Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Μουναρα,μελαχρινη μάκρη μαύρο μαλλί,βυζαρες,κολαρα κι γενικά μια γκόμενά που άμα την δεις έξω δεν περνάει απαρατήρητηεμφανισιακα η μπελα?
Μουναρα,μελαχρινη μάκρη μαύρο μαλλί,βυζαρες,κολαρα κι γενικά μια γκόμενά που άμα την δεις έξω δεν περνάει απαρατήρητηεμφανισιακα η μπελα?
η περιγραφη σου θυμιζει νατασσα βενους απο τα παλιαΜουναρα,μελαχρινη μάκρη μαύρο μαλλί,βυζαρες,κολαρα κι γενικά μια γκόμενά που άμα την δεις έξω δεν περνάει απαρατήρητη
τι θυμασαι τωρα και δακρυσες πες μου να μαθω κι εγω τραγουδι ειναι χαχαΈχω να πάω παρά πολλά χρόνια
Είχε ωραία κορίτσια και υπηρεσίες κορυφή
Η Ιόλη ήταν μεγάλη απόλαυση
η περιγραφη σου θυμιζει νατασσα βενους απο τα παλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θυμασαι τωρα και δακρυσες πες μου να μαθω κι εγω τραγουδι ειναι χαχα
Γύρισα πολλά χρόνια πίσωη περιγραφη σου θυμιζει νατασσα βενους απο τα παλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θυμασαι τωρα και δακρυσες πες μου να μαθω κι εγω τραγουδι ειναι χαχα
ετσι κορωνα μουΓύρισα πολλά χρόνια πίσω
Τότε ήταν ακόμη απέναντι από το Ιπποκράτειο
Τοπ υπηρεσίες
Αν αυτή η γυναίκα μας βλέπει ας στείλει σημείο ζωής....
Πολύ δυνατές φάσεις!!
Προφανώς δεν έχεις δει Άρτεμη, Κασσάνδρα και Ραφαέλα.Μόνο μπάζα δεν τις λες. Το αντίθετο.αν εφυγε η νεφελη το κρυσταλ δεν αξιζει εχει μπαζα
τις εχω δει ολεςΠροφανώς δεν έχεις δει Άρτεμη, Κασσάνδρα και Ραφαέλα.Μόνο μπάζα δεν τις λες. Το αντίθετο.
Και σου φάνηκαν αυτές οι τρεις μπάζα;Άλλο να πεις ότι δεν είναι του γούστου σου.Εγώ τις βρίσκω πιο όμορφες από τη Νεφέλη.Και όχι μόνο εγώ.Καλή και αυτή,αλλά μετά τις τρεις άλλες.τις εχω δει ολες
χαχα η γραφη σου κατι μου θυμιζειΤο θέμα είναι τώρα να βρούμε έναν γνώστη, αν θέλει να κάνει τον τσατσο απλά θα γελοιοποιηθεί για 20-30 ευρώ. Τώρα αν είναι ερωτευμένοι και δεν θέλουν να γαμάει κανένας άλλος καινούριος την κοπέλα το δέχομαι και αυτό. Όπως και να έχει αν θέλει κανείς να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Για τον αν είμαι εχέμυθος μπορεί να με γνωρίσει να του φύγει κάθε απορία και αμφιβολία.
Και σου άρεσε η Νεφέλη που είναι η λεγόμενη γκόμενα γαρίδα αντί για Άρτεμις Μπέλλα Κασσάνδρα.... Μάλιστα..τις εχω δει ολες
η ασφαλεια ολα τα γνωριζειwhat do you mean?
του γουστου μου ηταν η νεφελη περισσοτερο σωστα μιλησεςΚαι σου φάνηκαν αυτές οι τρεις μπάζα;Άλλο να πεις ότι δεν είναι του γούστου σου.Εγώ τις βρίσκω πιο όμορφες από τη Νεφέλη.Και όχι μόνο εγώ.Καλή και αυτή,αλλά μετά τις τρεις άλλες.
γαριδα με σωμα τοπ μοντελ οκΚαι σου άρεσε η Νεφέλη που είναι η λεγόμενη γκόμενα γαρίδα αντί για Άρτεμις Μπέλλα Κασσάνδρα.... Μάλιστα..
Άλλο πρόσωπο και άλλο σώμα.Κορμί κορυφαίο,δεν λέω το αντίθετο,αλλά όχι και η πιο όμορφη του μαγαζιού!γαριδα με σωμα τοπ μοντελ οκ
Αν σου αρέσει πολύ αδύνατες ψηλές ναι είναι οκ αλλά από μάπα υστερούσε για εμένα . Βέβαια γούστα είναι αυταγαριδα με σωμα τοπ μοντελ οκ
Σωστό σε βρίσκω με βάση αντικειμενικότητας συνολικό πακέτο απλά είναι και μια κατηγορία συναγωνιστών που δεν τους αρέσουν οι καμπύλες στις γυναίκες πως είναι δυνατόν όμως να μην τρελαίνεσαι για βυζιά και ομορφιάΓενικά ελάχιστους έχω βρει που να μη θεωρούν την Άρτεμη την πιο όμορφη του μαγαζιού.Μετά αναλόγως τα γούστα,Κασσάνδρα και Ραφαέλα.Και αν δεν τον πειράζουν κάποιον οι αισθητικές παρεμβάσεις,η Μπέλλα.
Τα είπες όλα.Σωστό σε βρίσκω με βάση αντικειμενικότητας συνολικό πακέτο απλά είναι και μια κατηγορία συναγωνιστών που δεν τους αρέσουν οι καμπύλες στις γυναίκες πως είναι δυνατόν όμως να μην τρελαίνεσαι για βυζιά και ομορφιά
Το κρέμασεΤελικά ξέρει κανείς αν η Νεφέλη συνεχίζει σε άλλο μαγαζί η κρέμασε το στρινγκ?
Τέλος εποχής...Το κρέμασε
Είχα κάνει κάποια ραντεβού μαζί της και είχε σταθερά καλή αποδοσηΤέλος εποχής...