John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.273
- Πόντοι
- 3.786
Οπότε μόνο με όσους συμπαθεί ιδιαίτερα κάνει εξαιρέσεις;Δεν εργάζεται φίλε μου, γι αυτό στο λέω
Οπότε μόνο με όσους συμπαθεί ιδιαίτερα κάνει εξαιρέσεις;Δεν εργάζεται φίλε μου, γι αυτό στο λέω
Το διπλό γαμήσι στο dames ενημερωτικά έχει 90 ευρώ . Αν το εν λόγω κατάστημα έχει ίδιας ποιότητας κοπέλες τότε πρέπει τη διπλή πίπα να την έχουν 70 ευρώ. Ας μας πει όμως ο μύστης την τιμή.Οπότε μόνο με όσους συμπαθεί ιδιαίτερα κάνει εξαιρέσεις;
Αφού δεν εργάζεται ρε αδερφέ γιατί μας ξεσηκώνεις ;;Δεν εργάζεται φίλε μου, γι αυτό στο λέω
Η διαφορά εμφάνισης και ηλικιών είναι σαν να συγκρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα με το campionato.Δεν θα πω Premier League για να μη γίνω υπερβολικόςΤο διπλό γαμήσι στο dames ενημερωτικά έχει 90 ευρώ . Αν το εν λόγω κατάστημα έχει ίδιας ποιότητας κοπέλες τότε πρέπει τη διπλή πίπα να την έχουν 70 ευρώ. Ας μας πει όμως ο μύστης την τιμή.
Άλλος ξεσήκωσε αδερφέ. Εγώ απάντησαΑφού δεν εργάζεται ρε αδερφέ γιατί μας ξεσηκώνεις ;;
Τελικά που είναι ο νέος χώρος θα μας πει κάποιος ;
Αδερφε μπορεις να στειλεις το τηλεφωνο? ευχαριστώΕπισκεψη στο νεο χωρο του imperial/elegance. Περασμα με νταρια. κανει μασαζ αυτη. καλυτερο απο τη προηγουμενη φορα αλλα δε το λες μασαζ. Μουναρος για μενα και πιπα καλη. Ο χωρος εξαιρετικος (αν και κυκλοφορουν μαστορια που τον φτιαχνουν ακομα - καλτ λιγο καταστασης). Παρουσα αλλη μια κοπελα. Μιλενα. Μικροκαμωμενη και πολυ ομορφη. Θα δοκιμαστει. Αυτα. Αν μας λεγατε για κανα πριβε θα ειχε και αλλες κριτικες θα πω...
Τα πρώτα κλαρίνα!!Παρε ντουέτο στα πνευστά βαλερια νταρια. Δεν περιγράφω αλλο ..
Εγώ με τη σειρά μου ως πάλιουρας, να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί για την ακρίβεια των πληροφορίων του... Πρόγραμμα με τις κοπέλες εβδομαδιαίο (επιτέλους κι ας είναι προφανές, κανένα μαγαζί δεν το κάνει), ακριβέστατοι στα στόρι τους και σε ποια διεύθυνση βρίσκονται μέχρι και τον ακριβή όροφο για να μην ψάχνεις σα χαζός, και όπως λέει ο συναγωνιστής καθαρό με καθαρές πετσέτες.... Όλα αυτά ακούγονται προφανή και πως όλα τα μαγαζιά πρέπει αν μη τι άλλο να είναι έτσι.. Ε λοιπόν αν και προφανή, μόνο σε αυτό το μαγαζί, για τη Θεσσαλονίκη πάντα μιλώντας, το συναντώ... Μπράβο τους, θα πάω σύντομα...Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
Βέβαια για να πας ακριβώς στην διεύθυνση που γράφουν πρέπει να είσαι κολλητός του Musk και να σου δανείσει κάνα διαστημόπλοιο..Εγώ με τη σειρά μου ως πάλιουρας, να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί για την ακρίβεια των πληροφορίων του... Πρόγραμμα με τις κοπέλες εβδομαδιαίο (επιτέλους κι ας είναι προφανές, κανένα μαγαζί δεν το κάνει), ακριβέστατοι στα στόρι τους και σε ποια διεύθυνση βρίσκονται μέχρι και τον ακριβή όροφο για να μην ψάχνεις σα χαζός, και όπως λέει ο συναγωνιστής καθαρό με καθαρές πετσέτες.... Όλα αυτά ακούγονται προφανή και πως όλα τα μαγαζιά πρέπει αν μη τι άλλο να είναι έτσι.. Ε λοιπόν αν και προφανή, μόνο σε αυτό το μαγαζί, για τη Θεσσαλονίκη πάντα μιλώντας, το συναντώ... Μπράβο τους, θα πάω σύντομα...
μελινα και ελινα της είδες πως είναι εμφανισιακά?Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ βαλερια ααααααααααααααααααααααααααΤα πρώτα κλαρίνα!!
υπαρχει καποιο τηλ για τα ραντεβου?Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
Αυτά τα stories που ανεβαίνουν; κάποιο link παίζει?Εγώ με τη σειρά μου ως πάλιουρας, να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί για την ακρίβεια των πληροφορίων του... Πρόγραμμα με τις κοπέλες εβδομαδιαίο (επιτέλους κι ας είναι προφανές, κανένα μαγαζί δεν το κάνει), ακριβέστατοι στα στόρι τους και σε ποια διεύθυνση βρίσκονται μέχρι και τον ακριβή όροφο για να μην ψάχνεις σα χαζός, και όπως λέει ο συναγωνιστής καθαρό με καθαρές πετσέτες.... Όλα αυτά ακούγονται προφανή και πως όλα τα μαγαζιά πρέπει αν μη τι άλλο να είναι έτσι.. Ε λοιπόν αν και προφανή, μόνο σε αυτό το μαγαζί, για τη Θεσσαλονίκη πάντα μιλώντας, το συναντώ... Μπράβο τους, θα πάω σύντομα...
Δεν γνωρίζω για ellegance για αυτό θέττω τον προβληματισμό. Αν είναι έτσι όπως λες πάω πάσο Βέβαια ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τιμή για διπλό μασάζ μεδιπλό τσιμπούκι.Η διαφορά εμφάνισης και ηλικιών είναι σαν να συγκρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα με το campionato.Δεν θα πω Premier League για να μη γίνω υπερβολικός
Αν σου βάζουν γίγαντες γιαχνί στο πιάτο αδερφε αυτα θα φας , καποιοι ομως βαρέθηκαμε τα όσπρια και γενικα να τρώμε αυτο που νας δινουν . Ολα ειναι υπό διαπραγμάτευση παντου και σε ολα στη ζωη . Ποτε δε μου αρεσε ν αποφασίζουν αλλοι τι θα φαω σημερα αυριο η μεθαυριο . Εμεις ειμαστε οι γύπες οι αετοί της στέπας κ οτι μας κινήσει το ενδιαφερον το γαμάμε αναποδα. Ορμάτε και διεκδικήστε παντου οτι γουστάρετε . Να ειμαστε κυνηγοί , οχι πρόβαταΔεν εργάζεται φίλε μου, γι αυτό στο λέω
Άρα αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις κάνει φουλ με την Βαλέρια;Προτιμω τη ζουμερή μπριζόλα παντα