ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 30.104
- Πόντοι
- 34.538
Οι....εργοστασιαρχες....Σχήμα λόγου είναι. Ποιος πηγαίνει σε αυτά και δεν θέλει να πάρει τα πάντα;
Οι....εργοστασιαρχες....Σχήμα λόγου είναι. Ποιος πηγαίνει σε αυτά και δεν θέλει να πάρει τα πάντα;
Ετσι είναι , οποιος εχει χοντρα λεφτα δεν ασχολείται με μπουρδελα και μασατζιδικα , ουτε καν με βιζιτες, εχει τον τροπο του να γαμαει σχεδον ότι θέλει. Τα μασατζιδικα είναι για τους μεροκαματιαρηδες αντε και για τους αυταπασχολουμενους...Αυτος που βγαζει χιλιαδες ευρω το μηνα δεν θα παει να παρακαλαει να βγαλει η
αλλη το βρακι της φιλε.
Θα τα σκασει και θα παρει την Τουνη και την καθε Τουνη.
Μια χαρά ασχολείται με βίζιτες,αν δεν θέλει να ρισκάρει τη διάλυση του σπιτιού του με εξωσυζυγική σχέση.Και αν νομίζετε ότι όλοι οι λεφτάδες είναι τόσο γαλαντόμοι να σκορπάνε τα χιλιάρικα,κάνετε λάθος.Όσοι δεν είναι νεόπλουτοι αλλά αυτοδημιούργητοι,δεν είναι σπάταλοι.Μια χαρά μουνάρες βρίσκουν με 200 και 300 ευρώ.Ετσι είναι , οποιος εχει χοντρα λεφτα δεν ασχολείται με μπουρδελα και μασατζιδικα , ουτε καν με βιζιτες, εχει τον τροπο του να γαμαει σχεδον ότι θέλει. Τα μασατζιδικα είναι για τους μεροκαματιαρηδες αντε και για τους αυταπασχολουμενους...
Καλά σε κατάλαβα κουφάλα, μη προσπαθείς να μας ρήξεις στάχτη στα μάτια.Ρε παιδιά ένας εργοστασιαρχης
δεν υπάρχει εδώ να μας διαφωτίσει!
Του Τσι-Μπουκοφσκι;Φιλε μου το πιστευω, ανέκαθεν ηταν φαν του μπουκοφσκι..
Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου αδερφέ. Εμένα πού είμαι παντρεμένος και λόγω δουλειάς με βολεύει 12 με14 και πολλές φορές μου λένε ότι είναι πλήρες και το πρώτο κενό το έχουν μετά της 15.Ίσως ο μεγαλύτερος τους τζίρος είναι 12:00-17:00,όπου βρίσκουν χρόνο να πετάγονται εκεί οι παντρεμένοι.
Άρα με τα λεγόμενα σας δεν πηγαίνουν καθόλου δημόσιο υπάλληλοι αφού οι περισσότεροι μπορούν μετά τις 15:00. Εκτός και αν οι δημόσιοι πηγαίνουν στα μπουρδέλα γιατί σε αντίθεση με τα ελαιοτριβεία αυτά είναι φουλ μετά τις 15:00.Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου αδερφέ. Εμένα πού είμαι παντρεμένος και λόγω δουλειάς με βολεύει 12 με14 και πολλές φορές μου λένε ότι είναι πλήρες και το πρώτο κενό το έχουν μετά της 15.
Ναι, η Νατάσα από το παλιό Venus Spa στην Καραμανλή.Αυτή ποια είναι; η πάλαι πότε Νατάσσα;
Επειδή γενικά απέχω εδώ και πολύ καιρό από τα κοροιδαδικα στη Θεσσαλονίκη (Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
Εσύ αν δεν βγάλεις το άβαταρ που έχεις, θα φας αναφορά βάρβατη.Εδω δεν πεφτει ο Μητσοτακης....θα πεσουν οι τιμες;
Και του Γερμανού φιλοσόφου δον βαλτον, καθως και του Ισπανού τιτανομεγιστου ντελα πιαστον ντε λα χωστον ντε λα κουνα τον ωρες χαχαΤου Τσι-Μπουκοφσκι;
Στο πρώτο έχει φουλ πρόγραμμακαλησπέρα για αυτά έχουμε καμιά πληροφορία
ευχαριστώ
Μασάζ Θεσσαλονίκη | Αισθησιακό Μασάζ θεσσαλονίκη | Studio Massage
Crystal Massage
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ότι σου είπανε ισχύει..Καλησπέρα σε όλους.
Έχει πάρει κάποιος κοπέλα από εδώ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Archives | massage4you
Πήρα 2 φορές κ δεν προχώρησε πέρα από καλό μασαζ. Δεν το πίεσα βέβαια περισσότερο.
παρε ανασα ρε μλκΤην καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
Την καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
Αδερφέ τι γκαντεμια είναι αυτήΤην καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!