laoudkiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά διακοπές για λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη πείτε καμία καλή για massage με καλή πιπα
Το elegance που είναι και που θα βρω κάνα αριθμό επικοινωνίας;;;
Σε τέτοιες ερωτήσεις κανονικά πρέπει να απανταμε μόνο αν είσαι 70 χρόνων και δεν ξέρεις να κάνεις ένα search.Το elegance που είναι και που θα βρω κάνα αριθμό επικοινωνίας;;;
Πολύ δύσκολα θα βρεις τέτοια υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη και αν τη βρείς εννοείται οτι θα πληρώσεις αδρά.Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!
Μόνο με εσκορτακι μπορεί να βρεις τέτοια φάση . Παίρνεις τηλ σε γραφείο ζητάς τι θέλεις και θα σου πουν και το κόστος περίπου. Λογικά ένα 300ρι θα το δώσεις.Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!
Έλα ρε λεβελ καλά θα ήταν αλλά αφού ξες ότι είναι στα δεν.,εχει αναφερθεί κ παλιοτερα,δεν έχει αλλάξει κάτι σ αυτο,αν θες πάντως καλό κ φτηνό μασάζ κ μόνο αυτό έμπα αφοβαΓνώμη για Ρανια μασάζ εύοσμο;Προχωράει καθόλου;
Όνομα στο Κρίσταλ δεν είπεςΠερσα κρυσταλ πολύ απλή κοπέλα όμορφο κορμί φυσικό καλό πρώτο και δεύτερο μέρος γκαβλε και πολύ καθαρή....golden παλιό aqua πήγα μεγάλο ροστερ καινούργιες που δεν θυμάμαι ονόματα και εκεί ναταλια κλπ οι παλιές δηλαδή είχε μια πιτσιρικά πολύ δυνατή με το ζόρι 20 που με αυτήν και πέρασα αλλά θέλει πολύ ψήσιμο ακόμα να χει εκεί βδομάδα και αν....εβελινα ελινα κάπως έτσι το όνομα....βάνα πέρασμα με Λυδία καθαρή χαβαλέ πολύ καλή περιποίηση και καλό δεύτερο μέρος πρόστυχο γενικά πολύ ωραίο κορμί και κωλο.....
Ρε Άρη..Όνομα στο Κρίσταλ δεν είπες
Σταμάτα ρε , μισές πληροφορίες θα δίνει;Ρε Άρη..
Είπε όνομα, εκτός και αν είναι Λαρισαίος ο φίλος και μας μπέρδεψε.Σταμάτα ρε , μισές πληροφορίες θα δίνει;
You φάουλ, πέρασα νόμιζαΕίπε όνομα, εκτός και αν είναι Λαρισαίος ο φίλος και μας μπέρδεψε.
Είσαι μεγάλος φελος τελικά κάθομαι ενημερώνω ενώ όλοι εδώ πέρα πλην εξαιρέσεων είναι η ειρωνικοι η αν ζητήσεις κάτι το κρατάνε για παρτυ τους λες και τις έχουνε γκόμενές μόνο να κρίνετε και να ειρωνευεστε εδώ μεσαYou φάουλ, πέρασα νόμιζα
Είσαι παπάρας γιατί βλέπεις ότι έχω κάνει λάθος , στον δρόμο περπατούσα και το διάβασα έτσι και χαρακτηρίζεις και γράφεις μαλακίες.Είσαι μεγάλος φελος τελικά κάθομαι ενημερώνω ενώ όλοι εδώ πέρα πλην εξαιρέσεων είναι η ειρωνικοι η αν ζητήσεις κάτι το κρατάνε για παρτυ τους λες και τις έχουνε γκόμενές μόνο να κρίνετε και να ειρωνευεστε εδώ μεσα
Εσύ μιλάς βρε μλκ πρώτον για να σαι στο δρόμο και να μπαίνεις να διαβάζεις φαντάσου τι εργακιας είσαι δεύτερον γενικά είσαι ειρωνικο παιδάκι δεν αρέσει σε κανέναν ο τρόπος σου μπαίνεις να ειρωνεύετεις και να πριζεις αρχιδια τσπ καλή καρδιαΕίσαι παπάρας γιατί βλέπεις ότι έχω κάνει λάθος , στον δρόμο περπατούσα και το διάβασα έτσι και χαρακτηρίζεις και γράφεις μαλακίες.