Πέρσα καστανή μετρίου αναστήματος κανονική ούτε χοντρή ούτε αδύνατη,κορίτσι της διπλανής πόρτας φυσικό πρόσωπο γλυκό. Δεν έχω κάνει μαζί της μου συστήθηκε την περασμένη φορά που επισκέφτηκα το ίδρυμα.Ξέρεις τι παίζει με πέρσα;; άμα θες έλα να κεράσω κανένα θέμα απλά ενημέρωσε σαν άνθρωπος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (12 μέλη και 43 επισκέπτες)
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Α οκ ,ναι για το body free εννοούσα!Το body free εννοείς.Κατά λάθος έκανες παράθεση και για το Crystal
Μια καλη επιλογή ειναι η ΊριδαΠαίδες καλησπέρα,
Έλειπα δουλειά εκτός αρκετό καιρό.....
Έχουμε κάνα καλό μωρό κάπου, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ξανά???
Κάρφωμα κανονικά εννοείται...!!
ΠΜ όποιος νομίζει καλύτερα σεβαστό!!
Τα σέβη μου.
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.579
- Πόντοι
- 2.046
Για φουλ πακέτο ενδιαφέρεται ο συναγωνιστής. Η Ίριδα δεν προσφέρει σεξ.Μια καλη επιλογή ειναι η Ίριδα
Λάθος μου !Για φουλ πακέτο ενδιαφέρεται ο συναγωνιστής. Η Ίριδα δεν προσφέρει σεξ.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 598
- Πόντοι
- 81
Πάνε ΒίκυΠαίδες καλησπέρα,
Έλειπα δουλειά εκτός αρκετό καιρό.....
Έχουμε κάνα καλό μωρό κάπου, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ξανά???
Κάρφωμα κανονικά εννοείται...!!
ΠΜ όποιος νομίζει καλύτερα σεβαστό!!
Τα σέβη μου.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.360
- Πόντοι
- 216
Πως την βρίσκουμε συναγωνιστή?Πάνε Βίκυ
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirlΠως την βρίσκουμε συναγωνιστή?
Κάνε προφίλ στείλε μήνυμα . . .
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 919
- Πόντοι
- 4.535
"στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"
Ρε πάτε καλά; Εμ θα την πληρώσετε, εμ θα σας κάνει και συνέντευξη "για να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού;" Μην σώσει και σας κλείσει. Και μην κάνετε καμιά χαζομάρα και στέλνετε προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες σας βλέπω σε ιντερνετικά μανταλάκια.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 598
- Πόντοι
- 81
Αμέσως μου το έδωσε εμένα"στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"
Ρε πάτε καλά; Εμ θα την πληρώσετε, εμ θα σας κάνει και συνέντευξη "για να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού;" Μην σώσει και σας κλείσει. Και μην κάνετε καμιά χαζομάρα και στέλνετε προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες σας βλέπω σε ιντερνετικά μανταλάκια.
Το μαγαζί είναι σοβαρό φίλε . . . περνάς ιντερβιου οντισιόν αμπραγιάζ ντεκαπάζ . . . όχι παίξε γέλασε"στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"
Οι δευτεράτζες τζους
Μαριάννα: Κατερίνα όλα τα λεφτά, και όμορφη και υποτακτική σε όποιους αρέσει, δεν δίνει λοκω.
Εύα κλασσικά καλή , καλό στοματικό καλό πρόγραμμα, μία κοκκινομάλλα , νομίζω ηλέκτρα, έτσι κι έτσι, δεν είναι κακή αλλά όχι σαν τις άλλες.
Νομίζω έχει ακομα μία, αλλά δεν θυμάμαι όνομα, δεν μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη.
Κριστάλ: Κασσάνδρα καλή, μπέλλα επίσης , μόνο με αυτές αλλά νομίζω τα εχουν πει και παραπάνω.
