Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.519
- Πόντοι
- 3.556
Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπεΜια μικρή διόρθωση, Αιγαίου οχι Πασαλιδη. Κατά τ άλλα ακριβώς όπως τα λες είναι..
Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπεΜια μικρή διόρθωση, Αιγαίου οχι Πασαλιδη. Κατά τ άλλα ακριβώς όπως τα λες είναι..
Όλα να τα λέει αυτό το παιδί...Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπε![]()
Ναι ναι μαγαζί γωνία..Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπε![]()
ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤελικά μάθαμε αν το Κρίσταλ λειτουργεί κανονικά; Στον χώρο που ήταν ή μετακόμισε;
Σε ξεμπλόκαραν τελικά;![]()
Τι λέει το σημερινό ρόστερ; Ψάχνουν πελάτη με το δίκανο τις Κυριακές. Γι' αυτό δεν κατεβαίνουν με την αποστολή η Μπέλλα και η Νεφέλη; Εκτός και αφιερώνουν χρόνο στα γκομενάκια.
Εκτός της μουναρας της Άρτεμις και της αδιάφορης Κασσάνδρας οι άλλες λένε τίποτα, πως είναι εμφανισιακά;
Δεν ξέρω τι παίζει, ψιλο@@ μου έχω στοχεύσει να φάω αλλού τα λεφτά μου. Δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε ΚυριακάτικαΣε ξεμπλόκαραν τελικά;![]()
Η Άρτεμις όντως η ομορφότερη του μαγαζιού που έχει και όλο το πακέτο και σωματικά,αλλά την Κασσάνδρα μόνο αδιάφορη δεν τη λες.Δίμετρη κορμάρα με όμορφο πρόσωπο και είναι η καλύτερη εκεί στο σόσιαλ.Μικρό βυζί αλλά φυσικό,και καλοσχηματισμένη κωλάρα και μπουτάρες.Ραφαέλα όμορφο πρόσωπο και ωραίο φυσικό κορμί με πεταχτή κωλάρα και σφριγηλό βυζί, ενδεικτικό της μικρής της ηλικίας.![]()
Τι λέει το σημερινό ρόστερ; Ψάχνουν πελάτη με το δίκανο τις Κυριακές. Γι' αυτό δεν κατεβαίνουν με την αποστολή η Μπέλλα και η Νεφέλη; Εκτός και αφιερώνουν χρόνο στα γκομενάκια.
Εκτός της μουναρας της Άρτεμις και της αδιάφορης Κασσάνδρας οι άλλες λένε τίποτα, πως είναι εμφανισιακά;
Δεν μου αρέσει ο σωματότυπος της Κασσάνδρας. Έχει μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το σώμα (από όσο θυμάμαι) δεν ξέρω αν είναι καυλιάρα και τα λέει καλά ή τον παίζει ακόμα καλύτεραΗ Άρτεμις όντως η ομορφότερη του μαγαζιού που έχει και όλο το πακέτο και σωματικά,αλλά την Κασσάνδρα μόνο αδιάφορη δεν τη λες.Δίμετρη κορμάρα με όμορφο πρόσωπο και είναι η καλύτερη εκεί στο σόσιαλ.Μικρό βυζί αλλά φυσικό,και καλοσχηματισμένη κωλάρα και μπουτάρες.Ραφαέλα όμορφο πρόσωπο και ωραίο φυσικό κορμί με πεταχτή κωλάρα και σφριγηλό βυζί, ενδεικτικό της μικρής της ηλικίας.
Έχει μπουτάρες που υποστηρίζουν την κωλάρα,δεν υπάρχει ασυμμετρία.Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτάΔεν μου αρέσει ο σωματότυπος της Κασσάνδρας. Έχει μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το σώμα (από όσο θυμάμαι) δεν ξέρω αν είναι καυλιάρα και τα λέει καλά ή τον παίζει ακόμα καλύτερα
Μπορεί να την αδικώ αλλά είμαι των πετιτ. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, αν σου βγάλει η άλλη πουτανια θα θέλεις να την πάρεις.Έχει μπουτάρες που υποστηρίζουν την κωλάρα,δεν υπάρχει ασυμμετρία.Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά
Μπουτάρες γυμναστηριακές ή χοντρές;Έχει μπουτάρες που υποστηρίζουν την κωλάρα,δεν υπάρχει ασυμμετρία.Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά
Γυμναστηριακές σφιχτές.Να χαίρεσαι να χουφτώνειςΜπουτάρες γυμναστηριακές ή χοντρές;
Ενώ είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα κάτι με χαλάει δεν ξέρω τι όμως . Εινσι ψηλή οπότε θα ήθελα έστω λίγο βυζι παραπάνω . Παραείναι μικρό νομίζω . Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Έξω αν την βλέπαμε νομίζω σχεδόν όλοι θα γυρνούσαμε το κεφάλι για να την κοιτάξουμε .Δεν μου αρέσει ο σωματότυπος της Κασσάνδρας. Έχει μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το σώμα (από όσο θυμάμαι) δεν ξέρω αν είναι καυλιάρα και τα λέει καλά ή τον παίζει ακόμα καλύτερα
Δεν έχει νόημα πλέον,γιατί θα μετακομίσουν σύντομα.Νόημα θα έχει όμως να προσέξουν ώστε ο καινούργιος χώρος να μην καταντήσει έτσι.Επίσης είχα γράψει εγώ και ένας άλλος τύπος για μούχλα σε ένα ταβάνι.Ας αγοράσουν αφυγραντήρες και να καλούν ειδικό συνεργείο όταν χρειάζεται.Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Αν όπως λες μεταφερθούν τότε να κάνουν παράθυρα σε κάθε δωμάτιο ή αφυγραντηρες. Και κάτω στις γωνίες έχει μούχλα και μυρίζει όλο το δωμάτιο πλέον . Τέλος πάντων ας ελπίσουμε με την μεταφορά να αλλάξουν αυτάΔεν έχει νόημα πλέον,γιατί θα μετακομίσουν σύντομα.Νόημα θα έχει όμως να προσέξουν ώστε ο καινούργιος χώρος να μην καταντήσει έτσι.Επίσης είχα γράψει εγώ και ένας άλλος τύπος για μούχλα σε ένα ταβάνι.Ας αγοράσουν αφυγραντήρες και να καλούν ειδικό συνεργείο όταν χρειάζεται.
Την Κασσάνδρα την θυμάμαι 2 μέτρα γυναίκα μοντελαρα φάτσα σώμα κωλος είναι για μερακλήδες ωραία γκόμεναΕνώ είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα κάτι με χαλάει δεν ξέρω τι όμως . Εινσι ψηλή οπότε θα ήθελα έστω λίγο βυζι παραπάνω . Παραείναι μικρό νομίζω . Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Έξω αν την βλέπαμε νομίζω σχεδόν όλοι θα γυρνούσαμε το κεφάλι για να την κοιτάξουμε .
Για όλα τα άλλα κριτικές έκαναΕίναι πριβέ