Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.219
- Πόντοι
- 456
Εγω ειμαι απο το φεγγαριΕσύ είσαι παπατζης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....Στο βάνα ποια αξίξει;;;
Εγω ειμαι απο το φεγγαριΕσύ είσαι παπατζης
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....Στο βάνα ποια αξίξει;;;
Ότι δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσε τοΕγω ειμαι απο το φεγγαρι
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....
καλυτερα παρε την Τεφατζου απ την Καλαμαρια ....βαρεων βαρωνΕγω ειμαι απο το φεγγαρι
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....
Επίσης κάτι άσχετο: Επενδύστε τα 50€ σήμερα 22+ πόντους Βεζενκοφ, 10 ριμπάουντ Ταβαρες και 7 ασίστ Καμπατσο..... Και η χούφτα, χούφτα!!!Η χούφτα σου
+50€
Κι εγω με τον προλαλησαντα θα συμφωνησω..μαζι με εβελυν εκει νομιζω οτι καλυτερο ειδα τελευταια στη γυρα..Κατανοώ απόλυτα ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά ρε γμτ υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Φοβερό άψογο αστέρι;;;;
Έλεος!
Δεν τοχω με περιγραφες....πυρκαυλακια 25-27Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή Εβελίν και Σίσσυ εμφάνιση ηλικία και ότι άλλο θες
Προκομενο! Με τον... Σταυρό στο χέρι!Μπράβο στο κορίτσι σπουδάζει και θεολογία.
Α, αυτή είναι δύσκολη και απαιτητική σχολή με δύσκολα μαθήματα. Μόνο για πολύ καταρτισμένους...Παράλληλα με την πουτσο λόγια.
Έχω προλάβει και έχω καει και από τις δύο. Η μία δεν έβγαλε καν ρούχα και την άλλαξα στο δευτερόλεπτο με άλλη κοπέλα(νομίζω η Εβελιν ήταν αυτή, 20 χρόνων Μαξ), ενώ η άλλη είχε όντως περίοδο, αλλά δεν προχωράει σε κάτι παραπάνω όπως στοματικό ούτε κάτω εσώρουχο βγάζει και δουλεύει τρίτη Τετάρτη Πέμπτη όπως μου είχε πει( Σίσσυ και λογικά είναι κοντά στα 30). Αν βάζω ανάποδα τα ονοματα , προκαταβολικά συγγνώμη! Αυτά και τα δύο σκηνικά έγιναν σίγουρα κάνα μήνα πριν, οπότε αν στο μεσοδιάστημα άλλαξε κάτι ας ενημερώσει κάποιος άλλος.Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή Εβελίν και Σίσσυ εμφάνιση ηλικία και ότι άλλο θες
Έχεις κάνει με Χρύσα φιλεΈχω προλάβει και έχω καει και από τις δύο. Η μία δεν έβγαλε καν ρούχα και την άλλαξα στο δευτερόλεπτο με άλλη κοπέλα(νομίζω η Εβελιν ήταν αυτή, 20 χρόνων Μαξ), ενώ η άλλη είχε όντως περίοδο, αλλά δεν προχωράει σε κάτι παραπάνω όπως στοματικό ούτε κάτω εσώρουχο βγάζει και δουλεύει τρίτη Τετάρτη Πέμπτη όπως μου είχε πει( Σίσσυ και λογικά είναι κοντά στα 30). Αν βάζω ανάποδα τα ονοματα , προκαταβολικά συγγνώμη! Αυτά και τα δύο σκηνικά έγιναν σίγουρα κάνα μήνα πριν, οπότε αν στο μεσοδιάστημα άλλαξε κάτι ας ενημερώσει κάποιος άλλος.
Μήπως τους έκανε μαθήματα η ΞένιαΈχω προλάβει και έχω καει και από τις δύο. Η μία δεν έβγαλε καν ρούχα και την άλλαξα στο δευτερόλεπτο με άλλη κοπέλα(νομίζω η Εβελιν ήταν αυτή, 20 χρόνων Μαξ), ενώ η άλλη είχε όντως περίοδο, αλλά δεν προχωράει σε κάτι παραπάνω όπως στοματικό ούτε κάτω εσώρουχο βγάζει και δουλεύει τρίτη Τετάρτη Πέμπτη όπως μου είχε πει( Σίσσυ και λογικά είναι κοντά στα 30). Αν βάζω ανάποδα τα ονοματα , προκαταβολικά συγγνώμη! Αυτά και τα δύο σκηνικά έγιναν σίγουρα κάνα μήνα πριν, οπότε αν στο μεσοδιάστημα άλλαξε κάτι ας ενημερώσει κάποιος άλλος.
Είναι 2 κοπέλες Αθηνά (πολύ γεμάτη για μενα) και Ζωή (μετρια). Μου έστειλαν φώτο στο viber. Προτίμησα την Ζωή πολύ καλή στο social στο τηλ μου είχε πει 50 μασάζ ερωτικό - αισθησιακό, 70 full και 140 και οι 2μαζι όλα τα προγράμματα 30min. Είπα εξ αρχής το full και μου λέει δεν γίνετε σήμερα οπότε πήγα για μασάζ. Στην διάρκεια της συνάντησης προχωρήσαμε στο full (τελικά μπορούσε). Επειδή έκατσα 5 λεπτά στο τέλος μου ζήτησε 100.Έλληνιδες φοιτήτριες ερωτικό μασάζ καμασουτρα
Εινσστε δύο όμορφες Ελληνίδες φοιτήτριες και κάνουμε ερωτικά μασάζ τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ Γουάτσαπ 6942285983kanesex.com
Έχει πάει κανείς εδώ ;