Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Kαλημερα σας λοιπον και απο μενα μετα απο σχεδον εναν μηνα απουσιας.
Βρισκομαι σε νησι του αιγαιου για αυτο και δεν γραφω τιποτα εδω και καιρο.
Βλεπω δεν εχουν αλλαξει και πολλα πραγματα στην πολη μας οποτε δεν χανω και τιποτα.
Τους φιλικους μου χαιρετισμους και μην ρωτατε για μασαζ και σχετικα εδω, περιμενουμε
μονο τις αφηξεις απο βορεια και ανατολικη Ευρωπη.....!   

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Που είστε ρε παληκάρια?

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συναδελφοι.Αργησα να ενημερωσω λογω ταξιδιου στη μιναρουππολη.Για οσους ρωτησαν ειδα τις νεες αφιξεις Μοναστηριου.Μενια και Αγγελικη.Πηρα Μενια γιατι Αγγελικη ηταν ραντεβου.28 στα 29 πολυ ωραια γυναικα,ακυκλοφορητη,ειχε αρκετο αγχος αλλα ειναι πολυ καλη οταν χαλαρωνει.Πολυ καλη επιλογη.Αγγελικη δεν την ειδα γιατι ηταν σε πελατη αλλα οταν δοκιμασω θα ενημερωσω εκτος αν με προλαβει συναδελφος

xasapis_me_@@@

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κυριοι...Επισκεψη κι εγω πριν απο λιγο στον Βασιλη(μοναστηριου)...Επελεξα και εγω Μενια...Θα διαφωνησω με τον συναδελφο απο πανω...Η κοπελα ειναι απιθανη...Δεν εχω νιωσει ετσι πουθενα...Αν ειναι ετσι οι amateur τυφλα να χουν οι pro!!!!!Πιο πολλα αργοτερα με πμ,γιατι τωρα χαλαρωνω...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Έχει καμμία σχέση με την Μένια που ήταν στο Edelweiss?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλησπερα κυριοι...Επισκεψη κι εγω πριν απο λιγο στον Βασιλη(μοναστηριου)...Επελεξα και εγω Μενια...Θα διαφωνησω με τον συναδελφο απο πανω...Η κοπελα ειναι απιθανη...Δεν εχω νιωσει ετσι πουθενα...Αν ειναι ετσι οι amateur τυφλα να χουν οι pro!!!!!Πιο πολλα αργοτερα με πμ,γιατι τωρα χαλαρωνω...
Ενδιαφέρον το ακούω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πλάκωσαν και οι....αντικειμενικές,ανεξάρτητες και έγκυρες κριτικές για Μοναστηρίου.... :tickedoff:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μόλις επέστρεψα από Εβίτα

κοπέλες πάρα πολλές....περίπου 8-10

όλες όμως μέτριες και κάτω....πραγματικά,καμία ωραία....για να σας δώσω να καταλάβετε,η Δήμητρα έρικα(που όλοι την ξέρουμε) είναι πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε εκεί μέσα....

βασικά μοιάζουν με κοπέλες παμπ,δηλαδή δήθεν προκλητικές αλλά ουσιαστικά μπάζα....

πήρα μία έμιλι,πρόγραμμα αξιοπρεπές(ευτυχώς)

ΥΓ Λόγω κρίσης,οι τιμές....αυξήθηκαν!!!

100 μόνο στοματικό!!!

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ προτείνω για να συνέλθουν μερικοί.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
πλάκωσαν και οι....αντικειμενικές,ανεξάρτητες και έγκυρες κριτικές για Μοναστηρίου.... :tickedoff:
1)Γνωρίζεις τον συνάδελφο προσωπικά? Εγώ ναι παίχτη και είναι από τους πλέον αξιόπιστους
2)Κάθε φορά θα μπεις για να γκρινιάξεις για κάτι.Αφού σε χαλάει,άστο να πάει,μην ασχολείσαι
3)Για να μη συνεχίζω το θέμα εδώ σου στέλνω πμ

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα ακριβως κι εγω αυτο ειπα φιλε μου.Η κοπελα ειναι ερασιτεχνης και αυτο ειναι καλο.
Οσο για τα σχολια περι αντικειμενικων κριτικων τι να πω ρε φιλε?Ενημερωνουμε και λες τα δικα σου,δεν ενημερωνουμε και λες παλι τα δικα σου.Οσοι με ξερουν εδω μεσα που εχουμε παει και μαζι σε μαγαζια ξερουν ποιος ειμαι και αν ειμαι αντικειμενικος η υποκεινουμενος.Μιλαω για μενα γιατι το παλικαρι xasapis δεν το ξερω προσωπικα αλλα απλα εχουμε ανταλλαξει πληροφοριες στο παρελθον.Τελος παντων,να σαι καλα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Μήπως τρωγώμαστε αδίκως μεταξύ μας πααάλι?  :jerking:
Anyway , 100 γιούρια για στοματικό και μόνο σαφώς είναι πολλά :tickedoff: είπαμε στο χέρι μας είναι να γκρινιάξουμε για τα στραβά και τρελλά που συμβαίνουν γύρω μας...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
και μήπως είναι καιρός να ψάχνουμε ή να αλλάζουμε τις επισκέψεις μας σε νέα ιδρύματα..?  :uglystupid:  όλο και ανοίγουν μικρά ή μεγάλα στην πόλη μας.. μην κολλάμε όλο στα ίδια και στα ίδια , τους κανουμε φίρμες και μας φεσώνουν μετά οτι τους κατέβει :tickedoff:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τελικά το να βρεις ωραία γκόμενα σε μασάζ στην πόλη μας είναι αδύνατο

γιατί αποτελούνται από

1)ελληνίδες(γενικά ωραία ελληνίδα βίζιτα δεν υπάρχει παννελληνίως,πόσο μάλλον σε μασάζ)

2)ρωσίδες παρακμιακές πρώην κονσοματζούδες,δηλαδή και πάλι κακής ποιότητας....

ΥΓ η μόνη καλή που έχω συναντήσει είναι μια Μαρίνα σε μαγαζί πριβέ του κέντρου...ελληνίδα καλό τεμάχιο και καλό πρόγραμμα

όσο για Βαρδάρια,εβίτες,καλλιδοπούλου,εντελβάις παντού κακή ποιότητα....ειδικά το εντελβάις ξεκίνησε καλά αλλά γρήγορα προσγειώθηκε σε αυτά που αναφέρω παραπάνω

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
και μήπως είναι καιρός να ψάχνουμε ή να αλλάζουμε τις επισκέψεις μας σε νέα ιδρύματα..?  :uglystupid:  όλο και ανοίγουν μικρά ή μεγάλα στην πόλη μας.. μην κολλάμε όλο στα ίδια και στα ίδια , τους κανουμε φίρμες και μας φεσώνουν μετά οτι τους κατέβει :tickedoff:

Ξέρεις τίποτε για νέα ιδρύματα?

Για λέγε (πμ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom