Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (12 μέλη και 43 επισκέπτες)

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
206
Πόντοι
20
Ξέρεις τι παίζει με πέρσα;; άμα θες έλα να κεράσω κανένα θέμα απλά ενημέρωσε σαν άνθρωπος
Πέρσα καστανή μετρίου αναστήματος κανονική ούτε χοντρή ούτε αδύνατη,κορίτσι της διπλανής πόρτας φυσικό πρόσωπο γλυκό. Δεν έχω κάνει μαζί της μου συστήθηκε την περασμένη φορά που επισκέφτηκα το ίδρυμα.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.388
Πόντοι
7.636
Παίδες καλησπέρα,

Έλειπα δουλειά εκτός αρκετό καιρό.....

Έχουμε κάνα καλό μωρό κάπου, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ξανά???

Κάρφωμα κανονικά εννοείται...!!

ΠΜ όποιος νομίζει καλύτερα σεβαστό!!

Τα σέβη μου.

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα,

Τα σέβη μου.
Μια καλη επιλογή ειναι η Ίριδα

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
598
Πόντοι
81
Παίδες καλησπέρα,

Τα σέβη μου.
Πάνε Βίκυ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
919
Πόντοι
4.535
"στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"

Ρε πάτε καλά; Εμ θα την πληρώσετε, εμ θα σας κάνει και συνέντευξη "για να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού;" Μην σώσει και σας κλείσει. Και μην κάνετε καμιά χαζομάρα και στέλνετε προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες σας βλέπω σε ιντερνετικά μανταλάκια.

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
598
Πόντοι
81
"στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"

Ρε πάτε καλά; Εμ θα την πληρώσετε, εμ θα σας κάνει και συνέντευξη "για να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού;" Μην σώσει και σας κλείσει. Και μην κάνετε καμιά χαζομάρα και στέλνετε προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες σας βλέπω σε ιντερνετικά μανταλάκια.
Αμέσως μου το έδωσε εμένα

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1

Το μαγαζί είναι σοβαρό φίλε . . . περνάς ιντερβιου οντισιόν αμπραγιάζ ντεκαπάζ . . . όχι παίξε γέλασε
Οι δευτεράτζες τζους

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
1
Μαριάννα: Κατερίνα όλα τα λεφτά, και όμορφη και υποτακτική σε όποιους αρέσει, δεν δίνει λοκω.

Εύα κλασσικά καλή , καλό στοματικό καλό πρόγραμμα, μία κοκκινομάλλα , νομίζω ηλέκτρα, έτσι κι έτσι, δεν είναι κακή αλλά όχι σαν τις άλλες.
Νομίζω έχει ακομα μία, αλλά δεν θυμάμαι όνομα, δεν μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη.

Κριστάλ: Κασσάνδρα καλή, μπέλλα επίσης , μόνο με αυτές αλλά νομίζω τα εχουν πει και παραπάνω.

ελεγκανς: Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ντάρια, μουνάρα για μένα, πολλά τα 150 για φουλ, αλλά ο συνδυασμός σοφία μασάζ και νταρια στοματικό στα 70 είναι καλός. Φένια συμπαθητική επίσης, αλλά προτιμώ νταρια.

ίριδα: δεν με τρέλανε κυρίως εμφανισιακά αν και προσπαθεί στο πρόγραμμα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.783
Πόντοι
2.356
Μαριάννα: Κατερίνα όλα τα λεφτά, και όμορφη και υποτακτική σε όποιους αρέσει, δεν δίνει λοκω.

Εύα κλασσικά καλή , καλό στοματικό καλό πρόγραμμα, μία κοκκινομάλλα , νομίζω ηλέκτρα, έτσι κι έτσι, δεν είναι κακή αλλά όχι σαν τις άλλες.
Νομίζω έχει ακομα μία, αλλά δεν θυμάμαι όνομα, δεν μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη.

Κριστάλ: Κασσάνδρα καλή, μπέλλα επίσης , μόνο με αυτές αλλά νομίζω τα εχουν πει και παραπάνω.

ελεγκανς: Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ντάρια, μουνάρα για μένα, πολλά τα 150 για φουλ, αλλά ο συνδυασμός σοφία μασάζ και νταρια στοματικό στα 70 είναι καλός. Φένια συμπαθητική επίσης, αλλά προτιμώ νταρια.

ίριδα: δεν με τρέλανε κυρίως εμφανισιακά αν και προσπαθεί στο πρόγραμμα.
Για καμία Ανανέωση δε σου είπε
Η χαρά αποχώρησε οριστικά απ ότι φαίνεται

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.955
Πόντοι
1.196

Όχι εντάξει, η συγκεκριμένη είναι OK περίπτωση δε ζητάει και φορολογική δήλωση….
Είναι OK αλλά πιο πολύ ίσως για αγαπούληδές, είναι πολύ σοφτ φάση!

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
598
Πόντοι
81
Το μαγαζί είναι σοβαρό φίλε . . . περνάς ιντερβιου οντισιόν αμπραγιάζ ντεκαπάζ . .

Όχι εντάξει, η συγκεκριμένη είναι OK περίπτωση δε ζητάει και φορολογική δήλωση….
Είναι OK αλλά πιο πολύ ίσως για αγαπούληδές, είναι πολύ σοφτ φάση!
Πήγα έκανε κ μασαΖ. Η πίπα όλα τα λεφτά αργή

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.955
Πόντοι
1.196
Πήγα έκανε κ μασαΖ. Η πίπα όλα τα λεφτά αργή
Ναι είναι καλή περίπτωση, και στο φινάλε στείλε ρε παιδί μου μια φωτογραφία όπως είσαι στο περίπου δεν είναι ανάγκη να στείλεις ίδια…..
Χορός OK, η κοπέλα καθαρή, και γενικά ωραίο σκηνικό, ναη η πίπα πολύ καλή!

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
598
Πόντοι
81
Ναι είναι καλή περίπτωση, και στο φινάλε στείλε ρε παιδί μου μια φωτογραφία όπως είσαι στο περίπου δεν είναι ανάγκη να στείλεις ίδια…..
Χορός OK, η κοπέλα καθαρή, και γενικά ωραίο σκηνικό, ναη η πίπα πολύ καλή!
Δε μου ζήτησε φωτό θα είδε ίσως τη φωτό στο βαιμπερ

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.955
Πόντοι
1.196
Δε μου ζήτησε φωτό θα είδε ίσως τη φωτό στο βαιμπερ
Είδαμε κι άλλες που δε ζητούσανε φωτό, πήραν τα πάνω τους τις κάναμε να νομίζουν ότι είναι κάτι και έγιναν και ντίβες τώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom