Μετά από μια πολύ μεγάλη νίκη στον πρωινό αγώνα τέννις και ύστερα απο τρία μεγάλα ψητα μπαρμπουνια (μέγεθος φουρνόφτυαρα) συνοδευόμενα από 300μλ παπατζίμ, βροχερό μεσημέρι τρίτης……….κεφάλαιο μασατζίδικα. Γιατί υπάρχουν και άλλα κεφάλαια στη ζωή μου.
Το μάτι γυαλίζει, αρματώνομαι και κατεβαίνω στο κρύσταλ. Τηλ για ραντεβού με τη θεά άρτεμις ό τας όμως κλεισμένη μέχρι ώρα που δε βολεύει κλείνω με τη μούσα ίριδα. Ίσως λόγω θολούρας ίσως λόγω κάβλας γνωρίζω και νεφέλη (όχι η γνωστή) και ξαναβλέπω και τη γνωστή αγνή κοντούλα παρθένο δε θυμάμαι πως τη λένε και μαρέσουν όλες!! Η ίριδα κρυμένη πίσω από τη ρεσεπτιον με βλέπει σηκώνει την ουρά της και νιαούρίζει. Τα ζωικά ένστικτα κυριάρχησαν. Μου δείχνει το δρόμο και ακολουθώ υπάκουα. Το εξαιρετικό δυνατό μασάζ της, μου επιτρέπει να δρέψω τους χυμούς της πρωινής νίκης ενώ ταυτόχρονα με χαλαρώνει σε νού και πνεύμα. Στο μεταξύ μας επικοινωνιακό, γέλια, χαρές και νιαουρίσματα. Κυρίως το τελευταίο….εντέχνως περνάει τα σεξουαλικά της μηνύματα γεμάτη πονηριά και νάζι…δε θα συνεχίσω στα του αγώνα καθένας όπως γουστάρει και όπως τη βρίσκει. Ίριδα σε ευχαριστώ!! ΝΑΜΑΣΤΕ