Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
52
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο crystal έλεο καινούργιου χώρου έτσι από περιέργεια. Παρούσες η κλασική ομάδα Ίριδα, Μπέλλα, Νεφέλη (δεν έχει σταματήσει όπως έχω διαβάσει παραπάνω η επέστρεψε ,οπότε οι λάτρεις βουρ!) και 2 καινούργιες κοπέλες για μένα η Πέρσα(όμορφη κοπελίτσα με καλές αναλογίες) και η Ισμήνη. Επιλέχθηκε η Ισμήνη (αρκετά petit για τους λάτρεις με όμορφο στήθος που το προσφέρει απλόχερα). Στα του αγώνα λοιπόν, πρώτο μέρος καλό για εμένα, είχα ανάγκη από ένα ελαφρύ χαλαρωτικό μασαζ το οποίο και απόλαυσα το αγαπάει η συγκεκριμένη κοπέλα και το έχει σε αυτόν τον τομέα. Τώρα για το δεύτερο μέρος διαδικαστικό θα το έλεγα γι αυτούς που θέλουν το κάτι τις παραπάνω δεν αποτελεί επιλογή. Μένει με το κάτω εσώρουχο το οποίο και δεν το βγάζει αν και ζητήθηκε! Είναι αρκετά προσεκτική στο θέμα υγιεινής γενικά! Κόστος 50 ευρώ.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
360
Πόντοι
21
Με 25 χρόνια στο χώρο το μυαλό που κουβαλάω και το πως εκφράζομαι έχω μάθει να τα προσέχω. Να στα κάνω λίγο λιανά, στα κιλά που θέλεις, μετά από 20 αναζητήσεις με οποιονδήποτε τρόπο για Harmony Spa (και έχοντας στείλει και στο Inbox τους, χωρίς απάντηση), δεν βρήκα πουθενά στο Google τη διεύθυνση Εγνατιας 125. Οπότε είπα να ρωτήσω εδώ, αλλά έπεσα στον πολλά βαρύ κι ασήκωτο του φόρουμ. Όταν κάνεις διάλειμμα για κατούρημα λοιπόν και ξέρει κανένας ας βοηθήσει.
μακριά από εκεί η κοπέλες είναι φάλαινες αν είναι να δόσης 50 για εκεί πάνε ελεγκανς με την μουνάρα την φαινια να γουστάρεις

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
232
Πόντοι
21
Πέρασμα λοιπόν από κρυσταλ!!! Ραντεβού με την Ισμήνη!!! Μόλις μπαίνει στο δωμάτιο τα βγάζει όλα εκτός το στριγκακι για να μην λαδοθει!!!!
Στο πρώτο νερό πολύ καλό μασαζάκι!!! Ετστι όπως το θέλω δηλαδή !!! Στο δεύτερο μέρος πολύ καλή για τα δικά μου δεδομένα καλός ο φραπές στο 50€ και πολύ καυλωτικος κολαρικος!!! Είναι όντως πετιπ και πολύ γλυκό καυλι

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
42
Πόντοι
0
μακριά από εκεί η κοπέλες είναι φάλαινες αν είναι να δόσης 50 για εκεί πάνε ελεγκανς με την μουνάρα την φαινια να γουστάρεις
Η αλήθεια είναι ότι πήγα. Και δεν είχα χρόνο για να ψάχνομαι αλλού πέρασα με μια χοντρούλα. Καλό μασάζ θα έλεγα με έστρωσε και ο φραπές με χάιδεμα και γλύψιμο στις βζαρες. Μου θύμισε τα παλιά μαγαζιά στις αρχές τους. Δεν ξέρω αν θα ξανά πήγαινα και δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν αρέσκεται έστω και λίγο στις χοντρές.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.278
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο crystal έλεο καινούργιου χώρου έτσι από περιέργεια. Παρούσες η κλασική ομάδα Ίριδα, Μπέλλα, Νεφέλη (δεν έχει σταματήσει όπως έχω διαβάσει παραπάνω η επέστρεψε ,οπότε οι λάτρεις βουρ!) και 2 καινούργιες κοπέλες για μένα η Πέρσα(όμορφη κοπελίτσα με καλές αναλογίες) και η Ισμήνη. Επιλέχθηκε η Ισμήνη (αρκετά petit για τους λάτρεις με όμορφο στήθος που το προσφέρει απλόχερα). Στα του αγώνα λοιπόν, πρώτο μέρος καλό για εμένα, είχα ανάγκη από ένα ελαφρύ χαλαρωτικό μασαζ το οποίο και απόλαυσα το αγαπάει η συγκεκριμένη κοπέλα και το έχει σε αυτόν τον τομέα. Τώρα για το δεύτερο μέρος διαδικαστικό θα το έλεγα γι αυτούς που θέλουν το κάτι τις παραπάνω δεν αποτελεί επιλογή. Μένει με το κάτω εσώρουχο το οποίο και δεν το βγάζει αν και ζητήθηκε! Είναι αρκετά προσεκτική στο θέμα υγιεινής γενικά! Κόστος 50 ευρώ.
πηρα τηλ παρασκευη σαββατο κυριακη και σημερα δευτερα να ρωτησω για ενημερωση ποιες δουλευουν...δεν αναφερθηκε νεφελη ουτε μια φορα...ποτε πηγες εσυ φιλος;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.121
Πόντοι
1.056
πηρα τηλ παρασκευη σαββατο κυριακη και σημερα δευτερα να ρωτησω για ενημερωση ποιες δουλευουν...δεν αναφερθηκε νεφελη ουτε μια φορα...ποτε πηγες εσυ φιλος;
Αφού εσύ την κράζεις δεν θέλουν να στην παρουσιάσουν να μη χαλαστείς

Michalis1971

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα από εμένα.
Νέος εδώ, έχω να παραθέσω την παρθενική μου επίσκεψη στο Κρυσταλ.
Έγινε πριν μια εβδομάδα.
Έκλεισα τηλεφωνικό ραντεβού,ζήτησα να κάνω μασάζ με Άρτεμις.
Κόντεψα να φάω πετσέτα.
Αλλά τα κατάφερα να περάσω μαζί της στο δεύτερο μέρος.
Πέρασα καλά.
Ήταν η πρώτη μου φορά σε αυτού του είδους τα ιδρύματα.
Σε περίπτωση επανάληψης, θα ενημερώσω ξανά.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.573
Πόντοι
201
Συνεχίζει με 125 ακόμα ο παίχτης
Περί Νάσιας μια ήταν στην Τούμπα κ αυτή μας παράτησε

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.121
Πόντοι
1.056
Ψάχνω μια επαφή με την Δώρα (πρώην κορίτσι πριβέ). Ξέρω οι καιροί είναι δύσκολοι με την μαλακία που κυκλοφορεί παρόλαυτα αν θέλει κανείς ας βοηθήσει.

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
713
Πόντοι
81
Ψάχνω μια επαφή με την Δώρα (πρώην κορίτσι πριβέ). Ξέρω οι καιροί είναι δύσκολοι με την μαλακία που κυκλοφορεί παρόλαυτα αν θέλει κανείς ας βοηθήσει.
Εμένα μου έριξε άκυρο η συγκεκριμένη

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
114
Πόντοι
0
Μετά από μια πολύ μεγάλη νίκη στον πρωινό αγώνα τέννις και ύστερα απο τρία μεγάλα ψητα μπαρμπουνια (μέγεθος φουρνόφτυαρα) συνοδευόμενα από 300μλ παπατζίμ, βροχερό μεσημέρι τρίτης……….κεφάλαιο μασατζίδικα. Γιατί υπάρχουν και άλλα κεφάλαια στη ζωή μου.
Το μάτι γυαλίζει, αρματώνομαι και κατεβαίνω στο κρύσταλ. Τηλ για ραντεβού με τη θεά άρτεμις ό τας όμως κλεισμένη μέχρι ώρα που δε βολεύει κλείνω με τη μούσα ίριδα. Ίσως λόγω θολούρας ίσως λόγω κάβλας γνωρίζω και νεφέλη (όχι η γνωστή) και ξαναβλέπω και τη γνωστή αγνή κοντούλα παρθένο δε θυμάμαι πως τη λένε και μαρέσουν όλες!! Η ίριδα κρυμένη πίσω από τη ρεσεπτιον με βλέπει σηκώνει την ουρά της και νιαούρίζει. Τα ζωικά ένστικτα κυριάρχησαν. Μου δείχνει το δρόμο και ακολουθώ υπάκουα. Το εξαιρετικό δυνατό μασάζ της, μου επιτρέπει να δρέψω τους χυμούς της πρωινής νίκης ενώ ταυτόχρονα με χαλαρώνει σε νού και πνεύμα. Στο μεταξύ μας επικοινωνιακό, γέλια, χαρές και νιαουρίσματα. Κυρίως το τελευταίο….εντέχνως περνάει τα σεξουαλικά της μηνύματα γεμάτη πονηριά και νάζι…δε θα συνεχίσω στα του αγώνα καθένας όπως γουστάρει και όπως τη βρίσκει. Ίριδα σε ευχαριστώ!! ΝΑΜΑΣΤΕ

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
52
Πόντοι
0
Την Παρασκευή που μας πέρασε. Ίσως ζήτησες κάποια συγκεκριμένη ώρα και δεν ήταν διαθέσιμη και γι αυτό δεν σου την ανέφεραν!

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
390
Πόντοι
21
Πέρασμα απο Harmony spa. Παρούσες 2 22χρονες Ελληνίδες θεές . Η μία Αρτεμις καστανόξανθη petit με μεγάλο στήθος και άλη Μαριάνθη με κόκκινο μαλί και μέτριο στήθος. . Προσφορα ημέρας διπλό με φουλ στα 80. ευρώ. Εννοείται πως μπήκα με τη μία. Η συνεδρία ήταν ονειρική. Ζήτησα και 2ο γύρο μιας και δεν άντεξα και τελείωσα πάνω στο διπό τσιμπούκι με έξτρα 60 ευρώ. Θα είναι μόνο για σήμερα μέχρι τις 8. Όποος πρόλαβε τον κύριο είδε.
Καλή πρωαπρλιά !

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
326
Πόντοι
21
επειδη ειμαι λατρης του xlarge σμωατοτυπου ειναι τσουποτη προς παχουλη αλλα τα κιλα εχουν κατσει ωραια...χωρις κοιλιες να κρεμονται κτλπ...ωραια βυζια...μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι τελειως αχειλη
Αχειλη πάνω ή κάτω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom