Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
502
Πόντοι
81
Ούτε σάπιοκοιλιας ούτε άπληστος είμαι και πάντα κάνω ντους όταν πάω σε μαγαζιά και φερομαι ευγενικά στην κοπέλα .
Είναι δυνατόν να μας έλεγες το αντίθετο; Καλύτερα για εμάς ένας λιγότερος να βρίσκουμε και πιο εύκολα ραντεβού εμείς που την γουστάρουμε

• Like
Αντιδράσεις: P1

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.497
Πόντοι
1.056
Εγώ έχω έναν σάκο με πετσέτα, σαμπουάν, αποσμητικό, σαγιονάρα, κτλ και τον παίρνω όπου πάω μαζί και δεν ασχολούμαι. Παρατήρησα επίσης ότι το εκτιμάνε και τα κορίτσια , θεωρούν ότι σε ενδιαφέρει η καθαριότητα γιατί αυτές ξέρουν πόσο καθαρά είναι αυτά που προσφέρει το κατάστημα ;-)

Τύπε μπορείς να φέρνεις και δικιά σου κοπέλα για να σου κάνει μασάζ, μην τις βάζεις σε κόπο

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Αυτή η Άρτεμις είναι πιο όμορφη από την Άρτεμις του Κρίσταλ; Και η Μαριάνθη έχει δουλέψει κάπου αλλού την ξέρουμε ;. Αν είναι έτσι όπως τα λες αξίζει μια γύρα.
Αν πας με την Αρτεμις στο Κρίσταλ πάρε και το ψυχολόγο σου να της λύσει τα ψυχολογικά της!!!!

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
260
Πόντοι
21
Μετά από μια πολύ μεγάλη νίκη στον πρωινό αγώνα τέννις και ύστερα απο τρία μεγάλα ψητα μπαρμπουνια (μέγεθος φουρνόφτυαρα) συνοδευόμενα από 300μλ παπατζίμ, βροχερό μεσημέρι τρίτης……….κεφάλαιο μασατζίδικα. Γιατί υπάρχουν και άλλα κεφάλαια στη ζωή μου.
Το μάτι γυαλίζει, αρματώνομαι και κατεβαίνω στο κρύσταλ. Τηλ για ραντεβού με τη θεά άρτεμις ό τας όμως κλεισμένη μέχρι ώρα που δε βολεύει κλείνω με τη μούσα ίριδα. Ίσως λόγω θολούρας ίσως λόγω κάβλας γνωρίζω και νεφέλη (όχι η γνωστή) και ξαναβλέπω και τη γνωστή αγνή κοντούλα παρθένο δε θυμάμαι πως τη λένε και μαρέσουν όλες!! Η ίριδα κρυμένη πίσω από τη ρεσεπτιον με βλέπει σηκώνει την ουρά της και νιαούρίζει. Τα ζωικά ένστικτα κυριάρχησαν. Μου δείχνει το δρόμο και ακολουθώ υπάκουα. Το εξαιρετικό δυνατό μασάζ της, μου επιτρέπει να δρέψω τους χυμούς της πρωινής νίκης ενώ ταυτόχρονα με χαλαρώνει σε νού και πνεύμα. Στο μεταξύ μας επικοινωνιακό, γέλια, χαρές και νιαουρίσματα. Κυρίως το τελευταίο….εντέχνως περνάει τα σεξουαλικά της μηνύματα γεμάτη πονηριά και νάζι…δε θα συνεχίσω στα του αγώνα καθένας όπως γουστάρει και όπως τη βρίσκει. Ίριδα σε ευχαριστώ!! ΝΑΜΑΣΤΕ
IΡΙΔΑ .......Τελικα εγγυηση .........Το εξαιρετικό δυνατό μασάζ της, μου επιτρέπει να δρέψω τους χυμούς της πρωινής νίκηs........Kαι Κυρίως το τελευταίο..Στο μεταξύ μας επικοινωνιακό, γέλια, χαρές και νιαουρίσματα.... Guarantee for every hour and moment
  • Guarantee CRYSTAL IRIDA- μαγκια τηs φευγει με 300 ευρωπουλα καθε βραδυ απο το ιδρυμα του σταθμου.

Τελευταία τροποποίηση:

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.460
Πόντοι
216
Να αλλαξει πολιτικη το ιδρυμα.
Αντι να παρελαυνουν οι κοπελες ,να καθονται στις πολυθρονες,
να παρελαυνουν οι πελατες και τα κοριτσια να διαλεγουν.
Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Τα κοριτσια γιατι θα περνανε με ανδρα που τους αρεσει και
οι πελατες γιατι τους γουσταρει η μασατζου.
Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα και εδώ.Τι θα γίνει αν πάει ένας ομορφαντρας σαν του λόγου μου ας πούμε (χα,χα,χα)και τον γουστάρουν όλα τα κορίτσια και θα μαλώνουν ποια θα περάσει μαζί του.Φανταζεσαι μαλλιοτραβηγματα πού θα έχουμε;Θα ρίξουν κλήρο τότε;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.359
Πόντοι
1.056
Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα και εδώ.Τι θα γίνει αν πάει ένας ομορφαντρας σαν του λόγου μου ας πούμε (χα,χα,χα)και τον γουστάρουν όλα τα κορίτσια και θα μαλώνουν ποια θα περάσει μαζί του.Φανταζεσαι μαλλιοτραβηγματα πού θα έχουμε;Θα ρίξουν κλήρο τότε;
Ας δώσουν από 30€ να σε πάρουν παρτούζα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.175
Πόντοι
34.538
Σε αυτη τη περιπτωση,θα διαλεγει ο παικτης.

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Επίσκεψη σήμερα στο Κρυσταλ.
Πέρασα με Ραφαέλα.
Πολύ καλό μασάζ, σοσιαλ.
Δεύτερο μέρος πολύ αισθησιακό χωρίς βιασύνες.
Από εμφάνιση, ωραίο κορμί με απαλό δέρμα.
Ζήτησε +20 για να βγάλει εσώρουχο.
Σήμερα και αύριο τελευταία φορά που εργάζεται.
Κρεμάει οριστικά το στρινγκ της.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
438
Πόντοι
21
IΡΙΔΑ .......Τελικα εγγυηση .........Το εξαιρετικό δυνατό μασάζ της, μου επιτρέπει να δρέψω τους χυμούς της πρωινής νίκηs........Kαι Κυρίως το τελευταίο..Στο μεταξύ μας επικοινωνιακό, γέλια, χαρές και νιαουρίσματα.... Guarantee for every hour and moment
  • Guarantee CRYSTAL IRIDA- μαγκια τηs φευγει με 300 ευρωπουλα καθε βραδυ απο το ιδρυμα του σταθμου.
Τι ακριβώς εννοείς νιαούρισμα ; Έξτρα υπηρεσία κι αν ναι πόσο χρεώνεται ;

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
15
Like
4.514
Πόντοι
1.436
Η αλήθεια είναι ότι πήγα. Και δεν είχα χρόνο για να ψάχνομαι αλλού πέρασα με μια χοντρούλα. Καλό μασάζ θα έλεγα με έστρωσε και ο φραπές με χάιδεμα και γλύψιμο στις βζαρες. Μου θύμισε τα παλιά μαγαζιά στις αρχές τους. Δεν ξέρω αν θα ξανά πήγαινα και δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν αρέσκεται έστω και λίγο στις χοντρές.
Άλλο chubby ή Bbw κι άλλο οι χοντρές του μαγαζιού
Πρόσεχε φίλε γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθείς… Από τη μία εγκωμιαστικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα από την άλλη ξέρεις και ακριβώς με πόσα χρήματα φεύγει η κοπέλα κάθε βράδυ. Σου το είχα ξαναγράψει πρόσφατα: ούτε η Τζούλια δεν θα έγραφε τα όσα γράφεις
Τώρα και με οικονομικές λεπτομέρειες για το προσωπικό

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.397
Πόντοι
3.786
Υπάρχει όμως μία στο μαγαζί που είναι πιο αδύνατη.Έχει πιασίματα η Ηλιάνα αλλά χοντρή δεν τη λες με τίποτα.Και κάνει και ωραίο μασάζ που σπανίζει πλέον.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
260
Πόντοι
21

Πρόσεχε φίλε γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθείς… Από τη μία εγκωμιαστικά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα από την άλλη ξέρεις και ακριβώς με πόσα χρήματα φεύγει η κοπέλα κάθε βράδυ. Σου το είχα ξαναγράψει πρόσφατα: ούτε η Τζούλια δεν θα έγραφε τα όσα γράφεις
Τώρα και με οικονομικές λεπτομέρειες για το προσωπικό
Μην αγχωνεσαι φιλε μου ειναι γνωστα αυτα που γραφω και δεν ειναι δικα μου λογια........ ειναι γραμμενα απο POST του tzamelin Απλα συμφωνω και γνωριζω πωs ισχυει για τα φαβορι του ιδρυματοs ,Αλωστε αυτα εχουν αναφερθει και απο αλλα μελοι του "Μπου"

Τελευταία τροποποίηση:

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
260
Πόντοι
21
Τι ακριβώς εννοείς νιαούρισμα ; Έξτρα υπηρεσία κι αν ναι πόσο χρεώνεται ;
Mπορειs να επιλεξειs φιλε μου εν οψη απορειαs σου την κοπελα και να καλλιεργισειs μια ιδιωτυπη γνωριμια μετα απο καμποσα ραντεβου και αν εισαι Kυριοs και κουβαρνταs να επω'μισθειs VIP Massage!!!

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.428
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα.
Επίσκεψη σήμερα στο Κρυσταλ.
Πέρασα με Ραφαέλα.
Πολύ καλό μασάζ, σοσιαλ.
Δεύτερο μέρος πολύ αισθησιακό χωρίς βιασύνες.
Από εμφάνιση, ωραίο κορμί με απαλό δέρμα.
Ζήτησε +20 για να βγάλει εσώρουχο.
Σήμερα και αύριο τελευταία φορά που εργάζεται.
Κρεμάει οριστικά το στρινγκ της.
και πολυ αντεξε

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
438
Πόντοι
21
Mπορειs να επιλεξειs φιλε μου εν οψη απορειαs σου την κοπελα και να καλλιεργισειs μια ιδιωτυπη γνωριμια μετα απο καμποσα ραντεβου και αν εισαι Kυριοs και κουβαρνταs να επω'μισθειs VIP Massage!!!
Σοβαρά τώρα ; Νιαούρισμα ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.216
Πόντοι
7.095
Αδερφέ νιαουριζατε και οι δύο?

Έχει και άλλες υπηρεσίες?

Πχ να είναι ντυμένος Κοκκινοσκουφίτσα κι εσύ να είσαι κακός λύκος?

Εγώ που είμαι του γαυγισματος, παίζει να κάνουμε doggy και να γαυγιζει κιόλας ή όχι επειδή δεν προσφέρει όπως λέει σεξ?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.105
Πόντοι
446
Υπάρχει κανένας να δώσει ρόστερ από βάνα; Και αν αξίζει τίποτα;

Stories

Νέο!

Stories