Roy Macaay
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2025
- Like
- 200
- Πόντοι
- 20
Φιλε μου το πιστευω, ανέκαθεν ηταν φαν του μπουκοφσκι..Έπεσα καταλάθος στο προφίλ της Τόκυο και το έριξε στην φιλοσοφία, Νίτσε, Μπουκόφσκι κ.α..
Φιλε μου το πιστευω, ανέκαθεν ηταν φαν του μπουκοφσκι..Έπεσα καταλάθος στο προφίλ της Τόκυο και το έριξε στην φιλοσοφία, Νίτσε, Μπουκόφσκι κ.α..
Δεν έχω διαβάσει όσο καιρό είμαι σε αυτό το φόρουμ πιο σωστές τοποθετήσεις φίλε. Προφανώς και δεν έχεις δεύτερες σκέψεις και είσαι ειλικρινής σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδώ που δεν το βλέπουν έτσι. Παραπλανητικές περιγραφές και ψεύτικες πολλές φορές για να ανεβάσουν την εκάστοτε κορασίδα. Ο καθένας είναι τι θέλει. Αν σε πάρουν χαμπάρι ότι σκας δίχως αύριο θα κοιτάξουν να σου πάρουν όσο περισσότερα και να σου δώσουν όσο λιγότερα. Προφανώς δεν είναι όλες το ίδιο. Άλλες κάνουν τα πάντα με χρήμα άλλες κάνουν τη δουλειά γιατί θέλουν να κάνουν γρήγορα λεφτά το θέμα είναι ότι πολλές γλυκαίνονται και δύσκολα ξεκολλάνε. Βγήκες τώρα και είπες για τη νεφέλη ότι ήταν σε γραφείο και έχεις ξενερώσει τους αγαπουληδες που το είχαν κρυφό για να μη πηγαίνουν και τους τη γαμάνε άλλοι. Πολλές είναι αυτές που τα λαδομαγαζα είναι για να ψαρεύουν πελατακια για να τους τα παίρνουν μόνες χοντρά. Αυτό είναι το παιχνίδι. Το θέμα είναι τι θες εσύ. Λέει ο τραμπλμεικερ να μη λες αν παίρνεις κάτι παραπάνω από τις κορασίδες γιατί τις καις. Γιατί να μην τις κάψεις δηλαδή. Εσύ από ποια μεριά είσαι; Αυτές πως σε καίνε σαν πελάτη ενώ μιλάνε μεταξύ τους. Εχω τύχει να έρχεται κορασίδα στο δωμάτιο που πέρασα πρώτη φορά και να μου λέει πράγματα που τα έχω πει με άλλη. Τέλος πάντων για να μη κουράζω όλες προχωράνε με τις δικές τους προϋποθέσεις. Αν καταλάβουν τι θέλετε και πάτε 3-4 φορές με την ίδια και δεν θα σας το δώσει μη ξανά πάτε δεν θα γίνει ούτε με 20 φορές. Δώστε όσα θέλετε και μη σας παίρνουν όσα θέλουν. Βασικός κανόνας να τηρούνται τα στάνταρ. Η μπελα που λέει ο παπατζης στο βενους έμπαινε 10 λεπτά με πελάτη για να του τον παίξει και έβγαινε και κορόιδευε. Όταν παίζει μόνη της είναι ότι χειρότερο. Τέλος συμφωνώ με τους παλιούς που λένε για δούνε και λαβειν αλλά είναι κάποιοι που εδώ και καιρό δεν δίνουν πληροφορίες αλλά κάθονται και περιμένουν να γράψει κάτι κάποιος για να του την πουν. Άντε συγκεντρωθείτε όλοι μαζί είμαστε. Έξω οι ρουφ οι αγαπουληδες και οι ψεύτες.Γι αυτο ειπα φιλε μου συναγωνιστή οτι ειμαστε συμπαικτες σε μοα ομαδα κ παλιοί κ νεοι. Δεν υπαρχει λογος για αντιπαλότητα απλα θεωρω οτι το μεμπτό στοιχείο ειναι οτι καποιος παλιός που εχει κανει ενημερωσεις χρονια τωρα τα παιρνει λιγο στο κρανίο οταν καποιοι μονο ρωτάνε και δεν αναφέρουν καμια εμπειρια . Ειναι μια φαση δουναι κ λαβειν. Ολοι καπως ξεκινησαμε , καναμε κ λαθος επιλογές , βρήκαμε κ κρυμμένα διαμαντακια (σπάνιο φαινόμενο ειδικα στην πολη μας)
