Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.619
- Πόντοι
- 2.356
απο σπιτιΟι μπάτσοι δεν πάνε δυο δυο. Ένας πάει και η υπόλοιπη ομάδα περιμένει απ' έξω για το ντου... Με την Άννα ε; Καλό κορίτσι...
απο σπιτιΟι μπάτσοι δεν πάνε δυο δυο. Ένας πάει και η υπόλοιπη ομάδα περιμένει απ' έξω για το ντου... Με την Άννα ε; Καλό κορίτσι...
περιμενουμε μονο τις αφηξεις απο βορεια και ανατολικη Ευρωπη.....!
Ενδιαφέρον το ακούωΚαλησπερα κυριοι...Επισκεψη κι εγω πριν απο λιγο στον Βασιλη(μοναστηριου)...Επελεξα και εγω Μενια...Θα διαφωνησω με τον συναδελφο απο πανω...Η κοπελα ειναι απιθανη...Δεν εχω νιωσει ετσι πουθενα...Αν ειναι ετσι οι amateur τυφλα να χουν οι pro!!!!!Πιο πολλα αργοτερα με πμ,γιατι τωρα χαλαρωνω...
Έχει καμμία σχέση με την Μένια που ήταν στο Edelweiss?
πλάκωσαν και οι....αντικειμενικές,ανεξάρτητες και έγκυρες κριτικές για Μοναστηρίου....
1)Γνωρίζεις τον συνάδελφο προσωπικά? Εγώ ναι παίχτη και είναι από τους πλέον αξιόπιστουςπλάκωσαν και οι....αντικειμενικές,ανεξάρτητες και έγκυρες κριτικές για Μοναστηρίου....
2)Κάθε φορά θα μπεις για να γκρινιάξεις για κάτι.Αφού σε χαλάει,άστο να πάει,μην ασχολείσαι
και μήπως είναι καιρός να ψάχνουμε ή να αλλάζουμε τις επισκέψεις μας σε νέα ιδρύματα..? όλο και ανοίγουν μικρά ή μεγάλα στην πόλη μας.. μην κολλάμε όλο στα ίδια και στα ίδια , τους κανουμε φίρμες και μας φεσώνουν μετά οτι τους κατέβει