Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.331
Πόντοι
1.056
Ίσως ο μεγαλύτερος τους τζίρος είναι 12:00-17:00,όπου βρίσκουν χρόνο να πετάγονται εκεί οι παντρεμένοι.
ο μεγαλος τζιρος γινεται 12.00-16.00 γιατι πολλοι περιμενουν να ανοιξει το μαγαζι να πανε....

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
296
Πόντοι
20
Ποκυ χαιρομαι φιλε μου που το εθεσες πικυ σωστα. Αρα το θεμα ειναι να μην εχουν δουλεια για ν ανεβασουν υπηρεσιες.. εχω διαβασει πολλα μυνηματα σου φιλε μου . Αξιολογεις ποκυ ευκολα εναν ανθρωπο μονο κ μονο απο τον τροπο που συγκροτει μια προταση κατα πρωτον κ κατα δευτερον αυτα που θα πει. To the point λενε τ αμερικανακια
Μια απο τις αρμοδιοτητες που εχω ειναι ν αξιολογω βιογραφικα κ ν παιρνω προσωπικες συνεντευξεις υποψηφιων . Εχω αξιολογησει πανω απο 30.000 βιογραφικα .

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.196
Πόντοι
1.056
Aν δεν ειχανε δουλεια θα ανεβαζαν το επιπεδο των υπηρεσιων.
Για να μην το κανουν,κονομανε με τις ηδη παρεχομενες.
Αυτο λεει η λογικη.
Μόνοι μας τις ανεβάζουμε με αυτά που λέμε. Επειδή για τον χ ψ λόγο δεν έχουν όλες ζήτηση κάποιες φεύγουν με το ελάχιστο μεροκάματο των 30ευρω και είναι ευχαριστημένες γιατί πιάνοντας μια πούτσα στο οχτάωρο έβγαλαν μεροκάματο που άλλες γαμιουνται για να το καταφέρουν. Τα καλά χαρτιά μπορεί να φεύγουν με μισή χήνα από εκεί μέσα αλλά αυτές είναι μια δυο. Εκεί πρέπει να πατήσουμε και δείξουμε στις άλλες πως θα μπορέσουν να αυξήσουν τις απολαβές τους. Τώρα αν δεν είναι διατεθειμένη η άλλη και κάνει αγγαρεία λογικά η κατάσταση δεν αλλάζει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.112
Πόντοι
34.538
Η ιδια κουβεντα εχει γινει πολλες φορες και για τα σπιτακια.
Αν νομιζετε οτι σε μια πολη 1.5 εκατομ. με τους γυρω και
χιλαιδες επισκεπτες,θα πεσουν οι τιμες με την αποχη 50 ανθρωπων,
κοιμαστε ορθιοι..

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.331
Πόντοι
1.056
κοιμαστε ορθιοι..
Εδω δεν πεφτει ο Μητσοτακης....θα πεσουν οι τιμες;

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
496
Πόντοι
21
κοιμαστε ορθιοι..
Έτσι είναι στο κρυσταλ πχ όταν παίρνω τηλ για ραντεβού 2 ώρες μετά μου λένε δεν έχει και πολλές φορές οι κορασίδες που προτιμώ έχουν φουλ κλεισμένες άρα τζάμπα συζητάμε αυτή είναι η κατάσταση πλέον σε αυτά τα μαγαζιά οποίος έχει πάει και δίνει όποιος δεν .. στρέφεται σε άλλα μαγαζιά που σίγουρα θα πάρουν αυτό που θέλουν .

