gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.330
- Πόντοι
- 7.095
Εσύ έχεις να ρωτήσεις, αυτός να στείλει?Στειλε μου προσωπικο εχω να σε ρωτησω εσενα πολλα
Τι μας λες ρε παπατζη!
Εσύ έχεις να ρωτήσεις, αυτός να στείλει?Στειλε μου προσωπικο εχω να σε ρωτησω εσενα πολλα
Αδερφέ στο Λουξουρι μέχρι το καλοκαίρι ήταν 30+20....όπως και σε άλλα...έλεος κάπουΜη λεμε τωρα χαζομαρες..με 50αρηκο ουτε πετσετα δεν παιρνεις σε μασατζιδικα..απο ανεκαθεν.
Ενώ πρίν καθόντουσαν μια ώρα.Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά
Διαίρεσε τους στην εβδομάδα και δες την πελατεία μόνο από αυτούς που ξέρουν το bou16μελη 280 επισκέπτες
16μελη 280 επισκέπτες
Που τους ειδες τους 280?16μελη 280 επισκέπτες
Μαλλον 28 ηθελε να πει..Που τους ειδες τους 280?
Άλλο αυτόΕνώ πρίν καθόντουσαν μια ώρα.
Ένα 0 έβαλα περισσότερο και το Κάνες θέμαΠου τους ειδες τους 280?
Σχεδον σε ολα..που κανεις γουστα με 50αρηκο?..πουθενα..αυτο εννοουσα με την πετσετα.Αδερφέ στο Λουξουρι μέχρι το καλοκαίρι ήταν 30+20....όπως και σε άλλα...έλεος κάπου
Μαλακιες ειναι αυτα..στο 40λεπτο και πολυ λεω στην πλειοψηφια σ εχουν τελειωσει.. λες και πατε πρωτη φορα κανετε και δεν ξερετε..Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά
Φίλε 30€ πληρώνουμε το μασάζ τοτε να πληρώνουμε 20€ αν είναι να καθόμαστε 5 λεπτά και να μην κάνουμε μασάζ όχι θα δίνουμε 30ρια έτσι να πλουτίζουν οι μαγαζατορεςΡε παλικάρια, κακά τα ψέματα, τουλάχιστον εγώ, δεν πάω με τη προϋπόθεση να κάτσω σονι και ντε 1 ώρα επειδή έτσι λέει το μενού. Τη καύλα μας πάμε να αποθεσουμε. Τώρα άμα το μωρό το καταφέρει στο 5λεπτο μετά το μασάζ , ποιος ο λόγος να κάτσω μέχρι να κλείσω 1 ώρα? Εκτός αν παίξει 2ος γύρος πράγμα σπάνιο από ότι ξέρω. Αν και μερικές προτείνουν αν θελω λίγο μασάζ ακόμα. Αλλά πιο πολύ θα είναι έξτρα λάδι να προσπαθήσω να βγάλω από το δέρμα μου, πάρα για να μου ισιώσει τα κόκαλα!
Δεν είπα να μη μας τρίβουν καθόλου ρε φιλε. Αλλά μη μου πεις ότι πας εκεί για να σου φύγουν τα πιασίματα που έχεις. Αν ψάχνεις μασάζ για ορθοπεδικη χρήση, υπάρχουν πολλά στη πόλη. Και με λιγότερα από 30€Φίλε 30€ πληρώνουμε το μασάζ τοτε να πληρώνουμε 20€ αν είναι να καθόμαστε 5 λεπτά και να μην κάνουμε μασάζ όχι θα δίνουμε 30ρια έτσι να πλουτίζουν οι μαγαζατορες
Πάνε αυτά αδέρφια μου, ανήκουν στο παρελθόν.... Πριν χρόνια είχε διαμάντια το επάγγελμα... Τώρα έχει τις τεμπέλες που βαριούνται να κάνουν μια νορμάλ δουλειά και πάνε λίγους μήνες περιστασιακά μασατζούδες (χωρίς να ξέρουν να πιάσουν ούτε το τέτοιο τους) για να βγάλουν 500 ευρώ τη μέρα.... Τότε είχε κοπέλες με προσωπικότητα, με στυλ και με νορμάλ χαρακτήρα... Τώρα όλα είναι χρήμα, όλα είναι γρήγορα και κοροϊδεύουν μπροστά σου.... Όχι 40+20, και 50 και 60+20 ή και +30 θα πάει άμα οι πελάτες το επιτρέψουν με τη χαζομάρα τους.... όλα τα μαγαζιά της πολης μας είναι κλεισμένα από το πρωί... Για να βρεις δωμάτιο ελεύθερο πρέπει να μπεις σε αναμονή.... Παλιά πήγαινες στο άσχετο και έβρισκες... Μόνο από τις 5 το απόγευμα έσκαγε μύτη κανας πελάτης ξέμπαρκος... Και το ειρωνικό είναι ότι τότε οι κοπέλες άξιζαν με χίλια.... Και μην κατηγορείτε τη Θεώνη ρε παιδιά... Είναι το πιο ορίτζιναλ άτομο σε αυτά τα μαγαζιά... Και είναι κουκλάρα ακόμα και με χρυσή καρδιά... Ανήκει στην παλιά σχολή....Δεν έχει σημασία ποιός είναι ο λόγος για τον καθένα που πηγαίνει στα μαγαζιά. Από την στιγμή που το πρόγραμμα το διαφημίζουν για μια ώρα θέλω και μια ώρα να μείνει. Δεν έχει σημασία αν μου την παίζει αν θα την φασωνω ή θα της βάζω δάχτυλο, θέλω μία ώρα να περάσω καλά .
παρε τηλεφωνο και ρωτα...καλημερα στο νημα γνωριζει καποιοσ να μασ πει αν το Κρυσταλ μετακομισε στο καινουριο ???
Είναι ανάλογα την περίπτωση εγώ δεν λυπάμαι τα 30€ που θα δώσω για το μασάζ αλλά θέλω να πάρω και μασάζ εφόσον το πληρώνω εξάλλου είμαι πελάτης του 80€ και του 100ρικου σε όσες το αξίζουν αλλά δεν θα δώσω σε καμία 80€ για να κάτσει 5 λεπτά και να πάρει το μαγαζί 30€ για ένα μασάζ που ποτέ δεν έγινε ας προσπαθήσει τουλάχιστον και ας με χαϊδεύει μόνο , αν και υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν όντως μασάζ στο χώρο και άλλες που δεν ξέρουν. Αυτές που σου δίνουν και το μασάζ και την καύλα είναι για το κάτι παραπάνω. Αν θέλεις να εκπληρώσεις μόνο την καύλα σου παιρνεις μια εσκορτ και την πηδάς 1 ώρα με 150-200€ και λες ναι έκανα την καύλα μου .Πάνε αυτά αδέρφια μου, ανήκουν στο παρελθόν.... Πριν χρόνια είχε διαμάντια το επάγγελμα... Τώρα έχει τις τεμπέλες που βαριούνται να κάνουν μια νορμάλ δουλειά και πάνε λίγους μήνες περιστασιακά μασατζούδες (χωρίς να ξέρουν να πιάσουν ούτε το τέτοιο τους) για να βγάλουν 500 ευρώ τη μέρα.... Τότε είχε κοπέλες με προσωπικότητα, με στυλ και με νορμάλ χαρακτήρα... Τώρα όλα είναι χρήμα, όλα είναι γρήγορα και κοροϊδεύουν μπροστά σου.... Όχι 40+20, και 50 και 60+20 ή και +30 θα πάει άμα οι πελάτες το επιτρέψουν με τη χαζομάρα τους.... όλα τα μαγαζιά της πολης μας είναι κλεισμένα από το πρωί... Για να βρεις δωμάτιο ελεύθερο πρέπει να μπεις σε αναμονή.... Παλιά πήγαινες στο άσχετο και έβρισκες... Μόνο από τις 5 το απόγευμα έσκαγε μύτη κανας πελάτης ξέμπαρκος... Και το ειρωνικό είναι ότι τότε οι κοπέλες άξιζαν με χίλια.... Και μην κατηγορείτε τη Θεώνη ρε παιδιά... Είναι το πιο ορίτζιναλ άτομο σε αυτά τα μαγαζιά... Και είναι κουκλάρα ακόμα και με χρυσή καρδιά... Ανήκει στην παλιά σχολή....
Ναι ρε φίλε...έτσι είναι όπως τα λες..... Δεν ξέρουν οι ηλίθιες ότι όσο καλές γίνουν τόσο θα τις προτιμάμε και όσο πιο σωστές υπηρεσίες προσφέρουν τόσες πιο πολλές επαναλήψεις θα έχουν.... Εγώ υπήρξα πελάτης σε κοπέλες ακόμα και για μια πενταετία.... Τώρα ποια πενταετία...? Άσε που δεν κάθονται πάνω από 6μηνο αλλά για να μπορέσει να χτιστεί μια τέτοια σχέση, γιατί περί επαγγελματικής σχέσης πρόκειται, πρέπει να είναι κα οι δυο πλευρές σωστές... όχι μόνο εγώ που πληρώνω αλλά και η κοπέλα που παρέχει την υπηρεσία... Το να με κοροϊδεύει, να μην κάνει μασάζ, να δείχνει ότι με αντιπαθεί κλπ, μόνο σχέση δεν χτίζει αλλά γκρεμίζει... Θα ήθελαν να πάει κάποιος και να πει στο τέλος...αααα δεν έχω να πληρώσω, πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ...ε γράφτα!!??Είναι ανάλογα την περίπτωση εγώ δεν λυπάμαι τα 30€ που θα δώσω για το μασάζ αλλά θέλω να πάρω και μασάζ εφόσον το πληρώνω εξάλλου είμαι πελάτης του 80€ και του 100ρικου σε όσες το αξίζουν αλλά δεν θα δώσω σε καμία 80€ για να κάτσει 5 λεπτά και να πάρει το μαγαζί 30€ για ένα μασάζ που ποτέ δεν έγινε ας προσπαθήσει τουλάχιστον και ας με χαϊδεύει μόνο , αν και υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν όντως μασάζ στο χώρο και άλλες που δεν ξέρουν. Αυτές που σου δίνουν και το μασάζ και την καύλα είναι για το κάτι παραπάνω. Αν θέλεις να εκπληρώσεις μόνο την καύλα σου παιρνεις μια εσκορτ και την πηδάς 1 ώρα με 150-200€ και λες ναι έκανα την καύλα μου .