Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.481
- Πόντοι
- 2.046
Θα τα πω όλα στην γυναίκα σουΚαλημέρα, ψάχνω την Εύα την ξανθιά.
Θα τα πω όλα στην γυναίκα σουΚαλημέρα, ψάχνω την Εύα την ξανθιά.
Σε ποιο μαγαζί έγινε αυτό ;Είπα μέσα ότι θέλω σε όλο το σώμα τη πρώτη φορά και εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα. Την επόμενη το ζήτησα στα ίσια και απάντησε ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.
Τι σου φταίει ρε ο κοπέλα αν εσύ χύνεις σαν τα κοκόρια. Ας την έπαιζες.Είχα πει θα σταματήσω να πηγαίνω σε λαδομαγαζο γιατί είναι όλα ξεπέτα. Έλα που το κάτω κεφάλι μίλησε και δεν άντεξα . Διάβασα διαφορά σχολια και λέω θα παω elegance που δεν έχω πάει ποτέ. Παω με υποδέχεται η Σοφία , χάλια δεν μου άρεσε καθόλου . Λέει θα κάνουμε μαζί μασαζ και θα έρθει η Φενια για το υπόλοιπο κομμάτι .
Μπαίνει μέσα με καθυστέρηση 15 λεπτών και μου κάνει ένα μασαζ 10-15 λεπτά το πολύ . Μπαίνει μετά η Φενια και με γυρνάει να μου κάνει πίπα . δεν άντεξα παραπάνω από 5 λεπτά . σύνολο συνεδρίας 20 λεπτά - κόστος 70 ευρώ . Πάλι ένιωσα εξαπατημένος . Τέλος και το elegance , αποδείχτηκε φόλα και κλέψιμο
Είναι πριβέΠου είναι αυτό το μαγαζί και πως λέγετε ;
Μαγαζι ειναι... 2 μετριες κοπελιτσες...η μια χοντρη τραγικα...η αλλη αδιαφορη...μισαωρο προγραμμα λενε...60-80-140 οι τιμεςΞερουμε κατι για αυτο
Ελληνίδες φοιτήτριες ερωτικά ραντεβού 6942285983
Αν θες ερωτικό ραντεβού σπέσιαλ είμαστε δυο Ελληνίδες φοιτήτριες κουκλάρες για σένα τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ Γουάτσαπ 6942285983kanesex.com
Μια μικρή διόρθωση, Αιγαίου οχι Πασαλιδη. Κατά τ άλλα ακριβώς όπως τα λες είναι..Η Εβίτα bro εσύ που ρώτησες είναι η γνωστή χοντρή που αρχικά είχε τον ναό στη Καλαβρύτων μετά στη Πασσαλίδη μετά σε ένα στενό στον τερκενλη τέρμα δελφων στον Covid Βαρδάρη κατόπιν στη Β.Όλγας και τώρα τέρμα Καραμανλή.
Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπεΜια μικρή διόρθωση, Αιγαίου οχι Πασαλιδη. Κατά τ άλλα ακριβώς όπως τα λες είναι..
Όλα να τα λέει αυτό το παιδί...Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπε
Ναι ναι μαγαζί γωνία..Από Αδριανούπολεως η είσοδος κατά τα Αλλά όπως τα είπε