Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

laoudkiaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά διακοπές για λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη πείτε καμία καλή για massage με καλή πιπα

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
497
Πόντοι
21
Το elegance που είναι και που θα βρω κάνα αριθμό επικοινωνίας;;;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.490
Πόντοι
7.095
Το elegance που είναι και που θα βρω κάνα αριθμό επικοινωνίας;;;
Σε τέτοιες ερωτήσεις κανονικά πρέπει να απανταμε μόνο αν είσαι 70 χρόνων και δεν ξέρεις να κάνεις ένα search.

Ένα γαμημενο search.

Mistis29

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
1.010
Πόντοι
80
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.793
Πόντοι
481
Γνώμη για Ρανια μασάζ εύοσμο;Προχωράει καθόλου;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.273
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή, η οποία να έρχεται σε ξενοδοχείο ή γενικά στον χώρο σου. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο, όποιος έχει τη καλοσύνη ας μου στείλει ένα μηνυματακι. Επισης, αν θέλει και με παρέα, θέλω να το δοκιμάσω για πρώτη φορά με την κοπέλα που βγαίνω αυτό το διάστημα. Είναι θετική και θέλουμε να το πάμε λίγο πιο χαλαρά με μασάζ στην αρχή και όπου βγει μετά. Το κοστολόγιο ανεβαίνει γενικά σε κάτι τέτοιο; Δεν έχω καθόλου εικόνα γενικά από μασάζ. Ευχαριστώ!!
Πολύ δύσκολα θα βρεις τέτοια υπηρεσία στην Θεσσαλονίκη και αν τη βρείς εννοείται οτι θα πληρώσεις αδρά.

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
206
Πόντοι
20
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Μόνο με εσκορτακι μπορεί να βρεις τέτοια φάση . Παίρνεις τηλ σε γραφείο ζητάς τι θέλεις και θα σου πουν και το κόστος περίπου. Λογικά ένα 300ρι θα το δώσεις.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.426
Πόντοι
201
Γνώμη για Ρανια μασάζ εύοσμο;Προχωράει καθόλου;
Έλα ρε λεβελ καλά θα ήταν αλλά αφού ξες ότι είναι στα δεν.,εχει αναφερθεί κ παλιοτερα,δεν έχει αλλάξει κάτι σ αυτο,αν θες πάντως καλό κ φτηνό μασάζ κ μόνο αυτό έμπα αφοβα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
393
Πόντοι
21
Περσα κρυσταλ πολύ απλή κοπέλα όμορφο κορμί φυσικό καλό πρώτο και δεύτερο μέρος γκαβλε και πολύ καθαρή....golden παλιό aqua πήγα μεγάλο ροστερ καινούργιες που δεν θυμάμαι ονόματα και εκεί ναταλια κλπ οι παλιές δηλαδή είχε μια πιτσιρικά πολύ δυνατή με το ζόρι 20 που με αυτήν και πέρασα αλλά θέλει πολύ ψήσιμο ακόμα να χει εκεί βδομάδα και αν....εβελινα ελινα κάπως έτσι το όνομα....βάνα πέρασμα με Λυδία καθαρή χαβαλέ πολύ καλή περιποίηση και καλό δεύτερο μέρος πρόστυχο γενικά πολύ ωραίο κορμί και κωλο.....

2xPresident

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα καινούργιο μέλος εδώ. Εχω πάει μερικές φορές στην Βάνα και θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλο υπάρχει εδώ στα δυτικά. Ευχαριστω όποιον ασχοληθεί.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.273
Πόντοι
1.056
Περσα κρυσταλ πολύ απλή κοπέλα όμορφο κορμί φυσικό καλό πρώτο και δεύτερο μέρος γκαβλε και πολύ καθαρή....golden παλιό aqua πήγα μεγάλο ροστερ καινούργιες που δεν θυμάμαι ονόματα και εκεί ναταλια κλπ οι παλιές δηλαδή είχε μια πιτσιρικά πολύ δυνατή με το ζόρι 20 που με αυτήν και πέρασα αλλά θέλει πολύ ψήσιμο ακόμα να χει εκεί βδομάδα και αν....εβελινα ελινα κάπως έτσι το όνομα....βάνα πέρασμα με Λυδία καθαρή χαβαλέ πολύ καλή περιποίηση και καλό δεύτερο μέρος πρόστυχο γενικά πολύ ωραίο κορμί και κωλο.....
Όνομα στο Κρίσταλ δεν είπες

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.864
Πόντοι
2.046

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
393
Πόντοι
21
You φάουλ, πέρασα νόμιζα
Είσαι μεγάλος φελος τελικά κάθομαι ενημερώνω ενώ όλοι εδώ πέρα πλην εξαιρέσεων είναι η ειρωνικοι η αν ζητήσεις κάτι το κρατάνε για παρτυ τους λες και τις έχουνε γκόμενές μόνο να κρίνετε και να ειρωνευεστε εδώ μεσα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.273
Πόντοι
1.056
Είσαι μεγάλος φελος τελικά κάθομαι ενημερώνω ενώ όλοι εδώ πέρα πλην εξαιρέσεων είναι η ειρωνικοι η αν ζητήσεις κάτι το κρατάνε για παρτυ τους λες και τις έχουνε γκόμενές μόνο να κρίνετε και να ειρωνευεστε εδώ μεσα
Είσαι παπάρας γιατί βλέπεις ότι έχω κάνει λάθος , στον δρόμο περπατούσα και το διάβασα έτσι και χαρακτηρίζεις και γράφεις μαλακίες.

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
393
Πόντοι
21
Είσαι παπάρας γιατί βλέπεις ότι έχω κάνει λάθος , στον δρόμο περπατούσα και το διάβασα έτσι και χαρακτηρίζεις και γράφεις μαλακίες.
Εσύ μιλάς βρε μλκ πρώτον για να σαι στο δρόμο και να μπαίνεις να διαβάζεις φαντάσου τι εργακιας είσαι δεύτερον γενικά είσαι ειρωνικο παιδάκι δεν αρέσει σε κανέναν ο τρόπος σου μπαίνεις να ειρωνεύετεις και να πριζεις αρχιδια τσπ καλή καρδια

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom