Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Βράδυ... έχει ακόμα!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Όχι... κοιμήθηκα νωρίς και έστρωσα μούρη και χαρακτήρα!

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε φτιξει νεα κατηγορια ανδρων μου φενεται....μετα τους καληνυχτακιδες τωρα και καλημερακηδες........καλημερα λοιπον κυριοι κυριοι συναγωνιστες.ομολογω οτι τελευταια χαλαρωνω μονο στο ανθος.....κατα την γνωμη μου οι καλυτερες υπηρεσιες.Εχοντας δοκιμασει Βικυ, Μονικα κ Αννα εχω να πω οτι κ οι 3 απο συμετοχη σκιζουν.....απο μασαζ βεβεα τπτ αλλα λεμε τωρα......απο εμφανιση υποκοιμενικο θα μου πειτε αλλα κ οι τρεις καλουτσικες, η Βικυ πετιτ, η μονικα ψηλη αδυνατη κ η Αννα καπου στην μεση. Απο στηθος καμια δεν εχει........αλλα συνολικα προτιμω την Βικυ, η Μονικα εχει ενα μειον......πολυ μα πολυ χαλαρη επιδερμιδα......αυτα απο μενα......ελπιζω συντομα να αλλαξει η κατασταση κ περαν της καλημερας να πεφτει κ καμια ενημερωση

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές παίχτη ΑΛΛΑ είναι και κάποια πράγματα που δεν γράφονται δημόσια  :think:
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι θες να πεις μ αυτο???? ειπα κατι που δεν επρεπε????η απλα εχει σταματησει η ενημερωση για να μην λεγονται καποια πραγματα???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καμμία σχέση φίλε,πάντα υπάρχει ενημέρωση, όσο αντέχει η τσέπη μας φυσικά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χαβαλές και σπάμινγκ υπάρχουν σε όλα τα θρεντς,αν κάποιος θέλει just the facts (και δεν το λέω ειρωνικά για κανέναν) υπάρχουν και τα πμ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Για να το κάνω πιο λιανά: To δικό μας θρεντ τώρα το διαβάζουμε 2 μέλη(εσύ κι εγώ) και τις φοιτήτριες-βίζιτες στη Θεσσαλονίκη(άμα τις βρεις σφύρα μου κλέφτικα) 10 μέλη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Εγώ πάλι giopaneli Κάθε βδομάδα που πάω στο άνθος ενημερώνω... αλλά τι να ενημερώσω. 3 ή 4 φορές με Σόνια και μία με Άννα. Αφού η Σόνια μου κάνει το κλικ...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω προβλημα ουτε με το χαβαλε ουτε με το σπαμ....ολα καλοδεχουμενα ειναι......Ναι μεν η κινηση στα μαγαζια ειναι πεσμενη σε σχεση με πριν....αλλα οποτε παω παντα υπαρχουν κανα δυο πελατες ακομα.....δεν μπορει....ολα κ θα ναι μελη κ εδω......ποτε ομως μετα δεν βλεπω ενημερωση.......ουτε μετα απο καποιες μερες.....οπως κανω εγω ας πουμε που δεν γραφω αυθημερων γιατι δεν γουσταρω να ξερουν τα αφεντικα ποιος ειμαι......εχει πεσει πολυ η ενημερωση ομως κ αν εμφανιστει κατι νεο δεν παιζει να το μαθουμε κιολας....αυτο ειναι εις βαρος μας νομιζω.....αντε εγω ειχα την βοηθεια αρκετων απο δω μεσα σαν νεος κ εμαθα τα κολπα.....εκανα τις ακρες μου σε 3-4 μαγαζια.....Δεν μαθαινω ομως τπτ για αυτα κ ετσι παω εκει που το χω πιοπ σιγουρο ας πουμε.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν εχω προβλημα ουτε με το χαβαλε ουτε με το σπαμ....ολα καλοδεχουμενα ειναι......Ναι μεν η κινηση στα μαγαζια ειναι πεσμενη σε σχεση με πριν....αλλα οποτε παω παντα υπαρχουν κανα δυο πελατες ακομα.....δεν μπορει....ολα κ θα ναι μελη κ εδω......ποτε ομως μετα δεν βλεπω ενημερωση.......ουτε μετα απο καποιες μερες.....οπως κανω εγω ας πουμε που δεν γραφω αυθημερων γιατι δεν γουσταρω να ξερουν τα αφεντικα ποιος ειμαι......εχει πεσει πολυ η ενημερωση ομως κ αν εμφανιστει κατι νεο δεν παιζει να το μαθουμε κιολας....αυτο ειναι εις βαρος μας νομιζω.....αντε εγω ειχα την βοηθεια αρκετων απο δω μεσα σαν νεος κ εμαθα τα κολπα.....εκανα τις ακρες μου σε 3-4 μαγαζια.....Δεν μαθαινω ομως τπτ για αυτα κ ετσι παω εκει που το χω πιοπ σιγουρο ας πουμε.....
Δίκιο έχεις,απλά πάνω από το 80% των παιχτών εδώ είναι παντρεμένοι ή γκομενιασμένοι.Προσέχουνε για να έχουνε φίλε μου.Το ξαναλέω η ενημέρωση ΓΙΝΕΤΑΙ,έστω και λίγο πιο πλάγια από παλιότερα.Δεν είναι κακό και το ψάξιμο έχει τη χάρη του στους πονηρούς καιρούς που διανύουμε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
879
Πόντοι
4.535
Άσε που έχουμε και πολλούς ωτακουστές εδώ μέσα και στην τελική να ενημερωνόμαστε θέλουμε αλλά όχι να κάνουμε κακό...

Ναι ρε... σε σένα το λέω... και όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλά όλα αυτά ρε φίλε αλλά κανά μοντέλο-φοιτήτρια-νυμφομανή-μπαισέξουαλ-κορμάρα-με βυζάρες και φτηνή που θα βρούμε να τη χώσουμε ξέρει κανείς?
Στείλτε μου πμ και θα ενημερώσω μετά πως πέρασα μην ανησυχείτε
(Τυπικό ποστ εδώ και αλλού)  :jerking: :jerking: :jerking:

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παντος παιδια η αληθεια ειναι οτι στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει σωστη ενημερωση για μασαζ. εγω εχω ερθει 10 μερες για δουλειες και δεν εχω βρει τιποτα ουτε εχω μαθει κατι απο το forum.Και καποια pm που εστειλα απαντηση δεν πηρα.Νομιζω οτι αυτο ειναι μειον για τα μαγαζια οσο περισσοτερη πελατεια εχουν τοσο καλυτερες υπηρεσιες θα προσφερουν και θα ανεβει ο ανταγωνισμος.Οσο γινετε στα μουλοχτα θα πηγαινουν 2-3 και θα πεσει και η δουλεια ετσι πιστευω εγω ε. Στην αθηνα υπαρχει φουλ ενημερωση για ολα με λεπτομερειες και οδηγιες στα μελη.Εξαλλου προς τι ο φοβος νομιζει κανεις οτι η αστυνομια δεν γνωριζει?οτι μονο εμεις ξερουμε και το κρυβουμε για να μην το μαθουν? Εγω αντιθετος πιστευω οτι γνωριζει και πολλη περισσοτερα απο οποιονδηποτε απο μας.οποτε γιατι τοση μυστικοτητα δεν το καταλαβαινω.για καποιους που δεν μενουν εδω αλλα ερχονται τακτικα ειναι δυσκολο να αποκτησουν της ακρες των παιδιων που μενουν εδω. οποτε εμεις μενουμε με την τσαπου στο χερι.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

νομιζω οτι το θεμα πρεπει να χωριστει στα δυο : ενα θεμα μονο για ενημερωση και ενα θεμα μονο για χαβαλε/σπαμ/κτλ .

καλη ειναι η πλακα και γω μεσα , αλλα πλεον το thread δεν εξυπηρετει το σκοπο του . τα τελευταια πχ 100 ποστ ειναι 98 ναχαμεναλεγαμε και 2 μονο ενημερωση . αντε να βρεις ακρη . και στην τελικη δεν γουσταρει ο αλλος να διαβαζει τις χαζομαρες που γραφουμε . θελει να μπει να ενημερωθει τι και πως και να γραψει και μια κριτικη . με αυτο που γινετε αποτρεπονται καποιοι απο το να μπαινουν και να γραφουν κριτικες .

επι του πρακτεου προτεινω να ανοιξει ενα θεμα ΜΟΝΟ ενημερωσης ( κραταμε το παρον για χαβαλε ) με πρωτο ποστ ενα καταλογο με διευθυνσεις ( χωρις να αναφερονται κοπελες - υπηρεσιες ) των μαγαζιων . καλο θα ηταν , πιστευω , να μπει καποιος τοπικος mod για να κραταει σε μια ταξη τα θεματα .

να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Aνοίξτε ένα θρεντ ΜΟΝΟ κριτικών λοιπόν, να δούμε και τι γραφτεί και πόσο θα ωφελήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom