Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.219
Πόντοι
456

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.579
Πόντοι
2.046

AlekosThes

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Νέα προσθήκη στο Elegance, ονόματι Ελίνα.
Χρειαζόταν μία ανανέωση γιατί το υπάρχον σχήμα είχε γίνει βαρετό.
Πάει μόνο 2 μέρες την εβδομάδα. Σίγουρα έχει περάσει και από άλλο μαγαζί του χώρου. Μεγάλο στήθος και γεματούλα.
Υπηρεσίες οι γνωστές 50-70.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.424
Πόντοι
201
Εγω ειμαι απο το φεγγαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....
καλυτερα παρε την Τεφατζου απ την Καλαμαρια ....βαρεων βαρων

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
236
Πόντοι
21

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
496
Πόντοι
20
Καλημέρα ,να έχουμε μια όμορφη και παραγωγική μέρα σε όλα τα μέλη.

IMG_20210414_192729.jpg

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.594
Πόντοι
201
Κατανοώ απόλυτα ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά ρε γμτ υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Φοβερό άψογο αστέρι;;;;
Έλεος!
Κι εγω με τον προλαλησαντα θα συμφωνησω..μαζι με εβελυν εκει νομιζω οτι καλυτερο ειδα τελευταια στη γυρα..

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.068
Πόντοι
206
Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή Εβελίν και Σίσσυ εμφάνιση ηλικία και ότι άλλο θες

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.666
Πόντοι
7.795

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
413
Πόντοι
21
Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή Εβελίν και Σίσσυ εμφάνιση ηλικία και ότι άλλο θες
Έχω προλάβει και έχω καει και από τις δύο. Η μία δεν έβγαλε καν ρούχα και την άλλαξα στο δευτερόλεπτο με άλλη κοπέλα(νομίζω η Εβελιν ήταν αυτή, 20 χρόνων Μαξ), ενώ η άλλη είχε όντως περίοδο, αλλά δεν προχωράει σε κάτι παραπάνω όπως στοματικό ούτε κάτω εσώρουχο βγάζει και δουλεύει τρίτη Τετάρτη Πέμπτη όπως μου είχε πει( Σίσσυ και λογικά είναι κοντά στα 30). Αν βάζω ανάποδα τα ονοματα , προκαταβολικά συγγνώμη! Αυτά και τα δύο σκηνικά έγιναν σίγουρα κάνα μήνα πριν, οπότε αν στο μεσοδιάστημα άλλαξε κάτι ας ενημερώσει κάποιος άλλος.

Xristos1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
56
Πόντοι
0
Έχω προλάβει και έχω καει και από τις δύο. Η μία δεν έβγαλε καν ρούχα και την άλλαξα στο δευτερόλεπτο με άλλη κοπέλα(νομίζω η Εβελιν ήταν αυτή, 20 χρόνων Μαξ), ενώ η άλλη είχε όντως περίοδο, αλλά δεν προχωράει σε κάτι παραπάνω όπως στοματικό ούτε κάτω εσώρουχο βγάζει και δουλεύει τρίτη Τετάρτη Πέμπτη όπως μου είχε πει( Σίσσυ και λογικά είναι κοντά στα 30). Αν βάζω ανάποδα τα ονοματα , προκαταβολικά συγγνώμη! Αυτά και τα δύο σκηνικά έγιναν σίγουρα κάνα μήνα πριν, οπότε αν στο μεσοδιάστημα άλλαξε κάτι ας ενημερώσει κάποιος άλλος.
Έχεις κάνει με Χρύσα φιλε

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
344
Πόντοι
21
Κάποια άποψη για τα κορίτσια στο βανα σπα

jlake

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες, επίσκεψη Crystal.

Επέλεξα Ραφαέλα, μικρή, μελαχρινή, πετιτ με σωματότυπο ποντιακό που λέμε μεταξύ μας. Λίγο φαρδύ κωλαράκι και μικρό βυζί, αλλά όλα σφιχτά.

Μασάζ οκ, μέτριο αλλά αναμενόμενο. Στο μετά, όχι κάτι ιδιαίτερο, αν και είχε διάθεση.

Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο μαγαζί. Από εμένα, δεν αξίζει σαν υπηρεσία/εμπειρία, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό είναι πάντα η προσωπική μου άποψη.

Αυτή η εμπειρία μου...

That's all. Να είστε ευγενικοί με τα κορίτσια και να περνάμε όλοι καλά με υγεία.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.068
Πόντοι
206
Μήπως τους έκανε μαθήματα η Ξένια

Xristos1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
56
Πόντοι
0

Έχει πάει κανείς εδώ ;
Είναι 2 κοπέλες Αθηνά (πολύ γεμάτη για μενα) και Ζωή (μετρια). Μου έστειλαν φώτο στο viber. Προτίμησα την Ζωή πολύ καλή στο social στο τηλ μου είχε πει 50 μασάζ ερωτικό - αισθησιακό, 70 full και 140 και οι 2μαζι όλα τα προγράμματα 30min. Είπα εξ αρχής το full και μου λέει δεν γίνετε σήμερα οπότε πήγα για μασάζ. Στην διάρκεια της συνάντησης προχωρήσαμε στο full (τελικά μπορούσε). Επειδή έκατσα 5 λεπτά στο τέλος μου ζήτησε 100.
ΥΓ. Το λαδάκι που χρησιμοποιούν έχει άρωμα προσοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom