Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (15 μέλη και 54 επισκέπτες)

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
280
Πόντοι
20
Αυτος που βγαζει χιλιαδες ευρω το μηνα δεν θα παει να παρακαλαει να βγαλει η
αλλη το βρακι της φιλε.
Θα τα σκασει και θα παρει την Τουνη και την καθε Τουνη.
Ετσι είναι , οποιος εχει χοντρα λεφτα δεν ασχολείται με μπουρδελα και μασατζιδικα , ουτε καν με βιζιτες, εχει τον τροπο του να γαμαει σχεδον ότι θέλει. Τα μασατζιδικα είναι για τους μεροκαματιαρηδες αντε και για τους αυταπασχολουμενους...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.696
Πόντοι
3.786
Ετσι είναι , οποιος εχει χοντρα λεφτα δεν ασχολείται με μπουρδελα και μασατζιδικα , ουτε καν με βιζιτες, εχει τον τροπο του να γαμαει σχεδον ότι θέλει. Τα μασατζιδικα είναι για τους μεροκαματιαρηδες αντε και για τους αυταπασχολουμενους...
Μια χαρά ασχολείται με βίζιτες,αν δεν θέλει να ρισκάρει τη διάλυση του σπιτιού του με εξωσυζυγική σχέση.Και αν νομίζετε ότι όλοι οι λεφτάδες είναι τόσο γαλαντόμοι να σκορπάνε τα χιλιάρικα,κάνετε λάθος.Όσοι δεν είναι νεόπλουτοι αλλά αυτοδημιούργητοι,δεν είναι σπάταλοι.Μια χαρά μουνάρες βρίσκουν με 200 και 300 ευρώ.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.808
Πόντοι
1.056

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.398
Πόντοι
216
Ίσως ο μεγαλύτερος τους τζίρος είναι 12:00-17:00,όπου βρίσκουν χρόνο να πετάγονται εκεί οι παντρεμένοι.
Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου αδερφέ. Εμένα πού είμαι παντρεμένος και λόγω δουλειάς με βολεύει 12 με14 και πολλές φορές μου λένε ότι είναι πλήρες και το πρώτο κενό το έχουν μετά της 15.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.808
Πόντοι
1.056
Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου αδερφέ. Εμένα πού είμαι παντρεμένος και λόγω δουλειάς με βολεύει 12 με14 και πολλές φορές μου λένε ότι είναι πλήρες και το πρώτο κενό το έχουν μετά της 15.
Άρα με τα λεγόμενα σας δεν πηγαίνουν καθόλου δημόσιο υπάλληλοι αφού οι περισσότεροι μπορούν μετά τις 15:00. Εκτός και αν οι δημόσιοι πηγαίνουν στα μπουρδέλα γιατί σε αντίθεση με τα ελαιοτριβεία αυτά είναι φουλ μετά τις 15:00.

Salokrs

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Like
62
Πόντοι
0
Αυτή ποια είναι; η πάλαι πότε Νατάσσα;
Επειδή γενικά απέχω εδώ και πολύ καιρό από τα κοροιδαδικα στη Θεσσαλονίκη (Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
Ναι, η Νατάσα από το παλιό Venus Spa στην Καραμανλή.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.351
Πόντοι
736

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
200
Πόντοι
20

Minions

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2025
Like
4
Πόντοι
0

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.808
Πόντοι
1.056
καλησπέρα για αυτά έχουμε καμιά πληροφορία

ευχαριστώ

Μασάζ Θεσσαλονίκη | Αισθησιακό Μασάζ θεσσαλονίκη | Studio Massage

Crystal Massage​

Στο πρώτο έχει φουλ πρόγραμμα

Το δεύτερο μεταφέρεται αυτή τη βδομάδα οπότε είναι κλειστό

Το τρίτο το έκλεισε η αστυνομία.

Για όλα υπάρχουν πληροφορίες τις διαβάζεις και είσαι οκ

Όταν πας , όπου και αν πας κάνε καμιά ενημέρωση.

mpazos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0

PiterPann

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
106
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.826
Πόντοι
456
Την καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
παρε ανασα ρε μλκ

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
226
Πόντοι
20

Αδερφέ τι γκαντεμια είναι αυτή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom