House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στο παλιό θα μπορείτε να σπαμάρετε όπως και πριν
Καλησπέρα παίχτες .. Για να δούμε πότε θα ξαναμπούμε στην ενεργό συμμετοχή.. γιατι μεχρι τώρα μόνο στην είμαστε ..
Πάντως μέχρι και σήμερα βλέπω μόνο τρία να αξίζουν. Ο Βασίλης Μοναστηρίου η Εβίτα και το "Ανθος".. Διορθώστε με αν κάνω λάθος μπας και αξίζει να δοκιμάσουμε και κάπου αλλού όταν φυσικά έρθει η ώρα.
Αγαπητέ συνάδελφε το κριτήριο μου είναι μόνο ένα. Να μη φεύγω κλαίγοντας τα χρήματα που έδωσα και να σκέφτομαι πόσο μακάκας είμαι που πήγα, ότι και αν σημαίνει αυτό. Στα 3 που προανέφερα όσες φορές πήγα πέρασα απο καλά μέχρι πολύ καλά και ποτέ δεν μετάνιωσα το 100αρικο που έδωσα συγκριτικά με άλλα ιδρύματα που και 10ευρο να έδινα θα το έκλαιγα.και ποια είναι τα κριτήριά σας αγαπητέ συνέδελφε;;;
Καλησπέρα παίχτες .. Για να δούμε πότε θα ξαναμπούμε στην ενεργό συμμετοχή.. γιατι μεχρι τώρα μόνο στην είμαστε ..
Πάντως μέχρι και σήμερα βλέπω μόνο τρία να αξίζουν. Ο Βασίλης Μοναστηρίου η Εβίτα και το "Ανθος".. Διορθώστε με αν κάνω λάθος μπας και αξίζει να δοκιμάσουμε και κάπου αλλού όταν φυσικά έρθει η ώρα.
Αγαπητέ συνάδελφε το κριτήριο μου είναι μόνο ένα. Να μη φεύγω κλαίγοντας τα χρήματα που έδωσα και να σκέφτομαι πόσο μακάκας είμαι που πήγα, ότι και αν σημαίνει αυτό. Στα 3 που προανέφερα όσες φορές πήγα πέρασα απο καλά μέχρι πολύ καλά και ποτέ δεν μετάνιωσα το 100αρικο που έδωσα συγκριτικά με άλλα ιδρύματα που και 10ευρο να έδινα θα το έκλαιγα.
νομίζω, τότε, ότι θα χωρούσε και το ρηζορτ στα αξιόλογα...Αγαπητέ συνάδελφε το κριτήριο μου είναι μόνο ένα. Να μη φεύγω κλαίγοντας τα χρήματα που έδωσα και να σκέφτομαι πόσο μακάκας είμαι που πήγα, ότι και αν σημαίνει αυτό. Στα 3 που προανέφερα όσες φορές πήγα πέρασα απο καλά μέχρι πολύ καλά και ποτέ δεν μετάνιωσα το 100αρικο που έδωσα συγκριτικά με άλλα ιδρύματα που και 10ευρο να έδινα θα το έκλαιγα.
Καλημέρα στην παρέα.νομίζω, τότε, ότι θα χωρούσε και το ρηζορτ στα αξιόλογα...
Mη σας νομίσουν για ...Χιώτες?αν δεν κανω λαθος με μια αννα. διαλεξε στην τυχη.δεν ηξερε.4 ειδε να ειναι εκει.
δεν ρωτησε ονοματα.ξαπλωσε εβγαλε πετσετα και τον ξανασκεπασε.αυτα ξερω.θα ξαναπαει μεσα στην εβδομαδα.
εχει αδεια και θα ενημερωσει.μετα θα με συστησει.μην παμε 2 γιατι μπορει να νομιζουν τιποτε αλλο
και θα ειμαστε μια ζωη στην πετσετα.
ααα κι απο μασαζ...χαλια.