που σε καληνυχτίζουν κατά τις 9μμ..
Αναφέρεται στον κατάλογο λίγες σελίδες πιο πίσωΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ESCAPE ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΨΑΞΩΑναφέρεται στον κατάλογο λίγες σελίδες πιο πίσω
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ESCAPE ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ![]()
Αν γράφεις με μικρά θα στο ποστάρω να μην ψάχνεις οκ? με μικρά γραμματάκια γράψε, τα θέλουμε τα ματάκια μας να βλέπουμε κανά πιπινάκι τα γερόντιαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΨΑΞΩ
Πέρα από την Εύα(που ξέρω) οι άλλες βλεπόταν?
Τα μοντέλα της ΕβίταςΟπως προείπα φίλε μου μέτρια πράματα .. Δεν είδα κάποια να μου κάνει το klik...
Άντε στην σύνταξη,καιρός γαρ έγγυς!!!Αν γράφεις με μικρά θα στο ποστάρω να μην ψάχνεις οκ? με μικρά γραμματάκια γράψε, τα θέλουμε τα ματάκια μας να βλέπουμε κανά πιπινάκι τα γερόντια
Εscape, Καλαβρύτων 28 (Ανδριανουπόλεως) Εβίτα πρώην στην Καλιδοπούλου
σε ευχαριστω πολυ παππουλιΑν γράφεις με μικρά θα στο ποστάρω να μην ψάχνεις οκ? με μικρά γραμματάκια γράψε, τα θέλουμε τα ματάκια μας να βλέπουμε κανά πιπινάκι τα γερόντια
Εscape, Καλαβρύτων 28 (Ανδριανουπόλεως) Εβίτα πρώην στην Καλιδοπούλου
Αλήθεια ο Βασίλης Μοναστηρίου δεν έχει κλιματισμό στα δωμάτια? Διορθώστε αν κάνω λάθος
Νασαι καλά νέε μου, καλό βόλισε ευχαριστω πολυ παππουλι
θα το επισκεφτουμε εμενα μπορει και με αρεσει
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΔυστηχώς όχι .. λόγω κόστους .. Εβαλε όμως πρόσφατα ανεμιστήρες οροφής που κάνουν καλή δουλειά. Στην υποδοχή όμως είναι καμίνι.