Αν πουμε θεωρητικά οτι ολοι εμεις ειμαστε συμπαικτες , καθόμαστε απ την ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι προσπαθώντας ν αποφύγουμε την κοροϊδία κ τις ελλιπής παροχές υπηρεσιών λειτουργώντας καλοπροαίρετα για το καλο ολων συνολικα αλλα κ ατομικά. Τα αντίθετα σχόλια η υπεράσπιση των «κοριτσιών» τα βλεπω υπό αλλο πρισμα, δηλ η κρύβουν κατι αλλο απο πισω πχ μαγαζι η «κοριτσι» η καποιον ο οποιος θεωρεί τη μασατζου κοπελα του κ χρήζει βοήθειας άλλης επιστήμης... σιγουρα ξερετε ολοι ποσο κοροϊδία τρώμε και τι λενε για εμας μολις βγουμε απο την πορτα. Οπλο μας ειναι αυτο το φόρουμ , οποια ειναι απεναντι μας , μαυρο . Άστην ν μη σταυρώνει πελατη κ θα σου πω εγω για συμπεριφορές κ τουπέ . Με τα λεφτα μας ; Χ κ σε μαγαζι ν μη πατήσει κανεις , για ν δουμε ποσα απίδια παιρνει ο σάκοςΔεν έχω διαβάσει όσο καιρό είμαι σε αυτό το φόρουμ πιο σωστές τοποθετήσεις φίλε. Προφανώς και δεν έχεις δεύτερες σκέψεις και είσαι ειλικρινής σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδώ που δεν το βλέπουν έτσι. Παραπλανητικές περιγραφές και ψεύτικες πολλές φορές για να ανεβάσουν την εκάστοτε κορασίδα. Ο καθένας είναι τι θέλει. Αν σε πάρουν χαμπάρι ότι σκας δίχως αύριο θα κοιτάξουν να σου πάρουν όσο περισσότερα και να σου δώσουν όσο λιγότερα. Προφανώς δεν είναι όλες το ίδιο. Άλλες κάνουν τα πάντα με χρήμα άλλες κάνουν τη δουλειά γιατί θέλουν να κάνουν γρήγορα λεφτά το θέμα είναι ότι πολλές γλυκαίνονται και δύσκολα ξεκολλάνε. Βγήκες τώρα και είπες για τη νεφέλη ότι ήταν σε γραφείο και έχεις ξενερώσει τους αγαπουληδες που το είχαν κρυφό για να μη πηγαίνουν και τους τη γαμάνε άλλοι. Πολλές είναι αυτές που τα λαδομαγαζα είναι για να ψαρεύουν πελατακια για να τους τα παίρνουν μόνες χοντρά. Αυτό είναι το παιχνίδι. Το θέμα είναι τι θες εσύ. Λέει ο τραμπλμεικερ να μη λες αν παίρνεις κάτι παραπάνω από τις κορασίδες γιατί τις καις. Γιατί να μην τις κάψεις δηλαδή. Εσύ από ποια μεριά είσαι; Αυτές πως σε καίνε σαν πελάτη ενώ μιλάνε μεταξύ τους. Εχω τύχει να έρχεται κορασίδα στο δωμάτιο που πέρασα πρώτη φορά και να μου λέει πράγματα που τα έχω πει με άλλη. Τέλος πάντων για να μη κουράζω όλες προχωράνε με τις δικές τους προϋποθέσεις. Αν καταλάβουν τι θέλετε και πάτε 3-4 φορές με την ίδια και δεν θα σας το δώσει μη ξανά πάτε δεν θα γίνει ούτε με 20 φορές. Δώστε όσα θέλετε και μη σας παίρνουν όσα θέλουν. Βασικός κανόνας να τηρούνται τα στάνταρ. Η μπελα που λέει ο παπατζης στο βενους έμπαινε 10 λεπτά με πελάτη για να του τον παίξει και έβγαινε και κορόιδευε. Όταν παίζει μόνη της είναι ότι χειρότερο. Τέλος συμφωνώ με τους παλιούς που λένε για δούνε και λαβειν αλλά είναι κάποιοι που εδώ και καιρό δεν δίνουν πληροφορίες αλλά κάθονται και περιμένουν να γράψει κάτι κάποιος για να του την πουν. Άντε συγκεντρωθείτε όλοι μαζί είμαστε. Έξω οι ρουφ οι αγαπουληδες και οι ψεύτες.