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.196
Πόντοι
1.056
κοιμαστε ορθιοι..
Αυτά περί 1,5 εκατομμυρίου είναι ουτοπικά. Γνώμη μου πάλι είναι ότι έχουν εκλεκτή πελατεία που βγάζει αρκετές χιλιάδες τον μήνα και τους τα παίρνουν χοντρά. Δεν νομίζω οτι από το σύνολο των ανδρών ξέρουν πολλοί λεπτομέρειες για αυτά τα μαγαζιά και δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να χαλάνε 50ρικα,100ρικα και 200ρικα μέσα στον μήνα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.112
Πόντοι
34.538
Αυτά περί 1,5 εκατομμυρίου είναι ουτοπικά. Γνώμη μου πάλι είναι ότι έχουν εκλεκτή πελατεία που βγάζει αρκετές χιλιάδες τον μήνα και τους τα παίρνουν χοντρά. Δεν νομίζω οτι από το σύνολο των ανδρών ξέρουν πολλοί λεπτομέρειες για αυτά τα μαγαζιά και δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να χαλάνε 50ρικα,100ρικα και 200ρικα μέσα στον μήνα.
Αυτος που βγαζει χιλιαδες ευρω το μηνα δεν θα παει να παρακαλαει να βγαλει η
αλλη το βρακι της φιλε.
Θα τα σκασει και θα παρει την Τουνη και την καθε Τουνη.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.196
Πόντοι
1.056
αλλη το βρακι της φιλε.
Νομίζω σας έχει επηρεάσει ο κινηματόγραφος και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Που νομίζετε οτι ζούμε στο Χονγκ Κονγκ των 70000 κατά κεφαλήν εισόδημα; Υπάρχουν κάποιοι εργοστασιάρχες κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν να τους παίζουν τα πουλιά ωραία φρέσκα και εχεμυθα κοριτσάκια και υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες του χιλιαρικου που θέλουν να και αυτοί το ίδιο με μικρότερη συχνότητα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.112
Πόντοι
34.538
Νομίζω σας έχει επηρεάσει ο κινηματόγραφος και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Που νομίζετε οτι ζούμε στο Χονγκ Κονγκ των 70000 κατά κεφαλήν εισόδημα; Υπάρχουν κάποιοι εργοστασιάρχες κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν να τους παίζουν τα πουλιά ωραία φρέσκα και εχεμυθα κοριτσάκια και υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες του χιλιαρικου που θέλουν να και αυτοί το ίδιο με μικρότερη συχνότητα.
Εγω παντως οσους εργοστασιαρχες και επιχειρηματιες ξερω,
θελουν να γαμανε και οχι να τους παιζουν τα πουλια.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.196
Πόντοι
1.056
Εγω παντως οσους εργοστασιαρχες και επιχειρηματιες ξερω,
θελουν να γαμανε και οχι να τους παιζουν τα πουλια.
Όλοι το ίδιο θέλουμε αλλά δεν μπορούμε. Γι'αυτό κάποιοι γαμάνε στα μασατζηδικα και κάποιοι μένουν στο χειρογλύκανο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.112
Πόντοι
34.538
Όλοι το ίδιο θέλουμε αλλά δεν μπορούμε. Γι'αυτό κάποιοι γαμάνε στα μασατζηδικα και κάποιοι μένουν στο χειρογλύκανο.
Μα πριν ειπες οτι καποιοι θελουν να τους το παιζουν?

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
20
αλλη το βρακι της φιλε.
Ετσι είναι , οποιος εχει χοντρα λεφτα δεν ασχολείται με μπουρδελα και μασατζιδικα , ουτε καν με βιζιτες, εχει τον τροπο του να γαμαει σχεδον ότι θέλει. Τα μασατζιδικα είναι για τους μεροκαματιαρηδες αντε και για τους αυταπασχολουμενους...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.374
Πόντοι
3.786
Ετσι είναι , οποιος εχει χοντρα λεφτα δεν ασχολείται με μπουρδελα και μασατζιδικα , ουτε καν με βιζιτες, εχει τον τροπο του να γαμαει σχεδον ότι θέλει. Τα μασατζιδικα είναι για τους μεροκαματιαρηδες αντε και για τους αυταπασχολουμενους...
Μια χαρά ασχολείται με βίζιτες,αν δεν θέλει να ρισκάρει τη διάλυση του σπιτιού του με εξωσυζυγική σχέση.Και αν νομίζετε ότι όλοι οι λεφτάδες είναι τόσο γαλαντόμοι να σκορπάνε τα χιλιάρικα,κάνετε λάθος.Όσοι δεν είναι νεόπλουτοι αλλά αυτοδημιούργητοι,δεν είναι σπάταλοι.Μια χαρά μουνάρες βρίσκουν με 200 και 300 ευρώ.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.196
Πόντοι
1.056

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022