Εγώ μπήκα γιατί περιμένω την ενημέρωση του Γιάννη,ξέρετε πότε θα ποστάρει?
12:45:34
Εγώ μπήκα γιατί περιμένω την ενημέρωση του Γιάννη,ξέρετε πότε θα ποστάρει?
Πάλι γάλατα μοίραζες εσύ?Βράδυ... έχει ακόμα!
Δίκιο έχεις,απλά πάνω από το 80% των παιχτών εδώ είναι παντρεμένοι ή γκομενιασμένοι.Προσέχουνε για να έχουνε φίλε μου.Το ξαναλέω η ενημέρωση ΓΙΝΕΤΑΙ,έστω και λίγο πιο πλάγια από παλιότερα.Δεν είναι κακό και το ψάξιμο έχει τη χάρη του στους πονηρούς καιρούς που διανύουμεδεν εχω προβλημα ουτε με το χαβαλε ουτε με το σπαμ....ολα καλοδεχουμενα ειναι......Ναι μεν η κινηση στα μαγαζια ειναι πεσμενη σε σχεση με πριν....αλλα οποτε παω παντα υπαρχουν κανα δυο πελατες ακομα.....δεν μπορει....ολα κ θα ναι μελη κ εδω......ποτε ομως μετα δεν βλεπω ενημερωση.......ουτε μετα απο καποιες μερες.....οπως κανω εγω ας πουμε που δεν γραφω αυθημερων γιατι δεν γουσταρω να ξερουν τα αφεντικα ποιος ειμαι......εχει πεσει πολυ η ενημερωση ομως κ αν εμφανιστει κατι νεο δεν παιζει να το μαθουμε κιολας....αυτο ειναι εις βαρος μας νομιζω.....αντε εγω ειχα την βοηθεια αρκετων απο δω μεσα σαν νεος κ εμαθα τα κολπα.....εκανα τις ακρες μου σε 3-4 μαγαζια.....Δεν μαθαινω ομως τπτ για αυτα κ ετσι παω εκει που το χω πιοπ σιγουρο ας πουμε.....