ελεγκανς: Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ντάρια, μουνάρα για μένα, πολλά τα 150 για φουλ, αλλά ο συνδυασμός σοφία μασάζ και νταρια στοματικό στα 70 είναι καλός. Φένια συμπαθητική επίσης, αλλά προτιμώ νταρια.
ίριδα: δεν με τρέλανε κυρίως εμφανισιακά αν και προσπαθεί στο πρόγραμμα.
Εύα κλασσικά καλή , καλό στοματικό καλό πρόγραμμα, μία κοκκινομάλλα , νομίζω ηλέκτρα, έτσι κι έτσι, δεν είναι κακή αλλά όχι σαν τις άλλες.
Νομίζω έχει ακομα μία, αλλά δεν θυμάμαι όνομα, δεν μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη.
Κριστάλ: Κασσάνδρα καλή, μπέλλα επίσης , μόνο με αυτές αλλά νομίζω τα εχουν πει και παραπάνω.
ελεγκανς: Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ντάρια, μουνάρα για μένα, πολλά τα 150 για φουλ, αλλά ο συνδυασμός σοφία μασάζ και νταρια στοματικό στα 70 είναι καλός. Φένια συμπαθητική επίσης, αλλά προτιμώ νταρια.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.783
- Πόντοι
- 2.356
Για καμία Ανανέωση δε σου είπεΜαριάννα: Κατερίνα όλα τα λεφτά, και όμορφη και υποτακτική σε όποιους αρέσει, δεν δίνει λοκω.
Η χαρά αποχώρησε οριστικά απ ότι φαίνεται
SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.955
- Πόντοι
- 1.196
Όχι εντάξει, η συγκεκριμένη είναι OK περίπτωση δε ζητάει και φορολογική δήλωση…."στειλε μου μονο αν πληρεις τις προδιαγραφες λεγοντας μου καποιες πληροφοριες για εσενα"
Είναι OK αλλά πιο πολύ ίσως για αγαπούληδές, είναι πολύ σοφτ φάση!
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 598
- Πόντοι
- 81
Το μαγαζί είναι σοβαρό φίλε . . . περνάς ιντερβιου οντισιόν αμπραγιάζ ντεκαπάζ . .
Πήγα έκανε κ μασαΖ. Η πίπα όλα τα λεφτά αργήΌχι εντάξει, η συγκεκριμένη είναι OK περίπτωση δε ζητάει και φορολογική δήλωση….
Είναι OK αλλά πιο πολύ ίσως για αγαπούληδές, είναι πολύ σοφτ φάση!
SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.955
- Πόντοι
- 1.196
Ναι είναι καλή περίπτωση, και στο φινάλε στείλε ρε παιδί μου μια φωτογραφία όπως είσαι στο περίπου δεν είναι ανάγκη να στείλεις ίδια…..Πήγα έκανε κ μασαΖ. Η πίπα όλα τα λεφτά αργή
Χορός OK, η κοπέλα καθαρή, και γενικά ωραίο σκηνικό, ναη η πίπα πολύ καλή!
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 598
- Πόντοι
- 81
Δε μου ζήτησε φωτό θα είδε ίσως τη φωτό στο βαιμπερΝαι είναι καλή περίπτωση, και στο φινάλε στείλε ρε παιδί μου μια φωτογραφία όπως είσαι στο περίπου δεν είναι ανάγκη να στείλεις ίδια…..
Χορός OK, η κοπέλα καθαρή, και γενικά ωραίο σκηνικό, ναη η πίπα πολύ καλή!
SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.955
- Πόντοι
- 1.196
Είδαμε κι άλλες που δε ζητούσανε φωτό, πήραν τα πάνω τους τις κάναμε να νομίζουν ότι είναι κάτι και έγιναν και ντίβες τώρα!Δε μου ζήτησε φωτό θα είδε ίσως τη φωτό στο βαιμπερ
Τιμοκατάλογος φίλε ?Πήγα έκανε κ μασαΖ. Η πίπα όλα τα λεφτά αργή
Με πιάσαν τα αυχενικά μου