Υγείες
Καλα τα λες....ξερεις ποσοι ειναι για τον πουτσο και δεν κρατανε το μπλοκο ....; και πανε και δινουν στην Νεφελη και την καθε Νεφελη 20 και 30 ευρω για να κατεβασει το εσωρουχο;Αν πουμε θεωρητικά οτι ολοι εμεις ειμαστε συμπαικτες , καθόμαστε απ την ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι προσπαθώντας ν αποφύγουμε την κοροϊδία κ τις ελλιπής παροχές υπηρεσιών λειτουργώντας καλοπροαίρετα για το καλο ολων συνολικα αλλα κ ατομικά. Τα αντίθετα σχόλια η υπεράσπιση των «κοριτσιών» τα βλεπω υπό αλλο πρισμα, δηλ η κρύβουν κατι αλλο απο πισω πχ μαγαζι η «κοριτσι» η καποιον ο οποιος θεωρεί τη μασατζου κοπελα του κ χρήζει βοήθειας άλλης επιστήμης... σιγουρα ξερετε ολοι ποσο κοροϊδία τρώμε και τι λενε για εμας μολις βγουμε απο την πορτα. Οπλο μας ειναι αυτο το φόρουμ , οποια ειναι απεναντι μας , μαυρο . Άστην ν μη σταυρώνει πελατη κ θα σου πω εγω για συμπεριφορές κ τουπέ . Με τα λεφτα μας ; Χ κ σε μαγαζι ν μη πατήσει κανεις , για ν δουμε ποσα απίδια παιρνει ο σάκος
Δεν φτάνει να πουν τι υπηρεσίες πήραν αλλά και με ποιόν τρόπο τις πήραν. Για να υπάρχει κοινή γραμμή και ας πούμε ένα πλαφόν. Άλλοι θα πάρουν τσιμπούκι στα 100 και άλλοι θα πληρώσουν μπορεί και μερικά χιλιάρικα.Καλά τα λες!
Υπάρχουν πολλοί που όχι μόνο δεν κρατούν ισορροπίες αλλά και δεν βγάζουν αχνά για το τι απολαυσανε
Λέμε και ξαναλέμε για αποχή μέχρι να μας σεβαστούν τα μαγαζιά Αλλά δεν κουνιέται φύλλοΚαλα τα λες....ξερεις ποσοι ειναι για τον πουτσο και δεν κρατανε το μπλοκο ....; και πανε και δινουν στην Νεφελη και την καθε Νεφελη 20 και 30 ευρω για να κατεβασει το εσωρουχο;
Αυτό εννοώ ακριβώς. Στην ουσία την προστατεύεις να συνεχίσει να κοροϊδεύει. Γιατί δεν την συμφέρει να κάνει το ίδιο και να παίρνει το ίδιο από όλους. Ο τραμπλ έχει κάτι άλλο στο μυαλό του μάλλον. Για μένα όποια είναι αυτής της τακτικής να καεί. Στάνταρ υπηρεσίες λέμε. Τα άλλα είναι όλα παπαριεςΔεν φτάνει να πουν τι υπηρεσίες πήραν αλλά και με ποιόν τρόπο τις πήραν. Για να υπάρχει κοινή γραμμή και ας πούμε ένα πλαφόν. Άλλοι θα πάρουν τσιμπούκι στα 100 και άλλοι θα πληρώσουν μπορεί και μερικά χιλιάρικα.
Τι αποχη και παπαριες?Λέμε και ξαναλέμε για αποχή μέχρι να μας σεβαστούν τα μαγαζιά Αλλά δεν κουνιέται φύλλο
Φιλε φακιρη να κανω απλα μια ερωτηση ; Αφου ειμαστε μια τριχα γιατι κανουν προφιλ κ μπαινουν να διαβαζουν τι λεμε εδω μεσα; Επισης παντα με ρωτανε αν γραφω κριτικες εδω στο μπου , σιγουρα αυτο συμβαινει σε ολουςΤι αποχη και παπαριες?
Ακομα να καταλαβετε οτι εμεις εδω ειμαστε μια τριχα απο το μουνι τους?
Ουτε το 2% της δουλειας τους δεν ειναι αυτοι που θα κανουν αποχη.
Όπως σε πιο μαγαζιΕπισης θα ηθελα να πω οτι θεωρω υποτιμητικο ν ακουω απο συμπαικτες οτι μας κανουν αεροπιπα κ αερογαμια. Εγω θελω να μου παρουν το καυλι στο στομα , να τη χυσω στη μαπα κ οχι να βγαινει απο το δωματιο , να χαζογελαει κ να με κοροιδευει . Γι αυτο παω εκει που πιανουν τοπο τα λεφτα μου . Value for money λεγεται παιδια , δεν τα μαζευουμε απ τα δεντρα
Προφιλ δεν ξερω να εχουνε,φανερα τουλαχιστον.Φιλε φακιρη να κανω απλα μια ερωτηση ; Αφου ειμαστε μια τριχα γιατι κανουν προφιλ κ μπαινουν να διαβαζουν τι λεμε εδω μεσα; Επισης παντα με ρωτανε αν γραφω κριτικες εδω στο μπου , σιγουρα αυτο συμβαινει σε ολους
Αν θελεις να τα κανεις ολα αυτα,απλα δεν μπας σε αυτα τα μαγαζια.Επισης θα ηθελα να πω οτι θεωρω υποτιμητικο ν ακουω απο συμπαικτες οτι μας κανουν αεροπιπα κ αερογαμια. Εγω θελω να μου παρουν το καυλι στο στομα , να τη χυσω στη μαπα κ οχι να βγαινει απο το δωματιο , να χαζογελαει κ να με κοροιδευει . Γι αυτο παω εκει που πιανουν τοπο τα λεφτα μου . Value for money λεγεται παιδια , δεν τα μαζευουμε απ τα δεντρα
Εγω προσωπικα τον τελευταιο χρονο αραξα elegance. Πολυ καλο μασαζ, καθαρος χωρος και δυνατο δευτερο ημιχρονο με εντυπωσιακα γκολΌπως σε πιο μαγαζι
Και από πού βρίσκουν την υπόλοιπη πελατεία; Εγώ πιστεύω οτι εδώ μέσα είναι το 90% της πελατείας τους.Τι αποχη και παπαριες?
Ακομα να καταλαβετε οτι εμεις εδω ειμαστε μια τριχα απο το μουνι τους?
Ουτε το 2% της δουλειας τους δεν ειναι αυτοι που θα κανουν αποχη.
Το ανεκδοτο της ημερας!!Και από πού βρίσκουν την υπόλοιπη πελατεία; Εγώ πιστεύω οτι εδώ μέσα είναι το 90% της πελατείας τους.
110%Το ανεκδοτο της ημερας!!
Ακου το 90%...
Σαν τις γκολάρες που έβαζες ως παιχταράς της Deportivo La Coruña?Εγω προσωπικα τον τελευταιο χρονο αραξα elegance. Πολυ καλο μασαζ, καθαρος χωρος και δυνατο δευτερο ημιχρονο με εντυπωσιακα γκολ
Ούτε καν.Στην εποχή των social media με τα χορηγούμενα ή μη account τους,εύκολα ψαρεύουν.Ούτε το 50% δεν είναι το φόρουμΚαι από πού βρίσκουν την υπόλοιπη πελατεία; Εγώ πιστεύω οτι εδώ μέσα είναι το 90% της πελατείας τους.