Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
381
Πόντοι
21
Οπότε μόνο με όσους συμπαθεί ιδιαίτερα κάνει εξαιρέσεις;
Το διπλό γαμήσι στο dames ενημερωτικά έχει 90 ευρώ . Αν το εν λόγω κατάστημα έχει ίδιας ποιότητας κοπέλες τότε πρέπει τη διπλή πίπα να την έχουν 70 ευρώ. Ας μας πει όμως ο μύστης την τιμή.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.273
Πόντοι
3.786
Το διπλό γαμήσι στο dames ενημερωτικά έχει 90 ευρώ . Αν το εν λόγω κατάστημα έχει ίδιας ποιότητας κοπέλες τότε πρέπει τη διπλή πίπα να την έχουν 70 ευρώ. Ας μας πει όμως ο μύστης την τιμή.
Η διαφορά εμφάνισης και ηλικιών είναι σαν να συγκρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα με το campionato.Δεν θα πω Premier League για να μη γίνω υπερβολικός

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες

Συνημμένα

• IMG_3096.jpeg
    IMG_3096.jpeg
    218,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG_3097.jpeg
    IMG_3097.jpeg
    281,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_3095.jpeg
    IMG_3095.jpeg
    155,4 KB · Εμφανίσεις: 18

bahas19

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
40
Πόντοι
0
Επισκεψη στο νεο χωρο του imperial/elegance. Περασμα με νταρια. κανει μασαζ αυτη. καλυτερο απο τη προηγουμενη φορα αλλα δε το λες μασαζ. Μουναρος για μενα και πιπα καλη. Ο χωρος εξαιρετικος (αν και κυκλοφορουν μαστορια που τον φτιαχνουν ακομα - καλτ λιγο καταστασης). Παρουσα αλλη μια κοπελα. Μιλενα. Μικροκαμωμενη και πολυ ομορφη. Θα δοκιμαστει. Αυτα. Αν μας λεγατε για κανα πριβε θα ειχε και αλλες κριτικες θα πω...
Αδερφε μπορεις να στειλεις το τηλεφωνο? ευχαριστώ

Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
390
Πόντοι
20
Αυτό που πετάτε τυράκι στο λαό και μετά κάνετε τους κινέζους δεν θα το καταλάβω ποτέ.
Αν προκειται για κάτι που είναι στις υπηρεσίες του καταστήματος δεν υπάρχει λόγος να είστε λακωνικοί. Μπείτε σε λεπτομέριες για συνεδρία, κόστος , εμφάνιση κτλπ.
Αν από την άλλη πρόκειται για υπηρεσίες ή κοπέλες που δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα αλλά είτε παρέχονται μόνο σε ''εκλεκτούς πελάτες" είτε επειδή γουστάρει η εκάστοτε κοπέλα να τις παρέχει επιλεκτικά (που είναι δικαίωμα της) για ποιόν λόγο να το αναφέρετε?
Αφενός τζάμπα ξεσηκώνετε τους συναγωνιστές σας και αφετέρου κάνετε και κακό στο μαγαζί/κοπέλα.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.505
Πόντοι
206
Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
Εγώ με τη σειρά μου ως πάλιουρας, να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί για την ακρίβεια των πληροφορίων του... Πρόγραμμα με τις κοπέλες εβδομαδιαίο (επιτέλους κι ας είναι προφανές, κανένα μαγαζί δεν το κάνει), ακριβέστατοι στα στόρι τους και σε ποια διεύθυνση βρίσκονται μέχρι και τον ακριβή όροφο για να μην ψάχνεις σα χαζός, και όπως λέει ο συναγωνιστής καθαρό με καθαρές πετσέτες.... Όλα αυτά ακούγονται προφανή και πως όλα τα μαγαζιά πρέπει αν μη τι άλλο να είναι έτσι.. Ε λοιπόν αν και προφανή, μόνο σε αυτό το μαγαζί, για τη Θεσσαλονίκη πάντα μιλώντας, το συναντώ... Μπράβο τους, θα πάω σύντομα...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.396
Πόντοι
1.056
Εγώ με τη σειρά μου ως πάλιουρας, να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί για την ακρίβεια των πληροφορίων του... Πρόγραμμα με τις κοπέλες εβδομαδιαίο (επιτέλους κι ας είναι προφανές, κανένα μαγαζί δεν το κάνει), ακριβέστατοι στα στόρι τους και σε ποια διεύθυνση βρίσκονται μέχρι και τον ακριβή όροφο για να μην ψάχνεις σα χαζός, και όπως λέει ο συναγωνιστής καθαρό με καθαρές πετσέτες.... Όλα αυτά ακούγονται προφανή και πως όλα τα μαγαζιά πρέπει αν μη τι άλλο να είναι έτσι.. Ε λοιπόν αν και προφανή, μόνο σε αυτό το μαγαζί, για τη Θεσσαλονίκη πάντα μιλώντας, το συναντώ... Μπράβο τους, θα πάω σύντομα...
Βέβαια για να πας ακριβώς στην διεύθυνση που γράφουν πρέπει να είσαι κολλητός του Musk και να σου δανείσει κάνα διαστημόπλοιο..

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
13
Like
4.328
Πόντοι
736
Η σωστή διεύθυνση είναι Πλούτωνος 27. Είναι ακριβώς απέναντι από την παλιά νομαρχία. Έχει εύκολο πάρκινγκ. Και θα το ξαναγράψω ότι είναι η επιτομή του ξεκαρφώματος Η πολυκατοικία

Google Search

⬆️⬆️⬆️

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
358
Πόντοι
21
μελινα και ελινα της είδες πως είναι εμφανισιακά?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
759
Πόντοι
96
υπαρχει καποιο τηλ για τα ραντεβου?

fff3291

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
14
Πόντοι
0
Αυτά τα stories που ανεβαίνουν; κάποιο link παίζει?

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
381
Πόντοι
21
Η διαφορά εμφάνισης και ηλικιών είναι σαν να συγκρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα με το campionato.Δεν θα πω Premier League για να μη γίνω υπερβολικός
Δεν γνωρίζω για ellegance για αυτό θέττω τον προβληματισμό. Αν είναι έτσι όπως λες πάω πάσο Βέβαια ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τιμή για διπλό μασάζ μεδιπλό τσιμπούκι.

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
Δεν εργάζεται φίλε μου, γι αυτό στο λέω
Αν σου βάζουν γίγαντες γιαχνί στο πιάτο αδερφε αυτα θα φας , καποιοι ομως βαρέθηκαμε τα όσπρια και γενικα να τρώμε αυτο που νας δινουν . Ολα ειναι υπό διαπραγμάτευση παντου και σε ολα στη ζωη . Ποτε δε μου αρεσε ν αποφασίζουν αλλοι τι θα φαω σημερα αυριο η μεθαυριο . Εμεις ειμαστε οι γύπες οι αετοί της στέπας κ οτι μας κινήσει το ενδιαφερον το γαμάμε αναποδα. Ορμάτε και διεκδικήστε παντου οτι γουστάρετε . Να ειμαστε κυνηγοί , οχι πρόβατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom